ZŮSTANU V ITÁLII, SLIBUJE NEDVĚD

15.06.2007, 21:30
Aktuality
Do konce tohoto týdne bude jasné, zda bude Pavel Nedvěd pokračovat ve své kariéře, či pověsí kopačky na hřebík. V jednom má držitel Zlatého míče za rok 2003 jasno už teď - určitě se nevrátí do rodné země...

"Slíbil jsem Juventusu, že mu rozhodnutí sdělím do 30. června," prozradil Nedvěd.

Bývalý kapitán českého národního týmu zvažoval konec kariéry již před rokem. Tehdy se rozhodl zůstat a pomoci Juventusu k co nejrychlejšímu návratu mezi italskou elitu. Teď ho čeká další hledání motivace ve chvíli, kdy Juventus podruhé v řadě bude chybět v evropských pohárech.

Juventus před rokem opustila řada kvalitních hráčů a i letos zřejmě dojde k některým velkým odchodům. Nedvěd stále váhá a nabídnuté nové kontrakty se nezamlouvají Mauru Camoranesimu a Davidu Trezeguetovi. Nedvěd je z této trojice zřejmě jediným, kdo bude i nadále žít na Apeninském poloostrově.

"Moje děti jsou doma v Turíně. Ideálním řešením by bylo žít šest měsíců tady a dalších šest měsíců v Čechách, ale to není možné, protože moje děti zde chodí do školy a mají tu kamarády," řekl Nedvěd.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Shevchenko

Jakto že tu není sekce Gold cup? Je to škoda protože jsou tu skoro všechny reprezentační turnaje od juniorů až po seniory a Mistroství Severní Ameriky tu není, jakto? Teď se rozjíždí čtvrfinále a já skoro nikde nemůžu najít stránku, která by se tím alespoň truchu zabývala.

Reagovat
PJ

Bohužel teď nový turnaje nemůžu doplnit, ME21 byla výjimka. Připravuju trošku vylepšenou verzi webu, tam pak všechny turnaje budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby tam byl chat.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně se přimlouvám i za zachování barev, ve kterém se nachází nápis "EuroFotbal".

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi líbí, hlavně ta královská modrá

Reagovat
PJ

Tak to je mi líto, ale to bude vypadat úplně jinak... A když se vám to nebude líbit, tak věřim, že převáží pozitiva z toho všeho novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Nojono, to říkám, jedno se nevyhraje titul a všechno barcelonské (příspěvky, nápisy) mizne...

Ale zapřísahám tě, jen ať není bílý!

Reagovat
HOST*

asi blbě hledaš ...

Reagovat
HOST*M11

Paji este ten rok vydrz... to zvladnes...

Reagovat
Marv

Kader Keita a Mathieu Bodmer jsou uz v Lyonu???

Reagovat
HOST*Slejdy

a to sem patri

Reagovat
HOST*M11

a ty ses prihlasil

Reagovat
HOST*Slejdy

Reagovat
HOST*

nej. cesky čutalista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele