Dost je v bundeslize nejefektivnější, gól dal každých 63 minut

Nizozemský útočník Wolfsburgu Bas Dost je historicky nejefektivnějším kanonýrem německé bundesligy v rámci jedné sezony. Pětadvacetiletý fotbalista za 819 odehraných minut v tomto ročníku dal 13 gólů, což znamená, že se trefil každých 63 minut.

Wolfsburg získal z Heerenveenu kanonýra Dosta

Bas Dost už od nové sezóny nebude střílet branky v dresu Heerenveenu, nejlepší kanonýr uplynulého ročníku nizozemské Eredivisie přestoupil do Wolfsburgu za neoficiální částku ve výši deseti milionů eur. S ambiciózním bundesligovým klubem dnes podepsal smlouvu do června 2017...

Kanonýr Dost se blíží přestupu do Wolfsburgu

Wolfsburg by měl v nejbližší době získat zvučnou posilu do útoku, na dobré cestě je přestup Base Dosta z Heerenveenu. Trenér vlků Felix Magath neskrývá, že chce do svého týmu získat kvalitní posily. Za kanonýra Dosta údajně zaplatí deset milionů eur.

Dosta těší zájem Aston Villy, budoucnost ale nyní neřeší

Heerenveen v nedávných sezonách gólově táhlo hned několik známých kanonýrů a na Afonsa Alvese nebo Klaase-Jana Huntelaara nyní navazuje Bas Dost. A rovněž jemuž by mohl být odměnou přestup do většího klubu, zájem o 22letého útočníka mají údajně v Aston Ville...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele