ZIDANE STÁLE VÁHÁ

15.02.2006, 19:19
Aktuality
Špílmachr Realu Madrid Zinedine Zidane nechává fotbalové fanoušky v napětí, stále se nerozhodl, zda skončí už po této sezóně, nebo bude ještě rok pokračovat.

33letý Zidane původně chtěl končit až v roce 2007, kdy mu vyprší smlouva v Realu, v této sezóně však naznačil, že by mohla být jeho poslední a po mistrovství světa by mohl skončit. Definitivní slovo ještě neřekl a opět potvrdil, že se zatím nerozhodl.

"Mám před sebou šest měsíců, možná rok. V nejlepším případě rok a půl. Jsem ale blíž konci než začátku," sdělil prostřednictvím své oficiální stránky.

Jeden konec už měl Zidane skoro za sebou, po neúspěchu Euru 2004 skončil s reprezentací, po roce se ale vrátil a pomohl Francii k postupu na mistrovství světa. To by mohlo být jeho vrcholem. "Máme tým schopný dosáhnout něčeho velkého," je přesvědčen Zidane.

Francie se v základní skupině světového šampionátu utká se Švýcarskem, Korejskou republikou a Togem. Nepostup z poměrně snadné skupiny by jistě byl velkým neúspěchem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*empty

beztak ho ukecaj, aby v realu jeste vydrzel nez za nej najdou odpovidajici nahradu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane je jak môj synek : ano, ne, ano, ne, ano, ne...

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla škoda kdyby už skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu musí ještě zůstat

Reagovat
HOST*xx

dokedy bude taký geniálny? do 40-tky?

Reagovat
HOST*

Zizou musí zůstat, je to nejlepsi fotbalista za poslednich 10 let

Reagovat
HOST*štěpa

Reagovat
HOST*gladi

no no zidi nejak radi co stim udelame ale pravdepodobne zidan zustane protoze kdyby zizka odesel bylaby to velka skoda

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*mnbv

vy aji stym zidanem tahnite do prdele toto je muj nazor

Reagovat
HOST*

čuráku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele