Z Eura se musí poučit hlavně nová generace, tvrdí agent Müller

23.06.2016, 09:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sestava na novy cyklus kvalifikace: Vaclík, Kaderabek, Suchy, Kalas, Kadlec - Dočkal, Darida, Frydek - Cerny, Necid, Vydra, Nahradnici: Cech, Gebre, Sivok, Brabec, Stronati, Skalak, Sural, Cermak, Pavelka, Krejci, Schick, Julis,

Reagovat
FUnk

s takovyma mladikama by to teda moc dobre nedopadlo. gebre, sivok, skalak, krejci doufam budou aji pristi kvaldu...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba u Sivoka bych měl minimálně otazník. těžko říct, co on má v plánu..

Reagovat
smazaný uživatel

Necida ne, prosím, jen toho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak schicka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stronati je fakt tak dobrej?

Reagovat
Civers

V sezení asi jo, protože sedí pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli by se poučit hlavně papaláši včetně super trenéra Vrby

Furt se musim smát těm kecům že nejsou hráči, tak jak je možný že na Euro postoupili? Asi vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Měli sem chtěl napsat

Reagovat
meno

A nebo by stačil otazník ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně podle mě český fotbal nejvíc sráží to, že ve vedení pořád sedí ču*ák Pelta, který si kolem sebe vydržuje svoje kamarády Starku, Rogoze, Horníka, a další mafiány... Věřím tomu, že už tohle shnilý prostředí samo o sobě dokáže odradit některý rodiče dát svoje děti na fotbal, sponzory dávat na fotbal peníze a lidi obecně na fotbal chodit a platit za něj vstupný. Tím pádem se hráči můžou snažit jak chtějí, sem tam se třeba nějaká skvělá individualita prosadí v zahraničí, ale český fotbal jako takový se bude posouvat dál jen velmi pomalu. Ti samí lidé, kteří se namočili v korupční kauze jsou ve fotbale dál, aféry s rozhodčími jsou v lize skoro každé kolo a žádný soudný člověk by na tohle přece nedával peníze a svojí reklamu... Kdyby Peltovi na českým fotbale záleželo, tak rezignoval už před několika lety, ale nebuďme naivní, že

Reagovat
Zizou

Fajn názor a pojmenování problému dle mého. Mladí si myslí, že jim vše spadne do klína a když už si nějakou tu korunu tím fotbalem vydělávají, uspokojí je to. Jenže takoví dopadnou většinou špatně po skončení kariéry, protože co budou dělat, až skončí po třicítce s fotbalem? Tohle si mladý kluk jen stěží uvědomí a až k tomu dojde, je už téměř vždy pozdě. Není to případ každého fotbalisty, ale většiny určitě. A proto jsme teď na tom s talenty tak špatně. Chybí hlavně chtíč něco dokázat a být lepší a lepší než ostatní a ne se uspokojit tím, že když hraju ligu, tak mi to přece stačí. Snad se tedy co nejdříve dočkáme nějakých těch regionálních akademií, protože ty by snad to myšlení našich budoucích reprezentantů mohly změnit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele