Z Bragy po úspěšné sezoně odešel trenér Peseiro

29.05.2013, 19:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechapu proc odtamtud odesel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej manažerů letos skončilo ty vole..už jsou jak hráči, furt nějaky přesuny, chce se mi fakt blejt, kde je hrdost !

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěšná sezóna to příliš nebyla. Ligový pohár je sice trofej, ale v Portugalsku hodně málo ceněná. V lize skončili čtvrtí a to je prostě při ambicích Bragy velké zklamání. Ani výkony nebyly zrovna dobré a to jak v lize, tak v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligový pohár je sice nejméně ceněná trofej, ale stále je to trofej. A na tom je vidět, jak časem ambice klubu stoupají. A jestli berou 4. místo v lize jako zklamání, tak to jen potvrzuje.

Reagovat
FC Porto FC

Je to pro ně z pohledu ligy špatná sezona. Jejich jasnej cíl byl se za každou cenu se dostat do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat se do LM za každou cenu svědčí o jejich sebevědomí, ale jen jestli jsou to reálné cíle, protože vystoupení v LM bylo bídné a nikde není napsáno, že se to může ihned změnit. Naopak je předpoklad, že to skončí podobně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale cílem Bragy byla především kvalifikace do předkola LM a to se nepodařilo. Taky radši vidím koncepční práci, ale zase na druhou stranu, ne vždy si ten trenér maximálně sedne s mužstvem. Takže bych z toho zase nedělal takovou tragédii. A když se tak koukám na historii trenérů Bragy, mění je celkem často, takže to není takové překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba právě to časté měnění trenérů může klubu, jakým Sporting Braga je, bránit se výkonnostně posouvat výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, je to jedna z možných teorií, ale Chelsea taky pořád mění kouče a je stále úspěšná. Vím, že je tenhle příklad specifický, ale prostě se nelze domnívat, že každý klub bude trenéra držet tři čtyři sezóny, než přijdou výsledky. Ne každý na to má trpělivost a ne vždy by to bylo správné. A ne vždy ten úspěch nakonec přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně, platnost je ovlivněná mnoha faktory. Ale u provinčního klubu, jakým Braga je, to je v podstatě jedna z mála cest, jak právě výkonnostně růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Další v řadě propuštěných trenérů, kteří se nemají za co stydět, ale musí se pakovat. A to platí, jak vidno, skoro všude ...

Myslím, že trenér José Peseiro měl ve Sportingu Braga dostat větší prostor, rok je zkrátka málo.

Reagovat
FC Porto FC

Ligu můžou hodnotit jako uplně špatnou. Nejsou v LM a to bylo to o co jim šlo. Navíc vystoupené v LM v letošní sezoně byla hruza. Uvidíme kdo usedna na lavičku Bragy třeba to zas bude Pacienca. Jinak bez kouče je Braga a u Porta není zdaleka jistý zda zůstane Pereira a není jasný jestli v Benfice zůstane Jesus. Jen do Sportingu etd přišel Jardim

Reagovat
smazaný uživatel

Čím byla ta sezona úspěšná? Vždyt nedokázali skončit ani třetí, což byl asi hlavní cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mají potom říkat ve Sportingu Lisabon a to je oproti Braze velkolklub ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sporting už je delší dobu ve sračkach. Nepostoupili tam ani loni a to už mělo Portugalsko tři místa v LM. Nevim, co tam dělají špatně, že Benfica a Porto jsou schopni přivést relativně levné jihoameričany a střelit je minimálně za 30 mega euro a Sporting ne. Chyba vedení? Špatnej scouting? Překvapilo mě, že rezignoval Jesualdo, protože pod nim se docela zvedli.

Reagovat
FC Porto FC

vedení Sportingu stojí celý za hovno. Nemůžou dělat nic když maj dluhy

Reagovat
FC Porto FC

vyhráli pohár

Reagovat
Benfica

Vyhrali Taca da Liga, ale nie sú v Lige majstrov, neviem podľa mňa to nebola veľmi úspešná sezóna na klub s takými ambíciami..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele