Yorkův a Di Caniův přestup se nekonají

30.01.2002, 17:19
Aktuality
Middlesbrough se nedokázali dohodnout s útočníkem Manchesteru Dwightem Yorkem na výši platu a přestup se proto nekoná. Zřejmě také sejde z přestupu Paola Di Cania z West Hamu do Manchesteru.
Yorke měl jít do Middlesbrough za 6.2 miliónu liber. Chtěl ale plat 58.000 liber (o 35.500 víc, než naní bere v Manchesteru), Middlesbrough mu nabízeli týdenní plat ve výši 38.000 liber. Alex Ferguson, manažer Manchesteru, chtěl peníze za Yorka použít na získání Paola di Cania, takže z tohoto přestupu asi teké sejde. Ferguson chtěl Di Cania získat co nejdříve, zítra odpoledne se totiž uzavírají sestavy pro jarní část Ligy Mistrů. Nic ale ještě není definitivní...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele