Zlín získal slovenského záložníka Hlinku

12.02.2019, 13:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
lichna.

Pro Zlín hodně dobrá posila.

Reagovat
Puskas

U nás by se přes Jánoše na hřiště nedostal.

Reagovat
Han střelil první

No nevím...

Reagovat
didosh

Jánoš je top...

Reagovat
andrew96

No radši bych někoho kreativního, zvlášť poté, co chtěli Radu z Trnavy.

Reagovat
FruFru

Jsem rád, že si našel nové angažmá takhle rychle, ale je mi líto, že to není u nás.

Reagovat
taws

U nás by si teď nezahrál

Reagovat
FruFru

Ale šířku kádru v záloze nemáme.

Reagovat
Puskas

Zrovna toto může hrát Jirásek, Šindelář nebo Arťom.

Reagovat
FruFru

Ale náhodou bude Šindel muset hrát stopera, Arťom bude místo Pazdery na kraji a potom co? Na lávce bude jediný střední záložník Kaloč.

Reagovat
HanzBP

Ten už je na hostování ve Vítkovicích.

Reagovat
FruFru

Aha. myslel jsem že tam poslali Bolfa.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam bude pořád Jirásek...Baník prostě Hlinka zklamal, stejně jako třeba Azevedo, bylo tedy jasné, že nepřijde. Navíc my už potřebujeme hlavně "herní" hráče do středu zálohy, doufám, že v létě zkusí pořešit někoho typu Budínský, Havlík, Janetzky, kdyby pro něj neměl Jablonec opět místo, Sáček či Houska taky nemusí být úplně nereálné možnosti, Kaloč by měl dostat více prostoru, skvěle vypadá Drozd, těch možností je spousta, ale hlavně ofenzivní, kreativní typy.

Reagovat
FruFru

Budu pokračovat v tom, že Šindel a Arťom budou hrát v obraně. Jánoš se vykartuje nebo zraní, na lávce nebudem mít jediného středního záložníka. Prostě si budu stát zatím, že jsme měli Hlinku přivést.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to řešíš , prostě nepřišel, vedení na to má jiný názor...Střední záložníci: Hrubý, Jánoš, Jirásek + Arťom, Šindelář, Procházka, Kuzmanovič tam mohou hrát. To je celkem dostatečné, vždycky se může něco stát, ale tak pesimistický nejsem ani já a to je co říct Spíš bych přivedl hroťáka a za tím si stojím já Baroš (věk + častá zranění + nervy), Jakub Šašinka (trochu "archaický" typ útočníka, hodně dobrý ve vápně, v mezihře ale mizerný i když prý dělá pokroky + jeho ne zrovna dobrá fyzička), Ondra Šašinka (do budoucna snad solidní ligový útočník, dobrý do vápna, celkem rychlý, ale zatím se hodně ztrácí ve hře, v mezihře, zdá se mi, potřeboval by nabrat zkušenosti ve slabším ligovém celku, + je teď zraněný) a pak tam máme Kuzmu s Diopem, kteří prostě hroťáci, zabijáci fakt nejsou...Tohle je velký risk, který ale třeba vyjít může, ale risk to je, záložníci jsou fakt v pohodě, pokud nepřijde nějaká cholera

Reagovat
SuperBanikovec

Řekl bych, že v takovém případě by pravého beka hrál Breda a Arťomko v záloze. Nebo by na pravého beka poslal Grance. Alternativy tam jsou, pro Hlinku by opravdu nebylo v našem kádru místo, zahrál by si 6 minut na jaře.

Reagovat
Stannis Baratheon

co by dělal ve West hamu, lol?

Reagovat
FruFru

To co ostatní. Byl by zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ho ani uz banik nechtel kdyz pri prvni moznosti zdrhl hned za prachama takze za me dobre ze sme nemeli zajem

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu teda nic hezkého nepřeju, doufám, že moc hrát nebude a nedostane výplatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by neřešil prachy? Navíc to zajebal pan Vrťo, měl mu dát dlouhodobou smlouvu dávno předtím a ne řešit to na poslední chvíli . Já Markovi přeju všechno nejlepší a ať se mu daří, třeba na přímáky proti Opavě a Spartě nezapomenu dlouho.

Reagovat
ratusek

no Zlín půjde dolu, ale pro něj asi pozitivum, že bude dostávat peníze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele