ZE ROBERTO KONČÍ V REPREZENTACI

09.06.2007, 17:26
Aktuality
Brazilská reprezentace se blížícího se šampionátu Jižní Ameriky zúčastní v hodně oslabené sestavě. K unaveným Ronaldinhovi s Kaká, zraněnému Juliu Cesarovi a opomenutém Ronaldovi se nyní připojil i Ze Roberto. 32letý záložník se rozhodl ukončit reprezentační kariéru...

"Bylo to hodně obtížné rozhodnutí. Věřím, že jsem se rozhodl správně. Moje kariéra v národním týmu je u konce a oznámil jsem to Brazilské fotbalové konfederaci. Jsem příliš starý na to, abych hrál na takovém turnaji a nebudu mít šanci podívat se na další mistrovství světa," zdůvodnil své rozhodnutí Zé Roberto.

Trenér "Kanárků" Carlos Dunga nedávno oznámil nominaci na Copa America, v níž je po odchodu Ze Roberta pouze pět fotbalistů, kteří se před rokem zúčastnili světového šampionátu v Německu. Tuto pětici tvoří Juan, Lucio, Gilberto, Mineiro a Robinho.

Ze Roberto se nyní podle všeho vrátí do Evropy. 32letý fotbalista strávil letošní sezónu v Santosu, od té příští by ale měl opět hájit barvy Bayernu Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*václav

COPA AMERICA SE BLÍŽÍ A BRÄZÍLIE ZEMĚ 5 TITULU MISTRU SVĚTA HVĚZDNÝCH HRÁČU JE U KONCE.

BOHUŽEL PRO BRAZÍLII JAKO POVAŽOVÁNA JEDNA Z NEJLEPŠÍCH TYMU SVĚTA TO ZROVNA NEBUDE MÍT

LEHKÉ.SICE MAJÍ DO BUDOUCNÁ SPOUSTA SKVĚLÝCH HRÁČU.ALE VĚTŠINA Z NICH NEVYTVÁŘELA OSU MUŽSTVA.

Reagovat
HOST*JJchva

Přestavba mužstva byla nutná, ale škoda že se neúčastní alespoň jeden z dvojice Kaká/Ronoldinho.....spolu dohromady nepředváděli nic moc ale pokud by byl v sestavě jeden z nich (dle momentální formy spíš Kaká), Brazílii by to dost pomohlo.

Reagovat
HOST*

no tak nebul... brazilcu je 180 000 000 ...ona se noova osa muzstva najde...

Reagovat
HOST*qwer

Přesně... ti můžou sestavit více týmů, které mohou porazit většinu týmů světa...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele