WOODGATE PŘESTOUPIL DO MIDDLESBROUGH

05.02.2007, 19:07
Aktuality
Jonathan Woodgate se v létě na Santiago Bernabeu již vracet nebude. Middlesbrough se totiž s Realem Madrid dohodlo na odstupném a hostování anglického reprezentanta změnilo v trvalý přestup...

"Real Madrid a Middlesbrough se dnes domluvily na přestupu Jonathana Woodgatea. Real Madrid chce Jonathanu Woodgateovi popřát osobní a profesionální úspěch do této nové etapy jeho sportovní kariéry," oznámil dnes večer španělský klub na svých webových stránkách.

27letý obránce přišel do Realu v létě roku 2004 za třináct milionů liber z Newcastlu United. Už v anglickém klubu ho ale pronásledovaly zdravotní potíže a nejinak tomu bylo i v hlavním městě Španělska. Více času než na hřišti strávil na marodce a po letním příchodu Fabia Cannavara tak bylo zřejmé, že z klubu odejde. Na hostování ho získal Middlesbrough, kam si ho jako náhradu za sebe sama do středu obrany přivedl nový manažer Gareth Southgate.

Na Riverside se Woodgateovi začala vyhýbat zranění a za své výkony si dokonce vysloužil pozvánku zpět do anglické reprezentace. Bývalý hráč Leedsu sice nevylučoval možný letní návrat do Realu, přesto si spíše přál, aby v Anglii mohl zůstat déle, než pouze rok.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*R9

Hm tak první varianta místo Cannavara padla...

Reagovat
RMCF

to je něco to naše vedení...hlavně že chtějí kupovat stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej idiot to schválil? Pinocchio nebo pan Brilantina? :-O

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

fakt kreténi!

Reagovat
smazaný uživatel

Celej Real je ve sra*kách a vedení pustí hráče, kterej by nám mohl hodně pomoci. Tohle je fakt zlej sen

Reagovat
plechi

idioti

Reagovat
smazaný uživatel

výborná zpráva pro fanoušky Middlesbrough!

Reagovat
HOST*hzmb

řekl bych že real špápl timhle dost vedle Woodgate je super varianta pro střed obrany

Reagovat
HOST*empty

myslim ze od roku 2003 nekdo podplaci veskery vedeni a trenery realu madrid tak, aby se tenhle tym dostal do nejvetsi rite na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

už som myslel, že chceš napísať, že niektorí hráči podplácajú vlastné vedenie, aby ich vykoplo z tých s.ačiek.

Reagovat
HOST*DonPedro

Samotny Woodgate jeste prestup nepotvrdil a rika, ze se v podstate nic nezmenilo. Boro a Real pouze potvrdili to co si mezi sebou dohodli v lete a pro samotneho hrace se nic nemeni. Woodgate se o sve budoucnosti teprve rozhodne. Tudiz neni pravda ze by nekam prestoupil - k tomu je potreba i souhlas hrace (ne pouze dohoda klubu).

http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=446370

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele