Zahraje si Beckham proti Realu?

06.11.2007, 18:27
Aktuality
David Beckham od léta obléká dres zámořského celku LA Galaxy, ale v prosinci by se měl opět oběvit na stadiónu Realu Madrid. Španělský klub totiž snáhí soupeře pro utkání o trofej Santiaga Bernabeua a právě Beckhamův současný tým je podle deníku AS hlavním kandidátem...

Real měl o tuto trofej původně hrát už koncem srpna se Sportingem Lisabon, ale utkání bylo kvůli smrti sevillského Antonia Puerty zrušeno. A protože pátého prosince, což je náhradní termín konání zápasu, už Sporting nemá volno, hledá Real jiného soupeře. Posle deníku AS už mezi ním a celkem z Los Angeles proběhlo několik jednání.

V záloze je ještě jedna varianta a i v tom případě by se jednalo o velký návrat. Místo Galaxy by na Santiago Bernabeu mohlo zavítat turecké Fenerbahce, jehož dres od léta obléká dlouholetá opora Realu Roberto Carlos.

Autor: Petr Starý / soccerway.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele