Zidane byl po prohře s PSG zklamaný z vlažného nasazení

19.09.2019, 12:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (136)

Přidat komentář
LAĎA_Z_MADRIDU

Jak hrál golfista?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl nejaktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

s Jámesem nejlepší na hřišti. Hazard snad nebyl ani na balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál rukama i nohama.

Reagovat
Frantszek

chim že hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Frantíkem.

Reagovat
Free_player

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
C-M@ster

Dal gól, ale kvůli doteku ruky mu ho VAR zrušil.

Reagovat
smazaný uživatel

blbe

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

netykej mi gumo

Reagovat
madridcan

Malokto si mozno spomenie, ale ja som mal vcera uplne deja vu z obdobia, kedy bola postupnost, ze prvy zapas sme hrali akoby sa hraci videli prvy krat. Dalsi zapas sme upotili a v poslednom zapase u niekoho slabeho sme si poistili, respektive vybojovali druhe miesto. A s tym superom, co sme hrali prvy zapas vonku, tak sme v piatom kole vacsinou nevyhrali ani doma. Narazam na zapasy s Lyonom alebo Leverkusenom casy Juninha, Carewa, Roqueho Juniora a Krzsynowka ci jak sa pisal. A tiez vsetko skoncilo 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sbíráš klíčenky?

Reagovat
rel7

taky si ty časy bohužel pamatuji, hlavně ty 2 sezony za sebou ve skupině s Lyonem něco takového nás snad už nikdy nepotká, ZZ měl v Realu často slabší podzim ale dokázal to ukopat na jaro jinak ten polák je Jacek Krzynówek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
zlatan-legend

Končíš. Jednoznačně se ukazuje, jak těžil z Ronaldovi přítomnosti a z toho, že hráči byli v nejlepších letech. Teď už zbyl jen vyhořelej tým bez jiskry. Zidane je průměrný trenér.

Reagovat
janinho

akoze keby tam bol miesto hazarda CR tak by ostatni miesto vyklusavania behali????

tam je ovela viac problemov ako len odchod CR, ale bojim sa ze pokial s tym nieco nezacne robit vedenie alebo CR (velke pokuty a poriadna drezura) tak sa tam nezmeni nic. ti hraci co to maju tahat a hecovat maju zarobeno, vitriny na trofeje plne a proste maju v <>. tam ziadny mierny pristup uz nemoze a nebude fungovat. bud sa tie rozmaznane hviezdy konecne spamataju a uvedomia si ze hazarduju s menom klubu alebo nas cakaju sezony take ako ta minula.

a perez nech okamzite nakluse do kabiny a poriadne tam zvysi hlas.

Reagovat
mesyas

Ano, nebál bych se říct, že kdyby byl v týmu Ronaldo tak ten tým bude makat. Ronaldo byl někdo, kdo šel za vítězství a ostatní inspiroval, byl to vůdce. Když makal Ronaldo, ostatní museli taky. Hazard je takový neviditelný a ani bych se nedivil, kdyby to byl v současném kádru taková ta šedá myška.

Reagovat
janinho

tak to neviem naco je potom juventusu trener, ked staci vsetkym pozriet na ronalda a budu makat...

ja som ronalda okrem tv videl niekolkokrat hrat aj nazivo a vzdy som hovoril ze nech by dojebal v zapase aj 10 cistych sanci, tak ta jeho aktivita, to bolo nieco uzasne. on nevypustil v zapasoch takmer jedinu sekundu (jedine ked obcas na chvilu vyhrali jeho slabe nervy) ale taketo prechadzanie sa cely zapas, to som za tych 9 ci kolko rokov v reale nevidel ani raz. ale nerozumiem ako si moze niekto mysliet, ze hraci, ktory vyhrali viackrat LM, majstri sveta a majstri europy potrebuju vidiet CR7 aby ich to donutilo prepotit dres... toto je chyba vedenia (vratane ZZ), ze tym uspokojenym primadonam ustupuju vo vsetkom. potrebovali by miesto letnej pripravy niekde na plazi v LA absolvovat nejake 2mesacne utrpenie kde by makali jak fredky a vratili by sa v hlavach na Zem. u nich nevidim absolutne ziadny hlad po uspechoch. oni dostanu naklad v LM a niektori z nich po zapase vyzeraju spokojne jak keby prave sli z prechadzky so zmrzlinou v ruke.

Reagovat
mesyas

Ne. Pokud máš vedle sebe člověka, kterému věříš a který tě motivuje, abys byl lepší, je logické, že i ty sám podáš lepší výkon. Bez ohledu na to zda daný člověk hraje hovno nebo ne. To přesně byl Ronaldo. Vůdce nemusí být vždy nejlepší, ale musí mít autoritu a to já osobně cítím z Ronalda(ano, i z obrazovky). Dokonce si tam z něj sedli na prdel i některé hvězdy, z Hazarda tu auru necítím, toť vše. S Edenem bych do války nešel, s Ronaldem ano.

A na tu zmínku o trenérovi nemá snad ani cenu reagovat, takový rádoby pokus o to být jizlivým.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne to niekto pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto sa tu objavovalo. Síce ojedinele a hneď bol pisateľ zahriaknutý, ale príspevky, že sa Zidane objavil v pravú chvíľu na pravom mieste a z toho vyťažil, tu boli.

Reagovat
exot12

toto isté sa písalo o Pepovi v Barce a ani ten nevyhral 3x LM za sebou, ako pripisovať to iba šťastiu je blbosť!

Samozrejme potrebuješ aj šťastie aby si vyhral LM, ale je to jeden z faktorov nie jediný a rozhodujúci.

Áno sú sezóny, keď toho šťastia je viac viz. Porto v LM či Lester v PL, ale nebudeš mať z prdele kliku 3 sezóny za sebou!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že mal iba šťastie!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejný jako v Ronaldově přítomnosti. Jediný rozdíl je VAR.

Reagovat
kaja900

Člověk te tu takovou dobu nevidí nic komentovat, řekne si že si třeba dospěl konečně.. A pak tu z ničeho nic napíšeš zase svoji klasickou sračku

Reagovat
janinho

henten kokot ze by dospel??? come on...

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si hrát s kamarády z družiny na pískoviště a nevymýšlej podobná invektiva v konverzaci s dospělými, chlapečku.

Reagovat
janinho

to mozes hovorit tomu co ti kazde rano snurky na topankach viaze ty retard. ty nebudes normalny ani o mesiac, ani o 5 rokov ani do konca zivota. dospely sa sprava inak nez to co tu predvadzas mesiace a roky. u teba som vystriedal celu skalu emocii... od cez a k je mi ta uprimne luto. ty ak mas mat dieta tak to mozem len zopnut ruky k nebesiam nech je po mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle napíšeš o cizím člověku, který si z tebe evidentně dělá prdel? Navíc roky tady ani nejsem, nějak ti všechno splývá, chlapečku.

Reagovat
janinho

Datum registrace: 24.6.2017

niekto z nas na matematike asi vymeskal viac nez by bolo treba. od teba som tu za tu dobu co sem prispievas nevidel ani jediny jeden komentar ktory by som priradil mentalne zdravemu a psychicky vyrovnanemu cloveku. cize jediny kto si tu kedy robil srandu je priroda z teba. ale je to teda velmi skaredy humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty možná, já umím v pohodě vypočítat vše z lineární algebry. Píšeš, že tady něco čteš roky, jako bych tu byl snad 10 let. Jinak já 90% příspěvků píšu tipování výsledku Barcelony, komentuji přestupy, výkony našich hráčů, atd. Navíc mám vše podložený čísly. Nevím, co se ti na tom nelíbí.

Nemáš náhodou nějakou poruchu typu Asperger? Ti mají taky problém s pochopením ironie a čtením mezi řádky.

Reagovat
janinho

mozes sa tu vydavat za vtipneho alebo ironickeho, ale jediny kto sa na tych srackach co tu pises cely cas smeje su ti dalsi 2 ci 3 pacienti z rovnakej kliniky ako si ty. vtipny si nikdy nebol a nikdy nebudes. ty si proste jeden z tych debilkov co si myslia ze ked sa vyseru do alobalu a zaviazu ho s maslickou tak je z toho toblerone...

2 z mojich najlepsich kamaratov fandia barcelone a dalsi 2 liverpoolu, ale keby niekedy splietali take sprostosti ako hocikedy ty, tak by som ich uz davno v dobrej viere objednal na klinike v Pezinku.

najsmutnejsie je na tom to, ze na teba vobec reagujem... takze ti gratulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co tu zatím píšeš za nesmysly by ti návštěva té tvé kliniky pomohla. Já mám taky kámoše konkurenčních klubů, kterým fandím a nikdy jsem od nich neslyšel podobný blbosti, co od tebe.

Jinak nevím, co se ti furt nelíbí. Já jen napsal fakt, že za Ronalda to bylo stejný s rozdílem VAR. Koukni se třeba na zápas PSG před 2 lety. Ten mé tvrzení dokonale potvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, on je stále rozhořčen z té prohry. Včera pobavili svým výkonem i jejich vysněného Mbappeho na tribuně, ten se tam po tom třetím góle málem pochcal smíchy

Reagovat
janinho

hlavne ze si si hned po novej registracii stihol najst kamarata neviem co ma moje rozhorcenie zo vcerajsieho uboheho vykonu realu spolocne s tym ze zenthuras je oberkokot. tym bol uz davno a bol by nim aj keby real vcera vyhra 28:0.

Reagovat
smazaný uživatel

On má větší problém. Já jsem taky rozhořčen z úterního (ne)výkonu Barcelony. V jeho případě je čelení pravdy obrovský problém, a proto má problémy se mnou jako nositele zaručených informací.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to už stihnul poznat. Mám pocit, že s ním si tady užiju ještě hodně srandy

Reagovat
janinho

kukni sa do zrkadla a tam uvidis svojho jedineho kamarata. hentake zvasty co ty potis by nikto sudny dobrovolne nepocuval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš v tom trošku zmatek. Nevím, jak to máš ty, ale já se se svými kamarády společně do zrcadla nedívám. Ale jestli to ty děláš, tak sem radši nepiš podrobnosti vašich společných zkušeností.

Reagovat
Generalní Gladiator

Tvl že se necháš takhle mazat na chleba...si dříví pro jeho kamna..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud mě bude vytápět, tak si o mně může myslet, co chce.

Reagovat
Nihilister

Tahle tvoje cool póza z tebe dělá ještě většího dementa.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Nemusi dospět, stačí když zmizí

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, za dva měsíce budu mít jiný starosti na příštích 18 let. Pak předám štafetu vám demagogům a mystifikátorům.

Reagovat
CHONG

Jdeš do basy?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného.

Reagovat
CHONG

To je dobře, feťáci jako ty by se neměli svobodně procházet po ulicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase máš halucinace z houbiček? Nebo to je jen demence?

Reagovat
CHONG

Říká feťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Říká znalec všeho možného a odborník na rozpoznání asijských spotřebitelů těžkých drog.

Reagovat
CHONG

Užij si to v base smažko, aspoň konečně zažiješ ten anál, o kterém furt mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš s tou basou, demente? Tvůj podivný způsob myšlení nikdy nepochopím.

Reagovat
CHONG

Takže zabezpečovací detence? To by odpovídalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho. Dokonce i ten janinho to pochopil, a to má IQ max 60. Ty na tom jsi mnohem hůř, šikmoočko.

Reagovat
CHONG

Nestyď se, v zabezpečovačce ti pomohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi zjisti nějaký info, až budeš mít vycházky.

Reagovat
CHONG

Tam žádné vycházky mít nebudeš, ale to dobře víš, proto se už dopředu jistíš tím, že přestaneš přispívat

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestanu, jen to omezím, protože nebude tolik volného času.

Reagovat
Josifek

Přesně jak píše Lamskej. Na dospívání je v jeho letech pozdě, může jedině zmizet.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda. Bez VAR by žádný gól PSG neplatil, ruku Realu by rozhodčí neviděli a ještě by to okořenili penaltou pro Real. Přesně takový scénář se za posledních 5 let opakoval minimálně 10x. Fakta jsou jasný, i když se ti to nemusí líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Free_player

Reagovat
Josifek

Aneb klasická výzva typu "kdož jsi větším či stejným debilem jako já, opalcuj mi to". Ale dochází ti kreativita, asi to chce přejít na tvrdší drogu..

Reagovat
smazaný uživatel

Na drogy tady jste experti vy madridioti. Není náhoda, že si stěžujete na mé komentování nedávné historie jen vy.

Reagovat
valloire

feťáku jak se opovažuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozčiluj se, dědo. V tvém pokročilém věku to je zdravotně rizikový. Dávno ti přece není 50.

Reagovat
Josifek

Prdel tu z tebe má celý EF

Reagovat
smazaný uživatel

To já mám prdel z vás madridiotů. Co tu píšete za sračky by nikdo normální nevymyslel.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

No...ukoncis karieru nejen jako uspesnej hrac, ale jako strujce rekordu. A klubu se nedari? Jdes zpet. Evidentne je mu ''povest'' u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

rikam to furt

Reagovat
janinho

sice som rad ze to aspon takto pomenoval (aj ked na tom ma velky podiel), ale neviem preco je taky mierny. real sa trapi uz dlhe mesiace a zizou mal dost casu na to aby sa dali fyzicky do poriadku. tam je jednoznacne problem v hlavach tych co ten tim maju strhnut (ramos-aj ked vcera nehral, varane-od neho som dobry vykon nevidel ani nepamatam, carvajal-ten sa mi silno nepaci uz 2 sezony, casemiro, kroos, karim, bale-pripad sam o sebe). tito hraci by mali dvihat hlas ked je tempo lemrave a hraci vyklusavaju, ale vsetci tam na seba akurat pozeraju ako telata.

nech povedia preco sa zizou rozisiel s tym kondicnym trenerom, ktory ich vytiahol pred 2 rokmi na vrchol. lebo ak mesiac po zaciatku sezony takto nevladzeme, tak nema zmysel zapodievat sa nejakymi ambiciami na trofeje aby clovek nebol sklamany. to co (zase raz) predivedli vcera bolo na facku a na poriadny hukot v kabine a nie na nejake sklamanie a prekvapeny vyraz z maleho nasadenia... SAF by ich po takom vykone vyniesol v zuboch a keane by kazdeho co nabehal malo nakopal do rici tak ze by si mesiac nesadol. toto je uz vazne zahravanie sa s fanusikmi. potom nech sa necuduju ze Bernabeu je spolovice prazdne.

Reagovat
madridcan

A teraz do Sevilly, tri dni nato Osasuna, vikend Atletico a potom otvarame LM s Bruggami. Mam neblahy pocit, ze poseru sa len Bruggy, s Osasunou sa budeme triast o tri body a so vcerajsim vykonom nas Sevilla aj Atletico vybavia do polcasu.

Reagovat
Elliasson

Atletico určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je bez Ronalda úplně mrtvý a bez motivace.

Reagovat
Agent z Melmacu

Hazard dopadne v Reale ako Robben/V.d.Vaart/Sneijder

možno, možno vyhrá jeden titul, ale trafil presne to suché obdobie bez trofejí...

Reagovat
Beči

Co si budeme povídat, co se týče herního projevu, tak Real nezářil ani při Zidaneho prvním angažmá. Ale byl tam rozdílový Ronaldo, který byl schopen to potahat sám, i když se týmu nedařilo a hráči, jejichž výkonnost je teď slabá, byli na vrcholu formy.

A nyní, bez Ronalda a s vyhořelou osou týmu se konečně ukazuje, že fenomén Zidane byl přehnaný hype. Netvrdím, že je to špatný trenér, ale že to není ten spasitel, za kterého byl považován. Pokud bude Real v takových výkonech pokračovat, Zidane to neustojí.

Reagovat
Anacron

Co to je za logiku hraje bez Ronalda a s vyhořelým týmem, ale ty výkony jsou jeho chyba? Neříkám, že je dokonalý, taky mě kolikrát vytáčí, ale házet to všechno jenom na něj je na palici. Celá ta soupiska je k pláči. Líný hvězdičky bez motivace, co nejsou schopný přidat do kroku.

Reagovat
Beči

Já to neházím všechno na něj. Jen říkám, že to není taková extratřída, jaká se z něj udělala. Je vidět, že pokud nemá své vyvolené v dobré formě, není schopen se přizpůsobit, aklimatizovat a dělat velké změny. Ale nechci pronášet velké soudy, to není záležitost pár zápasů. Jeho kvality ukáže celá letošní sezóna, takže uvidíme.

Reagovat
Anacron

Tak především se nedají ty velké změny udělat za jedno přestupové letní okno. To je otázka třeba 3-4 let. Zvlášť dneska kvůli těm vysokým cenám. Těžko půjdeme a koupíme hráče jako Ronaldo, Kaka, Benzema, Xabi atd. v jednom přestupovým období jako v roce 2009, když každej dřevák co dá pár gólů stojí 100 mega. Roky se nic nedělo a teď se to nenapraví za jedno léto, ani kdyby se na hlavu stavěli. Ale to tu meleme furt dokola.

Reagovat
Beči

Samozřejmě, s tím se nedá nesouhlasit. Ve stejné, nebo podobné situaci je nyní spousta velkých klubů (Manchester United, AC a Inter...). Ale při té fluktuaci trenérů v Realu nevěřím tomu, že Peréz dá Zidanemu dost času na to, aby od základu přebudoval kádr a obětoval jednu či dvě sezóny.

Reagovat
Robbie

Klasický jeho kecy, chyběla intenzita nebo nasazení, jdi Zidane už do prdele, co to je za trenéra, furt jen tohle, strašné se mi sprotivil, měl čtvrtku sezony, celou přípravu a systém, absolutně žádný, navíc určuje kdo mu je asi sympatický, viz.Bale,Marianou a James, upřesňuj,

e svoje miláčky Ramos,Carvajal,Kroos,Modrič,Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

oT. Koho tipujete že bude prvý odvolaní vo "veľkokluboch" ? Zidane, Valverde, Ole, Sarri, Emery ? prípadne niekto iný ?

Reagovat
El-Pistolero-68

Z tech, co jsi vypsal, Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek.

Reagovat
REPLIKATOR

Jardim

Reagovat
mesyas

Lampard

Reagovat
diastan

olé

Reagovat
mimi_united

Mou -> Real Madrid

Zidane -> PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Došel luck? Nebo zavedení videa? Nebo čím to je, že Real hraje konečně podle svých možností.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Čím to je, čím to je, že hra bez KRÁLE smyslu nedává, že hlava plešatá, zas nezvládá...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
duffman.sk

Reagovat
Anacron

Borec

Reagovat
ADM
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rel7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FC Porto FC

jojo všichni Zidan ven ale koho vzít místo něj ? Minulej rok tam Zidan taky nebyl a sezona byla dojebana

Reagovat
Hristo Stoichkov

Special One dostane od Florentina předčasný vánoční dárek .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z renomovaných : Allegri, Mourinho, Wenger, Blanc (ten ale dlho netrénoval)

Bez skúseností s veľkoklubom : onedlho bude voľný Jardim. Z domácich luhov a hájov : Pablo Machín, Quique Setién.

No z domácej kuchyne : už vlani často spomínaný Guti.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vymluvy, ze Zidane ma nekvalitni hrace jsou uplne smesne, tohle neni o kvalite hracu, ale o jejich pristupu k zapasum. Pokud trener nedokaze praovat s tymem po psychologicke strance, mel by odejit. Posledne se mu to podarilo, ted uz to nejak nevychazi.

Reagovat
Anacron

Nedokázal to Lope, Solari a ani Zidane. Co tahle vzít do úvahy možnost, že za to z velké části můžou ty primadony?

Reagovat
Ed_Hazard

Osobne si myslím, že za to nemôžu všetky. Trendy tam ťahajú niektoré stálice, radšej nebudem tipovať ale ktoré..

Reagovat
Anacron

Jasně všichni ne, tak jsem to zas nemyslel. Nejhorší mi v tomhle přijde jednoznačně Ramos. Ten už mě sere víc než Karim nebo Bale. Ale herně tam patří hodně hráčů. Když se divám na tu soupisku tak bych z fleku vyhodil 10 hráčů před stadion a ať jdou vlastní cestou. A v podstatě je to naše základní jedenáctka složená z těch hráčů co jsou u nás už moc dlouho.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Han střelil první

Urcite. Ramos uz se dokaze vyhecovat jen na vetsi zapasy a jinak je platny akorat u rozehravky a utocnych standardek. Kroos, Carvajal a Varane potrebuji minimalne konkurenci, co je muze vytlacit, ale pod Zidanem to nehrozi. Casemiro je momentalne jeden z nejdulezitejsich hracu, protoze jako jediny dokaze ziskavat mice a vyhravat souboje ve stredu pole, jenze to jeste neznamena, ze hraje skvele. Isco je hotovy, Bale klasicky 70 % zapasu neni videt, ale umi dat ze dvou tri momentu gol a z toho tymu momentalne s nasazenim ze stare gardy hraje Marcelo a Benzema. Zidane neustale opakuje, jak tymu chybi intenzita, proto odesel Llorente (loni nejlepsi hrac tymu v tomto ohledu) a Odegaard, co za zapas ubeha pres 12 kilaku, je nekde na hostovacce. Vcera ten tym dohromady neubehl ani 81 km, coz je nejmin od sezony pod Pellegrinim. Nekteri na nejaky behani a velky nasazeni po vsech trofejich a s pribyvajicim vekem nemaji, coz je logicky, blby je, ze ani Hazard nebo Jovic se moc nenadrou. S BBH v utoku a zalohou s Kroosem a Casemirem Zidane nema sanci, kazdy lepsi tym ho ubeha jak vcera. V lize, si myslim, ze v Jamesovi a Hazardovi maji dve obrovske posily proti slabsim tymum, ale v zapasech jako vcera jim moc nepomuzou.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Hokaido

Posledně to právě podle mě byla ta úplně jeho nejsilnější stránka. Ten tým byl psychicky úplně nezlomnej. Nechápu, co se tam teď děje.

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
Ed_Hazard

Vau, pozrite insta oríbeh Mbappého alebo Hazarda Tuším si pripravujú pôdu do budúcna, kamošššši

Reagovat
Whitemedia

Pod Mourkem jim to pošlape

Reagovat
CHONG

Mourek se už nevrátí. Měli jsme počkat na Maxe nebo neustupovat těm našim primadonkám a angažovat Conteho.

Reagovat
Anacron

Já bych zkusil toho Jardima.

Reagovat
CHONG

Já Maxe.

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
valloire

Fšechno vypočítám z lineární algebry. Fšechno !!! Třeste se !!!

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/j7BXxQW

Tak se ukaž, dědo.

Reagovat
valloire

Přijdeš na sedlo pod horou. Začne mrholit a nad tebou se vznáší mlha. Co uděláš. Vrchol je cca 400 m nad sedlem. Ukaž se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na mě nezkoušej, dědo. Já byl v Himalájích.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho vyhodili ?? trener uplne na hovno, strategii neumi.. traged

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
smazaný uživatel

najednou..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele