Začala Gambrinus liga!

31.07.2002, 22:31
Aktuality
Gambrinus liga je po necelé tříměsíční přestávce opět tu a hned na úvod v prvním kole přinesla několik zajímavých výsledků. Úvod vyšel skvěle především navrátilci z Budějovic. Budějovice si hlavně díky hattricku Sedláčka vezou z Vršovic plný bodový zisk. Ovšem podle prognóz a předpokladů by to s Bohemkou mohlo v této sezóně vypadat hodně bledě. Naříklad v předligovém speciálu časopisu Hattrick byla Bohemka typována až na celkové poslední místo! Všechny tyto předpoklady vyplívají hlavně z totálně pokaženého jara z minulé sezóny. Stydět za svůj výkon se nemusí ani nováček ze Zlína když ze svého úvodního vystoupení vytěžil bod z utkání s Ostravským Baníkem.Velkou zásluhu na tomto bodu měl především slovnský gólman Zlína Rzeszoto který v devadesáté minutě chytil pokutový kop i dorážku. Obhájce tytulu Liberec si dovezl z Hané bod-už to bívá zvykem že pokaždé když spolu hraje Liberec a Olomouc tak utkání skončí remízou, skončilo tak už posledních šest vzájemných duelů. Překvapil i Hradec který doma remizoval se Slávií 1:1. Již minulou středu se předehrávalo utkání Sparta-Teplice. Domácí zvítězili 1:0 díky brance navrátilce Poborského."To je ono, Kája, ten to povede!"Ty jeho výpady po straně-no prostě supr!"Tak taková byla slova sparťanských fanoušků po zápase s Teplicemi. Z dalších výsledků: Blšany i s legionářem Němcem doma remizovali s pražskou Viktorkou 1:1 a Příbram se doma rozešla s Brnem rovněž smírně-0:0. V posledním duelu prvního kola porazil Jablonec 2:1 Staré Město.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele