Hlouškovi se v Legii plní všechny plány a zase si užívá fotbal

Pět zápasů v základní sestavě, dva vstřelené góly a první místo v tabulce. Obránci Adamu Hlouškovi se zatím v Legii Varšava plní vše, co si od nového angažmá po příchodu ze Stuttgartu sliboval. Podle sedmadvacetiletého fotbalisty je v Polsku všechno srovnatelné s bundesligou a něco je prý dokonce i na vyšší úrovni.

Hloušek se upsal Legii Varšava na tři a půl roku

Adam Hloušek přestoupil ze Stuttgartu do Legie Varšava. Sedmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace se druhému celku polské ligy dnes upsal na tři a půl roku. Legia to oznámila na svém webu. Přestupní částka by se měla podle polských médií pohybovat kolem 500 tisíc eur (asi 13,5 milionu korun).

Hloušek má namířeno do Legie Varšava, v neděli se připojí k týmu

Adam Hloušek opouští bundesligový Stuttgart. Sedmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace má namířeno do druhého týmu polské ligy Legie Varšava. V neděli se má připojit k mužstvu na soustředění na Maltě a tam podepsat smlouvu. Přestupní částka by se měla podle polských médií pohybovat kolem 500 tisíc eur (asi 13,5 milionu korun).

Hloušek chce zůstat ve Stuttgartu, o návratu do Slavie neuvažuje

Přestože český obránce Adam Hloušek na podzim ve Stuttgartu seděl převážně na lavičce náhradníků, tak je odhodlaný zůstat ve svém "milovaném" bundesligovém celku. Sedmadvacetiletý fotbalista také vyloučil možný návrat do pražské Slavie, která o něj podle německých médií stála.

Hloušek se opět zachraňuje, sestup Stuttgartu si však nepřipouští

Český fotbalista Adam Hloušek po minulé sezoně sestoupil s Norimberkem do druhé německé ligy a po letním přestupu do Stuttgartu věřil, že se vyhne boji o záchranu. Jenže i bundesligový mistr z roku 2007 na podzim tápe a patří mu až poslední místo tabulky.

Hloušek opouští Norimberk, přestoupil do Stuttgartu

Norimberk letos opustil německou nejvyšší soutěž, jeho obránce či záložník Adam Hloušek ovšem bude 1. Bundesligu hrát i v příští sezoně. Šestinásobný český reprezentant přestupuje údajně za milion eur do VfB Stuttgart, jemuž se upsal na čtyři sezony...

Hlouška těší návrat do reprezentace, může hrát i v obraně a útoku

Záložník Norimberku Adam Hloušek měl velkou radost z první pozvánky do národního týmu po třech letech. Pětadvacetiletý fotbalista nečekal, že by dostal šanci hned v premiérové nominaci nového trenéra Pavla Vrby a v reprezentaci by si prý troufl i na kraj obrany nebo do útoku.

Hlouška potěšila návštěva Vrby i cenná výhra v Augsburgu

Záložník Norimberku Adam Hloušek má za sebou povedený víkend. Pětadvacetiletý fotbalista nejprve v sobotu společně s českými spoluhráči Ondřejem Petrákem a Tomášem Pekhartem absolvoval rozhovor s novým reprezentačním trenérem Pavlem Vrbou a v neděli před jeho zraky asistoval u vítězného gólu na hřišti Augsburgu (1:0).

Hloušek věří, že Norimberk na jaře začne vyhrávat a nesestoupí

Norimberský záložník Adam Hloušek byl po úvodní části německé ligy spokojený jen napůl. Po sedmnáctiměsíčních zdravotních patáliích se usadil v základní sestavě a vstřelil tři branky, s bavorským mužstvem ale pětadvacetiletý fotbalista nevyhrál na podzim ani jednou a jeho tým se krčí na předposledním místě.

Hloušek: Měsíce utrpení stály za to, při gólu jsem měl husí kůži

Sedmnáctiměsíční martyrium, během kterého podstoupil šest různých operací, má snad Adam Hloušek definitivně za sebou. Záložník bundesligového Norimberku se v neděli v ostrém zápase objevil poprvé od loňského dubna a hned svým gólem přispěl k remíze 1:1 na půdě nováčka v Braunschweigu.

Hloušek by se mohl v neděli po zranění vrátit do bundesligy

Český fotbalista Adam Hloušek by se po bezmála roce a půl mohl vrátit do ostrého zápasu. Čtyřiadvacetiletý záložník Norimberku se zotavil po druhé operaci zkříženého vazu, který si poranil loni v březnu, a mohl by hrát už v neděli proti Braunschweigu.

Hloušek po druhém zranění kolena: Co jsem komu udělal...

Když si Adam Hloušek už myslel, že je zpět ve vrcholné formě, dostal v sobotu další políček osudu. Univerzál bundesligového Norimberku si v utkání s Bayernem Mnichov stejně jako předloni vážně poranil levé koleno. Po dvou letech se znovu chystá na martyrium v podobě operace zkříženého vazu a dlouhou rehabilitaci.

Hloušek má znovu přetržený přední zkřížený vaz a jde na operaci

Adam Hloušek z Norimberku má po dvou letech opět přetržený přední zkřížený vaz v levém koleně a příští týden půjde na operaci. Oznámil to dnes jeho zaměstnavatel po důkladném vyšetření v nemocnici. V roce 2010 Hloušek po tomto zranění nehrál osm měsíců.

Zraněný Hloušek si už v této sezoně nezahraje

Pro českého fotbalistu Norimberku Adama Hlouška předčasně skončila sezona. Uvedl to jeho klubový trenér Dieter Hecking po dnešním bundesligovém utkání proti Bayernu Mnichov, které třiadvacetiletý záložník nedohrál kvůli zranění levého kolena.

Hloušek přestoupil do bundesligového Norimberku

Adam Hloušek přestoupil z Jablonce do bundesligového Norimberku, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku. Na podzim Hloušek hostoval ve Slavii, v Norimberku okusí druhé bundesligové angažmá poté, co loni na jaře hostoval v Kaiserslauternu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele