WOODGATE SE ROZHODNE AŽ V ČERVNU

06.02.2007, 10:29
Aktuality
Real Madrid včera oznámil, že se s Middlesbrough domluvil na prodeji obránce Jonathana Woodgatea, anglický klub však vyhráno ještě zdaleka nemá. Sám hráč totiž stále váhá a konečné rozhodnutí nechává na léto...

"Nic se nezměnilo, i když se oba kluby již dohodly na trvalém přestupu. Jak jsem již říkal, své konečné rozhodnutí učiním v červnu. V tuto chvíli nevím, co tou dobou budu dělat," řekl bývalý obránce Leedsu a Newcastlu United.

27letý zadák v současnosti v Middlesbrough hostuje do konce sezóny a klub z Riverside by si ho rád udržel co nejdéle. Woodgate nevyloučil možný návrat na Santiago Bernabeu, tomu by ale mohl stát v cestě současný postoj vedení španělského klubu. Ten s anglickým reprezentantem příliš nepočítá a svědčí o tom i fakt, že se ho necelých pět měsíců před koncem sezóny "zbavil úplně". Na svých webových stránkách včera Real oznámil dohodu s Middlesbrough ohledně trvalého přestupu hráče, jehož cena se pohybuje okolo šesti milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stejně bych se vsadil, že on bude chtít hrát u nás a my ho odmítneme .

Reagovat
HOST*Zak

Řekl bych naopak, že Woody bude chtít zůstat tam, kde je doma, tedy v Boro ;).

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Woody je rozumnej...

Reagovat
HOST*

Nevim no,vracet se někam kde vás nechtěj

Reagovat
HOST*Stoupa

Savioly taky nechtěli a jak se mu daří

Reagovat
smazaný uživatel

Najtrefnejšia irónia posledných dní

Reagovat
Pharrell

Kdyby se Woody vratil ,tak si myslim, ze by podaval lepsi vykony nez Cannavaro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele