Zé Roberto do New Yorku? Nic nevíme, zní z Hamburku

16.03.2010, 11:37
Aktuality
Ze Roberto je i v pětatřiceti letech žádaným hráčem. O založníka Hamburku má údajně zájem Red Bull New York a nabízí mu tříletou smlouvu. V Hamburku ale o žádné nabídce nevědí, zkušený Brazilec má navíc v HSV smlouvu i na příští sezónu. Podle deníku Bild za vším stojí Dietmar Beiersdorfer.

Podle dnešního vydání nejčtenějšího německého listu nabídl tým MLS Zé Robertovi tříletou smlouvu s ročním čistým příjmem 3,65 milionu eur.

"Na stole nám žádná nabídka neleží. Zé má u nás platnou smlouvu do léta 2011 a dříve ho rozhodně pustit nechceme," vzkázal mluvčí Hamburku Jörn Wolf.

Podle deníku Bild chce zkušeného Brazilce přetáhnout Dietmar Beiersdorfer. Ten dělal do loňska sportovního ředitele HSV a z klubu po sporech s prezidentem Berndem Hoffmannem neodešel v dobrém. Nyní dělá Beiersdorfer generálního manažera Red Bullu.

Zé Roberta se údajně snaží kromě peněz nalákat i na další perspektivu. 35letý hráč se má stát velvyslancem Red Bullu na mistrovství světa 2014, které se koná v hráčově vlasti, a na olympijských hrách 2016. Ve hře má být i budoucí trenérské místo v New Yorku.

84násobný reprezentant přišel do Hamburku v létě z Bayernu. V Mnichově patřil k hráčům základní sestavy, vedení mu ale nabídlo pouze roční prodloužení smlouvy, požadovaný dvouletý kontrakt Zé Roberto podepsal v Hamburku. Tam se okamžitě stal klíčovým hráčem, ne6 ho zbrzdilo několk zranění, byl dokonce nejlepším střelcem HSV.

Autor: Radim Šantrůček / transfermarkt.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli to byl úmysl, tak se jim to hezky rýmuje ten nadpis :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Klasický trapný New York. Přeplácet hráče, to je jejich styl. Zkupovat cizince a přestárlý hvězdy jako Angel, i když ten se dobře chytl a goly táhne Bulls.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tam skončil Kdo ještě hraje ze známých jmen v MSL?

Reagovat
hefy

Tak známých jmen je v MLS spousta, třeba ted podepsali v Chicagu Collinse Johna, kterýho můžeš znát z Fulhamu. S nim v týmu hraje Brian McBride. V Kansasu hraje dlouhodobej americkej reprezentant, kterej hrál i v Německu, Josh Wolff. V New England Revolution hraje třeba největší americkej talent vůbec, hráč kterej měl větší potenciál jak Donovan, ale zradilo ho zranění, Taylor Twellmann, už jeho statistiky mluví za vše. Jeho spoluhráš Edgaras Jankauskas hrál třeba v Socieadu, Portu, CSKA. Toronto má Anglií prolezlýho Jima Brennana a nebo jednoho z nejlepších Kanadanů vůbec, Dwayne de Rosario. Plus Ali Gerba, Julian de Guzman. Chivas USA má asi nejvíc známencjh hráčů, počínaje Claudio Suarezem, který mu je asi 40 a furt hraje. :) V týmu mají asi nejlepšího zakončovatele v celý MLS Ante Razova, který je, ale taky kurevsky sužován zraněníma. Jonahthan Bornstein a Sacha Kljestan už dlouhodobě převišujou MLS a je mi záhadou proč nejsou někde v Evropě. A i hráči jako Jazič, Trujilo, Thornton atd. V Houstonu stojí za zmínku snad jen Ching, Boswell a pro čechy Hainault, ale já ten tým nesnášim, tak se o ně nestaram. :) V LA Galaxy jsou ostatní přehlíženi Beckhamem a Donovanem, ale třeba takový Jason Kirovski, Ed Lewis a Gregg Berhalter stojí za zmínku. Pak zase v San Jose pak hraje Andre Luiz, kterej má asi 30 zápasu za Brazilskou repre, ale hlavní hvězda je tam Bobby Convey, kterej se vrátil z Readingu. Seattle má zase hvězdu v Ljungbergovi a Kasey Kellerovi.

Těch hvězd je tam určitě víc, ale já si na všechny sotva vzpomenu. :)

Reagovat
hefy

* převyšujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele