ZIDANE: PROBUZENÍ NA POSLEDNÍ CHVÍLI

06.05.2003, 16:14
Aktuality
Real Madrid na svém stadiónu Santiaga Bernabeua prohrál naposledy v listopadu roku 2000 s Mallorcou. Jeho neporazitelnost trvala až do soboty, do další návštěvy Realu Mallorca. Ta uštědřila Bílému baletu debakl 5:1 a podle Zinedina Zidaneho, jedné z největších hvězd Realu, to přišlo právě včas, tři dny před semifinále Ligy Mistrů s Juventusem...

"Byl to dobrý budíček. Naštěstí přišel těsně před úterním velkým zápasem, nemáme moc času se tím trápit," prohlásil v pondělí Zinedine Zidane. Obranná hra Realu není v posledních zápasech nic, čím by se mohl klub chlubit. Čisté konto Real neudržel už více než měsíc, dostal čtyři góly v Manchesteru a také v San Sebastianu. Podle Zidaneho však za debakl s Mallorcou může celý tým, nejen obrana. "Pro začátek – má obranná hra nestála za nic. Ale o všem jsme si promluvili a vyřešili to. Nemůžeme týmu jako je Juventus dát tolik prostoru, jako Mallorce. Juventus toho umí využít," varoval Zidane.

Zidane, který do Realu přišel v roce 2001 za 72 miliónů eur právě z Juventusu, si je vědom síly italského týmu. "Musíme zase hrát svůj styl. Potřebujeme hrát stejně dobře jako proti Manchesteru," vzpomněl Zidane na čtvrtfinálové duely. Jednou výhodou pro Real by mohly být absence potrestaných Paola Montera, Edgara Davidse a Alessia Tacchinardiho. Zidane však odmítá na to spoléhat. "Nemůžu popřít, že nám to nepomůže. Ale Juventus má silný tým, kdokoli nastoupí, je může nahradit," řekl.

Real se musí obejít jen bez útočníka Raúla. Ten se před dvěma týdny podrobil operaci slepého střeva a o tomto víkendu začal lehce trénovat. "Doufám, že do odvety bude fit," uvedl Zidane. Real se s Juventusem za posledních 41 let utkal osmkrát, pokaždé v Lize Mistrů nebo jejím předchůdci (PMEZ). Naposledy to bylo v roce 1998 ve finále v Amsterdamu – to byl Zidane ještě v Juventusu a Real vyhrál 1:0.

Autor: Petr Starý

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

Zinedine Zidane je duší v Juve

Reagovat
HOST*Laurent

mas asi halusky!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Juve udělali ze Zidana hvězdu!

Reagovat
HOST*

Jo máš pravdu Zidane a Juventus.

Reagovat
HOST*

Zidane a Nedvěd v Juve jo SUPER!

Reagovat
HOST*ZIDAN

Zidane a Juventus.Zidane a Nedvěd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*ZIDAN

Zidane a Juventus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*JUVE

Zidane bez pochyby byl je a bude největší Hvězdou JUVENTUSU!!!!

Reagovat
HOST*

Zidane byl lepší kapitán JUVE než Del Piero!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Zidane

Když hrál za JUVE tak zbíral červené karty!!!!

Reagovat
HOST*Zidane

Zidan je největší Hvězdou Juventusu!!!!!!

Reagovat
HOST*Zidane

Jednou jsem vyděl jak Zidane zmlátil Davidse!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele