Začínáme ve Fiorentině od nuly, uvědomuje si Montella

07.07.2019, 17:55
Aktuality
Velká očekávání budou od nové sezóny vkládána do Fiorentiny. Tradiční italský celek změnil majitele, staronový trenér Vincenzo Montella si však uvědomuje, že bude potřebovat čas...

Bývalý útočník se do Fiorentiny vrátil po úspěšném působení mezi lety 2012 až 2015. Tehdy s toskánským celkem opakovaně působil v pohárové Evropě, kam se chce vrátit.

Montella, jež se na lavičku "Fialek" vrátil uprostřed dubna, si však uvedomuje, že ani změna majitele okamžitě lepší výsledky nezaručí. "Začínáme úplně od nuly. Sportovní ředitel Daniele Prade řekl, že musíme být trpěliví, ale budeme mít kvalitní mužstvo," prohlásil Montella.

"Chceme se vrátit na vyklizené pozice. Žádám však od fanoušků a také od sebe trpělivost, protože i já bych chtěl mít všechno hned, ale to bohužel není možné," uvědomuje si.

Po odchodu z Fiorentiny vystřídal italský trenér během krátké doby Sampdorii Janov, AC Milán a Sevillu, oproti svému prvnímu působení v Toskánsku je proto o poznání zkušenější. "Je jasné, že od mého prvního působení ve Fiorentině jsem se změnil. Teď jsem zkušenější a lépe chápu dynamiku klubu, přestože jsem stále trochu netrpělivý," řekl Montella.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (51)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

A s nulou na laviččce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže od tebe...?

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem neviem ako to s tym Amikom na cele bude vyzerat. Zatial len same odchody a prichod ziaden. Od vikendu uz maju rozlozeny tabor v Moene a ten kader je zatial zrely akurat tak na B-cko. Chiesa vraj musi zostat, za menej ako 100 melkov ho nepredaju.

Na navrat na stare pozicie bude treba kupit aspon 6 hotovych hracov.

Hovori sa o tychto: Lirola, Medel, Biglia, Ounas, Viviano, Rog, Borja Valero, Inglese.

Reagovat
El-Pistolero-68

+ Laxalt

Reagovat
rossoneri89

Fiore s tymto trenerom na tej nule aj ostane

Reagovat
capaccio

Fiore s tymto trenerom skoncila na 4. mieste a potom bola vo finale Coppy, takze uvidime :)

Reagovat
Kluivert9

Nějak jsem nepochopil ten plán prodat Lafonta

Reagovat
smazaný uživatel

neciti sa v Taliansku dobre tahalo ho to domov tak siel do Nantes. zatial na hostovanie a po sezone ho Francuzi kupia. Aj tak si myslim ze Dragowski je dobry brankar, mal v Empoli paradnu jar tak snad na to nadviaze i ked v podstate u fialkach nebol nikdy nr.1. ta dovera je pre golmana dolezita a nikdy ju tam nemal. uz dnes sa zase povrava ze aj pojde prec a Viola chce Perrina.

Reagovat
El-Pistolero-68

Kdyz chtel domu, ok. Ale proc 2lete hostovani se smesnou opci?

Reagovat
Kluivert9

A to o něj neměl ve Francii zájem nikdo lepší?

Reagovat
Langi

Taky se divim...hlavne, ze do Lyonu sel z Nantes Tatarusanu ...tohle si mohli vsechny strany odpustit

Reagovat
h8_sfatto

Lafont, Dragowski, Chiesa, Simeone....je v nich má Fiorentina při současných cenách skoro 200mil.eur, ale mladé talenty posbírala už řada klubů a dodnes to s nimi nikam nedotáhli viz. regenerace AC Milán, United, Inter...jeden talent vedle druhého prošel těmi kluby a nehnuly se z místa

Reagovat
Kluivert9

Jak v nich může mít 200 mega, když jen Lafonta prodají za 7? Nějak nevím, co jsi chtěl touhle reakcí říct.

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky nevim, co tim basnik myslel. A Lafont 7, Drago 10-15, Chiesa 50-60, Simeone 30-35...

Reagovat
Lech

Reagovat
The Krupy

OT: https://www.theglobeandmail.com/sports/soccer/world-cup/the-tragic-tale-of-byron-moreno-the-worst-referee-ever/article19110587/

Spomína si niekto na tohto zmrda? Kvôli nemu som sa ako dvanásťročný pred telkou rozplakal. Turnaj v roku 2002 odštartoval šokujúcou prehrou Francúzov a ako deti sme vôbec nechápali, ako sa to mohlo stať. To, čo sa dialo s Kóreou v súbojoch s Talianskom a Španielskom považujem doteraz za najväčší hnoj v histórii MS, ten turnaj sa navždy zapíše do histórie nesprávnym spôsobom.

Na YT som našiel video, ktoré detailne mapuje priebeh tých dvoch zápasov a proti Kórejčanom sa jednoducho nepískalo. Zaujímalo by ma, koľko museli zaplatiť. Odvtedy strašne hejtujem Kóreu vo futbale, hoci sú tam samozrejme iní hráči a ľudia v manažmente, no spomienky ostávajú.

https://www.youtube.com/watch?v=70YBjA0bLFM

Reagovat
El-Pistolero-68

Arcizmrd, toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Boli aj väčšie hanby, ale to bolo už veľmi dávno.Pred vojnou, aj potom.

Reagovat
Kixi Syhimour

to MS jsem sice nesledoval, ale když na to někdy zpětně koukám, tak je tohle důkaz jaká je FIFA organizace

Reagovat
Emmett Brown

tiež odvtedy nemôžem Kóreu ani cítiť

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

mapuje to tak detialne ze polovica toho je irelevantna. konecne rozhodca ktory nepusta kazdy kontakt ako vacsina teraz. a povedat ze proti korejcanom sa nepiskalo je hovadina, fauly sa piskali aj im. ja viem ze by si si predstavoval za kazdy kontakt piskat ale fakt nie. kludne to mohlo byt patminutove video s tymi naozaj pochybeniami. nasrani by mali byt najma spanieli, tym neuznali jasne goly. a ten zaver je smiesny, jednak to ze to bola zlata generacia je irelevantne a najma zlata generacia spanielov este iba mala prist,

Reagovat
Neutron

v polke pripadov sa tam taliani hadzali celkom ochotne o zem...a to som im vtedy fandil...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
The Krupy

"konecne rozhodca ktory nepusta kazdy kontakt ako vacsina teraz"

Ten rozhodca, ktorého tak chváliš, podal jeden z najhorších výkonov v histórii MS, na tom sa zhodla aj odborná verejnosť. Ja si ten zápas dobre pamätám narozdiel od teba.

A nie, nasraní mali byť aj Taliani, tých zarezali rovnako. Ale to by si nemohol hejtovať všetko talianske, neviem či ti niekto z tej krajiny pretiahol starú, ale spochybňovať historický zárez na MS len kvôli tomu, že išlo o Taliansko, je smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne boli Taliani nesympatický, lebo vždy na MS filmovali a pomáhali im rozhodcovia. Ale vtedy som ich ľutoval a z juhokorejcov som grcal.

Reagovat
The Krupy

Pískalo sa v ich prospech už v poslednom zápase skupiny proti Portugalcom, tam im tuším vylúčili dvoch hráčov a šikmookí ho uhaluzili ušmudlaným gólom. Našťastie ich neskôr zarazili aspoň Nemci.

Reagovat
smazaný uživatel

Boli aj iné hnoje. Staršieho dáta. Napr. MS 1982 Nemecko-Rakúsko.

Reagovat
The Krupy

To som nezažil. O čo išlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný zápas skupinovej fáze. Pri víťazstve Záp. Nemcov o gól, max. 2 postupovali Nemci a Rakúsko. Tak vyšachovali Alžírsko, Nemci vyhrali 1-0 gólom z 10 min. Potom sa už nehral futbal, ale len dohrával zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To som ešte nezažil, ale čo viem tak rozhodcovia s tým nič nemali. Ale napr. na MS 1986 vtedy vynikajúci ZSSR (vtedy Dynamo Kyjev vyhralo PVP) vypadol s Belgickom po goloch z ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou hanbou v Gijóne rozhodcovia nič nemali. To sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ ide o ovplyvnenie rozhodcom, tak tiež tam figurujú MS 1982, kde po likvidačnom, život ohrozujúcom zákroku brankára Nemcov Schumacher na Francúza Battistona, ani len nevylúčil Schumacher, ani nezapísal penaltu. Niečo neuveriteľné!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

To je podobné ako ďalší zárez Talianov, tentokrát na EURE 2004, keď sa Severania dohodli na remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie vždy má v tom prsty rozhodca...

Reagovat
The Krupy

No jasné, v týchto prípadoch je to čistá práca, nikto im to nikdy nedokáže.

Reagovat
Yzemi

Finále MS1934 Itálie ČSR

Reagovat
smazaný uživatel

Celý turnaj pískali Talianom, nie len finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že sa už teraz podarí Hanckovi vytrucovať odchod. Cez reprezentanta Biraghiho žiadna šanca hrávať. V zime mu zatrhli Petrohrad, a to len chcel hosťovania. Furt mu hovoria aký je dôležitý.Šak je, ked sa vykartuje alebo zraní Biraghi.

Reagovat
El-Pistolero-68

Mozna odejde Biraghi.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Yzemi

Reagovat
LesyJePan

Raiola

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Pinturicchio

Ale teď se hodí, tlouštík.

Reagovat
Recoba Inter

Těším se, až uvidím jeho plynulý a bezproblémový dovednostní progres po přestupu z Eredivisie do Serie.

Reagovat
Pinturicchio

Dík, od interisty potěší.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

myslím, že nebude mít zase takový problém s převedením výkonů ze semifinále LM do Serie A. Mám tu ligu taky rád, ale zase bych ji nepředceňoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele