Záložník Bayernu Goretzka přijde po operaci kolena o úvod sezony

18.07.2022, 17:38
Aktuality
Leon Goretzka (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Rich

Ještě, že se přivedl ten Gravenberch, budu se moct ukázat od úvodu sezóny a v superpoháru... Popřípadě může zaskočit Musiala...

Reagovat
Rich

* bude

Reagovat
Nickname 9

Obrovská škoda, ale aspoň se bude muset přivést ten Laimer.

Reagovat
Rich

Raději peníze ušetřit, než je vyhazovat za druhého Sabitzera...

Reagovat
Nickname 9

Na něm se asi fakt neshodneme

Reagovat
Rich

Určitě ne, i ta cenovka 30 mega je za něj moc... Tak za 10 max 15, více ne...

Reagovat
Nickname 9

V tom souhlas, ale pokud by se dohodli na cca 20mil plus bonusy bylo by to super.

Reagovat
Rich

No Goretzka je mimo zase, čili Gravenberch bude hrát větší roli... Laimera Lipsko nepustí za 20, to nemám obavu... Když už tak snad se chytne ten Sabitzer, protože minulou sezónu neměl ani jeden dobrý zápas, co hrál a katastrofické se na něj dívat... Tak snad se zvedne... Pokud ne, prodat v zimě za 18 mega někam... Nemá smysl ho držet jako třeba Rocu, který přinesl pouze peníze, hráč strašný pro Bayern...

Reagovat
Nickname 9

Já třeba Sabitzerovi pořád věřím. První sezóna pro něj nebyla vůbec ideální, ale proč? Přišel o celou letní přípravu, pak covid a ještě to zranění. Rozhodně si ještě jednu šanci zaslouží.

Reagovat
Ferragamo7

Tu by som si dovolil mierne oponovať.Súhlasím s tým,že prestup z Lipska do Bayernu,kde je ten tlak a očakávanie na inej úrovni,nie každý hráč zvládne-to už musí byť talent typu Daviesa,alebo Musialu.Ale vyhovárať sa na covid a zranenia-to snáď nie,to by bol argument vtedy,keby tieto problémy mal len on a nik iný.Ale v Bayerne mal covid hádam každý a niektorí dokonca aj viackrát-napriek tomu boli ich výkony niekde inde ako u Sabitzera.O zraneniach ani nejdem písať.Zastávam názor,že Sabitzer nie je pre Bayern posila,skôr zbytočná príťaž,ale aby som bol objektívny,počkám si ešte na jeho výkony v tejto sezóne,kde už nebudú platiť žiadne výhovorky a pseudoargumenty.Ja by som bol rád,keby sa chytil,no dávam tomu tak 10% šancu.

Reagovat
db18

10 + Sabitzer

Reagovat
inferno08

Patrně se nechal inspirovat Dočkalem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayern +

Zirkzee v Anderlechte za jednu sezónu bilancia 18+13? My sme fakt hlúpi ak ho predáme do Bologni za 10 mega. Okamžite by som odstrelil Choupa niekam do Kataru a Zirkzee ako druhá voľba za Maného resp. ako prvá na hrot v easy ligových zápasoch. Dať mu šancu aspoň na polroka to podľa mňa stojí.

Reagovat
Rich

Taky se dost divím, že mu nedají šanci, ale v tomhle ohledu má rozhodující slovo Nagelsmann a ten prostě Zirkzeeho nepostaví... Ale Choupo prostě... On si své odmaká, ale jako back up je zbytečný a zabírá místo, raději bych jako ty pustil jeho a Zirkzeemu dal šanci... Chris Richards má prej namířeno do Crystal Palace, taky docela škoda, talentovaný obránce a Bayern ho prodá... Ale bohužel Brazzo a vedení chce uskutečnit tyto prodeje, aby nějaký peníze byly za přestupy... Fein je snad už hotový...

Reagovat
db18

Nemít jako backup Choupa, tak ten prodej chápu. Zirkzee není moc do mezihry a je to spíš "kladivo" který si ve vápně nachází ten správný prostor.

Takže pro Nagelsmanna je to málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele