Za tým jsem zodpovědný já, uvědomuje si Grant

10.03.2008, 12:11
Aktuality
Londýnské Chelsea se během dvou týdnů rozplynul sen o čtyřech trofejích a na Stamford Bridge nakonec budou zřejmě rádi, pokud vyhrají alespoň jednu soutěž. Určitě to nebude FA Cup, v jeho čtvrtfinále totiž Blues senzačně nestačili na druholigové Barnsley a manažer Avram Grant po porážce 0:1 přiznal, že případný vyhazov by pro něho nebyl velkým překvapením...

"Přijmu to. Když jsem zodpovědný za tým a tým pod mým vedením prohrál v Barnsley, bude se o tom mluvit hodně negativně. Na druhou stranu nám ještě zůstávají dvě prestižní soutěže. Soustředím se na ně, ale tohle je obrovské zklamání," prohlásil Grant.

Chelsea byla do role obrovského favorita FA Cupu pasována poté, co jí Portsmouth odklidil z cesty Manchester United. Takto je Portsmouth jediným zástupcem Premier League mezi posledními čtyřmi, společnost mu vedle Barnsley dělají další dva druholigové kluby - Cardiff a West Bromwich Albion.

"Jedna série špatných výsledků a jste mimo. Prostě si zde nemůžete dovolit prohrávat. Přišel jsem do Chelsea, protože jsem hledal klid. Chtěl jsem pracovat na vrcholové úrovni a zároveň najít klid," řekl si své i Grantův asistent Henk ten Cate.

Chelsea měla rovněž velice blízko k obhajobě Carling Cupu, jenomže v jeho finále nedávno prohrála s Tottenhamem. Blues ještě zbývají Liga mistrů, v níž jsou ve čtvrtfinále, a také domácí nejvyšší soutěž. V té jim zatím patří třetí pozice s osmibodovým mankem na vedoucí Arsenal, ovšem svěřenci Avrama Granta mají ještě dva zápasy k dobru.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
afc

"Přišel jsem do Chelsea, protože jsem hledal klid."řekl si své i Grantův asistent Henk ten Cate.

Reagovat
smazaný uživatel

po tom co dvakrat vypadl s ajaxem v predkole ligy mistru se ten klid da pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten clanek o nespokojenosti tech primadon mel asi neco do sebe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele