Zanettiho těší nový rekord

20.11.2007, 08:49
Aktuality
Argentina má nového rekordmana v počtu startů za národní tým. Tento primát již nedrží Roberto Ayala, ale Javier Zanetti, který o víkendu nastoupil ke svému 116. zápasu v reprezentaci...

"Kvůli tomuto rekordu to pro mě byl opravdu zvláštní zápas. Jsem opravdu pyšný na to, že jsem dres národního týmu oblékl v tolika zápasech," řekl po utkání kapitán Interu Milán.

34letému fotbalistovi se oslava jeho rekodrního zápisu vydařila, Argentina totiž porazila Bolívii 3:0 a kvalifikačním cyklem o postup na světový šampionát do Jihoafrické republiky pokračuje bez ztráty kytičky. První branku dal krátce před poločasovou přestávkou Sergio Aguero, zbylé dvě pak po změně stran zaznamenal Riquelme.

"Věděli jsme, že nebude snadné Bolívii porazit, dnes už není slabých soupeřů. Bolívie hrála v první půli dobře, ale první branka nám vše ulehčila. Po změně stran byla Argentina lepší a zaslouženě zvítězila," hodnotí utkání Zanetti.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prostě borec,stále je Interu hodně platnej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele