Zemřel František Havránek

29.03.2011, 09:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mám pocit že nás tuto zimu opustilo až příliš lidí, co se něčím zapsali do Československých a Českých fotbalových dějin zlatým písmem ....zima byla dlouhá, doufejme, že tímto všechny špatné zprávy končí... R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P, žij nahoře fotbalem

Reagovat
alegre

V prosinci uplynulo 44 let co se stal, na 2 roky, trenerem Slavie. Páni, jak ten čas letí... Je to koloběh života, ale i tak se jeden cítí trochu divně po těle. Pomalu, ale jistě, umírá mé mládí. A tak tedy

Reagovat
buba

mohu se ze zvědavosti zeptat, kolik je ti let?

Reagovat
alegre

Ano, můžeš. Narodil jsem se 24. prosince 1951, letos mi bude 60 let. Prvni na co si z fotbalu pamatuji zcela zřetelně, byl sestup Slavie, tehdy Dynana, do 2. ligy v roce 1961 a pak hodiny u rádia u přenosů z MS v Chile 1962.

Reagovat
smazaný uživatel

87 let je krásný věk. Upřímnou soustrast rodině.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele