Zamora není na prodej, vzkazuje Hodgson

04.01.2010, 20:36
Aktuality
Fulham se po pomalejším startu do sezony rozjel a velkou zásluhu na tom má i Bobby Zamora. Anglický útočník je jednou z klíčových postav Cottagers a už se mluví i o jeho možné nominaci na světový šampionát. Manažer Roy Hodgson si je vědom kvalit Zamory, rozhodně ho ale v případě nějaké nabídky nehodlá prodat.

Zamora už přitom za Fulham nemusel hrát. V létě o něho měl velký zájem Hull a na Craven Cottage poslal několik nabídek. Fulham dokonce jednu ve výši 5 milionů liber akceptoval, Zamora ale přestup odmítl, zůstal v Londýně a klubu ukazuje, jak velkou chybu mohl udělat.

Zamora dal letos zatím šest ligových branek a má velký podíl na tom, že Fulham je na devátém místě a postoupil do třetího kola Evropské ligy. Na Ostrovech se dokonce mluví o možné nominaci do národním týmu a příležitosti poprat se o místo na světovém šampionátu.

"Jsem si jistý, že upoutá zájem větších klubů, protože mnoho typově podobných hráčů v Premier League nehraje, tím spíše, když jich ještě méně má anglickou národnost. Nebudu tak překvapen, když s námi někdo bude chtít jednat, ale ihned mu sdělíme, že není na prodej a hodláme ho udržet. Doufáme, že i on bude chtít zůstat," řekl manažer Roy Hodgson.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (344)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele