ZÁPAS V DÁNSKU KONTUMOVÁN

08.06.2007, 13:37
Aktuality
Disciplinární komise UEFA dnes rozhodla o osudu nedohraného utkání kvalifikace o postup na ME 2008 mezi Dánskem a Švédskem. Zápas byl podle očekávání kontumován ve prospěch hostujícího týmu, Dánové musejí navíc zaplatit pokutu a nesmějí hrát v Kodani...

Švédsko si připíše tři body za vítězství 3:0, naopak Dánové zalpatí sto tisíc švýcarských franků a následující čtyři domácí zápasy evropské kvalifikace odehrají minimálně 250 kilometrů od Kodaně. Hlavní město tak neuvidí zápasy s Lichtenštejnskem (12. září), Španělskem (13. října), Lotyšskem (17. října) a Islandem (21. listopadu). Zápas s Lichtenštejnskem navíc bude odehrán za zavřenými dveřmi.

Švédové v utkání vedli již 3:0, Dánsko sice dokázalo vyrovnat, přesto byli hosté krůček od vítězství. Chvíli před koncem udeřil Poulsen do oblasti žaludku Rosenberga, rozhodčí Fandel na pokyn svého asistenta záložníka Sevilly vyloučil a nařídil pokutový kop.

To neunesl jeden z domácích fanoušků, který rozhodčího napadl. Fandel po dohodě se svými asistenty poslal oba týmy do kabin a zápas předčasně ukončil.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

njn fanousek si asi vsadil hodne penez...

Reagovat
HOST*nofan

ale hovno ty blbe, byl zlitej jak prase.

Reagovat
exmafie

Poulsen nebo ten ožralý fanoušek?? Poulsen má pořádný kus štěstí, že se teď veškerá pozornost obrátila k to mu fandovi, jinak by ho svlíkli Dánové z kůže, takovej zákrok fakt může předvést jen duševní zoufalec

Reagovat
exmafie

oprava: "k tomu fandovi"

Reagovat
Shevchenko

U Poulsena to je známo, vyprovokoval Gattusa, Kaká a hlavně Tottiho na ME, ketrý mu za oplátku chlustl do ksichtu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ten fanoušek měl jít zmlátit Poulsena a ne se sápat na rozhodčího

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*krysa

to vo asi chtel, ale splet se :)))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele