Zenga novým trenérem Dinama Bukurešť

05.09.2007, 14:34
Aktuality
Walter Zenga bude trénovat v pořadí již třetí bukurešťský klub, legendární italský brankář se domluvil na angažmá v Dinamu Bukurešť.

"Přicházím do Dinama s otevřeným srdcem a cílem něco velkého vyhrát," prohlásil Zenga po svém jmenování do funkce.

Zenga již v minulosti vedl městské konkurenty Steauu a Rapid a u kormidla Dinama vystřídal Mirceu Redniče, který nedávno rezignoval. Úřadující rumunský mistr letos zatím hodně tápe. V ligové tabulce mu s pouhými sedmi body patří až devátá příčka, navíc se nedostal do základní skupiny Ligy mistrů, když ve třetím předkole nezúročil nadějný výsledek ze hřiště římského Lazia a doma prohrál 1:3.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele