Zůstane kanonýr Novák v Prešově?

23.06.2014, 21:42
Aktuality
Už sa pripravujú na novú sezónu. Futbalisti Tatrana Prešov majú za sebou zemiakové miesto v II. lige, ktoré iste plánujú vylepšiť. Otázne je, či aj s kanonierom Jánom Novákom, ktorý má zmluvu so zelenobielymi do roku 2016. Nastúpi vo farbách Prešovčanov?

Futbalista Ján Novák sa nezapojil do prípravy Šarišanov, ale MFK Košíc. Vedenie klubu bude v najbližších dňoch rokovať o jeho pôsobení v drese fortunaligistu s predstaviteľmi 1. FC Tatran Prešov. Dvadsaťdeväťročný kanonier odcestuje s Košičanmi na spoločné sústredenie do Rakúska a jeho zotrvanie vo farbách koňarov je teda nateraz otázne.

V minulej sezóne obliekal rodák z Trebišova dres žltomodrých farieb, ale kmeňovo patrí do metropoly Šariša. Tam zaknihoval jeden gól, ešte v corgoňligovej sezóne 2012/2013. "Ján Novák dostal z Tatrana mesačné povolenie na tréningový a zápasový proces v Košiciach a dnes sa teda zapojil do prípravy. Pocestuje s nami aj na sústredenie do Rakúska," vyjadril sa športový riaditeľ MFK Ivan Kozák.

Počas najbližších dní predstavitelia Tatrana a MFK budú rokovať o hráčovom pôsobení v Košiciach aj v novej sezóne 2014/2015. Ján Novák sa stal v edícii 2007/2008 najlepším strelcom najvyššej slovenskej súťaže, v minulom ročníku skóroval štyrikrát.

Autor: Ľubomír Hudačko / tasr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On už dávno kanonýr není

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Latal ako, este mu nepriniesli ani jedneho hraca, nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nováka vám necháme, teda predáme, s radosťou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele