Zorja Luhansk zřejmě bude hledat trenéra, Lalatović nabídl rezignaci

28.08.2023, 16:42
Aktuality

Soupeř Slavie ve 4. předkole Evropské ligy Zorja Luhansk možná bude bez trenéra. Srbský kouč Nenad Lalatović po víkendové remíze 1:1 s Minajem v ukrajinské lize nabídl po pár týdnech ve funkci rezignaci, zatím ale není jisté, zda ji klubový prezident přijal. Zorju ve čtvrtek čeká domácí odveta s Pražany v jejím pohárovém azylu v polském Lublinu, kde se pokusí dohnat ztrátu 0:2 z Edenu.

Lalatović hovořil o rezignaci na tiskové konferenci po nedělní remíze s Minajem. Třetí tým minulé sezony ukrajinské ligy v šesti soutěžních zápasech této sezony jen jednou zvítězil a v domácí soutěži mu patří až 11. příčka.

"Nedokázal jsem naplnit očekávání. Také od sebe jsem očekával více. Ukrajinskou ligu mám opravdu rád. Máme několik zraněných, chybí nám čtyři hráči, abychom předváděli výkony jako v minulé sezoně," citoval facebookový profil klubu z tiskové konference Lalatoviće, který vede Zorju teprve od letní přestávky.

"Budu mluvit s prezidentem klubu. Také jsem nespokojený s výsledky a s tím, co jsem udělal. V klubu jsem vydělal tři platy, ale klidně si vezmu jen jeden. Chci ukázat, že jsem na Ukrajinu nepřišel pro peníze," dodal pětačtyřicetiletý trenér. Zda vedení jeho rezignaci přijalo, zatím není jasné, Zorje už od nedělního večera nefungují internetové stránky.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele