Alessandro Del Piero Články

Pro Juventus to není šťastné období, přiznal Del Piero

Měl to být jeho zápas, místo toho přišel Alessandro Del Piero mezi novináře s mrzutou náladou. Jeho Juventus měl třemi góly v úvodu jasně nakročeno k vítězství nad Sienou, přesto se z výhry nakonec neradoval. Ztráta bodů ovlivnila také pocity Del Piera, který v zápase slavil významné střelecké jubileum.

Del Piero: Především nesmíme propadnout panice

Juventusu se v posledních zápasech začalo dařit po výsledkové stránce, nedělní domácí duel s Palermem ovšem znamenal další velké zklamání. Stará dáma před vlastními fanoušky prohrála 0:2 a její kapitán Alessandro Del Piero své spoluhráče nabádá k tomu, aby především nepropadali panice...

Del Piero: Výsledky jsou v této době obrovsky důležité pro morálku

Fanoušci Juventusu si včera poprvé od 5. prosince mohli vyzkoušet, jak chutná radost z domácího ligového vítězství. Stará dáma dokázala porazit Janov 3:2 a velkou zásluhu na tom, že se vrátila na pohárové příčky, měl kapitán Alessandro Del Piero...

Del Piero se bude prát o mistrovství světa

Alessandro Del Piero se už víc než rok neobjevil v italské reprezentaci a v nominaci trenéra Marcella Lippiho nefiguruje ani nyní před přátelskými zápasy s Nizozemskem s Švédskem. Legenda Juventusu ale boj o mistrovství světa nevzdává, v Jihoafrické republice by nerada chyběla.

V Mnichově chyběly branky, nouze ale nebyla o zraněné

Hned několik hráčů nebude v dobrém vzpomínat na včerejší utkání Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a turínským Juventusem. Německý klub přišel o Arjena Robbena a ztráty počítá i Stará dáma...

Gigli: Na Del Piera se těším, návrat se ale nesmí uspěchat

Prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli se svěřil médiím, že se již nemůže dočkat návratu hrající legendy klubu Alessandra Del Piera. Ten však Staré dámě ve víkendovém utkání proti Livornu ještě nepomůže.

Del Piero se upsal Juventusu do roku 2011

Ikona Juventusu Alessandro Del Piero zůstane v Turíně ještě minimálně dvě sezony. Čtyřiatřicetiletý kapitán týmu se dohodl se svým osudovým klubem na smlouvě do roku 2011.

Platini by přál vítězství v Lize mistrů Juventusu

Šéf evropského fotbalu Michel Platini by si přál, aby mohl v květnu po finále Ligy mistrů předávat vítěznou trofej kapitánovi Juventusu Alessandru Del Pierovi. Bývalá francouzská hvězda turínského klubu se netají stálou náklonností ke "Staré dámě" a navíc obdivuje i současné výkony Juventusu, v jehož záloze září Pavel Nedvěd.

Del Piero: Udrželi jsme pozornost celý zápas

Před dvěma měsíci se Juventusu nedařilo a média hodně spekulovala o odvolání trenéra Claudia Ranieriho, v polovině prosince je všechno jinak. Stará dáma se rozjela a naposledy se o tom mohlo přesvědčit milánské AC. Výkon týmu si pochvaloval i kapitán Alessandro Del Piero...

Pokoří Del Piero hranici 300 branek za Juventus?

Alessandro Del Piero o víkendu přidal na svou pažbu další zářez a vedle vítězství jeho Juventusu nad Regginou měl ještě jeden důvod k oslavě. Jednalo se totiž o jeho historicky 250. gól v dresu turínského klubu. Toto číslo určitě nebude konečné a není vyloučeno, že Del Piero pokoří hranici 300 gólů...

Italští fotbaloví Oskaři znovu bez Manciniho

Roberto Mancini se znovu může cítit jako přehlížená osoba. Muž, který v červnu dovedl Inter Milán ke třetímu mistrovskému titulu v řadě, chybí v nominaci na cenu italského fotbalového svazu pro nejlepšího trenéra. Na italských fotbalových Oskarech navíc chyběl i loni.

Zlatanův odchod Del Pierovi prospěl, řekl prezident Juventusu

Prezident Juventusu Turín Giovanni Cobolli Gigli tvrdí, že odchod Zlatana Ibahimoviče před dvěma lety pomohl znovu zazářit zkušenému Alessandru Del Pierovi. Loni se i bez pomoci egoistického Švéda stal Del Piero nejlepším střelcem italské Serie A.

Del Piero o současném Juventusu nepochybuje

Juventus po nadějném startu do letošní sezony ztratil dech a v posledních zápasech se hodně trápí. V tabulce Serie A se Stará dáma propadla až na dvanácté místo a hodně se mluví o možném odvolání trenéra Claudia Ranieriho. Na to nemyslí kapitán Alessandro Del Piero, který současnému týmu věří...

Del Piero se těší na Real. Ale musíme se zlepšit, říká

Alessandro Del Piero zatím zdaleka není ve formě, která mu loni vynesla trofej nejlepšího střelce Serie A. Společně se svou hvězdou tápe i celý Juventus. Starou dámu sráží zbytečné remízy, v Lize mistrů potřebuje uspět v následujících zápasech s Realem Madrid.

Del Piero chce hrát do čtyřiceti

Někteří by ho možná už dnes rádi viděli v důchodu, Alessandro Del Piero však má v plánu hrát přinejmenším dalších šest let. To za předpokladu, že 33letému veteránovi vydrží pevné zdraví.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele