Zranění se množí, v elitních ligách narostl počet o dvacet procent

29.09.2022, 08:51
Aktuality
Paul Pogba (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (166)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Není se asi čemu divit. Jen za Francii chybí - Lloris, Maignan, Coman, Benzema, Rabio, Kanté, Kamara, Digne, T.Hernandez, L.Hernandez, Kundé, Kimpembe, Konaté, Pogba...

Reagovat
Zark

Tak to už se nikdo nediví tedy

Reagovat
Morgue

tak aspoň, že u Hernandezů můžou v poklidu oslavit vánoce u telky celá rodina

Reagovat
Seydou Doumbia

tak dlouho mimo snad nebudou ale jo byla by sranda

Reagovat
skorpikk

mladí hráči zranění 10x více než předtím, to předtím žádní mladí nehráli nebo jak je to možný?

Reagovat
Hafna

Zvyšující se fyzické nároky, neustále padají rekordy v různých parametrech, vyšší počet zápasů, zvýšení počet nahradniku na lavičce a tím menší prostor pro úplný odpočinek atd

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som doplnil zdravú životosprávu hráčov. Aj keď ju asi väčšina hráčov dodržiava, kvalita stravy sla rapídne dole, nehovoriac o tom že ak chcú hrať v ligách svetovej úrovne proste musia suplementovať a dopĺnať minerály a vitamíny pretože tie nároky na telo sú enormné. Kvalitné suplementy a kvalitná strava je kurva drahá dnes, mladí hraci si to zo svojich zmlúv nemôžu dovoliť, preto sú aj náchylnejší na zranenia.

Reagovat
soukup

mladí hráči, kteří to v solidní lize dotáhnou do prvního týmu rozhodně mají dostatečně velký plat, aby si mohli dovolit kvalitní jídlo a suplementy. Většinou mají i od klubu výživové plány.

Reagovat
Talker

Tak ono se říkalo, že naši mladíci (Mount, Tammy, CHO) už od 18 let mají vlastního kuchaře, který pro ně vytváří jídelníček a vaří jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som na mysli skorej tých od 15 do 18 rokov, tí majú vačšinou len dorastenecké zmluvy. A už v dorasteneckých ligách je na nich vyvíjaní veľky tlak na výkon a už v tak mladom veku majú vážne zranenia. Keď potom dospejú a dostanú sa do Ačka sú to vačšinou už opakované zranenia z dorostu.

Reagovat
frank

Jestli na to koukáš z pohledu ála Football Manager a myslíš, že dorostenci PL klubů berou 50 Liber týdně, tak potom jo Jinak je to úplnej úlet, dneska si může dovolit super stravu i podprůměrný dorostenec z tuzemského ligového týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vychádzam z vygooglenych faktov. "Liverpool academy players are not paid until they sign a scholarship agreement at the age of 15. Then they will be paid £165 as a first-year scholar and £175 as a second-year scholar. These figures are not specific just to Liverpool, but all clubs" Takže zarábajú max 175 liber týždenne, co pri cenach v Anglicku je žebračenka. Na kvalitné suplementy možu zabudnúť, ak ich nezasponzoruje klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Reagovat
Kiss Me Polka!

what? kvalita stravy sla u hracu naopak stoporcnetne nahoru, v minulosti se na to nehledelo v podstate vubec

Reagovat
soukup

Reagovat
vodka

Reagovat
Mass

Taky sem se trochu divil co tu píše, že by najednou začli hráči srát na kvalitu stravy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapísal som že hráči začali srať na kvalitu stravy, ale že kvalita stravy všeobecne šla rapídne dole.

Reagovat
fabec1222

No jo, ale počet zápasů je třeba i nadále navyšovat, pač peňouze...Co nějaké zdraví hráčů, však my (funkcionáři) se máme dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

A proto přidejme další a další zápasy

Reagovat
Y.N.W.A

no prostě Klopp i Guardiola maj dlouhodobě pravdu v tomto... málo času na rehabilitaci

Reagovat
madridcan

Neuveriteľná dlhodobá pravda, keď sa obaja bili do posledného kola minulú sezónu a proti Realu vládal aj jeden aj druhý a akoby povedal Reichel k Realu ,,Oni neboli na lopate, oni boli už v peci!"

Takže iba proste stačí povedať o dlhodobých výhovorkách alebo neťahať ich mená do tejto debaty a ozdobiť to ,,Dlhodobo".

Reagovat
Y.N.W.A

cože, ještě jednou?

Reagovat
wwwx

Reagovat
Svatej

absolutně nechápu, co se tim snazil rict

Reagovat
madridcan

Si nemal reagovať na svoj príspevok?

Reagovat
AlevsakNevadi

pridám sa k nemu lebo netuším čo si tým chcel povedať.

Reagovat
Svatej

Fňuká nad tím, ze fotbalová veřejnost vnímá Real jako tym, co minulej ročník proti každýmu tahal za kratší konec, i když nakonec byli vysmátí oni. Prostě nezvládá ani tu výhru

Reagovat
AlevsakNevadi

ja že to je debata o zraneniach hráčov a nahustenom program.

Reagovat
Svatej

Jup, proto je to tak debilni a protlačený silou

Reagovat
madridcan

Jop, presne ako tvoje pretlačovanie silou tvojho názoru každému v tomto vlákne a dokladovať to na to, akú máš skúsenosť s vedením mojej diskusie. Aktuálne v Tvojom prípade sa jedná o to, že čim viac reaguješ na príspevky o mne, tým viac sa cítiš relevantne.

Čo je ťažke pochopiť na mojej reakcii na YNWA? Aká je dlhodobá pravda vo vyťaženosti, keď sa dva tímy bijú do konca PL a mali by aj na LM, kde ťahal za kratši koniec Real, ale vyhral? Tak aká je to DLHODOBÁ pravda o vyťaženosti, keď tie dva tímy(Liverpool a City) išli bomby do konca a ani náznak vyťaženosti na ich hráčoch nebol vidieť?

Ak piod pojmom ,,Dlhodobo" sa označuje táto sezóna, tak je táto diskusia zbytočna. Ja pod pojmom ,,dlhodobo" chápem rok a viac, nie dva mesiace.

No a nech to zhrniem rovno v jednom príspevku a nepovažovať sa za vševidiaceho a vediaceho ako Svatej, tak Dominik z Pezinka aj tebe vie zajebať, ale už tu tiež sypeš očisty ako veľmi dôležitý

Reagovat
Svatej

Uuuf, přemýšlíš nad tím vůbec, nebo to sypes z rukavu a prostě spojujes vety instinktivně?

Asi ti to rozvedu sam, protože se zjevně neorientujes v jádru věci a co hůř, logiku jsi už někdy davno musel zapomenout na hajzlu.

Tlačení silou je vyplakavani si o svých bolistkach a frustracich i tam, kde se takový téma neřeší a určitá osoba bez záminky přijde s útokem (ať uz na fandy, nebo na konkrétní lidi, případně na oboji) - názorný příklad tvůj první komentář. Clanek o zraněních, hlavní komentář o trenerech, kteří se o tom konkrétním tématu vyjadřovali a ty jak ňouma přijdeš s obecně vnímaným průběhem zápasu LM, kde se vybrecis nad tim, co tě na světu fotbalu štve. Na sílu.

Ta tvoje agresivni a osobní reakce na můj komentář, kterej ani nebyl primou reakcí na tebe, ale na Chobota a Ynwa bez zajmu tě zapojit, je už spíš tvůj blbej bonus.

Na druhý straně - Tlačení na sílu není, když se někdo vyjadřuje k danýmu tématu. Ja reagoval vždycky tématicky k tomu, co někdo nademnou prohlásil, necpal jsem do toho *na sílu* další témata, jen rozvíjel ty, co někdo přidal.

Ty jsi vystřelil jak malá holka a začal urážet, ja v reakci jenom kontroval a navíc stejným způsobem jako ty. Abych teda tohle nejak shrnul - Co konkrétně ode mě je tam prosimtě teda dle tebe na sílu, kocourku?

Celej zbytek.komentare je blbost. V semifinále LM se můžou potkat dva týmy v jiny fazi sezony a i obecně týmy s úplně jiným zapřahem a velmi rozdílným počtem zápasů v nohách. I dlouhodobě, protože některý nejvyšší soutěže maji rozdilny pocty účastníků, domácích pohárů ( a s tim casto i nutností poháry do určitý míry vypouštět) a tak podobně. Zkrátka jseš mimo ve vsech ohledech.

Reagovat
madridcan

Oukej. Veď už si známa liga. Ja na rozdiel od teba, sa tu nebudem kásať pičovinami a dlhými diskusiami. To už mám s Jiřim-FCB dekádu za sebou Nechce sa mi čitať tvoj sloh, ale máš čas na rozdávanie

Reagovat
Svatej

To je legrační, začneš házet sněhový koule a jakmile schytáš pár kusů zpátky, tak už jsi najednou přehranej. Prostě se konečně nechovej jak tupá ufnukana frnda a ušetříš se od toho s každým.

Reagovat
madridcan

Ty vieš veľmi dobre, že sa správaš ako piča a v počiatkoch si sa choval úplne rovnako tak. Ja ti nič vyhľadaváť nebudem, prečo by som tu mal niečo dokázovať? Ako ty svojim hrdinstvom ako to vedieš Takto sa obhajujú presne nímandi ako ty a pekný deň ti prajem

Reagovat
Svatej

Takže z prstu vycucany kejdy o tom, ze znas moje názory a tipy vystřídáš dalším slepým výstřelem o tom, že jsem se jako pica choval vždycky, přičemž zase nebudeš schopnej z hlediska faktu / dat dodat dokupy ani hovno, čímž dokonale potvrzujes to, o cem jsem psal uz v prvnim příspěvku a za to ti upřímně děkuju.

Názor ostatních, kteří nejen tu potvrzují to, že dlouhodobej problém v chování máš hlavně ty a ne ti, na který ukazujes, je znovu příjemným bonusem. Jestli ti to ale pomůže, tak nikdo nemá dostatek víry v to, že se s tim tva hlava může casem srovnat, takže se tak můžeš bez obav chovat dál a nikdo zklamanej nebude.

Reagovat
Bakary3

Takže klopp a guardiola nemůžou tvrdit, že je ten program magorina, když je to pravda, protože to jejich týmy dotáhly daleko?

Neměli se na to druhou půlku sezóny vystát, aby jim to teda dalo zapravdu?

A kdo tedy může, ti co vypadli třeba ve čtvrtfinále LM, nebo dřív?

A jinak, city to ještě tak nějak zvládá, protože ten kádr mají nabitej, Liverpool je třeba už tuhle sezonu dost uvařenej.

Reagovat
madridcan

Môžu, ale hovorím o slove ,,DLHODOBO" ROK CCA

No, tým mi odpovedáš na dlhodobo.

Hovoríme o Jurgenovi a Pepovi

Vôbec ma nezaujíma táto sezóna. Veď hovoríme o Dlhodobo podľa YNWA

Reagovat
Bakary3

Ano, dlouhodobě se proti tomu vymezují a dlouhodobě mají pravdu.

To je fakt. A není to jen rok cca.

Jinak se te nechci nijak dotknout, ale je fakt těžký na tebe rozumne reagovat, protože způsob tvýho skládání vět a myšlenkových pochodů je tak wtf, že to moc nejde.

Reagovat
Remt

souhlas s tou posledni vetou

Reagovat
Svatej

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTIBE7uRCNKQUaGD1QuT5Y_skMc49WmiyNFAw&usqp=CAU

Ty s nim nesouhlasis, tak to budeš asi taky známá firma. Nejspíš budeš pěknej darebák a kluk te ma uz taky prectenyho!

Reagovat
madridcan

Pridaj, reaguj, konštatuj...treba vedieť o Tebe Spúštaš podcast? Alebo čo riešiš?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kiss Me Polka!

on je po lobotomii

Reagovat
madridcan

Napísal človek, ktorý sa kvôli tomu zaregistroval

Reagovat
Kiss Me Polka!

jakoze kvuli tobe?

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

náhodnej generátor vět.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mass

Už syna Jolandy pustili z vězení?

Reagovat
Mastný Chobot

si to ty, Jožko Klányi?

Reagovat
Svatej

Ja bych spis tipl vzdálenějšího příbuznýho Arsina

Reagovat
madridcan

Ty a tipovanie Arsin sa nevystatoval majetkom? Paradoxne Chobot, ktorý je tu znalý v každom podcaste a politických záležitostiach tu baví kokota z toho, že nevie, čo som napísal.

Teba ospravedlňuje aspoň to, že si čech a ešte k tomu s debilnými názormi. Takže ty môžeš byť relevantný...no...tu vlastne Tak snaď sa niekto chytí

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som vždy myslel, že si v pohode. Ale nejako ti zajebalo.

Reagovat
Svatej

To je asi tak 8 let zpátky, možná trochu míň

Reagovat
Kily

Reagovat
nani92

pár rokov už

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Páni, jaká protiofenzíva hnedka

Vlastně bych se tě i zeptal, aby jsi mi nějakej příklad mýho tipování nebo dokonce výčet mých názorů ukázal, ale díky tomu, ze i ja mám zkušenost s tvým vedením diskuze, vím, ze ve většině případů střílíš na prázdno a hlavním záměrem je urazit a vypadat nad věcí, takže tě toho nevyhnutelnýho ponížení zbavím.

Mimochodem už jsem to rozluštil a dodatečně připomínám, jak je směšný a trochu smutný, ze po tolika letech a získaných trofejích ještě pořád absolutně neumíš vyhrávat.

Reagovat
EZ

zufalec

Reagovat
Nihilister

Reagovat
The Krupy

Čo sa ti stalo? Bol si úplný pohoďák, ale už dlhšie si všímam, že ti solídne prepína.

Reagovat
TopinB

igor pls

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ja som som popri robote mal pusteny ten vcerajsi prejav Igora a teda musim povedat, ze uražka niekoho Klanyim musi byt este lichotiva, Igor vcera posunul vsetky dna ktore kedy sa tu vytvorili, na uplne novy level to musi byt normalne nieco, o com sa budu uciť buduci psychiatri a skumať to, jak sa tam Igor opustil včera

Reagovat
Csaplárova past

Jeste pred par sekundama jsem si myslel, ze po slovensky rozumiem. Teraz som z toho uplny kkt

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

The fuck?

Reagovat
Whitemedia

do botky súhlas

Reagovat
DreamTeam

Brání jim někdo v tom častěji rotovat?

Reagovat
Y.N.W.A

Klopp už docela rotuje, jo, byl v tom v prvních sezónách špatnej

Reagovat
Bukaj LFC

Brání jim v tom konkurence. V tom souboji City vs LFC je prostě ztráta bodu skoro jako prohrát titul. Musíš být non-stop 100 procentní a to se pak rotuje sestavou daleko hůř

Reagovat
Csaplárova past

No tak zrovna City maji dva plnohodnotne kadry, ty absence trapi ze vseho nejmene. A Liverpool tomu jde naproti tim, jak to ignoruje a nenakupuje i kdyz ma na marodce 6 hracu.

Reagovat
M0rb1D4S

Aby taky ne, když se hraje x pohárů, liga každou chvíli, do toho jim tam nacpou reprezentační pauzy s úplně zbytečnou Ligou národů. Hráči mají strašně krátkou dobu na regeneraci. Do toho poměrně náročné cestování.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem chtěl napsat to samý

Jsem zvědavej, kolik zranění bude na popř. po MS v Kataru. Normálně mají hráči po MS čas na regeneraci, tu tentokrát mít nebudou...

Reagovat
Ladas321

Hodně hráčů vypadne už po skupině a tak budou něco málo mít na tu regenaraci. Horší to budou mít ti co budou bojovat o medaile. V Anglické lize je ale prosinec nejvíc nabitý, takže paradoxně hráči PL, kteří vypadnou před semifinále si spočnou víc než za normální sezóny.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Láhudkou jsou červnové repre zápasy, to může vymyslet jen debil.

Reagovat
M0rb1D4S

Lahůdky jsou úplně všechny repre pauzy, ve kterých se hrají jenom přáteláky. Do už tak nahuštěného programu se vecpou 2-3 zápasy během týdne, včetně právě toho cestování přes půl zeměkoule.

Reagovat
nani92

to majú za to, že po treningu sedia za počítačom

Reagovat
Thelvin

Přesně, kdyby si šli dát cigáro a pivo do hospody tak jako dřív, tak by se to nedělo

Reagovat
blaugrana

Dembele prestal hrat PS5 a hned sa jeho stav zlepsil.

Reagovat
nani92

PS je v pohode, tam vieš meniť polohy, prispôsobiť sa..ale sedenie a hranie za PC je zlo

Reagovat
Mastný Chobot

keby som hral Witchera na PC, tak už som ochrnutý

Reagovat
ratusek

Kolik tam máš hodin?

Reagovat
FUnk

cs 1.6- 1500 hodin, ted ani nevim zda bych doma rozjel pc a zda funguje

Reagovat
Uwe háže buly

Jako za celou dobu nebo za rok?

Reagovat
FUnk

za celou dobu, za rok by to bylo aspon 4 hodiny denně.

Reagovat
Uwe háže buly

Já hrával jednu hru a asi rok to mohlo být tak 4 hodiny denně, ale je pravda , že mi to vydrželo asi dva roky a od té doby jsem za 12 let nic pomalu nehrál

Reagovat
Csaplárova past

To je slabota teda.

Reagovat
Mastný Chobot

Netuším, ale asi dosť, lebo som vo všetkých DLC prešiel všetky questy. 2x.

Reagovat
VersaceChain

to bude tak 150

Reagovat
ratusek

150? to je dost málo za 2 průlezy. To bude minimálně dvojnásobek

Reagovat
VersaceChain

Ja mam 63h a dohrano full vse vcetne DLCs no.. ale zalezi dost na stylu hry

Reagovat
Gazdo

To si speedrunoval tvl?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gazdo

Mne to pride ze niektori ludia idu hrat hry nie pre to aby robili to na co hry sluzia a teda zabavu relax atd ale proste len rychlo rychlo prejst to nech si to odskrtnem ze som to dal

Reagovat
ratusek

tos tomu příběhu a universu moc nedal

Reagovat
Nihilister

Jak můžeš 150h hru projít za 63?

Reagovat
Gazdo

To mam na jedno prelezenie

Reagovat
naheCZ

K PC si můžeš v pohodě pohodě připojit ovladač a hrát jako na PSku...

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
SunFells

A co v Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam du"chodci"

Reagovat
j_mrazik

Ti jsou nejkřehčí.

Reagovat
VojtovaChelsea

Nebo nejtvrdší

Reagovat
Furia Ceca

Tak třeba konkrétně my jsme v prdeli... My máme out Pogbu, Chiesu a Di Maria taky odehrál asi jen čtvrtinu zápasů Jenom Tek nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z pozice fanouška AS mi to pořadí přijde nesmyslné, protože máme ročně desítky svalových zranění a za posledních 10 let určitě přes 10 křížáků, včetně opakovaných.

Nová posila, klíčový lověk do zálohy, zlomená noha na asi 5. tréninku. Zaniolo byl mimo pár týdnů s ramenem. Pelle a Dybala vyšli do repre pauzy, naštěstí. Ale dalších x zranění bude následovat.

Konkrétně u nás je ale asi problém v kvalitě hřišť, mimo jiné. Dřív jsme mívali kondiční trenéry bez velké zkušenosti ve fotbale a podlemě s hráči nedělali specifický trénink, ale celkový "conditioning" s poskou a při hře a tréninku pak vznikaly brutální počty zraněných.

Reagovat
dantetomas

Za to moze ockovanie proti Covidu... alebo Soros

Reagovat
Lech

Fiala a Pekarova

Reagovat
Csaplárova past

Za vsechno muze Kalousek

Reagovat
lofin9

A vlada Ivety Radicovej

Reagovat
Mönchengladbach

Takže s ohledem na o 10 % nižší počet klubů je s přehledem nejhorší Bundesliga. Přitom se tam hraje z toho stejného důvodu nejmíň zápasů.

Reagovat
C-M@ster

Ti dnešní mladí nic nevydrží. Furt jen sedí na tom Tik Toku a pak to takhle dopadá...

Reagovat
Busby babes

ono je to vsechno spojene dohromady. Naroky na fyzicku jsou vetsi, hraci hraji vic zapasu a tak. A zaroven je hrozne tezke je prinutit se spravne stravovat, spravne spat a regenerovat, coz prispiva k tem zranenim taky...

Reagovat
r.mrazik

neposlouchal jsi Scholese u Nevilla? jak povidal,kolik toho zamlada vychlastal?

Reagovat
M0rb1D4S

Naopak. Vždyť dneska jsou ty stravovací návyky u hráčů v top ligách sledovány dopodrobna. Kdysi mohli chodit chlastat a jíst kde co. Teď se řeší, že si dá Hazard mimo sezonu pár burgerů

Reagovat
Busby babes

no, jenze ty kluby nejsou bachari. Takze ano, hraci maji vypracovany jidelnicek, maji doporuceni co maji jist a jak maji spat. ale pak uz to nikdo nema sanci nejak vymoct.

v te knizce o Barce docela podrobne popisuji, jak treba Dembele mel i kuchare a stejne si pak objednaval jidlo z mekace prakticky obden.

Ono je to slozity, ses ve 20+ multimilionar, mladej, spousty penez ale prakticky bys mel zit pomerne asketickym zivotem... hrozne slozite.

Reagovat
M0rb1D4S

A třeba taky proto ta kariéra Demebeleho už 5 let stagnuje. Je to samozřejmě složité, na tohle potřebuješ buď hlavu, nebo lidi kolem sebe.

Reagovat
Busby babes

ale tech "magoru", co dodrzuji vsechna doporuceni na regeneraci bude obecne hrozne malo. Vetsina to pojede tak nejak napul, par zas vubec nebo minimalne. A to uz dneska nestaci, prave diky te zvysene zatezi. spojene nadoby. Fotbaliste jsou pretezovani a zaroven se na to vetsina neadaptovala.

Reagovat
M0rb1D4S

A proto mám u nás tak rád Jamese, Mounta, nebo Kantého. Tam jsem si poměrně dost jistý, že ti to dodržují. Ale jasně, obecně už těch hráčů tolik nebude.

Reagovat
Busby babes

ja bych po precteni te knizky o Barcelone nedal ruku do ohne za nikoho od nas, jen asi za Ronalda.

Reagovat
Gazdo

Ja si myslim ze Ronaldo ma tiez nejake doporucenia od klubovych specialistov on ma podla mna vlastnych

Reagovat
Busby babes

u nas jsme treba resili to, ze Grenwood po nocich paril na PSku a malo spat. A tak. Tech moznosti rozptyleni je hrozne moc a vubec to nemusi znamenat ze chlastaj nebo tak.

Z fotbalistu se stali regulerni spickovi atleti. Jenze zatimco ti, co maji nejake OH sporty, tak maji pomerne velkej prostor vypnout a trochu polevit v tehle vecech v tom 4 letem cyklu (nebo treba i dvouletem, pokud tam maji treba MS mezitim) tak fotbalista by mel prakticky 11 mesicu v roce zit jako asketickej mnich, pak ma par tydnu dovolene po sezone, pokud neni nejaka akce a i tam dostane doporucenej jidelnicek a treninky na udrzovani...

Na jine urovni tohle resi lide, co hubnou. Casto si vezmou nejakej silenej jidelnicek, co nejsou schopni dlouhodobe drzet a po tydnu se na to vykaslou, protoze je to proste pro bezneho cloveka dost tezky/nerealne dodrzovat. pritom kdyby to same jeli treba na tech 80 procent a ve 20 si jedli, co chteli, tak to treba vydrzi daleko dele.

Reagovat
M0rb1D4S

S tím se nedá nic jiného než souhlasit. Ještě když si vezmeme Anglii, kde se hrají 2 domácí poháry a není žádná větší pauza ani v období kolem Vánoc.

Další věc je, že právě za tohle jsou dneska královsky placení. Neexistuje sport, kterým by kdokoliv na zeměkouli vydělávat víc. Takový LeBron se sice ve výdělcích pohybuje na úrovni Messiho, jenomže u něj tvoří skoro 70% výdělků reklamy a jiné mimosportovní činnosti.

Reagovat
Greaber

Když už si zmínil jméno Eden Cheesburger Hazard tak ten dostal ban na dva zápasy za fotku z mekáče už někdy před 10 lety :)

Reagovat
mul

Na koľko môže stáť za zraneniami prekonanie COVID? Ono aj v dedinských súťažiach vzrástli rapídne zranenia. A tam teda program nie je vôbec nahusten ale rovnaký ako v roku 2019.

Reagovat
Busby babes

netusim, ale tipoval bych, ze to nejakej vliv mit bude. Covid poskozuje plice a nekdy i dalsi organy, to regeneraci asi nepomaha. ale zadnou studii jsem nevidel.

Ono obecne existuje hrozne malo studii u sportovcu na tahle temata, protoze ten vzorek je porad desne malej a i kdyz kluby treba data o zravi hracu maji, tak je temer nikdy nikomu dal nedaji.

Reagovat
r.mrazik

myslis behem/po covidu,ze vzrostli zraneni?

no...protoze ti lidi behem toho obdobi nic nedelali a pak to byl pro telo celkem sok

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to teda naopak hrozně lehké, ale asi jde o úhel pohledu...

Reagovat
Busby babes

viz vejs. fotbaliste maji hodne malo casu na oddech. Snad vsechny ostatni sporty maji pauzu mezi sezonama daleko delsi. US sporty obecne maji urcite delsi pauzu, hokej taky... v tom je to obtizne, ze by teoreticky meli jet na tom rezimu prakticky 11 mesicu v roce. V tom je to tezky na moralku.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

https://www.arsenal.com/news/emile-smith-rowe-undergoes-surgery

Nahovno. Emil túto sezónu si zatiaľ ani nekopol a tie Martinelli a Saka majú pevné pozície. Aspoň že budú MS tak môže rehabilitovať v kľude

Reagovat
SunFells

Emile Smith Rowe has undergone successful surgery to repair tendon damage In the groin region. Arsenal hopeful he will rejoin training in December.

Ty naše tři skleněnky

Reagovat
mr.Silver

Ale Partey a Zinchenko by měli být na sobotu ready, těším se

Reagovat
Nizzie

Žjóva, no ať se dá do pucu a pak zase nakluše vystřílet nějaké bodíky.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
SunFells

McMememan

Reagovat
Cobra

Jestli je Kulu zraněný a nestihne NLD, tak asi definitivně padá rozestavení 3-5-2 co?

Reagovat
Referee©

Právě naopak ne? Son - Kane a zpevní se střední záloha. Takhle se dohrávalo proti Leicesteru a celkem to mělo smysl.

Reagovat
jk

Spíš naopak. Hrajem venku, bych se nedivil kdyby Conte přišel se středem Hojbjerg, Bentancur, Bissouma

Reagovat
Kluivert9

Kreativita na prvním místě.

Reagovat
jk

Kreativita se přeceňuje.

Reagovat
Cobra

A na LWB a RWB Sess s Emersonem. By mě zase mrdlo z takové sestavy, to už bych se radši podíval na to kulervoucí rozestavení 3-4-3

Reagovat
jk

Perišič bude v základu. Je otázka jestli místo Sessegnona nebo Emersona. Nasadit na RWB nerozehraného Dohertyho nebo Spence je stejně blbost, kor v NLD.

Reagovat
ashburtongrove

Jako pokud postavíte něco takovýho tak to může být jedno z nejvíc nudných NLD. Každopádně doufám, že vás atmosféra a vibe toho zápasu trošku vtáhne a bude to zas něco super

Reagovat
Cobra

Jestli ten zápas bude mít náboj jako naše poslední zápasy s Chelsea, tak to super bude.

Reagovat
jk

Poslední NLD se Sessem a Emersonem skončilo 3:0, co je na tom nudného?

Reagovat
ashburtongrove

Tak hráli jste doma a od 33 minuty proti 10.

Já se na tyhle zápasy těším nejvíc z celé sezóny takže bych byl nerad kdyby to byla nějaká taktická nuda na 0:0 ev 1:0

Reagovat
jk

To by mě překvapilo. Jeden gól padnul na Emirates naposled 2013, navíc v poslední době je to spíš lepší. Já se teda na venkovní NLD nikdy moc netěším no

Reagovat
Salfovic

O 20 %, to je síla

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
vagneris

Reprezentace by měly klubům hradit platy hráčů po celou dobu jejich nepřítomnosti v plné výši a v případě zranění také část jejich hodnoty na trhu s ohledem na délku absence + celý plat po danou dobu.

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greaber

To by se lidi zbláznili a akorát by na fotbal nadávali...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

kluby jsou pojistene

Reagovat
Mastný Chobot

to by sme so Zinchenkom ten rozpočet Ukrajiny zložili na kolená

Reagovat
r.mrazik

treba FACR? takze vlastne cesky stat? no...to by urcite proslo

Reagovat
Zark

zase nějaký revolucionář, který přijde s něčím novým a hned myslí, že je to lepší řešení, než to stávající. nehledí přitom doleva doprava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele