Zakaria dohraje sezonu v Gladbachu, agent vyloučil lednový přestup

18.11.2019, 14:02
Aktuality
Německé nejvyšší soutěži letos vládne Borussia Mönchengladbach a svůj podíl na tom má i Denis Zakaria. Švýcarský záložník patří do základní sestavy a vysloužil si pozornost bohatších klubů. Ty budou mít v lednu smůlu, zimní stěhování hráče nedávno vyloučil sportovní ředitel Max Eberl a nyní se k němu přidal i agent...

"Denis v zimě z Borussie neodejde, změna je na sto procent vyloučena," řekl jasně agent Mathieu Beda.

"Denis má v Gladbachu velmi dobrou formu a v uplynulých týdnech podával kvalitní výkony, ale jeho potenciál je ještě větší a v Gladbachu to chce ukázat. Aktuálně to pro něho je přednější, než nějaká změna," zdůraznil Beda.

22letý Zakaria prošel mládežnickou akademií Servette a hodně hlasitě na sebe upozornil v dresu Young Boys, Gladbach za něho předloni zaplatil dvanáct milionů eur a s fotbalistou podepsal kontrakt platný do června 2022.

O Zakariu se zajímají anglické celky Manchester United, Liverpool a Arsenal, jeho výkony monitoruje Inter Milán a v případě stehování nebude vyloučeno ani setrvání v 1. Bundeslize, ve hře mají být i Bayern Mnichov a Borussia Dortmund.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Rudnevs

Som ani nevedel, že Beda je agentom, to meno poznám z Lauternu, kde hral v časoch Sasica...

Reagovat
Seydou Doumbia

Materiál pro ty nejlepší kluby,, ale kde sním? Do Arsenalu určitě nepůjde na to je moc dobrý, United i Liverpool jsou reální. Než jsem si přečetl článek tak mě napadl Juventus, kdyby vyhodil ten bordel co tam má, Bayern a City, kdyby chtěl Pepek poslat o dům dál Fernandinha/Gunda...

Reagovat
castelL

A načo by išiel do United? Tí sú na tom ešte horšie ako Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně se jedná o výměnu se Xhakou. Všechny strany by tomu byli nakloněny

Reagovat
Seydou Doumbia

To by byl moc dobrý tah na Arsenal, který mi k ním nesedí...ale kdoví

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal i United jsou na tom v současné době více, než špatně, a angažmá ani v jednom celku by mu zřejmě neprospělo. Liverpool by mohl být fajn, Bayern i Dortmund by mu také mohli sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

To je až tak dobrej? Na BL už není vůbec čas

Reagovat
Seydou Doumbia

Ano, je. Na své pozici vypadá podle postavy více jako atlet, ale zdání trochu klame a má velkou sílu, dobrou obratnost, zrychlení a nebojí se vysunout dopředu a vymyslet pro své spoluhráče nějaké prúnikové přihrávky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele