Zieliński oficiálně prodloužil smlouvu s Neapolí

31.08.2020, 14:22
Aktuality
Neapol si podle očekávání pojistila Piotra Zielińského. Šestadvacetiletý polský reprezentant, jenž pod Vesuv přišel před čtyřmi lety, prodloužil kontrakt do roku 2024...

Zieliński je odchovancem Zagłębie Lubin, ještě během dorosteneckého věku ale zamířil na Apeninský poloostrov, kde se upsal Udinese. Pořádně však na sebe polský reprezentant upozornil až na hostování v Empoli Calcio, čímž si řekl o pozdější přestup do Neapole.

Pod Vesuvem zpočátku Zieliński nenastupoval pravidelně v základu, to se ale během uplynulých dvou sezón změnilo, přičemž nyní patří k hlavním oporám ambiciózního klubu.

Na tom by se nemělo do budoucna nic měnit, neboť obě strany dotáhly jednání o prodloužení smlouvy do úspěšného konce - výsledkem je nový čtyřletý kontrakt.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vo FM ma dosť vytáča

Reagovat
smazaný uživatel

Piotr Polski-man išiel kvalitou hore.

Reagovat
Zark

až tak že šel s neapolí ze druhého na sedmé místo

Reagovat
9augi9

Na siedme miesto a trofej.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy je pozícia tímu v ligovej tabuľke vizitkou jedného hráča?

Reagovat
Zark

hlavne loni hral ten tvuj Piotr docela bidne ty kvalito hore.. to za prve

Reagovat
smazaný uživatel

Ak hráč strávi najviac času na ihrisku z celého tímu, tak len preto, lebo jeho kvalita je veľmi nízka resp. svojou hrou nepresvedčil trénera, ok! Alebo to rovno hodím na plecia Allanovi, lebo nemal vyderanú sezónu a trápili ho zranenia. Podstatné je, že kvôli Zielińskiemu skončil Neapol na siedmej priečke, že tupelo? Nebude to napríklad aj tým, že sa vydarila sezóna Atalante, Interu, Laziu a koniec sezóny aj Milánu? Nebude to napríklad aj tým, že mal Neapol prvú polovicu sezóny zlú? Ale vlastne máš pravdu, futbal je individuálny šport!

Reagovat
Zark

aby ti nerupla cévka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele