Zidane: Rezignovat nebudu, těžké časy tu pro Real byly a budou

02.12.2020, 13:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Realu, stejne jak Barcelone, bude trvat hrozne dlouho prestavba. Ted maji tymy Socieadu, Atletica atd., velke sance na tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Sociedad neudrží formu celou sezonu. Tyhle závěry po 10 kolech jsou fakt směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Leicester, Wolfsburg, Atletico, Liberec u nas, Montpellier taky neudrzeli formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a kdyby udrželi formu každou sezonu, tak mají titul rok co rok. Takže žádná "velká šance". Až bude Sociedad na prvním místě po 30.kolech, potom se dá mluvit o velké šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

K Liberci bych klidne pripsal i Plzen. Ta byla na sestup, ob rok 4 (

doufam, ze se nepletu, jsem Plzenak) a dalsi rok titul.

Reagovat
John Obi Mikel

5.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se radsi venuj Sparte, ktera vyhraje titul jeste pozdeji, nez Malaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy neodstoupím, nikdy!

Reagovat
eibe

ok

Reagovat
RealC.F.

Však v jeho případě si to ani lid nepřeje, jen pár kreténů co věří facebookovejm pohádkám a přesně jak tragedi furt papouskujou do každýho článku tenhle výrok, naštěstí pak svoje hlasy hodí žumpě jako Top09 atd a do partaje s Andrejem chce každej, pohoda

Reagovat
Anacron

Reagovat
Mercury

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
drussbarb

To jsi zač? A Zemana lidi taky mají rádi, že?

Ale souhlasím s TOP09, která spolu se standartními “demokratickými” stranami donutila dost lidí hledat jinde

Reagovat
GjøvikFF

Do partaje s Andrejem chtějí jen komouši, socani a Okamura. Už z tohoto obskurního výběru je docela patrné, co je Andrej zač.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nedokážu si představit situaci, kdyby třeba Ramos neprodloužil... Přišli bychom o největšího leadera, bez kterého to na hřišti vypadá všelijak.. Tak jako tak, Ramos stárne a bude třeba hledat náhrada, nový leader, kterého teď v nikom moc nevidím. Co se týče Zidana, neodvolával bych, dal bych mu čas, šanci přivést nové hráče.

Reagovat
9augi9

Šancu mal, Militao sedí, Mendy je priemerák, Hazard je lazar a Jovica nebudem ani vyťahovať.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo jako, to nerozporuju. Zatím se to úplně nepovedlo, ale prostě pořád mám pocit, že to úplně na vyhazov není. X týmů mají obdobné problémy..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

btw Mendy mi jako průměrák fakt nepřijde.

Reagovat
misinho7

Mendy urcite priemerak nie je, tam sme ten prestup naozaj paradne trafili. Na tej lavej strane to mame poriesene.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Eichel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ať neskončite jak my s Alvesem. Do teď ho nikdo nenahradil a on do teď válí

Reagovat
Rattlesnake

Semed.....ale nic.

Reagovat
pantondavo

Pěkně na remízu bych hrál, Inter nezklame

Reagovat
Recoba Inter

jj porazí Shaktar a skončí na 3. místě s 8 body

Reagovat
pantondavo

No, a Real postoupi

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
kilobyte

Takže bude ještě hůř? Nebo co tím chtěl říct?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Alf14

ty jeho tiskovky jak přes kopírák jinak odstupovat ted nemá basolutně smysl, ale po sezoně to je asi nevyhnutelný, hra nemá žádnou taktiku nic a do toho ještě protěžování některých hráčů kteří na to už nemají po sezoně je potřeba přestavba, ikdyž je to smutný tak se musíme zbavit legend který už si jenom kazí jméno výkonama a privíst opravdovou kvalitu (jen prosím né další wonderboy brazilce za 50 míčů).

Reagovat
Anacron

Ať nastoupil kdokoliv kdykoliv tak to stálo za hovno. Z těch hráčů na to nemá většina.

Reagovat
Alf14

možná proto že hráči nevědí ani co hrát, například Jovič téměř nehraje a když hraje tak na něj nejde pomlau ani příhrávka, pak nastoupí za repre a za 2 zapasy da 3 goly. ale souhlasím stím že většina na to nemá, ale ti co na to mají tak ti se neumějí využít.

Reagovat
jakubbosak

Šílený, nadvláda Barcelony, Realu a vlastně celýho španělskýho fotbalu je definitivně fuč.

Reagovat
Kincl

Teď se do toho pustí Dortmund, Lipsko a Bayern

Reagovat
Rich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
jakubbosak

Tomu taky nevěřím. Bayern OK, ten je úplně jinde, ale myslím si, že po odchodu Müllera a Lewy (pokud nepřijde Hälland) půjdou taky malinko dolů, ale zřejmě ne tak jako Barca nebo Real. No a Dortmund nebo Lipsko, tomu snad nevěří nikdo krom skalních těchto týmů. Pořád vidím tyto týmy jako týmy druhého sledu, které pokud jim někdo vystřelí jako loni třeba Werner, tak okamžitě půjde pryč.

Reagovat
Rich

Obecně Muller a Lewa ještě 3 roky klidně v Bayernu budou, ale prostě na pozici Mullera hraje Musiala a to je tedy něco, včera proti Atletiku podal slušný výkon a je na něj spoleh... Ohledně Lewy je to takové, že až odejde, tak Bayern někoho najde, zajisté dá se uvažovat o Haalandovi, ale osobně si myslím, že Bayern najde někoho jiného...

Výhodou Bayernu je to a fanoušci mohou být klidní, že opravdu nedávají astronomické částky za jednoho hráče.

Reagovat
jakubbosak

Souhlas ve všem. Myslím, že Bayern může být co se LM týče a samozřejmě i domácí ligy dlouhodobě nejspolehlivější tým ještě dlouhá léta.

Oni to ti kluci ušatí ve vedení očividně prostě umí.

Abych byl upřímný, taky si myslím, že Haaland skončí někde jinde než v Bayernu.

Reagovat
Rich

Dává to smysl, vedení vždycky bylo takové, že se snaží ne moc utrácet a přitom jako Bayern má vždycky ty nejvyšší cíle. Třeba mě se líbilo, jak Alaba tlačil na vedení, aby měl nejlepší plat v Bayernu a vedení přestalo jednat a udělali dobře...

Haaland je otázka, podle mě Dortmund by ho měl udržet, co nejvíce to půjde, ale reálný to není, protože půjde po něm paradoxně Real... I když kdo ví... Já osobně bych preferoval nějakého německého útočníka po Lewovi, aby to pomohlo i trochu německému nároďáku třeba... Jelikož opět to vypadá, že Bayern bude mít hodně německých hráčů, tak by bylo super mít hrotového útočníka. Ale je to ve hvězdách... Werner je taková utopie a jelikož s ním smlouva byla a nakonec vedení couvlo, tak nějaký důvod byl, čili někoho jiného pak najít. Ale věřím, že se to povede, před časem Bayern měl problém levého beka za náhradu Alaby a v současné době, Davies a Hernandez ho předčí, čili i takto se pořeší časem útočník.

Reagovat
jakubbosak

S tím Alabou vedení udělalo určitě dobře a myslím, že i nekoupení Wernera byl dobrý tah. Za mě by mu stejně spíš slušela pozice pod Lewou než místo něj.

Sám jsem zvědavý, kdo nahradí oba klíčové hráče, ať už Müllera nebo Lewu.

Reagovat
Rich

U Mullera se nabízel Havertz, čili bude otázkou zdali z Chelsea by přišel... Otázkou je, zdali Bayern bude ochotný za něj vysolit tolik peněz.. Já osobně si myslím, že počkají a přijde zadarmo. Ale jinak pořád se nabízí mladý Musiala, který je hodně dobrý... U Lewy je to otázka no...

Jinak budu reagovat i na spodní komentář.. Zmiňuješ se tam o Vidalovi... Já si myslím, že Vidal, kdyby místo Bayernu šel do Barcy o dost dříve, tak by to byl klíčový hráč, on je to bojovník, který se pere o každý míč... Problém je, že přišel docela, abych tak řekl vyčpěle... V Bayernu to už taky tu poslední sezonu nebylo ono... Já si myslím, že Barcelona dlouho nehledala náhrady hráčů a pak prostě to začali řešit nesmyslnými nákupy. To je jako, když tuto sezonu odešel Thiago... Spousta fanoušků tvrdila, že to byl klíčový hráč, ale přitom, kdyby Pavard v lize mistrů nebyl zraněný, tak by si Thiago nekopl... Přivedl se Roca, který bude do budoucna přínosem... A prostě Bayern nebude uvážlivě prodlužovat, třeba Tolissovi sdělili, že se má snažit... Faktem je, že Tolisso má slabší i silnější momenty, ale ta zranění jsou u něj problém... Čili se vůbec nedivím, že Bayern sleduje mladého 23letého hráče Neuhause.. Barca musí přestat kupovat zbytečné hráče a hlavně ne předražené hráče a zkusit dá šanci mladým talentům či hráčům...

Reagovat
jakubbosak

Havertz se mi osobně moc líbí, ale v tuto chvíli je minimálně na 4 roky pro Bayern nereálný, protože jak píšeš, Bayern za něj nedá 150+ které by Chelsea chtěla.

Já jsem to nemyslel tak, že Vidal by byl pro Barcu špatný nákup v tomto smyslu, že by hrál špatně... i když jsem to neobhájil, tak jsem to myslel spíš stejně jako u Paulinha. Na druhou stranu je pravda, že hráč jako on Barceloně vždycky chyběl, někdo, kdo by nechal na hřišti duši a bylo moc zápasů a příkladů, kdy to on sám svou bojovností zvedl nebo dokonce vyhrál zápas. Ale jinak přesně jak píšeš dlouho nic, nic a pak nesmyslné nákupy totální průměrňáků za šílené prachy a hlavně s šílenými platy.

Reagovat
Rich

Bayern si počká, nebude dělat ukvapené závěry a nebo vyhazovat prachy... Takový Flick ho moc chtěl, ale přeci jenom už těch 100 mega bylo moc, i to těch 80 co chtěli, šílený prachy... Kvality má, ale nereálné jsou ty peníze... To samé bude takhle Haaland, jestli by přišel, tak by to byl zázrak do Bayernu, ale nereálné to je...

Na druhou stranu Vidal je čertík v krabičce, když je na hřišti, má člověk svízelný pocit, že něco vyvede a dostane červenou... To si moc dobře pamatuji, jaký to byl problém s ním...Jako Barca utrácí strašně moc peněz, sice ano za hotové hráče, ale pak se objeví ty následky... Jsou to šílený prachy, příklad za Coutinha, tolik prachů a ten plat, co má nebo Griezmann, to samé.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
eibe

ale furt mají papírově nejsilnější kádr, čili to vypadá, že to bude chvilkové jen. Bohužel pro španělskou ligu.

Reagovat
jakubbosak

S tím teda vůbec nesouhlasím.. ani tým Realu ani Barcy ve mě nebudí takový respekt jako třeba Bayern, Live, City nebo teď i ManU. Ale je to jen můj názor. Když se podíváš na dnešní soupisku Barcy na zápase v Maďarsku, tak si jsem jistý, že o polovině z těch dvaceti jmen ještě rok zpátky skoro nikdo ani neslyšel.

Reagovat
drussbarb

Pamatuju si to jako včera, kdy týmy z LL dominovali, ale už je to pryč, teď se projeví zazobanost PL

Reagovat
jakubbosak

Tak zazobanost.... zrovna Real a Barca nepatří do klubu šetřílků. Nesmyslné přestupy a přeplácení průměrných hráčů má nejlepší asi Barca, takže na tohle bych se moc nevymlouval. Spíš se ten tým nepodařilo postupně a vhodně doplňovat jako třeba Bayernu. Barceloně končila v záloze éra, která nemá obdoby a absolutně se nepodařilo tyto hráče vhodně doplnit natož nahradit. Nákupy jako Paulinho, Denis, Arda nebo Vidal neměly absolutně opodstatnění a to nemluvím o borcích jako Prince nebo André Gomes.. Paulinho si své odehrál a klub na něm zřejmě neprodělal, ale všichni asi věděli, že je to hráč na 1-2 sezóny a né někdo, kdo by měl být nastupující generace po Iniestovi, Xavim a Busquetsovi. O tom zbytku nechci psát...

Reagovat
drussbarb

To je fakt, ale obecně si i průměrný tým PL může dovolit víc než v LL

Reagovat
jakubbosak

To je pravda, ale jde i o to, že ty týmy v PL nedávají takové platy jako týmy v LL.

Reagovat
zlatan-legend

Ne. Trénovat prostě neumí. Jen hotový tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

uz ho vyhodte do hajzlu posily nechtel, vysledky nema, tak at tahne a nekdo jiny at ten tym prekope od zakladu

Reagovat
Anacron

On nechtěl posily jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky fanoušek Sralty

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dinss

Takhle se zachází s legendou. Na Spartě s tím máte velké zkušenosti...

Reagovat
Teoretik

Tipuju, že poslední zápas v klidu zvládnou. Tyhle momenty Realu obzvlášť pod Zidanem jdou. Teď dostali pořádnou facku a zaberou, kvalitu prostě maj. Kéžby i nás takto dokázalo něco probrat, my tu facku dostanem ale někdy zas ve čtvtrfinále, do tý doby se to bude držet na hraně únosnosti, pak se Koeman vyhodí a začnem od znovu.

Reagovat
Israha

Fakt je ten, že ofenzivní kvalitu nemáme. Letos ne, letos ji tam má na úrovni Realu Madrid jen Benzema a dejme tomu Odegaard.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard už normálně hraje? Jak mu to jde? Jen vim, že na hostování minulou sezónu se o něm mluvilo dost pozitivně

Reagovat
Israha

Hráč s progresivním herním myšlením, pořád chce hrát dopředu, výborný přehled po hřišti, míče od něj mají oči. Není ale efektivní, protože nemá komu přihrávat, v tom 4 3 3 není jeho kvalita plně využita.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Teoretik

ale zas v porovnání s Mönchengladbachem?

Reagovat
Israha

Co se týče aktuální formy, tak jsem přesvědčený, že by celá naše ofenzivní vozba krom Karima v Gladbachu zahřívala lavičku. Tak špatnou formu mají. Papírová kvalita je na naší straně, ale to ještě nic nemusí znamenat.

Reagovat
drussbarb

My ty facky dostáváme tak často, že už skoro nebolí. Skoro

Reagovat
Rich

A nebo ho vedení odvolá až prohraje s Borussií.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz hrajou takove parodie na fotbalisty jako Lucas, Nacho, Vinicius radoby novy Pelé tak se nedivim ze jsou v prd...Takovy drevaci nemaji v Realu co pohledávat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nejsou dřeváci, když je Real chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, prijde mi dost mimo si z ty plejady prumeraku vybrat zrovna Nacha nebo Lucase. Oba v soucasny dobe hrajou protoze Real je na stoperu, resp. pravym beku ohlodany na kost co se tyce zraneni. Jinak to jsou nesmirne uzitecny hraci, ktery jsou neuveritelne versatilni a neremcaji ze nehrajou. Mnohem horsi jsou imho hraci jako Asensio nebo Vini/Rodrygo, ktery jsou papirove "hraci zakladu" i presto, ze na to nemaji.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Proste na Real to jsou strasne slaba jmena...mozna si odehrajou svoje viz Salgado, Helguera ale s temito hraci nemuzou chtit vyhrat LM nebo ligu...

Reagovat
Bakary3

Tak se vsema ligu vyhrali, s Nachem a Lucasem i LM, takze to asi jde.

Spis to vypada, ze je problem v nahrazovani tech starnoucich opor, nez v hracich sirsiho kadru, kteří na tu lavicku svou kvalitu maji.

Reagovat
Kenneth

Nacho je prostě miláček

Reagovat
wikingskrin

Ronalda vyhnali, Balea vyhnali, Isco z formy, Hazard krok vedle, Modric, Ramos, Marcelo, Benzema za zenitem ... Přestavba týmu v nedohlednu, tady vidim velky spatny

Reagovat
Nadržený šimpanz

Stejně je neskutečný, že Real i Barcelona, takový slavný týmy, kde prostě chce hrát jako malej každej, tak kupujou v poslední době jednoho lempla za druhým

Reagovat
wikingskrin

Jenže já teda ani neznám nějakého hráče, který by Realu okamžitě pomohl ... Když se podívám 10-15 let zpátky tak ještě bylo z čeho vybírat teď mi příjde, že těch vyjímečných hráčů ubývá a ubývá ...

Reagovat
valloire

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Rich

Možná proto, že doba hráčů, jako byl Ronaldo nebo Messi pomalu a jistě končí... Ty týmy, ve kterých hráli se na ně po celou dobu spoléhali, ale jinak je vidět, že bych nich jsou poloviční, speciálně je to vidět u Realu... A jak se ho rozhodli nahradit, koupili Hazarda, kterého stíhají zdravotní problémy za tolik peněz... Vrátil se jim a k dispozici byl krátce a hned se jim zase zranil... Proč tedy ty přestavby týmům jako Real či Barca nejde a Bayernu to vyšlo relativně dobře... Příkladem je že už za Riberyho Robbena byly popřípadě k dispozici křídla a nakonec jim vyšlo nahradit je... Coman a Gnabry jsou dost kvalitní a k tomu Sané ještě.

Reagovat
drussbarb

Mno když vezmete Mbappeho a Haalanda, může vám být jedno, že ostatním zbydou plevy

Reagovat
rave

Ten tým potřebuje nějakého lídra. Ramos je sice pička, ale jeho vliv na hru je neoddiskutovatelný. Po odchodu Cristiana to stojí z 90% pouze na něm a kdykoliv nehraje, tak je to sakra znát.

Reagovat
Filip12

nj za 50 let může Real hrát v 2.španělské lize

Reagovat
pantondavo

Hlaska roku

Reagovat
CHONG

Florentino, jednej

Reagovat
Sztanda

Asi se postupně ukazuje, že Varane nebude mít úplně na to, aby byl základním stavebním kamenem obrany do budoucna a bude to vedle něj chtít nějakou top kvalitu. Samozřejmě on se ještě bude zlepšovat, ale čekal jsem, že když takhle mladý začal pravidelně nastupovat vedle Ramose, tak že touhle dobou už tu výkonnost bude mít trochu jinde. Teď mi přijde, že kdykoliv hraje bez Ramose a je na něm větší zodpovědnost, tak dost hoří.

Reagovat
2miguel1

Valverde vol.2

Reagovat
r3

Urcite nech zostane. Vela dovodov na radost momentalne nemame, ale v sucasnej situacii nie je hlavny problem ZZ. Aj ked teda aj on vie byt lepsi..

Nech zostane do konca sezony, nech sa spravia "docistenia" kadra (t.j. nech sa rozlucime s Iscom, Marcelom ci Jovicom) a nech dojdu rozumne posily. Ak to potom nebude fungovat, tak OK. Ale posledny prestupak nikto neprisiel na prestup, to ze ten kader je aky je nie je len vina ZZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal by ho do konce sezony, do té doby promyslet případnou náhradu. Nabízí se Poche.

Reagovat
VALEN

nj to v jakejch hovnech jste vděčíte vedení, ale i ZZ na tom má velkej podíl co od toho týmu čekat, vždyť kdo kvalitní naposledy přišel? Ani nevím.Pořád se smějete kataláncům a já mimochodem taky , ale čekají vás velký problémy a nákup Mbappého, nebo Halanda tohle nevyřeší máte kádr za zenitem a bude to průser, už 2 roky zpátky se to mělo řešit a začít přestavbu, omladit to.(škoda třeba prodeje Hakimiho)

Pokud odejde Ramos, tak jste v hajzlu a hned budete muset koupit 2 kvalitní stopery(120 mega?)

V záloze musíte nahradit hned 3 špičkový hráče(Kroos, Modrič, Isco a poohlížet se i po náhradě za Casemira)

No a o ůtoku nemá cenu psát

Bude vás to stát ranec dát se dokupy, ale min 3 roky jste neutrácely, jako debilní katalánci, tak snad rozbijete prasátko hlavně dobře prodat a nekupovat bordel

Hodně štěstí v přestavbě budete ho potřebovat

Reagovat
M.Vaza

Slušný výlev.

A co jako? Fandit Realu budu ikdyby příští rok hrál s juniorkou o udržení a i tehdy tam bude ochotný přijít každý kvalitní hráč.

Každopádně mě baví, jak toto píše fanda klubu, kterému se po několika letech konečně jakž takž vyvedla čtvrt sezóny. Ono je totiž taky dost možné, že do konce sezóny poletí dříve kouč Chelsea, než Realu, na to stačí kolikrát pár důležitých utkání.

Reagovat
sokar

povedal by som, ze to je dosledok Perezovej uchylky mat svojho Neymara, preto za hrozne prachy kupil mladuckych Viniciusa a Rodryga, myslel ze dosiahnu rovnakych kvalit, preto ich kupil predcasne aby im este nestupla cena no ukazalo sa ze na to nemaju. Real to bude mat momentalne tazke s prestavbou (podla mna este tazsie ako Barca), osobne neverim ze v lete kupia co i len jedneho z dvojice Mbappe - Haaland

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidi tady pise, ze Real potrebuje prestavbu atp. Muze mi nekdo konkretne napsat jaky jmena potrebuje Real nutne nahrazovat? Ja osobne jich tam moc nevidim. Golman nic, v obrane Ramos, to je jasny. Marcelo uz nejakou extra dulezitou roli nema, mame opci na Reguie a tim je to vyreseny, nic slozityho. V zaloze mi prijde uplne prasteny mluvit o nahrazovani Kroose (30) nebo dokonce Casemira (28) jako jsem tady videl vyse. Opet tam vidim jen jedno jmeno - Modric. Nicmene druhym dechem se musi dodat, ze Modricovi potencialni nastupci uz ted v tymu figuruji - Fede a Odegaard. V utoku tam mame Benzemu, kde uz mame stejne asi sto let nalajnovany nahrady v podobe Mbappeho nebo Halanda. Z hlediska prestavby opet nic slozityho.

Ja osobne proste nevidim problem v tom, ze by ten byl nejak extra stary. Prijde ze mame celkem dobry mix mladych hracu - potencialnich hvezd a starsich zkusenych world class hracu. Nevidim duvod pro to, aby se do toho tymu muselo nejak extra rezat. Hlavni problem imho v soucasny dobe (defakto od odchodu Ronalda) lezi v ofenzive, kde spolihame na Benzemu obklopenyho budto prumeraky nebo hraci, ktery na to ZATIM jeste nemaji. Pri transferech by mel byt duraz hlavne na tohle.

Reagovat
Anacron

Tak já ti to klidně vypíšu. Jinak to že je někomu 30 nebo 28 vážně neznamená, že je blbost ho nahrazovat. Pokud tomu hráči dojde motivace, zdraví atd. tak je vážně jedno kolik mu je. Samozřejmě v realitě je to co napíšu naprosto neproveditelný, ale teoreticky bych si představoval odchody takto.

Ramos - věk nezastavíš, ale ok na rok na dva ještě nechat.

Varane - nechat pouze jako třetího stopera, protože co předvádí je hrůza. Jinak jestli už nemá motivaci tak prodat.

Casemiro - maximálně na lavičku.

Vinicius a Rodrygo hostování, nebo prodej s předkupním právem.

Hazard - Když už přišel tak mu dát příští sezonu poslední šanci, s tím že mu stejně bude v lednu 30 už takže to je tak 2-3 roky, kdy může být platný.

Pryč - Marcelo, Odriozola, Kroos, Modric (To že je teď náš nejlepší hráč ukazuje na tu naší zoufalost), Isco, Asensio, Vazquez, Benzema, Mariano, Jovic.

Ale chápu, že tohle není FIFA. Takže tohle obměnit by trvalo tak 4-5 přestupáků a ještě za předpokladu, že Perez bude utrácet jako blázen. Což víme, že nebude. Druhá věc je, že mě osobně stejně přijde, že na trhu nejsou skoro žádní zajímaví hráči.

Poslední věc. Mbappé a Haland můžou být nalajnovaný jak chtěj, ale za téhle situace budeme hoodně rádi pokud přijde alespoň jeden z nich.(Nevěřím ani v jednoho) Výsledek je tedy takový, že jsme totálně v prdeli.

Reagovat
king23

Casemiro na lavičku?

Kroos pryč?

Fakt si to někteří pletete s Fifou. Kolega nad tebou má pravdu. V letošní sezoně máme tragický útok (ostatně od doby odchodu Ronalda) a tím spíš pak vyniknou třeba chyby v obraně, které by jsi ani nekomentoval, pokud bychom dali každý zápas o ten gol víc.

Musí se udělat příchod Haalanda a Mbappeho. Bnez na Lavičku, Jovič out a ono to půjde.

Samozřejmě Isco nebo Marcelo u nás též nemají budoucnost, ale tím, že už teď jsou to hráči na lavičku, tak to není potřeba tak palčvě řešit.

Reagovat
Anacron

Napsal jsem pro jistotu dvakrát, že vím to není reálný a že to není FIFA, ale asi jsem to měl napsat třikrát...

Naše záloha je jak zpomalený film. Kroos má sice hezký dlouhý přihrávky, ale co dál? Že umí měnit tempo hry? Akorát ho zpomaluje. A to ani nemluvím o už legendární chůzi při soupeřově protiútoku. Jak píše Rich tak ta záloha a vůbec celá kostra týmu je totálně vyčpělá. Ta záloha byla super, když byl Luka na vrcholu, takže to odběhal i za Kroose a Casemiro je dobře doplňoval. Ale už to dávno nefunguje. My potřebujeme kreativní záložníky, co dají klidně riskantní nahrávku a ne si pořád nahrávat akorát s Ramosem, nebo s Benzemou, kterej je všude jinde jenom ne na hrotu.

To že kvůli neexistujícímu útoku vyniknou ostatní problémy, znamená že ty problémy nejsou potřeba řešit? Co to je za logiku.

K čemu tady budeme držet hráče na lavičce, kteří tu nemají budoucnost? To je úplně mimo.

A proč nevěřím, že přijde Mbappé a Haaland? No prostě nejsou prachy. Natožpak, kdyby podepsali nové smlouvy. To je je jednoduchý.

Reagovat
king23

A btw nehápu proč nevěříš v příchod ani jednoho z nich. Mbappemu končí 2022 smlouva a vyhlašuje, že chce do Realu. Haaland jestli média nekecají má klauzuli, že může odejít za pakatel. Tak v čem je problém? Ž e by nechtěli dojít, protože se nám teď nedaří? Ronaldo, Kaká, Xabi taky došly v době, kd yjsme vypadli 8 krát za sebou v osmifinále LM.

Reagovat
Rich

Otázkou je, jestli Haaland nepodepíše novou smlouvu, o čemž mluví hodně německá media, jelikož Real je ve spojení s ním, ale i další týmy... Navíc ta výkupka 80 mega nebo kolik to je směšná, až levná... Pokud by měl odejít do Realu, tak ať Real platí a hodně

Reagovat
king23

Já od našeho vedení neslyšel, že by chtěli Haalanda nakoupit, mluví se jenom o Mbappem, takže kdoví. Ale právě pokud má tak směšnou výkupku, tak bysme se o tom měli pokusit, protože Mbappe se nemusí chytnout, dopadne jak Hazard a jsme tam kde jsme byli.

Samozřejmě pokud Haaland podepíše novou smlouvu, tak pak máme smůlu. Ale byl by sám proti sobě. Může hrát za nejlepší kluby na světě, tak proč zůstávat v Dortmundu. Pokud podepíše novou tak za něj v dnešní době Neymarovských 220 mega nikdo nevysolí.

Reagovat
Rich

To je dobrá otázka, ale pokud by jí podepsal, tak alespoň by Dortmund měl šanci v Lize Mistrů... A možná i v lize... Jenomže bohužel Dortmund dlouhodobě nedokáže ty hráč udržet, přitom by stačila motivace... A pět můj názor, nemusíš s ním souhlasit, ale pokud se Real bude snažit přivést útočníka, křídlo, které má plnit něco jako roli Ronalda, tak ano dává to smysl, ale reálně když odejde, tak se tomu týmu nebude dařit... Čím chci říct, že spoléhat se na jednoho hráče mi nedává smysl prostě... A zase, pokud Real přivede jednoho z nich, tak stejně, obrana i záloha budou hořet... Mimochodem... Záloha, kde hraje Kroos nebo Modřič je doslova vyčpělá... Nehledě na to, že by se Real měl zaměřit na obměnu obrany... Shánět náhradu za Rámose...

Reagovat
king23

S tím spoléháním na jednoho hráče máš určitě pravdu, ale jestli chce být real nejlepší klub, tak prostě musí přivézt nejlepší hráče. A až to odejdou, tak zase. Vždycky to tak bylo, taková je filosofie klubu. A myslím že nejenom Realu, Barca má Messiho, Milan měl Kaka atd. Je pravda, že zrovna v Bayernu a celkově v německém fotbalu (i repre) to tak není, tam to slape celkove a žádná hlavní star tam není (i když teď možná Lewa). Ale nějak si neumím představit, že by takto Real fungoval.

O obranu se nebojím, Ramos ještě dva roky dá. A upřímně stoper je nevzdecne povolání. Tam pokud nehrajes základ, tak v podstatě nehrajes vůbec, takže přivézt hotového hráče, který by došel s tim, že bude hrát pravidelně až za dva roky, až skončí Ramos je těžké.

Reagovat
Rich

Podle mě by Real i Barca mohla takhle fungovat... Já si třeba nemyslím, že Mbappé bude jako Ronaldo nebo Messi... Je to velice kvalitní hráč o tom žádná, ale nedá se na něm stavit, že bude ten spasitel... Neřekl bych, že Lewa je hlavní star... Když kupříkladu nehrál Muller, tak byl poloviční, kort v současné podobě, není tam hráč, který by vyčníval nějak... Ale prostě ty hráči mají kvalitu... Hlavně obránci jsou nedostateční, teoreticky může se Real pokus o Alabu, ale nečekej nějaké zázraky... Už není úplně kvalitní... Ramose všeobecně nemám rád, fakt toho hráče nesnáším, ale uznám, že kvalitu má, ale myslím si, že max ještě příští sezonu... Rychlejší nebude už...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele