Z kubánského fotbalového týmu utekl v USA i asistent trenéra

15.03.2008, 15:24
Aktuality
Po útěku sedmi hráčů opustil kubánskou fotbalovou reprezentaci do 23 let během olympijské kvalifikace zóny CONCACAF v USA další člen. Tentokrát zmizel asistent trenéra Dagoberto Lara. Podle agentury SID opustil šestačtyřicetiletý kouč výpravu v pátek a hodlá požádat o azyl.

Už v úterý emigrovalo pět fotbalistů včetně kapitána Yeniera Bermudeze. Ve čtvrtečním zápase s Hondurasem chyběli další dva hráči, kteří podle všeho rovněž hodlají zůstat v Americe. Tým se navzdory potížím rozhodl pokračovat v turnaji a k duelu nastoupil jen s deseti hráči v poli a bez náhradníků. Do 69. minuty držel bezbrankové skóre, ale nakonec prohrál 0:2.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty voe to uz je moc to svedci o tom jak se asi na kube maj

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, ať si ještě někdo dovolí tvrdit, že je to všechno na Kubě v pohodě !!! Z kvalifikace se jim vrátí jen torzo týmu, které odjíždělo, to bude Raúl Castro zuřit a snad aby to ani nevyžvanil svému bratříčkovi, s ním by to mohlo definitivně seknout !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele