Xavi je blízko trenérskému angažmá v Barceloně, v Al Saddu rozvázal smlouvu

05.11.2021, 12:40
Aktuality
Xavi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (146)

Přidat komentář
supporter

Good luck. Snad de vydaji cestou castejsiho a pocetnejsiho zapracovavani mladych odchovancu na ukor prumernych hvezdicek (Depay a spol).

Reagovat
smazaný uživatel

I ten nejtalentovanejsi hrac potrebuje k rozvijeni sveho talentu nejaky prostor a ten ti dokazou vytvorit jenom spickovi hraci na vykonostnim vrcholu. Ronaldo mel v klicovy etape kariery kolem sebe Scholese, Keana, Giggse, Ferdinanda, Nistelrooye a tadlsi esa. Messi Ronaldinha, Xaviho, Henryho, Etoa, Puyola a dalsi. Kdyz jsi mladik, potrebujes dostat sanci delat chyby, protoze z tech se ucis. Tym postaveny na mladicich ti nevyprodukuje superhvezdy v takhle tezky soutezi. V Holandsku to fungovat muze, ale ne v top soutezi jako laliga. Pokud se neudela nejaka kostra z dobrych hracu, tak ti mladici, co tam ted jsou, nikdy nenaplni svuj potencial.

Reagovat
kilobyte

I v Nizozemsku mají tu zkušené hráče. Už jenom jako morální podpora jsou potřeba.

Reagovat
Mass

No třeba takovej Tadič s Blindem rozhodně nejsou v Ajaxu jako morální podpora.

Reagovat
Talker

Tohle je strašný kec, kterým se obhajuje nevyužívání juniorky.

Naopak bych řekl, že ti hráči rostou nejvíce ve chvíli, kdy se jen nemohou vézt s týmem, ale leží na nich zodpovědnost a jsou ochotní ji převzít. Stačí se kouknout na Halanda, ten hrál s kdejakým "nýmandem" v Molde a Salcburgu a byl nejlepší, i v Lipsku je okamžitě hvězdou. Mount a James naskočili do vykuchaného týmu v rozpadu a okamžitě se stali jedněmi z nejlepších v lize na svých postech.

Ono můžeš naopak vytvořit kostru z mladých, talentovaných hráčů a někteří ukážou, že na to mají, někteří zas vyhoří.

Máš spoustu wonderkidů, kteří měli kolem sebe skvělý kádr, měli nejlepší možné vyhlídky a naprosto vyhořeli.

Reagovat
bobis21

Ve všech tebou zmíněných případech měli ti hráči kolem sebe zkušené hráče

Reagovat
Talker

Barcelona má albu, Piqueho, Busquetse, De Jonga (je stejně starý jako Xavi, když začínal Messi), aguera, depaye etc.

Hlavně odpovídám na člověka, který tam ukazoval legendy a esa, ne průměráky v Norsku a Rakousku.

Reagovat
bobis21

Mluvil o hráčích na výkonnostním vrcholu. A ty Molde a Salzburg mělo. Měli hráče kteří patřili k nejlepším v lize a byli v nejlepších letech, díky čemuž byli schopni vytvořit Halandovi prostor k růstu.

A já neříkám že takové Barcelona nemá (i když zrovna té trojice by udělali nejlíp kdyby se zbavili), jen že ti hráči které jsi zmínil to k dispozici rozhodně měli.

Reagovat
Talker

U Haalanda nevím, ani jeden z jeho předchozích týmů jsem nesledoval. Co se týče Mounta a Jamese, tak hodně diskutabilní, protože nebýt odchovanců, tak to byl asi nejslabší tým v tomto tisíciletí.

Reagovat
bobis21

To sice jo, ale pořád nastupoval v záloze kde za ním operuje Kante, Jorginho, Kovacic, Azpi,.... To jsou prostě kvalitní zkušení hráči. Asi se ofenzivnímu hráči hraje lépe když má za sebou Kanteho než kdybych tam stál já...

Reagovat
Talker

Hele tak to můžeme mluvit o každém týmu, že má nějaké zkušené kvalitní hráče. Realitou je, že ti hráči, ať už James, Mount nebo další prostě převzali zodpovědnost a hráli výborně.

Reagovat
bobis21

No ale to je právě pointa. Že reálně takové hráče každý má. A dobře ví proč. Varianta hrát pouze s hráči pod 21 let by prostě nefungovala.

Reagovat
Talker

Tak asi nikdo neříká, at odehrají sezonu s juniorkou. Oni tam mají mix zkušených hráčů a mladých.

I když osobně si myslím, že kdybychom vytvořili kádr z odchovanců posledních 5 let, tak z toho sice titul nebude, ale někde kolem půlky tabulky bychom se motali (zvlášť s Tuchelem, kdy bychom stejně nedostali žádné goly)

Reagovat
bobis21

No ale to že tam má být mix zkušených a mladých je právě to co psal původně a tys to rozporoval

Reagovat
Talker

Já reagoval na to, že ti hráči vyrůstají kolem těch nejlepších hráčů na vrcholu a v tom duchu jsem to právě bral celou dobu...

Reagovat
Mass

No i když Barca zrovna nyní neni top, tak nevím který jiný top tým hraje s víc odchovanci. Fati, Mingueza, Eric Garcia, Puig, Gavi, Nico, Balde, Collado atd.

Na víc než na průměrný hvězdy teď stejně nemají a možná je to i dobře, ty předražený "megahvězdy" Coutinho, Dembelé, Griezmann a Pjanić stejně moc užitku neudělali.

Btw nevím jestli mají taky na to co dělali dřív, že koupili třeba 80 hráčů 15-18 let za sezonu a on už se tam jeden dva talenti našli.

Reagovat
hornito

Puig a Balde skoro nehrajou, Collado není ani registrovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma v podminkach angazovani 4 hracu kteri rozhodne hvezdami jsou a jejich platy taky nebudou male. Projekt financovani je ale uz prakticky vyreseny. Otazkou je jestli budou chtit kluby poustet sve opory a za jakych podminek a kdo prijde misto Xaviho v pripade ze Laporta vyjebe i s nim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw nevim jak ty ale videl jsem v letosni sezone kazdou min. co Depay odehral vc. NL repre a prumer je posledni slovo ktere bych mu prirkl.. z posil za posledni roky (5 - nepocitam odchovance;)) je s Destem a Pedrim jednoznacne nejvetsim prinosem i ozivenim hry ..

Reagovat
Jkb

12 mega vyplatí Koemanovi, 5 mega platí Al Saddu za Xaviho, tak doufám, že ten si nechal dát do smlouvy větší odstupné, bude pod velkým tlakem, spousta fanoušků od něj bude čekat zázraky a to mužstvo které přebírá je v hrozném stavu.

Když bude chytrej, tak se pokusí získat fanoušky na svoji stranu, bude mluvit otevřeně o tom jaké jsou reálné vyhlídky. bude to celkem zajímavé jak se s tím popere.

Reagovat
vladis271

Hazard. Menovanie manazerov barcy je uz roky mimo. Jasne,, kloppa nedostanu, ale Haaga mohli. Toto smrdi ako v pripade Oleho.

Reagovat
kardous

I u Haaga by to byl hazard,nikdy nevíš, taky ještě netrénoval takový velkoklub a u Xaviho to nebude jako u Oleho ikdyž v té barce to bude mít určitě těžší.

Reagovat
Nizzie

Jsem si kurva pět minut říkal jakou souvislost s tím má Hazard a proč ho zmiňuješ tak debilně na začátku... no a pak mi to došlo

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
db18

F

Reagovat
Zark

INALLY?

Reagovat
drussbarb

Vítej zpátky

Reagovat
vceradnesazitra

Další hřebíček do rakvičky barcičky

Reagovat
Dr. Admess

Finally!

Reagovat
smazaný uživatel

hodne dobre Barça snad prijdou vysledky brzo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zas hroznej průser, třeba si připravit popcorn

Reagovat
Dr. Admess

Že ti ještě není trapně vylézat z těch kanálů po těch všech tvých předpovědích, řečích ohledně Spurs.

Reagovat
Mercury

vetsi klaun jak vedeni Barcelony

Reagovat
LAM

Spurs jsou kanál samo o sobě

Reagovat
kaja900

Reagovat
Nizzie

Ale zase aspoň je z koho si dělat prdel. Takových dementů zase tak moc není, musíme si jich vážit.

Reagovat
janinho

celkom sranda ze "nebudeme mu branit" ale barca musela vyplatit klauzulu v jeho zmluve ked tam mal klauzulu ktoru aktivovali tak mu uz branit mohli len tak, ze mu skryju pas

Reagovat
kilobyte

Podle mě to nedali celé, ale domluvili se právě na nějaké spolupráci.

Reagovat
janinho

ja reagujem len na to co je v clanku "Vedení klubu se rozhodlo o Xaviho odchodu do Barcelony po zaplacení výstupní klauzule stanovené v jeho smlouvě."

Reagovat
kilobyte

"S Barcelonou jsme se dohodli na budoucí spolupráci." Ta další věta, ale naznačuje spíše tu dohodu. Těžko říct.

Reagovat
janinho

ved to sa nevylucuje. ako gesto dobrej vole, mozno aj z iniciativy Xaviho budu nieco spolocne riesit do buducna. ale nebranit mu v odchode by pre mna znamenalo skor ze znizia tu sumu ktoru za neho budu pytat alebo nieco podobne.

uprimne ma to az tak aby som si o tom vypisoval cely piatok nezaujima len to jak to bolo nastylizovane v clanku mi prislo smiesne.

Reagovat
EaP

Ja si skôr myslím , že tých 5 mega im teraz nasypu, ale keďže dohodli ďalšiu spoluprácu Šejk im to vráti . Aj pre nich to je cesta k zviditeľneniu , poslednú dobu sa o to mužstvo zaujímal celý svet , minimálne každý fanúšik Barcelony. Bol to dobrý marketingový ťah. Určite v tom budú zápasy v Katare či nejaký turnaj. Poprípade Gamper Cup a pod.

Reagovat
LAM

Hodně štěstí.

Snad dostane dostatek času

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak tam Xavi přijde a ta stará garda, co ještě hrála s ním: "Nazdar Xavi, kamaráde." A on je smázne: "Vy už si nekopnete."

Reagovat
Tomik111

Nebo už nevypadnou ze sestavy.

Reagovat
krisa

To spíš vleze do šatny a: NAZDAR KOPYTA!

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Imho bude ještě horší než Lampard, Gerrard a Arteta.

Reagovat
Talker

To je otázka, je to Španělsko a Barcelona, tam regulérně musíš dát TOP4 i s juniorkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Rád bych se mýlil, ale tipuju že do roka bude zpátky v Arábii.

Reagovat
DonAndres

Naděje v lepší zítřky je tady.

Snad se dočkáme návratu Tiki Taka z dob největší slávy.

Reagovat
monkej

Tiki Taka je prežitok, ledaže by bol Xavi taký génius a priniesol by nejakú modifikovanú verziu. Nebol by som proti.

Reagovat
DonAndres

Právě, po Guardiolově éře to nebyl fotbal, ale opravdu házená, kdy se obléhalo pokutové území a byli jsme nebezpečný jak bedna s koťatama.

Kádr na to má ideálně omlazený, nechme se překvapit.

Reagovat
2miguel1

Xavi hra 3-4-2-1 alebo 3-4-3. Bude pre neho bezpodmienečne mat stopera s dobrou rozohravkou. Takisto si myslim, ze bude davat priestor Gavimu Pedrimu Nicovi. Urcite sa mu bude hodit Dembele ako kridlo pri rozťahovani hry. Za mna sen vidiet takuto zostavu raz u Xaviho:

Ter Stegen - Eric, F. De Jong, Araujo - Alba, Nico, Gavi, Pedri - Fati, Depay, Dembele

Reagovat
Jkb

De Jong na stoperu? Proboha proč, jeden z nejlepších záložníků současnosti zabitej v obraně.

Reagovat
2miguel1

Ja viem, skoro vsetci ho tam nechcu, ale on tam hral zatial vzdy najlepsie. Ono stoper v Barcelone, nieje stoper ako v inom klube. U nas je stoper aj Ter Stegen. V Barcelone je to ovela dolezitejsia pozicia ako inde. Je na nom zalozena cela rozohravka. V inych kluboch len brania streleniu golov.

Reagovat
M0rb1D4S

Takovou hovadinu o tom, že jenom v Barceloně je třeba kreativní obránce jsi vzal odkud?

Reagovat
2miguel1

Samozrejme s nadsazkou v Barcelone je ale stoper obzvlast extremne dolezity

Reagovat
j_mrazik

Nesmysl. I takový Liverpool staví na tom, že stopeři umí dát pas, který vyřadí soupeřovu obranu. Proto dostali ManUtd na prdel. Když jim dáš prostor rozehrávat, tak ve spojení s rychlými náběhy je to pro obranu soupeře peklo.

Reagovat
M0rb1D4S

Často to využíváme i my, když tyhle pasy posílá buď Silva nebo Christensen.

Reagovat
Talker

10-15 let zpátky bych ten argument asi bral..

Reagovat
Gazdo

V com presne je momentalne jeden z najlepsich na svete? Ano potencial na to ma ale momentalne podla mna nedosahuje kvalit hraca za 75 mega. To ze su tam aj horsi adepti este neznamena ale ze Frenkie je delo. Moze byt ale zatial tak nie je a dufam ze nabehne naspat na ten styl prvych zapasov po prestupe

Reagovat
Jkb

Takže, vynikající s míčem u nohy, jeho průměr s míčem u nohy je 185 metrů na 90 minut směrem k soupeřově bráně, to je víc než má většina křídelníků, driblink s míčem 1,5 úspěšný drible na 90 minut, úspěšnost 68,8% , k tomu Tackles 2,18 na 90 minut a 1,5 úspěšných . To jsou vynikající čísla.

A k tomu jeho pasová hra, celková úspěšnost 91,5% , průměrně 12,27 přihrávek když ho soupeř presuje, což je neskutečné číslo, 1,23 Key passes, 7,64 pasů do finální třetiny hřiště.

Průměrně ho soupeř fauluje 2,73 na zápas, což jen ukazuje, že bez faulu ho těžko soupeř zastaví.

On je bezpochyby jeden z nejlepších středopolařů současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve formě je dobrej, ale už víc než půl roku je opravdu špatný a stále se zhoršuje. Nutno ale taky dodat, že jeho neformu částečně zařídil i Koeman, který ho stavěl na šílené ofenzivní pozice, na které vůbec nemá schopnosti.

Reagovat
Kokesh

Současnosti

Reagovat
Mercury

střed zálohy je strašně slabý, tam musí být i Frenkie...ideální by byl někdo jako Xavi, holt..není

Reagovat
hornito

Ter Stegen - Dest, Araujo, Eric, Balde - Nico, FDJ, Pedri - Fati, Depay, Dembele

Reagovat
Mass

Chybí ti tam pravej bek. Jinak to máš podobný jako teď ten otřesnej zápas s Alavésem.

Reagovat
pejsek5

Dejte nam ten titul rovnou

Reagovat
Lemond Laws

Asi stárnu Když čtu, že Xavi by mohl být trenérem Barcelony. Když ještě pár let dozaadu rozdával radost.. To je hrozný pocit, že hráči, na kterých jsem vyrůstal a i v pokročilém věku sledoval, tak už jsou trenéři

Reagovat
Mercury

Reagovat
Fodbalysta

a nejhorší na tom je, že se blíží konec kariéry i takovým hráčům jako je mladičký španěl Fabregas... to už je uplny peklo

Reagovat
masina_LFC

Toto bude strašný fail

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Anacron

Fotbalově z pozice hráče geniální, lidsky je to už o dost horší. Tým přebírá v nejhorší sportovní i ekonomické situaci za 20 let? Zkušenosti v podstatě žádné, naopak očekávání obrovská. Těžko si představit složitější startovní pozici. Ne že bych mu přál úspěch, ale Real i liga jako celek extrémně potřebuje silnou Barcu.

Reagovat
patas92

Ty ho znáš, že víš jaký je lidsky? Tyhle z prstu vycucané tvrzení mě vždycky dojímájí

Reagovat
Salfovic

Nepřidal si ho na FB do přátel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Mercury

Reagovat
drussbarb

Reagovat
hornito

Reagovat
Anacron

Ano chodil jsem s ním do školky. Samozřejmě mluvím o tom co vypouštěl z úst během kariéry a o názoru, který si můžeme udělat takto z venku. Asi tady taky nikdo nezná osobně třeba Ronalda, Neymara, Suareze, Ramose atd. ale blitky o tom jaký je to lidský odpad můžeme vidět běžně že ano.

Reagovat
patas92

A co tak špatného mu prosimtě vycházelo z úst kromě toho, že si debilně stěžoval na kvalitu trávníku nebo na soupeře?

Reagovat
Reggie

Reagovat
Lemiux66

Ale kdyz reknes, ze Pepe je lidsky odpad, taktez Xavi. Ja mysls, ze tam ten rozdil vsichni citime hele.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
CHONG

Ta radost culés z angažmá Xaviho mi trošku připomíná Homera Simpsona: "Když už nemáš v co věřit, věř v naději" Osobně teda ale čekám spíš druhého Oleho, Pirla nebo Lamparda, než druhého Zidana nebo Guardiolu, uvidíme...

Reagovat
Salfovic

Tak ono je to logicky mnohem pravděpodobnější.

Reagovat
smazaný uživatel

přestaňte už prosím všichni porovnávat Xaviho s nějakým vyděšeným ksichtem Olem, nezaslouží si to

Reagovat
vladis271

hloavne by som chcel vidieť analytické oddelenie Barcy ako analyzuje hru Al Ahli a, či je to vhodné pre Barcu. Kľudne mohol medzitým trénovať AS trenčín a pre jeho CV by to nebolo horšie než Saudská liga.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

hru Al Ahli asi neanalyzuje ty idiot

Reagovat
valloire

Oni ale Xaviho analyzovat nemusí. Je nad slunce jasný, co tak asi bude chtít dělat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mishko

To bude plaču o pár týždňov. S tým kádrom nedokáže nič a rozpočtové možnosti to tak skoro nezmenia ale do konfederačnej ligy by to mohol dotiahnuť

Reagovat
Kluivert9

Přehled jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

je to dôveryhodné?

Reagovat
Greny

proc to Xavi nezaplati ze sveho, kdyz tam tak chce a neda si to jako "odstupne" do smlouvy pri vyhazovu ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Coze

Reagovat
teenz

V tý Barce to trollí naschvál ne.

Reagovat
Mass

Nic sme neplatili a ta částka taky nesouhlasí

Reagovat
Mass

Twittrovej koment kterej se odkazuje na článek, kterej se odkazuje na twittrovej koment. Zaručeně pravdivá informace!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co tu rozjizdjis. V ty dobe bylo potvrzeny nekolika zdroji, ze Barcelona zadnou vykupku neslozila, byt Al Sadd vydal prohlaseni ze jo.

Tady mas tu samou informaci na Mundu: https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20211105/1001709148/barca-niega-acuerdo-sadd-pagar-clausula-xavi.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_content=futbol

Tady na Sportu: https://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-xavi-aceptan-pagar-clausula-12701369

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
el Principito

Reagovat
Salfovic

Klíčová otázka, dostane padáka, když neskončí v lize do čtvrtého místa ?

Reagovat
Mass

Tak pátý by ale mohli být.

Reagovat
rominhoFCB

2023: Xavi wins best world football manager award.

Reagovat
Keeper117

Ja neviem..ja si reálne myslím že toto bude druhý Guardiola... Barcelona bola v prúsere aj vtedy a je aj dnes berie to od holandana rovnako ako vtedy Pep má v sebe DNA Barcelony je jej odchovanec rovnako ako Pep a navyše má už aspoň nejaké skúsenosti ako hlavný tréner a to čo hral v Katare bolo systémovo skvelé takže je tam šanca na zopakovanie histórie len ma zaujíma kto bude ten hlavný činiteľ tejto novej éry. Nechcem povedať nový Messi lebo Leo je len jeden ale kto bude tá hlavná osobnosť alebo osobnosti. Môj tip je Pedri, Gavi a do útoku uvidíme.

Reagovat
michalbarca

Tak ono je na čem sázet... Eric, Mingueza, Araujo, Baldé, Gavi, Pedri, Nico, Ansu, Puig (?) a snad se přidají i další. Jde o to dát tomu všemu čas, systém, smysl a vhodně kádr doplnit (a předtím se zbavit nepotřebných).

Reagovat
Gazdo

Mingueza asi nie ako tahun. Mingueza skor moze pre nas plnit ulohu ako Nacho v Reale. Na zaklad to nebude ak budu vsetci zdravi ale zastupi vsade a vylozene nesklame. Takych hracov potrebujeme cize v podstate to s tvojim prispevkom suhlasi len som chcel podotknut ze stavat na nom asi nie

Reagovat
Mishko

ak trolling, tak super

Reagovat
Keeper117

Odomňa to nebol trolling

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt .? Pep bol aspon v becku , xavi realne trenuje licartovce. Navyse tlak na jeho osobu je taky ze si neskutocne pochvaluje ze moze chodit konecne nakupovat do supermarketu ze ho konecne nikto nepozna. To zazije urcite ja v barce. Pepa s nim nemozes ani nahodou porovnavat. Pep si zacal s akademiou , ore xaviho boli priorita peniaz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nizzie

Protože přebírat tento tým po Koemanovi a tehdejší tým, který byl už tak postrachem Evropy, je úplně to samé.

Reagovat
roman1978

Tehdejší tym byl co?

Reagovat
Nizzie

Tehdejší tým byl postrachem evropy. Guardiola převzal Barcelonu před sezónou 2008/2009. Ano, v té době sice Barcelona nezískala celé DVA roky titul, ale skončili v semifinále LM roku 2007/2008, o dva roky dříve ji tento tým dokonce vyhrál. Ten tým sice nebyl asi úplně na vrcholu, ale hráli rozhodně krásný a nebezpečný fotbal, navíc měli v týmu kouzelníka Ronaldinha. Osa týmu byla hotová, stačilo tomu dát směr a to přesně Guardiola zvládl. A toho roku 2008/2009 ligu mistrů vyhráli znovu, takže ano, ten tým byl postrachem Evropy. A jenom uvažovat, že situace teď, do které jde Xavi, a do které šel tehdy Guardiola, je spíše zbožné přání fanoušků Barcy nebo retardace úplného dementa. Protože ten tým teď je v totálním, ale totálním srabu. Z tohoto by ho horko těžko dostával i Guardiola.

Reagovat
valloire

Postrach Evropy.

Reagovat
Beči

Při tom, v jaké je Barcelona situaci, tak bohužel spíš věřím, že shoří jako papír.

Reagovat
michalbarca

Omg to je hezký, kolik madridistů se sem chodí bavit a vysmívat Barce, místo toho, aby řešili svoje problémy

Reagovat
Mishko

myslíš priebežné vedenie v tabuľke, v skupine LM, zrekonštruovaný štadión, Mbappeho jednou krokou v kabíne, Viniho rastúcu hviezdu, Benzemovu životnú formu alebo niečo iné?

Reagovat
fefo

Vy nikdy nesklamete

Reagovat
Remt

Hazardovu formu a celé jeho působení, případně Bale, ono by se něco našlo:-D

Reagovat
valloire

my žádný nemáme

Reagovat
off-olda

To mu přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni vec co udela tak vyhodi travnikare

Reagovat
Lemiux66

vůl

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

No som zvedavý. Chápem a poznám tie pocity, ktoré majú Culés, ale čakám obrovské vytriezvenie. Už to rýchlo dohodnite, nech si na ňom čím skôr zmlsneme

Reagovat
Kluivert9

No zatím vás sežral on i s talířem

Reagovat
arsavin

Odvaha a možná profesní sebevražda. Obdivuju tohle rozhodnutí, Katar pro něj musel být pohodička s perfektním příjmem a vymění to za potápějící se rozpadající kolos. Blázen

Reagovat
smazaný uživatel

On nemuze selhat. Kdyz je vytahne tak bude za boha a kdyz ne, tak se rekne, je to tak spatne ze ani xavi nepomohl

Reagovat
Y.N.W.A

nemyslím si, kdyžtak se v klidu vrátí do Kataru ... v Barce je teď laťka hodně nízko, pokazit už nic nemůže.... jo, jestli někdo čeká, že se začne hned vše vyhrávat, tak to je jasný, tak to nebude, ale Laporta snad není idiot a dá mu sezónu na přípravu a na ostro až příští sezóna

Reagovat
Remt

Komici..

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Barcelona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele