ZOLA CHCE ZPĚT DO CHELSEA JAKO TRENÉR

07.02.2006, 15:12
Aktuality
Legenda londýnské Chelsea Gianfranco Zola je nyní v Anglii kvůli charitativnímu utkání. Se svým bývalým klubem ho pojí výjimečné pouto a maličký Ital připustil, že by se v budoucnu rád posadil na lavičku Chelsea.

Devětatřicetiletý Zola ukončil svou dlouhou fotbalovou kariéru loni, během jednadvaceti let oblékal například dresy Neapole, Parmy a Cagliari, nejvíce zbožňován je ale fanoušky Chelsea, za kterou odehrál víc než šest sezón.

V těchto dnech se bývalý vynikající útočník do Anglie vrátil, aby pomohl klubu Macclesfield Town z finančních potíží. Klub hrající League 2 se zadlužil stavbou nové tribuny a pomoci mu má dnešní zápas proti týmu hvězd, za který nastoupí například Zola, Gustavo Poyet nebo Graeme Le Saux.

V neděli Zola sledoval zápas Chelsea s Liverpoolem a poté hovořil pro televizní stanici Sky Sports. "S Chelsea jsme stále v kontaktu. Trénovat zdejší mladíky, to je věc, kterou bych jednoho dne rád dělal. Mohl bych své zkušenosti a znalosti přenést na mladé hráče," plánuje Zola.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Paulino

Fandím ti Gianfranko at ti to vyjde. Inteligentních a tvořivých treneru není nikdy dost. Na rozdíl od těch co mají trenerskou školu a myslí si že umějí trenovat.

Reagovat
HOST*Andy

jj, to je ten největší borec jakýho znám.

Zola? manchesteru dá gola!

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea sú dobre popredu: teraz majú Mourinha / dajme tomu ešte 2 roky /, potom Zola / 2 roky / , t. j. 4 roky majú po starostiach.

Reagovat
HOST*Fugas

jj tak bych tam rád viděl Zolu až Mourinho odejde trénovat Portugalskou repre

Reagovat
HOST*Figo

No tak Mourinho teda nebude trénovat Portugalskou repre. Portugalci maj na někoho lepšího než je on. Ty by měl trénovat Eusebio. A Chelseu bude trénovat Zola. Seru na Mourinha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele