Agent odmítá spekulace o Krkičově odchodu z Barcelony

Bojan Krkič prožívá matnou sezonu a zatím má daleko do základní sestavy Barcelony. Španělská média spekulují o možnosti jeho letního odchodu. Agent mladého útočníka odmítá podobné informace komentovat, připouští však, že se v létě může něco stát.

Krkič opět začne dávat góly, je přesvědčen Villa

Útočník Barcelony Bojan Krkič se v dosavadním průběhu sezony střelecky trápí, podporu mu ale vyjádřil jeho konkurent v útoku David Villa. Ten tvrdí, že je jen otázkou času, kdy se mladý forvard s balkánskými kořeny znovu rozstřílí.

O místo se poperu, znovu zopakoval Krkič

Mladý talent Barcelony Bojan Krkič sice přiznává, že ho malé množství šancí v prvním týmu lehce frustruje, avšak vzápětí dodává, že je připraven o své místo bojovat. O odchodu prý nikdy neuvažoval.

Krkič se nevzdává, je připraven hrát i na křídle

Bojan Krkič v létě zůstal v Barceloně a ve velké konkurenci i nadále marně hledá cestičku do základní sestavy. Stále teprve 19letý útočník je ovšem odhodlán i nadále bojovat a je připraven nastoupit v útoku na jakémkoliv postu...

Krkič odmítá, že by byl před Superpohárem pod tlakem

Útočník Barcelony Bojan Krkič uvedl, že se před prvním utkáním o španělský Superpohár necítí být pod zvláštním tlakem. Právě na něj ale bude upřena velká pozornost médií i fanoušků, jelikož hlavní útočné hvězdy Katalánců jsou zraněny.

Krkič se rozhodl, zůstane v Barceloně

Talentovaný útočník Barcelony Bojan Krkič učinil rozhodnutí ohledně své fotbalové budoucnosti. Fanoušky týmu z Nou Campu ujistil, že i následující sezonu spojí s katalánským velkoklubem.

Guardiola už brzy rozhodne o Krkičově budoucnosti

V Barceloně budou pečlivě zvažovat budoucnost Bojana Krkiče, aby se nezpomalil jeho růst. Ohledně dalších kroků mladého útočníka bude mít hlavní slovo trenér Pep Guardiola.

O Krkiče je zájem, na odchod z Barcelony ale nemyslí

Bojan Krkič je velkým příslibem španělského fotbalu do budoucna, letos ale příliš prostoru na to ukázat své kvality nedostává. Mluví se tak o jeho odchodu z Nou Campu a Barcelona již potvrdila zájem několika klubů, katalánský klub ale hodlá vše řešit až po skončení sezony...

Krkič o odchodu neuvažuje. Chce růst v Barceloně

Bojan Krkič se na rozdíl od loňské sezóny dostává do sestavy Barcelony jen málo a španělská média spekulují o jeho jarním hostování. To mladý útočník odmítá, chce dál získávat zkušenosti v katalánském klubu, i když nehraje tak hodně, jak by si přál.

Kanonádu v Basileji režírovalo barcelonské mládí

Barcelona si odvezla z Basileje vysokou pětigólovou výhru. Co může příznivce katalánského klubu těšit nejvíc, je fakt, že pod čtyři branky jsou podepsáni talentovaní mladíci. Prosadil se nejen Messi, ale také Krkič se Sergim.

S Bojanem počítáme, vzkázal do Srbska Del Bosque

Španělsko se Srbskem a Černou Horou soupeřilo v kvalifikaci o postup na MS 2006, nyní bojuje již se samostatným Srbskem. Důvodem je Bojan Krkič, jehož by obě reprezentace rády získaly do svých řad...

Del Bosque: Raúl i Bojan mají stejné šance

Zdá se, že celá kauza ohledně nominace Raúla do španělské reprezentace bude mít další pokračování. Luis Aragonés sice kapitána Realu Madrid z národního týmu vyřadil a následně bez něj uspěl na Euru, nicméně nový trenér Vicente del Bosque nechává zkušenému útočníkovi dveře do reprezentace otevřené.

Guardiola vidí v Krkičovi klíčového hráče

Bojan Krkič má za sebou úspěšnou premiérovou sezónu v Barceloně. Fanoušci se už těší, co předvede letos, nový trenér Pep Guardiola hodlá na talentovaném mladíkovi stavět. Je si zároveň vědom, že Krkiče nesmí přetížit.

Raúl se vysněného Eura nedočká

Španělský trenér Luis Aragonés oznámil nominaci na letní mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. V kádru chybí zkušený útočník Realu Madrid Raúl, naopka šanci dostávají dva hráči, kteří za Španělsko ještě neodehráli ani zápas. Záložník Santi Cazorla z Villarrealu a útočník Segio Garcia ze Zaragozy.

Krkič se prý vzdal účasti na evropském šampionátu

Bojan Krkič měl být tajným trumfem Španělska na letošním evropském šampionátu, nakonec ale bude všechno jinak. Tamní média dnes přinesla informace o rozhovoru trenéra Luise Aragonese a mladého útočníka, který se účasti na turnaji v Rakousku a Švýcarsku údajně vzdal...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele