WÖRNS: ROSICKÝ JE LEPŠÍ NEŽ ZIDANE

21.02.2003, 13:33
Aktuality
Christian Wörns, obránce německé repezentace a Borussie Dortmund, v rozhovoru pro německý časopis Kicker řekl, že Rosický je lepší a komplexnější fotbalista než hvězda Realu Madrid, Zinedine Zidane...

"Co on dokáže ve svém věku, to je super. Je na velmi dobré cestě a nemusí se před nikým schovávat," uvedl v rozhovoru Wörns. "Zidane je brilantní technik a má oproti Tomášovi jasnou výhodu v bohatých zkušenostech. Přesto se domnívám, že je Rosický úplnějším fotbalistou než on. Na své mládí došel skutečně daleko," řekl Wörns dále.

Autor: Jan Werner

Komentáře (18)

Přidat komentář
Josifek

Tomáš je možná komplexnejsí než Zizu,ale technika Zizuho technika je o tř¨ídu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Co prohlásil v poslední době podprůměrný zadák, který byl ve středu večer na Bernabeu za šaška, to snad ani nelze brát vážně. Rosa hraje stejně jako Zizou třetího až čtvrtého nejofenzivnějšího hráče sestavy. Jeho bilance v lize je 2+0, Zizou má 7+4. Rosa je lepší v bránění, ale ne zase o tolik, Zizou Makelelemu ve středu zálohy taky hodně pomáhá, ale to není jeho hlavní práce. Kolektivní cítění mají na stejné úrovni. Rosa je o něco rychlejší, ale zatím toho plně nevyužívá (minimální nabíhání na hrot). Když k tomu připočtu, že Zizou má daleko, daleko lepší střelu, techniku a hlavu a navíc má více síly a zkušeností, tak je vítěz jasný. A řekněte kurva někdo že ne.

Reagovat
HOST*

Naprosto souhlasím,není třeba žádný komentář...

Reagovat
PJ

To máš pravdu, Zidane je lepší než Rosa. Ale myslim že Rosa má na to, aby si Zidanovi za pár let vyrovnal. Nemyslim to tak, že bude hrát stejně jako Zidane důchodce, ale že bude hrát tak jako Zidane teď :-)

Reagovat
HOST*Luki

Máš pravdu, jsi opravdu velký fanoušek fotbalu nebo jenom statistik (nic ve zlém). Tvé příspěvky jsou opravdu skvělé, ale myslím , že je třeba zmínit to, že Zidane hrál Sérii A a nyní hraje Primeru Division (myslím tím ve své vrcholné formě) Rosa, podle mě by měl a také to tak dělá, nasbírat co nejvice zkušeností a vydat se podobným směrem jako Zidane z Francie. Odmítám spekulace o tom, že by mu jiná liga než Bundesliga neseděla.

Reagovat
HOST*bart

Co kecas merengeusi Rosa je lepsi Zidan, Zidan umi hovno a pul

Reagovat
HOST*Tomas

O co vam kurva jde jak muzete obhajovat takovyho staryho zebraka jako je Zidan.Byl nejlepsi ale tak dva roky zpet.Momentalne je nejlepsi Rosa.Je to mistr sveta v kopu sajtli.Zidan je v braneni zakernej.

Reagovat
HOST*Russianrocket

Jo jasně a Grygera je lepší než Carlos. Rosovi vyšel jeden zápas a už jsou z toho všichni na měko, i když mu fandím tak na Zidaneho, kterej je na špici nějakech 5-6 let a za tu dobu musí mít zákonitě propady ve formě, ještě nemá. I když doufám, že jednou bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mistr světa v kopu šajtlí, ale kde máš výsledky? Mám takový dojem, že se Rosa v poslední době bránění věnuje až příliš. Jeho útočná aktivita tím zákonitě trpí. Podívejte na Nedvěda. Kolik ten toho odmaká dozadu a ještě je směrem k brance soupeře jasně největším tahounem Juve. Skoro v každém zápase gól nebo přihrávka. To je to, co dělá z ofenzivních záložníků třídu. Rosický není ani nejlepší Čech, o srovnání se Zidanem nemluvě.

Reagovat
antimadrista

Rosický ve srovnáním se Zidanem není nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
HOST*Jirka

Rosickýho a Zidana můžete jen těžko srovnávat. Každý hraje v jiné lize v jiném tymu s odlišným herním stylem a navíc každý hráč je odlišný. Rosický je velmi užitečný pro tým jak svou hrou dopředu tak v bránění. To Zidana můžeme vidět jen při ofenzivním snažení svého týmu. Ale v každém případě je Rosický komplexnější hráč, avšak na Zidana má ještě daleko. Zato má několik let k dobru...

Reagovat
HOST*Pína

Rosa je nejlepší.Kde byl Zidan ve věku Rosy.Smekám před jeho uměním.

Reagovat
HOST*Bart

Rosa je nelepsi a ane nejakej Zidan., Rosa ho oblafne i poslepu.

Reagovat
HOST*Katyinka

Ja myslim ze Rosicky nema do Zidaneho daleko....staci se kouknout na to jeho telo a jeho fodbalove umeni a myslim ze zvlhnou vice nez jedny kalhotky

Reagovat
HOST*TERKA

ROSICKY JE LEPSI NEZ ZIDAN PROTOZE KDYZ BYLO ZIDANOVI 22 JAKO TOMASOVI TAK ZIDAN BYL UPLNA NULA KDEZ TO TOMASOVI JE TED 22 A UZ JE TO HVEZDA VZDYT TO JE I DRUHY NEJDRAZSI HRAC TAK CO VSICHNI MATE.TOMASEK JE PROSTE NEJLEPSI MA SKVELOU PRIHRAVKU ATD. JO A SOUHLASIM S KATYINKOU TO TELO JE FAKT SKVELI PROSTE TOMAS UZ ZIDANA PREDBEHL.Terrinkka@centrum.cz

Reagovat
HOST*Jiří Racek

Tomáš je nejlepší na světě podle mě já homám rád líbí se mi jak hraje viděl jsem jeho pár zápasů a byl úžasný Zizu je taky dobrej ale né tak jako Rosa

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele