Zklamali jsme naše fanoušky, ví Ince

14.12.2008, 21:21
Aktuality
Paul Ince v létě usedl do křesla manažera Blackburnu Rovers a v této funkci se dost možná řádně neohřeje. Anglickému klubu se nedaří, v tabulce Premier League mu patří předposlední příčka a na Ostrovech se hodně hlasitě mluví o odvolání Ince...

"Hráči si zkrátka musí začít věřit. Je snadné říct, že je hotovo, když nevyhráváte a předvedete výkon podobný tomu našemu z prvního poločasu. Hráči mě hodně zklamali," posteskl si Ince po včerejší porážce 0:3 ve Wiganu.

Ince se manažerem Blackburnu stal v létě, když nahradil Marka Hughese, a jeho bilance je zatím hodně špatná. Rovers v sedmnácti zápasech získali jenom třináct bodů a v tabulce jsou předposlední. Může za to především jedenáctizápasová šňůra bez výhry, na tu další tým čeká od 27. září, kdy vyhrál v Newcastlu.

"Zklamali jsme naše fanoušky. Ti si ke všemu jistě řeknou své, je to jejich právo," uzavřel Ince, jehož tým zatím inkasoval nejvíce branek ze všech dvaceti klubů hrajících Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je mi hodne sympaticky a je me ho proto moc lito.Ale kdo by cekal,ze tym s tak kvalitnim kadrem bude v pulce sezony predposledni,ja teda rozhodne ne .Ale jak uz to je zvykem,tak to jako prvni odnese trener ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prodám nový domácí dres Chelsea originál Adidas, se jménem Johna Terryho!!! Velikost M.

Dres je úplně nový, koupený v Anglii.. Prodávám ho, bo už jeden mám a toho Terryho jsem právě dostal od brášina k narozkám.. Můžu zaslat i fotky, kdyžtak ICQ: 454-225-663!!!

Reagovat
$dolar$

Za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

u větnamců se takových modrých hadrů válí celé hromady - myslím, že tak za "pade" usmlouváš jeden hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten dres Terryho za 1300 prodam

Reagovat
Devil

Az me dojde hajzl papir,dam ti vedet!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Paul Ince mi připomíná Lewise Hamiltona, sympatickej chlápek.. Divím se že je na tom s Blackburnem tak špatně.. Blackburn by měl hrát někde ve středu tabulky a ne hrát o záchranu..)

Reagovat
Fedro

Máš pravdu, ale to si neřekl nic novýho. A ten dres, hm, nebylo by to špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Vizualne,nebo i psychicky ? me totiz Hamilton moc sympaticky nepride ...

Reagovat
Tomanatura

Mluvíš o Hamiltonovi a vmísí se ti do věty slovo "sympatický"?

Reagovat
smazaný uživatel

Paul je velmi sympatický trénér,ale myslel sem si,že dlouho nevydrží,jelikož můžeš být sympatický ale musíš to mít hlavně v hlavě :-)

Reagovat
fantomas

Vzal si pro začátek moc velké sousto. Že ho ale takle neustojí, sem teda nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam original dresy Realu a Argentiny,ale neprodám:D a nejlepší na tom je že mně nic nestály:)

Reagovat
smazaný uživatel

záčatek sezony byl skvělý ale pak žádná výhra......ja bych řek že nám chybí steven ried , minulou sezonu hrál skvěle.....jinak gamst nemá formu, ani cruz od kterého se čekalo víc.....ale ince by měl zůstat aspoň do jara a pak se rozhodne..

Reagovat
vodka

a hlavně chybí Dunn. Andrews nemá o dělat v PL, já beru že si ho Ince vzal z předchozího působiště, ale zatím nic nepředvedl..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele