Další články

Júsuf před návratem do Česka? Bahrajnec trénuje s Mladou Boleslaví

Mladou Boleslav by mohl posílit bývalý slávistický útočník Júsuf Hilál. Bahrajnský reprezentant se dnes zapojil do přípravy týmu trenéra Marka Kuliče. Středočeský klub na twitteru uvedl, že o angažmá třicetiletého hráče intenzivně jedná.

Útočník Helal bude třetím bývalým hráčem Slavie v Jakartě

Bahrajnský útočník Yusuf Helal bude jako třetí bývalý fotbalista Slavie po Michaelu Krmenčíkovi a Ondřeji Kúdelovi působit v klubu Persija Jakarta. Do Indonésie devětadvacetiletý hráč odešel po vypršení smlouvy v pražském klubu. V tiskové zprávě o tom informovala jeho zastupující agentura Sport Invest.

Liberec posílili navrátilec útočník Hilál a obránce Plechatý

Slovan Liberec získat dvě posily. Poslední tým prvoligové tabulky znovu angažoval bahrajnského útočníka Júsufa Hilála, který bude ve Slovanu opět hostovat ze Slavie. Na sever Čech zamířil i obránce Dominik Plechatý poté, co ukončil hostování v Mladé Boleslavi. Kmenový hráč Sparty bude v Liberci stejně jako Hilál působit rok. Slovan o tom informoval na svém webu.

Trpišovský: Hilál má nůž na krku, musí ukázat, že na Slavii má

Po odchodech Milana Škody a Micka van Burena plánuje trenér Slavie Jindřich Trpišovský odehrát 15 jarních ligových zápasů se dvěma útočníky. Jedničkou by měl být Stanislav Tecl, zatímco Júsuf Hilál má podle Trpišovského "nůž na krku". Obhájce titulu nechce posílit útok i proto, že v létě počítá s příchodem Petara Musy, který hostuje v Liberci.

Soukupův Bahrajn skončil na mistrovství Asie v osmifinále

Reprezentanti Bahrajnu vypadli na mistrovství Asie v osmifinále. Svěřenci českého trenéra Miroslava Soukupa prohráli s favorizovanou Jižní Koreou 1:2 po prodloužení, v normální hrací době skončil zápas 1:1.

Trenér Bahrajnu Soukup: Pro Hilála nemusí být ani Slavia konečná

Podle českého trenéra reprezentace Bahrajnu Miroslava Soukupa se útočník Júsuf Hilál může ve Slavii prosadit, a pokud angažmá zvládne zdravotně i psychicky, nemusí pro něj být ani Eden konečnou zastávkou v kariéře. Kouč kvituje, že jeho svěřenec z reprezentace ještě stráví jaro na hostování v Bohemians 1905.

Hilál podepsal se Slavií smlouvu do června 2022

Júsuf Hilál po přestupu z Bohemians 1905 do Slavie podepsal s červenobílými smlouvu do června 2022. Pětadvacetiletý bahrajnský reprezentační útočník na jaře ještě zůstane na hostování v Ďolíčku, protože po návratu z nadcházejícího mistrovství Asie by měl na adaptaci v novém klubu minimum času.

Slavia získala útočníka Hilála, jaro ještě stráví v Bohemians

Slavia Praha získala z Bohemians 1905 útočníka Júsufa Hilála. Pětadvacetiletý bahrajnský reprezentant ale ještě na jarní část sezony zůstane na hostování v Ďolíčku. Na sociální síti o tom informoval předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík a také agentura Sport Invest, která hráče zastupuje.

Slavia odletěla do Španělska, zajímá se o Hilála z Bohemians

Slávisté hned na startu zimní přípravy odletěli na soustředění nedaleko španělské Marbelly. S aktuálním lídrem prvoligové tabulky odcestovaly na kemp všechny tři dosavadní posily - záložníci Lukáš Masopust s Petrem Ševčíkem a obránce Alex Král. Vedení klubu se zajímá také o bahrajnského reprezentačního útočníka Júsufa Hilála z Bohemians 1905.

Hilála mrzelo, že jeho góly nepřinesly fandům radost z výhry

Ačkoli bahrajnský útočník Jusúf Hilál poprvé v české lize vstřelil v jednom utkání dva góly, příliš radosti z toho neměl. Bohemians 1905 totiž doma prohráli s Teplicemi 2:3. Hilála to mrzelo hlavně kvůli fanouškům, se kterými si vytvořil velmi vřelý vztah.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele