Záložník Bayernu Tolisso má vážně zraněné koleno a zítra ho čeká operace

15.09.2018, 23:57
Aktuality
Hodně vysokou daň zaplatil Bayern Mnichov za dnešní výhru 3:1 nad Leverkusenem, bavorský celek přišel hned o dva hráče. Mimo hru jsou obránce Rafinha a záložník Corentin Tolisso, zranění francouzského reprezentanta je z kategorie nejvážnějších a vyžádá si hodně dlouhou pauzu...

Tolisso v desáté minutě srovnal na průběžných 1:1, v závěru prvního poločasu se pak srazil s protihráčem Kevinem Vollandem a zůstal ležet na trávníku. V klubu se ihned obávali vážného problému s kolenem a tyto obavy potvrdilo vyšetření v nemocnici - to odhalilo přetržený vaz a natržený meniskus.

"Francouzský mistr světa má přetržený přední zkřížený vaz a natržený meniskus v pravém koleni, což potvrdil lékařský tým. Záložník Tolisso se v neděli podrobí operaci, chybět bude několik měsíců," oznámil večer německý mistr.

Tolisso přijde o většinu ze zbytku sezony a není jediným hráčem na marodce Bayernu. Přetržený vaz v kotníku má už od srpna Kingsley Coman a podobné zranění v sobotu odpoledne utrpěl rovněž Rafinha. Brazilského obránce v závěru fauloval Karim Bellarabi, Jihoameričan má natržený vaz a chybět bude několik týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kks ta marodka u nás.... sa to na nás lepí neskutočne... no, tak počítam že Renato asi nikam nepôjde týmto pádom

Reagovat
Fairplay

Je to ohromná škoda pro něj, nicméně pro Bayern je dobře, že se snad konečně dostane James do sestavy.

Reagovat
Heresy

Ja ti nevim ale ze by james byl az takovy odvaz to asi ne .. bayern ma naslapanou zalohu ...

Reagovat
Fairplay

To sice má, ale James je rozdílový hráč, dokáže rozhodovat velké zápasy. A když dostal loni šanci, hned to ukazoval. Podle mě může ukázat i víc než Müller třeba. I když chápu, že povahou to má proti Němcovi těžký.

Reagovat
Heresy

Vic nez muller jo ? to sis vybral spatne prirovnani muller je jedinecny on je prave schopny rozhodovat zapasy

Reagovat
Rich

Mullera s Jamesem nemůžeš srovnávat, Muller minulou sezónu a vlastně i tuhle vede v asistencích a letos to vypadá i na góly, že by se mohl rozstřílet. James je dobrý hráč a zasloužil by si více herního prostoru na hřišti, ale v tuhle chvíli musí počítat s tím, že jsou tam i další kvalitní hráči.

Tolissa mě mrzí, je to skvělý hráč a má neskutečnou smůlu. Vypadl i Rafinha a jako začíná se marodka rozrůstat.

Reagovat
Bastaron

Tak to je jasný, že James je mnohem rozdílovější než Muller.

Reagovat
smazaný uživatel

Uli Hoeneß on the injuries of Coman, Rafinha and Tolisso: "We have a squad that is big enough to compensate these injuries"

Reagovat
smazaný uživatel

Je začátek sezony, z toho do pole je k dispozici jen 16 hráčů prvního mužstva a půlka jsou "chcípáci", kteří celou sezonu nevydrží...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Do stredu pole mame hracu celkem dost, tam zas az takovej probem nebude ale na ty kraje se to nejak rozpada... vzadu jen kimmich s alabou, backup zadnej a vepredu skleneni robbery, muller, kterej je ale mnohem lepsi uprostred a gnabry, kteryho jsem jeste bohuzel hrat nevidel tak nemuzu hodnotit... asi byla chyba kdyz vedeni nezareagovalo na zraneni comana, kdyz jeste mohlo

Reagovat
db18

Zase na krajích máme nejlepší mladé naděje: Batista Meier, Evina, Shabani... Takže bych úplně flintu do žita neházel, i když se to rozjíždí pěkně na hovno.

Reagovat
Rich

Ono takhle pokud se nezraní žádné další křídlo, tak problém nebude. Navíc vedení by mohlo popřípadě někoho přivést v zimním přestupovém kole, hodně se mluví o Vasquezovi z Realu nebo Martialovi. Spíš, že nemáme náhradu za Alabu, jelikož taky dost často absentuje a pak mě tedy napadá, vyzkoušet někoho z rezervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pusobi to na me, jako by Bayern delal chyby ve fyz. priprave.. i kdyz Coman, James, Gnabry, to byli vsechno lazari uz v predchozich angazma..

Reagovat
Bayern +

Ironický pre naše vedenie. Krásne sa im to vypomstilo. Budeme radi, ak vôbec ukopeme ligu, aj to len preto, že zasa nebudeme mať súpera, nie preto, že budeme kvalitní.

Reagovat
vladino10

nechápem čo sa nám snažíš povedať, tolissa nahradíme v pohode, stred poľa nás tlačí najmenej..

A rafinha nie je dlhodobo zranený, tých pár týždňov to môže byť problém keďže ineho krajného obrancu nemáme, ale myslím, že sa to zvládne..

Reči, že budeme radi za ligu sú prehnané, nikto sa v prvých troch kolách nejaví lepšie ako Bayern, dokonca tam nie je nikto kto by sa javil že by Bayern mohol prehnať..

Na reči že sa niekomu niečo vypomstilo je myslím ešte trošku skoro, keď sa ti zrania dvaja hráči z lavičky..

Problém môže byť na krajoch obrany alebo na krídlach ak príde dlhodobé zranenie, ale zatiaľ je to relatívne ok

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
20fredy20

zato moze Guardiola vsak? ako ste mali vtedy paranoju ze on moze za nase zranenia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele