Žilina odvolala trenéra Hynka, nástupcem je další Čech Michal Ščasný

11.04., 13:25, aktualizováno 11.04., 15:24
Aktuality
Jaroslav Hynek (© MŠK Žilina)

Vedení Žiliny dnes odpoledne představilo nového trenéra. V průběhu včerejšího dne u týmu nečekaně skončil Jaroslav Hynek, jeho povinnosti převezme Michal Ščasný.

"Fotbalový klub MŠK Žilina se po vzájemné dohodě dohodl na předčasném ukončení spolupráce s hlavním trenérem Jaroslavem Hynkem a jeho asistentem Richardem Polákem. Za celý klub bychom jim rádi poděkovali za necelé dvě sezony práce pro náš tým. Do budoucnosti jim přejeme všechno nejlepší, ať se jim v dalších trenérských kariérách daří," sdělilo vedení v oficiálním prohlášení.

Žilina měla skvěle rozehranou sezonu, z posledních devíti ligových zápasů ale brala tři body jen jednou a v tabulce skupiny o titul se propadla na čtvrtou příčku. Podobně jako třetí Dunajská Streda posbírala 44 bodů, na druhý Spartak Trnava ztrácí čtyři body.

Hynek na lavičku Žiliny usedl loni v červenci a stal se 76. trenérem v historii klubu. Celkem ho vedl v 71 soutěžních zápasech.

Novým trenérem se stal Michal Ščasný, který má se slovenskou ligou zkušenosti díky působením v Trnavě, Senici, Nitře a Banské Bystrici. Naposledy vedl kyperský celek Othellos Athien.

Autor: Tomáš Pavlík / mskzilina.sk

Komentáře (27)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Ted Hynka cekam v Ceske lize, uprimne priznam, ze jeho praci neznam, ale v FMku je vzdycky vybornej

A dava mi to smysl, treba ma laso z Ceske ligy, tak proto konci

Reagovat
fabec1222

Baník

Reagovat
GrimeBaller98

nebo Sigma

Reagovat
Pesojen

líbil by se mi v Pardubicích

Reagovat
Kily

už je domluvený Saňák

Reagovat
Pesojen

je to tutovka, jo?

Reagovat
Kily

prý jo, mají to potvrdit ještě tenhle týden

Reagovat
r3

Zilinska koncepcia 6 trenerov za 6 rokov.

Reagovat
letitfly

6 firem za 3 roky

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kolik může mít trenér v SK lize plat??

Reagovat
Imos

To asi záleží jestli v Michalovcích nebo Trnavě

Reagovat
ratusek

Hynek za to absolutně nemůže. Nevím co jako Antošík čeká vždyt po podzimu byl v reálném boji o titul, pak mu rozprodají, co umí s míčem a logicky to jde do kopru. Dokud tam bude Antošík, nic se nezmění. Tam půjde jen trenér sebevrah.

Sice to lidi vůbec nezajímá, do hlediště chodí jen sponzoři, ale v pohodě. Zase se prodá nějaký talent a karavana jede dál.

Je to škoda, potenciál na pravidelnou hru v pohárech a na vysoké návštěvy je obrovský

Reagovat
ratusek

Čekám ho někde v Olomouci nebo tak

Reagovat
Noustress

Na druhú stranu sa treba pozrieť na ich prácu s juniormi, aké majú výsledky a že sú v pravidelnej konfrontácii so svetovou špičkou. Odchod Antošíka by znamenal zmenu kurzu, vzhľadom na situáciu a atraktivitu našej ligy, skôr ešte k horšiemu. Neviem si moc predstaviť nejakého väčšieho investora, ktorý by sa hrnul práve do ZA

Reagovat
ratusek

práce s mládeží mají excelentní. Proto je škoda absence na jakýkoliv sportovní uspěch. Přitom konferenční liga je jim šitá na míru. Škoda, že si to Antošík neuvědomuje. S uspěchem v Evropě by ta tržní hodnota hráčů vzrostla

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
O.Giroud

Ono by to chcelo nejak sklbiť, veď to je potenciál na prachy ako sviňa. Peniaze z EL/EKL a do toho ak ti ich mladíci sa budú ukazovať v takýchto zápasoch ešte aj na ich prestupoch si môžu vypýtať viac.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Salfovic

Nedávno jsem koukal chvilku na zápas Žiliny a na tribunách fakt vůbec nikdo nebyl. Možná nějací byli na hlavní, ale i tak šílenost.

Reagovat
ratusek

Přesně kvůli tomuhle tam nikdo nechodí. Mám dojem, že i kvůli tomu tam nechodí nikdo aktivní a proto tam je ticho

Reagovat
Unai

Fanusikovia uspechu so simple, na jun.ligu majstrov bolo teraz vypredane

Reagovat
Unai

Utocnici ZA su tragicki, Jambor nebeha, Nsona nepochopitelne panicke hostovanie, ostatni skor kridla, treba ich vyhodit a zobrat utocnikov z dorastu.

Minarik, Datko nepredajni ani za gros -> treba ich vyhodit a nahradit z dorastu

Jedine Belko je potencionalny predaj za ~> 1M, ostatni maju este cas alebo slabota a preto ich treba vyhodit a nahradit z dorastu

Reagovat
ratusek

I Sauer

Reagovat
ratusek

Z toho bude dělo

Reagovat
Grupma

Kdo bude hrát za dorost?

Reagovat
Unai
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele