WILTORD DO KATARU NEPŮJDE

14.05.2007, 20:35
Aktuality
Sylvain Wiltord, dlouholetý reprezentant Francie a nyní člen mistrovského Olympique Lyon, rezolutně odmítl spekulace o jeho chystaném stěhování do fotbalově exotického Kataru. Zároveň ale přiznal, že se mu vůbec nelíbí to, jak se o něm vyjadřuje prezident Lyonu Jean Michel-Aulas.

Bývalá hvězda Girondis Bordeaux a Arsenalu Londýn se na svého šéfa hodně zlobí, ale ani to prý nemůže být důvod pro odchod do Kataru. To podle Wiltorda není to správné prostředí pro loučení s kariérou, protože tam nejsou dostatečně kvalitní fotbalisté.

"Prezident by si měl pečlivěji rozmyslet, co říká," nebral si servítky při jednom z rozhovorů Wiltord. "Měl by mít větší respekt. Řekl, že nejsem dost disciplinovaný a že nejdu mladým hráčům příkladem. Myslím si, že to není pravda."

"Od středy o mně všichni říkají, že jsem špatný člověk, že jsem psychopat. Vlastně přesně nevím, proč se tohle o mě šíří. Mám rád zábavu v osobním životě, ale svojí práci dělam svědomitě."

Wiltord je současně spojován s přestupem na Střední východ, kde by měl dostat hodně lukrativní smlouvu a ukončit tam svoji bohatou kariéru. To Sylvain Wiltord odmítá. Ještě prý nehodlá končit kariéru. Chce hrát na úrovni.

"Nechci hrát v zemi, kde nejsou žádní dobří fotbalisté," prohlásil Wiltord. Také řekl, že klidně zůstane v klubu šestinásobných mistrů Francie. I přes nynější spory s prezidentem Aulasem.

"Jsem hráč Olympique Lyon a ještě minimálně rok bych jím chtěl být. Uvidíme, kam mě poté vítr zavane. V Lyonu mám velkou motivaci, je dost trofejí, které bych chtěl s tímto klubem vyhrát."

Autor: Ondřej Štícha / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Gipsy.cz

To jsou borci.

Máte někdo jejich CD Romano Hip Hop

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*allezvous

Romano fucko off!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele