Zemětřesení v Kaiserslauternu

26.08.2002, 22:34
Aktuality
Kaiserslautern je prvním bundesligovým klubem, který po nevydařeném začátku sezóny propustil svého trenéra, Andrease Brehmeho. A aby toho nebylo málo, tak se rozhodl rezignovat i prezident klubu Jürgen Friedrich.

Úvod sezóny nezastihl Kaiserslautern v dobré formě. Nejprve ve třetím kole poháru Intertoto ostudně vypadl s Teplicemi a pak z úvodních tří kol Bundesligy získal pouhý jeden bod za remízu v prvním utkání se Stuttgartem. Poslední kapkou byla víkendová porážka 0:3 na hřišti Mönchengladbachu. Nyní již ex-prezident Jürgen Friedrich vždy říkal, že pokud bude ve vedení klubu, nikdy Brehmeho nepropustí. Asi proto se rozhodl spolu s výpovědí trenérovi podat i svou rezignaci. Vedení klubu se dočasně ujal obchodní ředitel Gerhard Herzog a ve funkci trenéra se usadil dosavadní asistent Karlheinz Emig. Nebude tam ale dlouho, klub se prý eminentně zajímá o angažování Jürgena Röbera, bývalého kouče berlínské Herthy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele