V táboře milánského AC se Interu nebojí

Inter Milán se celý podzim trápil a ani trochu nepřipomínal ten suverénní tým, který v minulé sezóně porazil celou Evropu, vyhrál Ligu mistrů, Serii A i domácí pohár. Po výměně trenéra se však Nerazzurri vrací do boje o titul. Favoritem na Scudetto je však nyní vedoucí AC Milán a z tábora městského rivala se ozývá, že se soupeře nebojí.

Milánu roste marodka. Inzaghi nebude hrát půl roku

Milánskému AC budou v nedělním městském derby s Interem pravděpodobně chybět zranění útočníci Alexandre Pato a Filippo Inzaghi. Podle deníku Gazzetta dello Sport je v ohrožení také start záložníka Andrey Pirla. U Inzaghiho se jedná o vážné zranění kolenních vazů.

Konkurence se nebojím, prohlašuje Pato

AC Milán před koncem přestupového období mohutně posílil ofenzivu, což by se mohlo dotknout dosavadního lídra útoku Rossonerri Alexandra Pata. Brazilský útočník se ale konkurence v podobě Zlatana Ibrahimoviće a Robinha neobává a naopak věří, že mu pomůže k lepším výkonům...

Pato: Letos můžeme porazit kohokoliv

Byl spojován s Chelsea či s Realem Madrid. Pár dní před startem nového ročníku se ale mladý kanonýr Alexandre Pato připravuje na svůj čtvrtý rok v dresu AC Milán a doufá, že jeho tým konečně sehraje významnou roli v boji o titul.

Divák Pato: Brazílie určitě vyhraje

Ačkoli se mladý Brazilec Alexandre Pato trochu překvapivě nevešel do nominace trenéra Carlose Dungy pro mistrovství světa, do Jihoafrické republiky stejně odcestoval. Útočník AC Milán hodlá z hlediště podporovat své reprezentační spoluhráče a kamarády a doufá, že jim svým troubením na vuvuzelu pomůže k zisku rekordního šestého titulu.

Galliani uklidňuje fanoušky: Žádná hvězda AC neodejde

Fanoušci AC Milán mohou být klidní. Nebude se opakovat loňské léto, kdy rossoneri ztratili svého klíčového záložníka Kaká, kterého koupil Real Madrid. Podle viceprezidenta AC Adriana Gallianiho letos žádná hvězda z milánského kádru neodejde.

Agent popřel spekulace o odchodu Pata z AC Milán

S blížícím se letním přestupovým oknem se opět začíná mluvit o budoucnosti brazilského útočníka AC Milán Alexandra Pata. Některá média jej spojovala s možným přestupem do Chelsea nebo Realu Madrid. Hráčův agent Gilmar Veloz však vše popřel a tvrdí, že forvard zůstane v týmu rossoneri.

Na Patovu absenci se vymlouvat nechceme, hlásí Galliani

Na AC Milán čekají hodně těžké zápasy, nejprve ten ligový s AS Řím a poté odveta Ligy mistrů s Manchestrem United. V obou bude Rossoneri chybět ofenzivní eso Alexandre Pato, ale předseda Adriano Galliani se na to nechce vymlouvat.

AC stahuje náskok Interu, Pato městského rivala varuje

AC Milán pokračuje v úspěšném stíhání městského rivala Interu na čele tabulky italské Serie A. Rossoneri ztrácejí na svého velkého rivala už pouze čtyři body a jejich útočník Alexandre Pato Inter varoval, že se musí ohlížeti za sebe...

Pato vrátil milánskému AC jeho ztracenou pýchu

Před třemi týdny byl AC Milán pro smích, když v Lize mistrů utrpěl potupnou domácí prohru s FC Curych, po středě se ale červenočerní zase těší respektu celé fotbalové Evropy. Na předchozí nezdar totiž odpověděli stylově - vítězným obratem na hřišti dalšího giganta Realu Madrid.

Brazilec Pato prodloužil smlouvu s AC Milán

Dvacetiletý útočník Alexandre Pato podepsal v AC Milán novou smlouvu, která mu podle italských médií zaručuje dvojnásobný plat, než měl dosud. Třetí tým loňského ročníku italské ligy si díky kontraktu udrží vycházející brazilskou hvězdu nejméně do roku 2014.

Ancelotti popřel, že by Milánu učinil nabídku na Pata

Některá anglická média dnes ráno přišla s tvrzením, že Chelsea poslala do Milána nabídku na Pata, z nějž údajně chtěla udělat za 45 milionů liber nejdražšího hráče v historii Premier League. Manažer londýnského klubu Carlo Ancelotti ovšem nabídku popřel a zprávu dementovalo i AC...

Pato dnes nemusel zářit. V mládí málem přišel o ruku

Alexandre Pato patří k nejtalentovanějším hráčům na světe, ale s jeho kariérou mohl být dávno konec. Útočník AC Milán prozradil, že před osmi lety mu doktoři našli nádor a málem přišel o ruku.

Podle Pata je AC lepší než Inter. Získáme titul, věří

AC Milán má letos v lize za cíl zisk titulu. Rossoneri zatím ztrácejí na městského rivala Inter osm bodů, ale vůbec se nevzdávají. Útočník Alexandre Pato věří, že AC má lepší tým než Inter a že jeho tým Serii A nakonec vyhraje.

Pato: Nejsem Ronaldo, mám svůj příběh

Milánské AC loni skončilo v tabulce Serie A těsně za Fiorentinou a přišlo o možnost startovat v Lize mistrů, včera klubu z renesančního města tento fakt částečně oplatilo. Rossoneri v rámci 19. kola italské nejvyšší soutěže vyhráli 1:0 a jejich hrdinou se stal Alexandre Pato...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele