Zico prý míří za Rivaldem

23.09.2008, 11:12
Aktuality
Další překvapení celému fotbalovému světu chystá Bunjodkor, dříve znám jako PFC Kuruvči. V hledáčku klubu z Uzbekistánu byl v létě Samuel Eto'o, volání tohoto týmu nakonec vyslyšel Brazilec Rivaldo. Toho zřejmě bude trénovat jeho krajan, do Bunjodkoru má totiž namířeno Zico.

"S řediteli klubu existuje slovní dohoda a v pondělí odlétám, abych podepsal smlouvu," prohlásila jedna z legend brazilské kopané.

Zicova slova následně potvrdil i samotný klub. Ten přišel o trenéra v neděli poté, co se kormidla tamní reprezentace ujal Mirdjalal Kasimov. S ním by Zico mohl spolupracovat, tamní svaz by totiž byl rád, kdyby se Zico stal asistentem u národního týmu.

Zico za sebou má bohatou hráčskou kariéru, jako trenér pak začínal v Japonsku, kde vedl i národní tým. Jeho posledním zaměstnavatelem bylo loni turecké Fenerbahce.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zico je dobrý kouč...

Reagovat
smazaný uživatel

isiel za peniami co uz ... urcite mu dali daku sialenu sumu ako Rivaldovi....ale radsej mal ostat vo Fenerbahce minuly rok ma riadne prekvapili v LM

i ked asi nikdy by som si nemyslel ze ma bude tym z uzbekistanu celkom zaujimat,ted Zico...a predtym Rivaldo ... i ked po pravde Rivalda som nikdy nejako nemal rad ale dobry bol

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mohol ostať vo Fenerbahce, keď tam už netrénoval...

Ak sa nemýlim, teraz tam trénuje Aragones

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nemáte zprávy tak Zico byl vyhozen myslím a nebo odešel sám,ale už dávno.Přesně teď je trénuje Aragonés.Určitě mu dali hodně peněz a kdo by tomu odelal!Než být bez práce a čekat jestli se náhodou někdo ozve tak vzal práci v Uzbekistánu a vydrží tam třeba sezónu,vydělá dobré peníze a půjde dál.S Rivaldem nevím ten určitě zůstane na jednu sezónu ukáže se!

Reagovat
smazaný uživatel

super fotka

Reagovat
Andis

Jak se ten tym jmenuje?

Reagovat
Shevchenko

PFC Bunjodkor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele