Wilson nemá o nabídky nouzi

09.09.2015, 09:58
Aktuality

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1164)

Přidat komentář
Chazy

Bills announce 30-year deal for new $1.4 billion stadium in Orchard Park

Mělo by to mít 62.000 míst, takže druhej nejmenší v NFL. Hledal sem design, ale evidentně se teprve bude vybírat

Reagovat
Chazy

Ale Buffalo bylo dlouho vnímáno jako jeden z velkých adeptů na stěhování, tak je super, že to nenastane.

Teď asi Washington a Jaguars, možná Titans. Jaguars si ale počkají na Londýn

Reagovat
Dawon

Ten aktualni ma kapacitu 71k koukam, hodne zvlastni krok stavet novy stadion a takhle vyrazne ho zmensit...navic zrovna u Bills je ta fanbase dost silna mam pocit.

Reagovat
Chazy

V NFL se hrozně jede na ty rankingy, no, prostě když ti to umožní postavit nějakej perfketní design, kde má každý místo perfketní výhled na celý hřiště, tak to udělají, no.

Ale jako jo, je to extrémně divný ale i ten hypermoderní stadion Vegas je malej

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_National_Football_League_stadiums

Prostě s college je to úplně nesrovnatelné

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_American_football_stadiums_by_capacity

Reagovat
Dawon

Zajimave, ze se to nesnazi delat vetsi teda...nicmene teda taky zajimave, ze design se teprve vybira ale uz se zna kapacita

Reagovat
Zaschrona

Problém u takhle velkých supermoderních stadionů prý je, že každých pár tisíc míst navíc, když se posouváš někam nad 50 tisíc, tak jsou šíleně drahé oproti předchozím, protože jsou dneska podstatně přísnější bezpečnostní pravidla u těch nových stadionů než tomu bylo v minulosti. Alespoň takhle teda argumentoval na tenhle typ otázek architekt nového stadionu Evertonu.

Reagovat
Kowe

On vás jen zlehka připravoval na Champ

Reagovat
Zaschrona

Ten nový stadion se vyprodá i v Champu, jen jestli se ale dostaví.

Reagovat
Dawon

jako asi dava smysl, aby to melo nejaky logicky duvod Ve finale jim to asi muze byt fuk, hlavne aby byl ten stadion krasny, ty penize pak tecou primarne z jinych kanalu.

Reagovat
Dawon

A jinak teda bude otevreny, to je celkem dulezita informace...zrovna u Bills bych ten dome i uvital, protoze tam to pocasi je nekdy fakt nesnesitelne

Reagovat
Kovi81

tuhle vyhodu si Buffalo podle vseho chtelo ponechat

Reagovat
Dawon

Tak jasne, ono to dava pro ne smysl...jen z pohledu neutralniho fanouska sou otevrene stadiony v takovych mistech za trest

Reagovat
Busby babes

a 850 mega zase zaplati danovej poplatnik... fakt se divim, ze je neposilaj s takovyma dealama do prdele.

Reagovat
Zaschrona

Tak zas když máš dvě možnosti:

1. postavíš novej stadion

2. ztratíš franchise, protože město má starej stadion

Co s tím má to město dělat, když zároveň chce být vedení znovu zvolené?

Reagovat
Kowe

No kdybys těcj 850 mega narval do lidí, tak tě zvolí taky

Reagovat
Busby babes

presne

Reagovat
Zaschrona

Který politik se s tím ale chce patlat.

Reagovat
Dawon

Bych asi nepodcenoval fanatickou lasku vuci sportum Prijit o NFL franchise je podle me jedna z nejhorsich veci, co se ti politicky muze stat

Reagovat
Busby babes

850 milionu pro kolik, 12 tydnu za rok, kdy hrajou doma? Prakticky neexistuje zadna ekonomicka studie, ktera by ukazovala, ze se to mestu/statu vyplati. Nevytvari to zadna pracovni mista, vytesnuje to investice jinde (treba oprava infrastruktury) a tak.

Reagovat
Zaschrona

Je to tak, ale když ti průměrnej rozbíječ stolů nedá příště hlas, protože jsi mu nepřímo vzal jeho milovanej klub, co z toho pak má, že bude mít lepší infrastrukturu, když se na to pak bude dívat akorát doma v telce.

Reagovat
Dawon

Tak minimalne ta prace na stadionu vytvori kvantum pracovnich mist...+ teda ten klub asi taky bude mit zamestnancu docela dost. + nejake penize taky asi potecou ciste z toho, ze tam ten tym existuje a lidi to zajima.

Ale jinak to samozrejme asi ztratove bude, ale to je to same jak bys pri oprave nejakeho verejneho parku rekl, ze se ty penize nijak nevrati...to asi neni moc duvod, proc se do toho ty prachy davaji.

Navic asi taky muze hrat roli, ze konecne nasli QB a sou contenderi a treba vidina vitezstvi v SB muze byt hodne lakava pro to mesto.

Reagovat
Busby babes

jenze ty pracovni mista jsou tezce sezonni. Nejake penize potecou z toho, ze tam ten klub je... no temer ne. Protoze ti lidi proste nesedi zbylych 40 tydnu doma a necumi do zdi. Ale jdou misto fotbalu treba na veceri nebo proste za jinou zabavou.

Srovnavat verejny park se soukromym fotbalovym stadionem je teda imho hloupost.

850 milionu dolaru. a ziskat za to vidinu SB, ok, to mi prijde jako hodne blbej deal.

Reagovat
Dawon

Hele jasne, jak rikam, ziskove to samozrejme nebude...muj point je, ze ziskovy neni ani park nebo nova cesta a holt verim, ze je opravdu hodne lidi, co radsi budou mit NFL tym nez novou cestu, jakkoliv retardovane to asi zni

Reagovat
Kowe

to řekni těm co prosadili central park na manhattanu, že park není ziskovej ty budovy v jeho sousedství mají díky němu větší hodnotu, než kdybys sečetl budovy, který by místo toho stály

Reagovat
Dawon

No ale patří ty budovy městu? jestli si na tom namasti kapsy soukromí miliardáři tak to asi moc daňovým poplatníkům nepomůže

Reagovat
Kowe

Tak pomůže to sekundárně jak nějakýma daněma, tak zvýšenou hodnotou toho města, tím pádem víc lidí potažmo i víc turistů. Bez central parku by NY nebyl tak top, jak teď je.

Reagovat
Dawon

Jasne no, ale je to asi dost specificky priklad Kdovi, treba ten stadion taky prinese penize nejakyma netusenyma cestama

Reagovat
Trand

8/9 zápasů ročně v základní části a pak potenciálně playoff, takže se většinou na těch 12 ani nedostaneš.

Reagovat
Busby babes

dik, ja byl linej to pocitat.

Reagovat
Dawon

49ers GM John Lynch doesn't plan to cut Jimmy Garoppolo if no trade materializes: "He's too good a player. I think Jimmy will be playing for us or will be playing for someone else. He's too good of a player not to be"

Nakonec mozna nejlepsi sance bude pockat na kemp a preseason, jestli se nekomu nezrani starter, to by najednou Jimmyho hodnota mohla zase raketove vyletet.

Reagovat
Chazy

Já bych ho taky necutoval, prostě co když bude Lance hroznej

Reagovat
Dawon

Taky bych si ho ted nechal, tim cutem by aktualne nic moc neziskali, kdyz uz sou ti nejlepsi FA rozebrani...klidne pockat na preseason, at se s rocnim rozestupem poradne mrknou na Lance a pak se rozhodnout, co dal.

Reagovat
Trand

Tak je to na zvážení, pořád je volný OBJ, Mathieu, Gilmore, Wagner, Clowney, Campbell, Duane Brown.. Minimálně nějaký DB by se jim hodilo, navíc kdyby Jimmy odešel po sezóně, tak za něj nedostanou nic.

Ale zas jestli je Lancův progres pomalý, tak určitě Jimmyho nechat, to souhlasím. Navíc by pak teda jak píšeš mohla být možnost za něj něco dostat později v případě zranění jinýho starting QB.

Reagovat
Chazy

Jets signed DL Solomon Thomas, formerly of the Raiders, to a one-year contract.

Thomas suffered a torn ACL early in the 2020 season and joined the Raiders on a one-year deal last offseason. He appeared in all 17 games for Las Vegas but never earned a start and played on roughly half of the team's defensive snaps. He tallied 3.5 sacks and three TFLs. Thomas previously played for Jets head coach Robert Saleh while the latter was San Francisco's defensive coordinator. Thomas brings some familiarity and versatility to New York but doesn't project to be a starter.

Speaking Monday, 49ers GM John Lynch said Dee Ford will not be back with the team in 2022.

Ford's 31-year-old back has completely derailed his time in San Francisco, and the Niners are going to release him at some point this offseason. Lynch said the timing of that is still being worked out with Ford rehabbing his latest setback. Acquired from the Chiefs ahead of the 2019 season, Ford played in just 18 of a possible 49 games since the trade, and only seven over the last two years. Ford can likely still contribute off the edge if healthy, but that's a big "if."

Geniální tahy od 49ers

Reagovat
formic81

lol

Reagovat
Chazy

Saints head coach Dennis Allen said Taysom Hill will "focus" on playing tight end this offseason.

to teda Paytonův odkaz v Hillovi hodně rychle zmizí, hlavně že bere prachy jaký žádnej TE nemá

Reagovat
Dawon

Sports llustrated's Albert Breer reports the league will change its overtime rules to allow one possession per team in postseason games.

NFL owners weren't willing to go all the way and implement the rule for regular season games. The overtime tweak was made after Josh Allen and the Bills offense didn't see the field in an overtime loss to Kansas City in the Division Round in January -- one of the most epic games in league history that flatlined with an anticlimactic ending. The change comes after some NFL coaches, including Steelers head coach Mike Tomlin, advocated for the old-school "sudden death" overtime format during owners meetings. Yahoo's Charles Robinson reported the OT rule change is not a dry run to expand the tweak into regular season contests, saying there "remains very strong resistance to extending regular season games."

Zeby konecne? V regular season at to klidne nechaji, to asi nikoho ani tak moc nesere

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Patriots signed DB Jabrill Peppers, formerly of the Giants, to a one-year contract.

Zajiamavy podpis...hrac, co teoreticky hraje v obrane skoro na vsech pozicich + umi vracet punty, to je Billuv mokry sen...ten jen otazka, jestli alespon na jedne z tech pozic zahraje alespon trosicku kvalitne

Reagovat
niflheim

Nový Chung?

Reagovat
Dawon

Asi bych do nej nevkladal nejake prehnane velke nadeje Ale kdovi, treba ho Bill nejak probere, draftovany byl vysoko, tak v nem nejaky talent snad asi byl

Reagovat
mithro

The NFL competition committee discussed sportsmanship and the taunting penalties called from last season. They believe only four taunting penalties were wrong.

They believe sportsmanship is very important and nothing is changing when it comes to taunting penalties.

Reagovat
Dawon

Hrozne zvlastni tohle...vesmes ve vsem se snazi vicemene vyhovet fanouskum, naslouchat feedback a proste obecne delat to, co je popularni...tohle je snad naprosto univerzalne nenavidena vec a stoji si pevne za tim

Reagovat
Chazy

Třeba je to kvůli sponzorům a nebo nějakému konkrétnímu

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/bucky-brooks-2022-nfl-mock-draft-3-0-jets-double-down-on-defense-no-qbs-picked-i

Brooks to namockoval bez QB v prvním ale to podle mě naprosto nehrozí, naopak někdo půjde v top 10, protože týmy jsou zoufalý.

Jsou to větší talenti než EJ Manuel a Geno Smith, no a Manuel šel top 20

Reagovat
Dawon

Buccaneers head coach Bruce Arians is retiring and will join Tampa Bay's front office.

Per NBC's Peter King, 69-year-old Arians is taking a "senior consultant" role in the Bucs' front office, and DC Todd Bowles has been promoted to head coach.

Reagovat
Dawon

By me dost zajimalo, jestli o tom Brady vedel, kdyz se vracel...a nebo naopak jestli jeho navrat mel neco spolecneho s tim Ariansovym rozhodnutim...ty jejich vztahy mi neprisly nejlepsi.

Jsem na to zvedav, Arians me misty hrozne sral, mylim ze je to super ofenzivni mozek, ale jako HC mi prisel misty hrozne na pest. Bowles u Jets byl vysledovkove na hovno, ale zas je treba asi brat trochu v potaz, s cim tam pracoval.

No a pokud ted bude Brady resit ofenzivu primarne s Leftwichem, tak by snad precejen mohli najit trochu snaz spolecnou rec.

Reagovat
mithro

Bowles by mohol konecne vysvetlit ten call proti Rams

ale cele je to teda celkom prekvapko.

Reagovat
Trand

Možná nějaké zdravotní problémy? Jinak souhlasím no, ten vztah mezi nimi asi nebyl úplně ideální, ale rozhodně jsem měl větší důvěru v Arianse než v Bowlese. Na druhou stranu Bowles má teď skvělou šanci se ukázat, ten tým není vůbec špatný a určitě je jeden z těch lepších v NFL, navíc hrají možná v nejhorší divizi v lize.

Reagovat
Dawon

On to Arians zduvodnoval tim, ze podminka jeho duchodu byla, aby to prevzal Bowles, a ze mu to chtel predat radeji ted, kdyz je ten tym v dobrem stavu, nez treba za rok, kdy by to byly podobne hovna jako tehdy u Jets a mel by to zas hrozne tezke...coz teda pokud je tohle opravdu ten duvod, tak to kloboucek pred Ariansem, to je hodne hezke...to co on dela pro cerne trenery v NFL, za to fakt zaslouzi absolutorium.

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

To zní rozumně. Já ho nikdy nemusel, působí na mě jako nerudnej dědek, ale ta práce s menšinama se mu musí fakt nechat, v tom je super.

Reagovat
Chazy

Fakt? Já ho naopak mám zapamatovnaýho jako jednoho z nejvíc vychillovanejch a vtipnejch trenérů

Reagovat
Chazy

Jako Bowles dostal fakt nic moc tým, kombinaci Fitzpatrika, dědků a bustů a skoro s tím dal playoff, měli snad 10-6 sezonu a posrali to v posledním zápase

Pak vsadili vše na Darnolda, Darnold je sračka, oni z toho obvinili Bowlese, vzali Gase jako QB experta, Darnold byl dál sračka, teď je Darnold sračka i v jiným týmu, protože prostě je sračka

Bohužel no, pokud HC není fakt top 5, nějaká naprostá elita, tak je jeho život v prvním angažmá naprosto závislej na QB situaci

Reagovat
Chazy

(abych to nějak uzavřel, já Bowlesovi fakt věřím)

Reagovat
Busby babes

popis Darnolda me dost pobavil.

Reagovat
mithro

ale je to presne

Reagovat
Busby babes

prave proto je to vtipny.

Reagovat
Chazy

Abych to doplnil. Startující QB Bowlese:

2016 - Fitzpatrik (16x), 10-6, obrana 11. v inkasovaných yardech

2017 - Fitzpatrick (11x), Petty (4x), Geno (1x), 5-11, obrana 24.

2018 - McCown (13x), Petty (3x), 5-11, obrana 24.

2019 - Darnold (13x), McCown (3x), 4-12, obrana 7.

Prostě je to furt stejná písnička. Když fungoval útok, fungovala i obrana, když se vyhrávalo, tak ty yardy tolik nedostávali. Ale holt ten další rok Fitz neudržel tu kvalitu, začali hrát Genové, Pettyové, McCownové a co se s tím dá dělat.

Ten Darnold dokonce dostal od Bowlese jednu z nejlepších obran v lize, což k počtu INTů, fumblů, mizernejch drivů, bylo fakt neskutečné. A i tak z toho nic nebylo.

Já bych Bowlese nepodceňoval, poprvý dostane tým s kvalitním QB. Bohužel jen jeden rok ale kdo ví. Třeba to bude kvalita a Brady za rok o rok prodlouží, třeba to bude hrůza a oba za rok odejdou. Ale neodsuzoval bych ho, jeho angažmá bylo v rámci možností u Jets slušný. Vážně mohl dát s Fitzem playoff a dát těch 10 výher je dost skill, dát 5 výher s McCownem a Pettym je za mě taky dost výkon

Reagovat
Chazy

Je to škoda, ale fakt je naprostá NFL legenda tím, jak pomáhá minoritám a diverzitě trenérů v NFL. Naprosto úžasnej, progresivní člověk v tomto, přitom ze staré školy. Z toho pohledu je hrozná škoda, že končí a snad najde nějakého nástupce.

Jinak smůla byla, jak dlouho si ho nikdo nevšiml jako HC. Byl skvělej ofenzivní koordinátor, nevím, jak se stalo, že se nedostal k HC jobu, ale v tom roce 2012 se k němu dostal jen náhodou, protože Pagano měl leukémii a nemohl trénovat ten rok. A upřímně, lepší Colts nikdy nebyli od odchodu Peytona a Dungyho. Luck pod ním hrál neskutečně, pak Palmer si pod ním zachránil kariéru a Cardinals taky zažili nejlepší období od Warnera, pod Kingsburym a Murraym to furt není jako s Ariansem a Palmerem. No a s Bradym dal SB, poprvý Brady naházel 5000 YDS, naučil se házet deepbally jak nikdy předtím.

Fakt šíleně dobrý QB expert, ta jeho vertikální ofenzíva prostě baví. Nikdy nebyl třeba top 8 HC v NFL, ale nadprůměr bezpečně a nějaký roky byl vážně elita, ve finále on 2x v kariéře vyhrál HC roku, což se povede málokomu.

No a je to srandista, tiskovky má skvělý, vážně bude chybět. Ale jsem hrozně rád, že to převzal Bowles, u Jets vypadal jak HC supertalent, ale těsně mu to PO uteklo s Fitzpatrickem a pak to šlo od desíti k pěti. Ale já mu hoodně věřím

Reagovat
mithro

co hovoris na tie reci, ze sa s Bradym neznasali? mne to pride celkom prehanka od vsetkych tych talking heads.

Reagovat
Chazy

Tak kdo ví určitě je to možné, třeba se fakt Brady vrátil proto, že Arians měl skončit a nebo Arians skončil proto, že by se Brady jinak nevrátil

Ale může to být přehnané, no, nicméně Arians byl vůči Bradymu dost často fakt píča

Reagovat
Trand

Matt Rhule is now the longest tenured HC in the NFC South.

A to půjde po sezóně taky pravděpodobně pryč, pokud se Panthers rapidně nezlepší, což bez QB asi nepůjde.

Reagovat
Dawon

Speaking at this week's owners' meetings, Panthers GM Scott Fitterer admitted "you hate to force it," but "at some point you have to take a shot" on a quarterback when discussing the team's No. 6 overall draft pick.

The Panthers don't currently own their second-, third-, or fourth-round picks after trading them away for Sam Darnold and CB C.J. Henderson. After picking at No. 6 overall early Thursday night, the Panthers aren't again scheduled to pick until Saturday at No. 137. Fitterer has his work cut out for him. "The tackles will be the best players on the board," Fitterer said of his No. 6 pick. "But we do need a quarterback, and at some point you have to take a shot, especially in the top 10. You hate to force it, because when you force it, you could make a mistake." Forcing it may be necessary to save his and coach Matt Rhule's jobs, as owner David Tepper is likely running out of patience with the swings and misses at quarterback. Pitt QB Kenny Pickett has been a popular mock-draft pick to Carolina.

Zni to jakoze vezmou QB a to asi rozhodne o jeho osudu Coz vzhledem k te udajne kvalite te QB class asi nezni pro Rhula i toho GM moc pozitivne

Reagovat
Trand

To ne no. Bych možná na jejich místě zkusil trade down na místo, kde si budou jistí, že si ještě budou moct vybrat toho svého QB, protože těch picků mají fakt málo. I když je otázka jestli někdo bude chtít na 6. místo když QB class má být špatná no. Každopádně já už Rhula beru jako vyhozenýho, zachránit ho podle mě může jenom zázrak. A na to, že by měl být 5. nejlíp placený trenér v NFL jsem od něj čekal teda víc. Jako samozřejmě je na nic, jakou měl situaci s QBs, ale já v tom týmu prostě nic nevidím. Nelze jim upřít snahu s těma quarterbackama, zkouší všechno co můžou, ale působí to celý dost křečovitě.

Reagovat
mithro

Bruce Arians ends by thanking the press all over the country. Adds: "Florio, you can write what you want. It's OK."

Reagovat
Trand

Prachy sice velké, ale očekávám že o bude smlouva tak na 2-3 roky a ten zbytek budou void years, jinak by to nedávalo moc smysl. Konečně extra kvalitní LB, co sleduju Rams, tak jsme žádnýho neměli.

Reagovat
KoryVCF

Já těm kontraktům zas tak nerozumím, ale mě to nepřijde tolik je jasný že se nějak čarovalo když jsme měli rezervu v capspacu necelých 10M... a co sem četl TW tak hrajeme Madden v módu bez capspacu

Těším se na něj, začal sem Rams sledovat v roce 2016 a to byly na LB hráči co si jmenoval níže.

Zajímalo by mě jak to snášej fanoušci seahawks že jim legenda odchází k diviznímu rivalovi.

Reagovat
Trand

Pokud bude hrát pořád na dobré úrovni, tak jsou to solidní peníze, pokud už bude hrát průměrně/podprůměrně, tak to bude přeplacená bývalá hvězda, kterou nikdo jinde za takové peníze nebude chtít. Ale dva, tři roky bychom z něj ještě mohli vytřískat snad. Chtělo by to vidět detaily té smlouvy, já viděl 5 let za 50 mega (maximálně až 65), ale ten rozpis na jednotlivé roky je důležitější, protože se s ním rozhodně nepočítá na 5 let, když mu v červnu bude 32.

Reagovat
Chazy

No, to není zas úplně málo na to, jak špatnej teď byl. Ale může to být geniální smlouva

Reagovat
formic81

pokud se Rams nestane nejakej vetsi fuck-up v sezone, tak si myslim ze si daj SB znovu.

Wagner ma sice vek, ale je o parnik nejlepsi LB co tak za poslednich 10 let meli

Reagovat
Trand

Tak záleží jak bude hrát no. Ale určitě se mu bude hrát líp za naší DL než za DL Seahawks posledních let, tak by se u nás mohl zvednout, stejně jako Von. Ale jinak s tím LB máš pravdu, za řeč stáli jen Laurinaitis a chvíli Ogletree a Littleton, ale ti se s Bobbym nemohli vůbec rovnat.

Reagovat
Dawon

Uvidime, jak zvladnou sezonu po vyhre SB...obhajit titul se povedlo naposledy Pats pred skoro 20 lety a to asi neni nahoda, je to proste kurevsky tezke a pohorely na tom myslim i lepsi tymy.

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

1 Nick Foles away od vyhrání tří za sebou

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Dolphins signed CB Xavien Howard to a five-year, $90 million extension.

Howard had three years remaining on a five-year, $75 million contract signed in 2019. His new deal tacks on two years and another $50 million, making him the league's highest paid corner at $25 million annually.

Tak už je zas nejdražší

Reagovat
mithro

Sources: The #Dolphins are trading WR DeVante Parker to the #Patriots in exchange for late-round draft pick compensation. Parker lands at a perfect place with stability he’s been wanting, while MIA gains financial flexibility.

Reagovat
Dawon

Zajimavy tah...taky uz je to nejaky ten patek, co byl naposled dobry, ale treba se jeste probere no...ale doufam teda, ze to neznamena, ze uz Bill rezignoval na draftovani WR vysoko, protoze Parker asi jen tezko vyresi absenci WR1

Reagovat
mithro

vsak WR "1" mame

Reagovat
Chazy

za mě super, naopak věřím, že by se tím WR1 i stát mohl. Ale taky bych si přál, abychom i tak brali WR vysoko

Reagovat
Dawon

Patriots acquiring WR DeVante Parker, 2022 fifth-round pick from Dolphins for 2023 third-rounder.

Neni uplne late round pick Ale ve finale posun jen o dve kola, to se asi celkem da...+ teda pick navic letos, kde sme jich meli zoufale malo

Reagovat
Dawon

Under contract for two seasons at a reasonable cap hit ($6.25M and $6.3M in cash).

Ale ten kontrakt je teda dost fajn, to je na dnesni pomery zadarmo.

Reagovat
mithro

hlavne nech sa nezrani.

Reagovat
pawiel_afc

@AdamSchefter

TRADE: Eagles sending picks No. 16, No. 19 and No. 194 in the sixth round to the Saints in exchange for pick No. 18, No. 101 in the third round, No. 237 in the 7th round AND a 2023 first-round pick and 2024 second-round pick, per sources.

Saints now at 16, 19; Eagles at 15, 18.

Reagovat
Kowe

Mně se to od Eagles líbí, Hurts dostane ještě rok, kterej si zaslouží a když to nevyjde, tak tam bude lepší class a budou mít dvě 1. kola.

Reagovat
Trand

Taky mi to od Eagles přijde jako dobrej trade. Sice to ještě nemůžeme úplně dobře zhodnotit kvůli tomu, že nevíme jaký picky Eagles dostanou příští rok, ale pokud se Saints vůbec dostanou do PO, tak žádný deep run neudělají, takže by to neměl být pick 20+. Spíš moc nechápu Saints v týhle situaci, že by chtěli víc picků v letošním draftu, protože chtějí tradovat nahoru?

Reagovat
Dawon

Za me Eagles obri vitez tohodle tradu...je podle me dost dobra sance, ze Saints letos skonci hur nez loni, takze ten pick za rok bude lepsi + k tomu navic eagles maji jeste 2. a 3. kolo...divny krok od Saints, obzvlast ve zdanlive slabounke QB class.

Reagovat
Trand

With Bobby Wagner’s contract official, a look at the numbers:

— Functionally, it’s a 2-year deal worth $17.5M base with a chance to make $23.5M with incentives.

— He gets $6.5M in Year 1 — but $10M fully guaranteed.

Tak to je podle mě hodně dobře udělaná smlouva, těžko teda říct za co jsou ty incentives, ale pokud to je vázaný na týmový úspěchy, tak by to pak ani nemrzelo to zaplatit.

Reagovat
Chazy

Front Office Sports reports that Commanders owner Daniel Snyder kept ticket revenue that is supposed to be shared with other NFL teams.

NBC Sports' Peter King believes allegations that the Commanders cheated teams out of ticket revenue could give the NFL a reason to expel owner Daniel Snyder.

Reagovat
Kowe

po tomhle všem už by měl být donucenej klub prodat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Může tenhle člověk klesnout ještě níž?

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports Seahawks head coach Pete Carroll "called out" NFL owners on the league's lack of coaching diversity.

Carroll reportedly spoke about the issue for ten minutes during last week's NFL owners meetings in Florida. He told general managers that "the hiring of minority candidates won't improve until owners accept that there are candidates out there different than themselves." Carroll's impassioned speech comes as the league faces allegations of discrimination in hiring processes -- issues raised by former Dolphins head coach Brian Flores.

Tak alespoň je to konečně téma zas jednou

Reagovat
Chazy

Another mega deal: Bills reached agreement with WR Stefon Diggs on a 4-year, $104 million extension that includes $70 million guaranteed, sources tell ESPN. Deal ties Diggs to Buffalo for six more years, at $124.1M, with the intent from both sides to have him retire in Buffalo.

Reagovat
Kovi81

ja chci akorat fakt videt, jak to udelame v ramci cap hitu.

Reagovat
Chazy

Bucs signed S Keanu Neal, formerly of the Cowboys, to a one-year contract.

Omg snad se v něm probudí to, co z něj dělalo potenciální hvězdu

Reagovat
Trand

Jo, ty dvě první sezóny měl skvělé, podobnej typ jako Chancellor mi přišlo, škoda že ho tak zabrzdilo to zranění. U Cowboys jsem ho teď nesledoval ale bylo by fajn, kdyby se vrátil do formy před zraněním.

Reagovat
mithro

one-year deal is a veteran salary benefit deal -- $1.12 million plus $152,500 bonus, counting just over a million against the cap.

Reagovat
Chazy

Tak to asi spíš říká, jak špatnej aktuálně je a vylučuje to, že by tam měl jakoukoliv roli

Reagovat
Dawon

Bruce Arians believes Byron Leftwich needs more praise for Buccaneers' success: "I get credit and Brady gets way too much credit for what Byron does with our offense"

On musi Bradyho fakt hrozne nesnaset

Reagovat
mithro

https://twitter.com/MySportsUpdate/status/1512081612355227660

Gronk zaujimavy je skor ten koniec, lebo bonusy takto podla mna Pats davali aj hracom, ktori to tesne nedali.

Reagovat
Zaschrona

Úplnou náhodou mám dneska puštěnou soutěž na ČT a zrovna tam Háma povídá, že prý fandí Niners. Vyhrál fanda Patriots, nějaký Libor z Havířova, co prý i trochu novinaří.

Reagovat
kubys

Běčák

Reagovat
kubys

Jakože to je jeho příjmení, jsem s ním pracoval

Reagovat
formic81

Deebo chce mit prej nejvetsi plat ze vsech hracu mimo QBs.. jako po jedny sezone fuck it, klidne jdi kamarade.

Reagovat
Chlupatá máma

Nejlepší hráč 49'... Hlavně se mi líbí, že je využitelnej jak na WR a ještě líp na RB.

Reagovat
formic81

to je Nick Bosa, ale souhlas ze je total difference maker. Nicmene Bosa je pro team jeste vic dulezitejsi, kazdej snap ma double team a i tak to proste rve a dela spoluhrace kolem sebe lepsi.

Bohuzel jsme v dost tezky cap situaci a oba asi nedokazem podepsat, kor kdyby Deebo fakt chtel 30 micu na rok, coz je proste crazy. Navic v obrane tezko nahradis nekoho jako je Bosa, v utoku to taky nebude prdel ale proste Kyle je Kyle no. Pokud by prisla podobna offer jako prisla za Hilla tak je to pro me no-brainer.

Reagovat
Chazy

Bosa taky bude chtít 30 na rok, tomu se nevyhnete. Ale souhlasím, že oba asi neudržíte a že snažší bude nahrardit Deeba, protože je to jen WR, na nich prostě tolik nezáleží

Reagovat
formic81

jj o tom nepochybuju, ze bude chtit totalni bag.

Nicmene Deebuv styl hry se podle me casem podepise na jeho tele a buh vi kolik da takovejhlech sezon. Bosa mel sice to ACL, ale jinak drzi. Deebo zatim neodehral ani jednu kompletni sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Skillem nejlepší být může, i když i tam souhlasím s formicem, že i skillem je nejlepší Bosa. Ale tak jako tak není nejcennější. Když pominu Jimmyho/Lance, tak nejcennější u nich musí být Bosa, jeho opravdu musí udržet za každou cenu.

Ale jako Deebo je bůh, jen prostě míč chytí kdokoliv, hlavní je, aby jim šlapal QB a OL, to okolo je prostě vedlejší. Kdyby měli hroznýho QB nebo horší ofenzivní schéma, tak pak vážně WR může být naprosto rozdílovej hráč, ale se Shanahanem bych WR moc neřešil. Myslím, že i Chiefs a Rams ty WR řeší až moc a dávají tam zbytečně kapitálu, Patriots měli vždycky WR v piči, nechali to na Bradym a stačilo. Colts dávali všechny peníze do Peytona a tří top receiverů, výsledek byl katastrofa

Reagovat
Kowe

jestli deebo pokuluje po 30, tak to neverim, ze by mu nekdo dal. Na to je moc IP kor s tim jak hraje. Ale snad nekde dostane 25.

Reagovat
formic81

no podle me 25 by jsme jeste nejak zvladli... s tim se muselo pocitat

takze nevim co se pri vyjednavani muselo odehrat.. jako on ma jeste platnou smlouvu na dalsi rok, tak ho klidne zmacknout, pak tag a trade

ale to by asi hoodne prskal no

Reagovat
Chazy

Ravens re-signed Calais Campbell to a two-year, $12.5 million contract.

strašně ho obdivuju, v tom věku hrát tuhle pozici na takovém levelu

Reagovat
Chazy

The Athletic's Mike Sando reports an NFL executive said "age has caught up" with Matt Ryan.

“I had him with a big decline last year," the league exec said. "Matt has had a phenomenal career, a great quarterback, but it wasn’t like he was super big athletic or had a super strong arm. I see the skills declining a little bit quicker for him as a result. I think they could be looking at another quarterback in a year, and if they don’t win, look out for Irsay.” The Colts in March acquired Ryan for the low price of a third-round draft pick after Carson Wentz's 2021 late-season meltdown that left the team out of the postseason. In a terrible Atlanta offense last season, Ryan posted the third lowest adjusted yards per attempt (6.8) of his career along with his second-worst touchdown rate (3.6 percent). Ryan finished the year 23rd in adjusted expected points added per drop back, behind Wentz. In Indianapolis, Ryan will be charged with taking care of the football and operating an offense centered around Jonathan Taylor and the run game. Any decline he's experienced might not matter if Ryan, 36, isn't asked to do a whole lot in 2022.

Reagovat
formic81

jako oproti Wentzovi to vidim jako dost velkej upgrade. Presne jak se pise, tak Taylor a o-line mu to dost usnadni a kdyz hodi 20krat za zapas tak to bude stacit. Ve Falcons se casto blizil i 50 hodum..

podle me bude vice nez ok

Reagovat
Dawon

Taky myslim, ze to pro ne bude super...myslim ze je furt o dost lepsi, nez byl Rivers v tom poslednim roce a v takovem tymu to muze stacit...ale musi mu teda sehnat nejake WR, protoze tam je to aktualne hruza

Reagovat
Kowe

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

The Athletic's Mike Sando reports an NFL executive said Deshaun Watson's fully-guaranteed $230 million contract could give him control over head coach Kevin Stefanski.

Giving Watson an unprecedented guaranteed deal, the executive said, had all the hallmarks of a decision by "impulsive" Browns owner Jimmy Haslam. “People talk about the contract precedent and what that does to the NFL, but that leaves out the simple reality that this guy (Watson) doesn’t need to listen to anybody,” the exec told Sando. “If he wants Kevin Stefanski fired, doesn’t like the offense, whatever it is, Cleveland is stuck. ... If you are Stefanski, you are an NBA coach now.” Watson, who faces sexual assault allegations from 22 women, could exert his power over the franchise if the team struggles in 2022. Two league executives told Sando that Watson -- an excellent "off schedule" scrambling QB -- would not fit well in the Browns' Shanahan-style offense predicated on on-time throws. The dynamic between Watson and Stefanski will be something to monitor in the coming months.

Reagovat
mithro

watson

Reagovat
Dawon

Jako je fakt uzasne, ze hrac s jeho srackama na krku dostane za odmenu nejvetsi, plne garantovany kontrakt v historii NFL hrozny bizar

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

a este ako vystupuje, ako je vpohode, ziadny problem nema a nic nespravil. 22 "maseriek". odpad a oni mu daju take prachy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mithro

Dwayne Haskins, a standout at Ohio State before struggling to catch on with Washington and Pittsburgh in the NFL, died this morning when he got hit by a car in South Florida, per his agent Cedric Saunders. Haskins would have turned 25 years old on May 3.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Reagovat
kubys

Reagovat
Busby babes

Reagovat
formic81

crazy

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jerichoo

Wtf :(

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

Týmy, co měly nejvíc picků od roku 2017:

https://pbs.twimg.com/media/FP8N9yDWQAYBnj0?format=jpg&name=large

Sice tradujeme pryč první a druhý kola, ale od 3. do 7. těch picků míváme spoustu a daří se nám tam dlouhodobě nacházet dobré hráče, proto je ta naše metoda celkem úspěšná. Kdybychom měli jenom hvězdy a k nim tragédy, tak taky nic neuhrajeme. A naopak je vidět, že hodně picků nezaručuje automaticky úspěch, když ty týmy neumí draftovat.

Reagovat
Chazy

Raiders signed Derek Carr to a three-year, $121.5 million extension through 2025.

Reagovat
formic81

na nej jsem teda zvedavej. Zatim to je beckovej Stafford maximalne tak.

Reagovat
kubys

Kdo se už těší na USFL?

Reagovat
Trand

Už to sem částečně házel Chazy:

The crux of this latest investigation is a former employee who appeared before Congress and told lawmakers that the Commanders kept two financial books. One of those books held the actual figures of the organization, and the other, which was sent to the NFL, underreported ticket sales so the team could avoid revenue sharing.

In addition, Congress has learned that the team implemented a scheme for over a decade designed to keep refundable deposits set aside for seat licenses, with no intention of returning the deposits to fans when their licenses expired. Testimony from Jason Friedman, a long-time employee of the Commanders, detailed the lengths the team went to keep fans from the money they were entitled.

The team knowingly did not notify fans in the event of a death or license expiration that there was a deposit on the account. If someone called or emailed the team to request a refund, they were told it could not be processed without the request coming via a written letter.

In one instance Friedman recalls being directed to take money off the top of a Commanders home game, and falsely process it as revenue from FedEx Field hosting a game between Notre Dame and Navy, which was discussed in an email chain between Friedman and former Commanders CFO Stephen Choi. The meant that over $160,000 was not reported to the NFL and subject to the 40 percent revenue split for visiting teams, with the Commanders pocketing the entire amount. The same was done with a Kenny Chesney concert, which also occurred at FedEx Field.

https://www.sbnation.com/nfl/2022/4/13/23022316/dan-snyder-allegations-washington-commanders-ticket-revenue-sharing-license-deposit-refunds?fbclid=IwAR33PNkwJj5QfpYbXHD_K7gFECS_aX-780lrO4JdgxMGt99WwkWt2QKuci8

Panebože donuťte už toho zmrda prodat ten tým Však to není normální, sexuální obtěžování, podvody v účetnictví, ta situace s Trentem Williamsem a rakovinou,... Prostě odpad.

Reagovat
Dawon

Jako tohle je fakt naprosta silenost, co se tam delo/deje...nicmene miliardari sou ochotni asi tolerovat hodne, ale jakmile jim sahnes na penize, tak to je pres caru a verim, ze ho konecne vystipou

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Former Steelers WR Hines Ward has been named as one of the eight head coaches in the XFL relaunch scheduled for 2023.

Ward, 46, is a two-time Super Bowl champion with the Steelers and won Super Bowl MVP in 2005. After his playing days were through in 2011, Ward started dabbling in coaching and was a Jets offensive assistant in 2019-2020 before going to Florida Atlantic as WRs coach last season. He landed an interview for the Texans' head-coaching job this offseason. Where Ward will coach remains to be announced, as the rebooted XFL has yet to reveal cities and team names. The other seven head coaches are Wade Phillips, Bob Stoops, Rod Woodson, Jim Haslett, Anthony Becht, Terrell Buckley, and Reggie Barlow.

To zas bude

Reagovat
Dawon

Wade Phillips To ma vazne neco takoveho zapotrebi v 74 letech?

Reagovat
Trand

Podle mě se chtěl hrozně vrátit k trénování a v NFL ho už asi nikdo nechtěl. Navíc on je na svůj věk celkem v obraze co se týká kultury a tak, tak možná mu chyběl ten kontakt s hráčema. Ale je to sympaťák, budu mu fandit, pokud teda nezapomenu, že ta liga existuje.

Reagovat
Chazy

Browns signed CB Denzel Ward to a five-year, $100.5 million contract extension.

Dost pěkný prachy pro CB

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports free agent WR Jarvis Landry will visit with the Saints this week.

ESPN's Adam Schefter said Deebo Samuel "wants to move on" from the 49ers.

Steelers claimed WR Miles Boykin off waivers from the Ravens.

Rams coach Sean McVay said there's been "good dialogue" towards extensions for Cooper Kupp and Aaron Donald.

ESPN's Jeremy Fowler reports that Trey Lance has "got indications" from the team that he'll be the starter in 2022.

NFL Network's Ian Rapoport reports Kyler Murray won't attend the Cardinals' offseason program.

ESPN's Adam Schefter reports A.J. Brown won't participate in the Titans' offseason program as he pushes for a long-term contract.

The Athletic's Katherine Terrell believes the Saints could take a quarterback in the 2022 NFL Draft. Jeff Duncan of NOLA.com believes Kenny Pickett could be New Orleans' "guy" in the first round.

ESPN's Jeremy Fowler reports that Malik Willis is "in the mix" for the Lions at No. 2 overall.

ESPN Cleveland's Tony Grossi expects free agent Jadeveon Clowney to re-sign with the Browns.

NFL Network's Ian Rapoport believes the Panthers are the most likely landing spot for Baker Mayfield.

Colts signed CB Stephon Gilmore, formerly of the Panthers, to a two-year contract.

Cardinals re-signed WR A.J. Green to a one-year contract.

Packers signed WR Sammy Watkins, formerly of the Ravens, to a one-year contract.

Fansided's Matt Lombardo quotes an AFC offensive coach as saying "it's the worst kept secret that Doug Pederson wants to go offense" with the No. 1 overall pick.

Reagovat
Trand

Jako Mayfield je možná to nejlepší co Rhule v Panthers měl, celkem smutný.

Reagovat
mithro

The #49ers have been looking to make offers for a long-term deal with WR Deebo Samuel, but he’s been unwilling to engage. This is why. Unclear where this goes from here. But Samuel wanting out is the latest in big-name WR drama.

tak kam?

Reagovat
Dawon

Heh, ze by posledni velka silenost tuhle offseasons? By me ale teda zajimalo proc, kdyz cutnou/tradnou jimmyho, tak maji penez plnou prdel, maji QB na rookie smlouve, takze by prave melo byt hrozne snadne tyhle hvezdy udrzet...navic v utoku pod Shanahanam, kde mu to evidentne velice svedci.

Libil by se mi u Colts, ale ti letos ani nemaji 1. kolo, takze to asi moc nepripada v uvahu...jinak by asi nejvetsi smysl davali Jets, kteri maji kupu dobrych picku, na WR velkou diru a podle vseho se uz o Hilla hodne usilovne uchazeli...jinak samozrejme treba Packers nebo Chiefs, ale to by asi bylo trochu bizarni

Reagovat
mithro

jak u Colts, Bill uz urcite posiela ponuku

Reagovat
Trand

Jen ať odejde, Niners bez něj budou v útoku poloviční. Ale azse by byla blbost dávat mu velké peníze po jedné takové sezóně, takže chápu i je.

Reagovat
formic81

furt nejak verim, ze se domluvi, ale nechava me to uprimne klidnym..

Deebo je monstrum, mel paradni sezonu, ale byla to jeho prvni sezona, kdy udelal takovyhle cisla. Ma za sebou uz nekolik zraneni a kdo vi, jak je ten jeho styl hry zdravotne udrzitelnej. Muze dat dva roky a pak se zacne sypat, kdo vi.

Dalsi duvod proc se nehroutim je, ze offense s Lancem bude vypadat uplne jinak nez s QB co nehodil mic delsi jak 15y. Trey je naprosto odlisnej QB a spousta lidi rika, ze ta offense se s nim dost zmeni.

No a pokud Deebo fakt pujde, tak si myslim ze bude stat fakt hodne. Nejvetsi smysl mi davaj Jets, maj dva picky v top 10 a jejich OC LaFleur Deeba moc zna a urcite by si s nim dokazal dost vyhrat. Jets maj picky i penize a zaroven je tam urcite osa Niners at uz v podobe Saleha nebo prave LaFleura.

a nakonec in Kyle we trust, jestli ho nekdo dokaze nahradit tak je to prave Kyle

Reagovat
Dawon

Pry jeden z hlavnich duvodu, proc chce pryc, je ze chce hrat ciste WR a nebyt pulku snapu RB/trick play hrac - to mi zas tim padem asi jeho value dost dramaticky klesa, protoze jestli ho ten novy tym nebude moc vyuzivat tak, aby jeho skilly maximalizoval, tak k cemu to pak je

Reagovat
Trand

Tak on asi taky chce hlavně WR peníze a ne RB peníze ne? Protože tam je ten rozdíl velkej, navíc WR mají mnohem větší životnost.

Reagovat
Dawon

Tak ty WR penize by myslim dostal tak jako tak, ale ta zivotnost by byla velky problem no...otazka jestli jako cisty WR bude takhle produktivni no

Reagovat
mithro

A Nov. 13 game in Munich for the Bucs would line up as Week 10 of the regular season, presumably following with a Week 11 bye, favorably late in the year.

kalendar mam volny

Reagovat
Djibril6

Pojedeš se podívat? Já bych určitě měl zájem, ale moc netuším jak, kde sehnat lístky a moje jazyková vybavenost je tristní. K někomu bych se přidal, pokud to bude nějak řešit.

Reagovat
mithro

ja si myslim, ze ludi by odtialto slo vela ale najvacsi problem budu listky.

Reagovat
Djibril6

Kdybych měl třeba nějakou zkušenost s Londýnem a věděl jak na to, posnažil bych se. Ale fakt nevím jak kde koupit a než něco přeložím tak je to pozdě.

Reagovat
Dawon

Ja se zatim jen registroval na nejakem linku od nfl.com, kdy by meli asi poslat info o listcich, jakmile to pujde...ale teda ten zajem asi bude obrovsky no, nedelam si moc nadeje

Reagovat
niflheim

Kolega z Mnichova říkal, že zájem je v Německu enormní.

Reagovat
Trand

BREAKING: Giants are looking to trade WR Kadarius Toney, making calls on what they can get for their 2021 1st round pick

Tak to bylo rychlý

Reagovat
Dawon

Jako sice byl skoro furt zraneny, ale teda tech par zapasu kdy hral vypadal nerealne, to by bylo od Giants dost podivne

Reagovat
formic81

garbage franchise

Reagovat
formic81

tak Jets by pry vysolili 10th overall za Deeba. Aspon bych mel duvod koukat na draft

Reagovat
Trand

GM John Lynch: “I can’t ever imagine wanting to move on from Deebo.. He’s just too good of a player.”

Reagovat
formic81

kdyz zustane, tak se zlobit taky nebudu

Reagovat
Chazy

Patriots acquired a sixth-round pick and a seventh-round pick from the Texans in exchange for a fifth-round pick.

Reagovat
Dawon

Aaron Nagler of CheeseheadTV reports the Packers are targeting Darren Waller in a trade with the Raiders.

Take this with a gigantic grain of salt, but Nagler has been covering the Packers for a very long time. Waller turns 30 in September and has two years left on his contract, but he's coming off an injury-plagued down season that saw him miss six games en route to a 55-665-2 receiving line where he appeared to take more of a back seat to Hunter Renfrow. The Raiders have now added target-dominator Davante Adams, and the word from Nagler is the Packers and Raiders discussed Waller as part of that Adams trade, but league rules prohibited Waller's inclusion because a franchise-tagged player (Adams) can't be traded for a non-tagged player like Waller. Las Vegas is scheduled to make its first pick in this week's draft at No. 86. Flipping Waller to a starved-for-pass-catchers team like Green Bay in exchange for a high pick would make some sense.

Reagovat
formic81

bude nekdo koukat na draft nebo mate v pici?

Reagovat
Chazy

Dost pasivně agresivní post ale já určitě budu, i když nevím, jestli budu zde

Reagovat
formic81

pasivne agresivni

tvl ja ani nevim jak na tohle reagovat

Reagovat
Chazy

Kdybys narážel na to, že tě tu každej ignoruje ohledně draftu nebo tak něco, je to dokonalá hláška v tom aspektu

Reagovat
Trand

Já mám v píči Kouknu ráno na výsledky, ale letos jsem vůbec nesledoval combine a neznám ani skoro žádný hráče až na pár výjimek, takže se budu moct tak akorát zaměřit na pozice, které jednotlivý týmy draftujou, to je tak všechno.

Reagovat
Kowe

Letos mam dost v pici, pats maji nezajimavej pick, qb rocnik slabej. Letos bych sotva dal dohromady 10 jmen, coz oproti predchozim rokum hrozna slabota. Live se divat nebudu, pak si dam nejakej kondenz asi.

Reagovat
formic81

uplne to samy

Reagovat
Dawon

Ne ze bych mel vylozene v pici, ale live urcite koukat nebudu Neni tam letos moc veci, co by me nejak zasadne zajimaly, takze mrknout rano na kondenz/vysledky asi postaci

Reagovat
Kowe

letos oproti loňsku je to hrozná nuda, přijde mi to jako hrozně slabá class obecně.

Reagovat
formic81

Reagovat
mithro

Reagovat
Sali5

Mi budou stačit highlights na youtube, pokud to ofiko kanál NFL bude mít stejně tak dobře sestříhané jako loni

Reagovat
Chazy

Texans chtěli to udělat zajímavé, ale zas ne že by nebyl Stingley potenciálně top

Reagovat
-Kopy-

Cardinals are acquiring WR Marquise Brown and Baltimore’s third-round pick (#100) from the Ravens in exchange for our first-round selection (#23) in the 2022 NFL Draft.

Při kvalitě výběru v prvním kole od Keima asi fajn řešení.

Reagovat
Dawon

Mi osobne teda neprijde jako moc dobry trade...pred 3 rokama sel 25. pickem, asi se neda uplne rict ze by se za ty 3 roky etabloval jako nejaka WR superstar, a ted vas stal 23. pick + mu letos nebo nejpozdeji za rok musite dat mega kontrakt...s tim ze uz WR superstar v tymu mate, tak by mi mnohem vetsi smysl davalo zkusit to doplnit pres draft nekym levnym.

Zaroven mi to napovida, ze s Moorem asi nejste moc spokojeni.

Reagovat
Kowe

o tom Moorovi se to už psalo no, smolík, Card vždycky vemou nějakýho atletu, u kterýho není jasná pozic/styl a pak neví co s ním

Reagovat
Chazy

Může u vás být fakt špička, no, hrál v Oklahomě s Mayfieldem a byl v té ofenzívě naprosté monstrum. Hrát s Lamarem je pro WR jeho typu složité

Pravda ale je, že mu budete muset zaplatit šílený peníze a nemusí z toho být nic. Já bych to neudělal ani náhodou

Reagovat
Dawon

Tradeback z 21. picku, kterym si Chiefs vzali CB, ktery byl nejvetsi need Pats, abysme pak 29. picke vzali guarda.... komedie fakt, nenavidim GM Billa

Reagovat
Dawon

A jeste koukam jako bonus je to guard, ktereho absolutne nikdo nemel takhle vysoko v mockach

Reagovat
Dawon

This was a huge reach on my board. I thought Strange might sneak into Round 2, but he's not a first-round talent. I know New England has a hole at guard, but will Strange even start immediately? Strange made 44 starts in college and plays with good technique, but this is high for a prospect who is No. 69 on my Big Board.

Fakt kurva totalni bizar, ten tym ma giganticke diry na CB, LB, DE, WR...a oni vezmou guarda, ktereho vetsina lidi mela nekde na prelomu 2. a 3. kola...Ano, OL byla sice taky need, ale zrovna guard je pozice, ktera se naprosto v pohode da sehnat pozdeji na draftu a navic to je taky snad jedina pozice, kde se to i Billovi darilo v pozdejsich fazich trefovat...fakt uz na drafty toho senilniho kokota nemam vubec nervy

Jakkoliv je porad top HC, tak jestli se mu povedl 1 draft za poslednich 10 let (ten lonsky), tak to jsem vuci nemu jeste shovivavy. Fakt neuveritelne

Reagovat
Kowe

a to se ten draftovanej CB spojoval s Pats hodně

Reagovat
Dawon

Ja sem fakt uplne neuveritelne vytoceny Ze vezmem OL sem se bal, protoze dira tam proste je, ale ze vezmem v prvnim kole nekoho kdo patri na konec tretiho, tak o tom se mi fakt ani nesnilo

Reagovat
Kowe

ja ti to psal, ze vezmem v prvni urco OL

a holt ten CB ne prcek no, treba ho fakt nechteli vubec a slo by se pro jinyho kdyby byl.

Reagovat
Kowe

ale vlastne hned po nem sel vysokej do bills, tak nic vezmem. ejakyho busta v druhym urcite

Reagovat
Dawon

Taky bych rekl, to jde Billovi vyborne

Reagovat
Chazy

Hlavně je to Gator, takže mě to fakt mrzí Ale btw je to synovec jiného Gatora:

https://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Elam

A to byl fakt ultimátní bust před 10 lety

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/AndrewSiciliano/status/1519880248044580864

McVay si delal nadeje, ze by tam ten hrac mohl byt na 104. picku tak sem rad ze Bill aspon bavi zbytek NFL

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Zas ale tím podle mě říká i to, že jsou kokoti, že se jim líbil a mysleli si, že by vydržel na draftu na nějaké 104. místo

Reagovat
Dawon

Tak ja to chapu tak, ze si mysleli ze je dobry a doufali, ze by tam na 104. mohl jeste zustat...vicemene vsude, kde sem se koukal, tak je hodnoceny nejlepe na konec 2. kola a nejhure az nekde na 3. den draftu (coz proste tak nejak je vzdycky prostor, kde se da draftovat dobry, ne uzasny guard)...Thuney sel ve 3. kole, Mason ve 4. kole, Onwenu, ktery bude letos starter, sel dokonce v 6. kole.

Nevim, fakt to nechapu a hrozne me to frustruje.

Reagovat
Chazy

Je potřeba se smířit s tím, že Bill prostě není takový král ve všem, no

Ale já věřím, že ten G bude fakt top a bude se říkat, že to byl dobrej pick. Jen nás to nikam neposune

Reagovat
Dawon

Ikdyby to byl top guard, tak co z toho? Ten tym ma na papire jednu z nejhorsich obran v NFL, neni tam prakticky jedina pozicni skupina, ktera by byla dobra poresena...v divizi mame Bills, kteri nas loni 2x znasilnili zpusobem, ktery v NFL nema odboby...jak tohle pomuze vyresit guard je pro me fakt zahada.

Naopak ty pozice, kde mame nejvetsi diry, se pozdnima pickama shaneji mnohem hur - sehnat kvalitniho outside CB je hrozne tezke i v prvnim kole, natoz v nejakem 2.-3...fakt se obavam, ze ta obrana nebude vubec konkurenceschopna proti top tymum a nejaky okraj PO a jasne vypadnuti v prvnim kole je pro ten tym zase strop.

Reagovat
Chazy

Všechno záleží na Macovi, no. Belichick má veškerý úspěchy s Bradym, tak stačí, aby i Jones byl top QB a on tu obranu zas nějak poslepuje

Reagovat
Dawon

The Philadelphia Eagles shook up the first round of the NFL draft Thursday with a blockbuster trade, acquiring star receiver A.J. Brown from the Tennessee Titans for the 18th and 101st overall picks.

Brown, who had been seeking a new deal, has agreed to a four-year, $100 million contract with the Eagles that includes $57 million guaranteed, sources told ESPN's Kimberley Martin.

Zajimave, uprimne sem z tech dvou cekal spis trade Deeba...a nakonec ty prachy ani nejsou tak silene, kdyz ti top WR maji aktualne 30/rok

Reagovat
Trand

A Titans podle všeho draftovali jeho kopii. Každopádně bude těžký ho nahradit, to je pro ně velkej downgrade. Ale zas jestli mu nechtěli zaplatit, tak lepší za něj dostat aspoň tohle než nic no.

Reagovat
Kowe

vůbec nechápu od Titans.

Reagovat
Chazy

Ho mají fakt úplně zdarma

Reagovat
Dawon

Trubiskyho kariera potencialniho startera vzala teda rychle za sve Jinak me teda zaujalo asi primarne to, ze Packers ani Chiefs nesli po WR, to zas bude Aaron prskat

Jediny QB v 1. kole a az 20. pickem asi podtrhuje totalni srackovitost te class, ale pro steelers asi dobry pick, kdyby to nevyslo, tak je to nestalo nic navic a muzou jit zase dal.

Reagovat
Kowe

tak ono se o WRs psalo, že jich je tam dost a nakonec nikdo nezbyl od 20. picku reachovat taky nemá moc smysl.

Reagovat
Dawon

To je klidne mozne, ale myslim ze tyhle argumenty Aaron uplne neakceptuje

Reagovat
pawiel_afc

Tak ale 6 wr v prvej 20 uz asi davno nebolo nie?

Reagovat
Kowe

to ne no, 2004 bylo 5 a celkove 7. Posledni roky taky chodilo hodne v prvnim, ale nikdy ze by byli vsichni az tak vysoko. Myslim ze to pro packers muselo byt dost prekvapko.

Reagovat
Chazy

Tam podle všeho fakt nebyl jedinej WR, kterýho by mhli vzít v prvním kole, no.

Naopak tam bude spousta kvality do druhýho a třetího, takže asi to vyřešili dobře. Jen z těch, co budou 2-3 si mohli vzít toho nejlepšího a takhle jim ho někdo sebere zas

Reagovat
Chazy

Takže nakonec jen jeden QB a pěkně pozdě, no. Já už nevím, kdo udělal ten mock draft na nfl.com s 5 QB v prvním kole, ale sebral bych mu klávesnici nebo nějakou novinářskou licenci.

Mrzí mě ale ten Willis, tohle bohužel dokazuje, že to žádnej velkej talent není. Kdyby byla jakákoliv naděje, že je franchise QB, tak půjde v prvním kole. Už jen to, že Pickett propadl na 20. místo a nikdo pro něj netradoval ani třeba třetí kolo, aby se dostal před Steelers... prostě ani on nebude velkej talent, sotva bude lepší prospect než byl Paxton Lynch nebo Brandon Weeden a prostě bych čekal, že tak na 70 % nic nedokáže a bude backup, tak 30 % bych mu dal na to startování a 5 % na nějakýho franchise QB. Ten QB talent se platí zlatem, když tam je a tdy nedal nikdo nic

Reagovat
miky10

Giants

Reagovat
Trand

Mac zval dneska na Prague Black Panthers

https://www.facebook.com/watch/?v=533596904960783&ref=sharing

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

The #Saints are making a key post-draft addition, as they’re expected to sign All-Pro safety Tyrann Mathieu, sources say. A long-awaited signing that should be finalized in the coming days, the Honey Badger lands in a perfect spot.

Dobrej hráč, podle mě teda trochu přeceňovanej, ale obranu určitě pozvedne. Navíc se vrací "domů".

Reagovat
Chazy

Složité s tím přeceněním. Asi je to možné, ale vychází to z toho, že v 2015 prostě byl možná nejlepší hráč celý NFL, než si urval ACL. Pak už nikdy nebyl tak dobrej, bylo to snad jeho třetí ACL v životě. Ale i tak našel způsob, jak hrát super fotbal a ještě dostal pár all pro.

Není to HoF materiál, ale skvělej je. Ale určitě mohl být víc a hodně lidí ho tak má zafixovanýho, v tom 2015 byl asi nejlepší safety, co jsem já v životě viděl

Reagovat
Chazy

Ono je to hrozně vidět i na PFF grades. První rok 85 grade, pak ACL, třetí rok 90 grade, pak ACL, od tý doby nikdy nedal víc jak 75

Reagovat
Trand

Je mu teprve 29, myslel jsem že je starší, to trochu mění můj pohled na něj. Každopádně jsem to přecenění myslel k současné situaci, dle mýho názoru je to pořád nadprůměrnej safety, kterej ale žije ze svého jména.

Co se týče 2015, tak si tu sezónu zas až tak dopodrobna nevybavuju, ale zároveň si nemyslím, že by kdy byl v konverzaci o nejlepšího hráče celé ligy nebo já jsem ho tak aspoň rozhodně nevnímal. Za mě byl nejlepší safety Earl Thomas, proti té obraně se prakticky nedaly házet dlouhé přihrávky. A když už ses rozhodnul běžet a dostal ses přes linebackery, tak na tebe čekal Kam Chancellor. Z tý obrany šel neskutečnej strach.

Reagovat
formic81

Reagovat
Chazy

Byl i podle PFF nejlepší safety té sezony, hype měl neuvěřitelnej a to společně s Bucannonem, vypadali jako nejlepší safety duo v lize a právě i se říkalo, že NFL půjde tímhle směrem a bude si brát z college hybridy a takhle je utiizovat. Cardinals byli za příklad moderního pojetí obrany pod Ariansem, Mathieu jejich hlavní osobnost tam a čekalo se, že překoná rekordy pro secondary, minimálně pro safety, co se týče kontraktu.

Ale říkám, tehdy dal grade 85 a byl nejlepší safety, pak si potřetí urval ACL od tý doby nedal ani 76 a nebyl už nikdy top 15 safety, takže souhlasím s přeceněním. Ale sám ho kvůli tomu přeceňuju, prostě vím, že mohl být nejlepší secondary hráč v lize a je těžké mu to zapomenout. Dělal všechno, drtil proti runu, pass rushoval, chytal inty, srážel hluboký pasy na vysoký receivery, ubránil kohokoliv ve slotu. Už je jen nadprůměrák, no, ale tehdy v allpro dostal 31 hlasů z 50 jako nejlepší safety, vyhrál to úplně jasně

Reagovat
Chazy

A dostal tehdy hlasy do all pro i jako corner Bucannon zas dostal na safetyho, outside LB i inside LB. Prostě fakt škoda, že se to tehdy posralo. Arians je doceněný za Bucs, ale Cardinals byli zajímavější a zábavnější

Reagovat
Trand

Jo, s tím klidně můžu souhlasit, Mathieu byl extrémně univerzální a i Bucannona si pamatuju a věřil jsem, že z něj něco bude. A Cardinals koneckonců stejný koncept jako Bucannon jedou doteď, 2020 vzali Simmonse.

Reagovat
Chazy

https://bleacherreport.com/articles/2655462-tyrann-mathieu-worth-every-guaranteed-dollar-of-new-deal-with-cardinals

Jako i tady stojí, že prostě byl nejlepší v lize v té době. Já souhlasím s Thomasem, ale fakt jen díky zranění Mathieua a že ho zničilo. Ale to jsou takový ty Rosickýho coby kdyby, je to jak to je a asi je fakt aktuálně přeceněný. Ale on je obrovská osobnost, lídr, řídí secondary, posouvá hráče v coverage podle hry soupeře a to žádná grade neřekne

Reagovat
-Kopy-

Cardinals’ Pro-Bowl WR DeAndre Hopkins is being suspended six games for violating the NFL’s Performance Enhancing Drug policy, league sources tell ESPN.

Reagovat
Chazy

V normálním sportu by to znamenalo, že nemá šanci na Hall of fame. V nfl je doping nějak všem jedno a víc řeší nafouknuti míčů

Reagovat
Trand

Souhlasím že ten přístup k dopingu v NFL je strašně bizarní a trapný a nechci se nějak zastávat Hopkinse, když nevíme jak to bylo. Ale klidně si myslím že to mohlo být tak, že se snažil rychleji vrátit na hřiště a vzal si nějaký přípravky se zakázanýma látkama, o kterých ani nevěděl nebo tak něco, nemuselo to nutně souviset se zvednutím herní výkonnosti.

Reagovat
Dawon

V tomhle kontextu se o tom mluvi nejcasteji no, ze to hrozne pomaha pri navratech ze zraneni...se pak taky clovek nemuze divit, jak neuveritelne rychle se ti hraci vraci po ACL/achilovkach nekdy...akorat se holt nesmi nechat chytit

Reagovat
Trand

Se divím že Akersovi nic nenašli, po operaci achilovky byl na hřišti za necelých 6 měsíců, běžná doba je od 9 do 12 měsíců. Jak říkáš, já myslím že v tom jedou tak nějak všichni, jen je důležitý nenechat se chytit.

Reagovat
Busby babes

z tohodle si delaj srandu u hracu Man City, zraneni, odhad pul roku, odjedou do Barcelony za Pepkovym doktorem a za 2 mesice jsou zpatky.

Reagovat
Chazy

Dopování v tomhle sportu je asi nejmíň utajený veřejný tajemství, no. Ani NFL ty nástroje na odchytávání toho nemá nijak kvalitní. Ale prostě když už někoho chytí, mělo by to znamenat třeba 2 roky pryč z ligy, vyloučení z nominace na HoF, hvězdičku ke všem jeho rekordům a statistikám. Tak jako to prostě mají všechny ostatní sporty.

Furt se jede to, že Edelman má jít do HoF, ale že měl dopingovou kauzu, tje všem jedno. Přitom jak víc může sportovec podvádět.

A souhlasím, že růstový hormony v NFL pojedou ve velkým. Nejde jen o to, že se někdo po 6 měsících vrátí, i když by měl po 12, jde o to, že se někdo po 6 měsících zranění vrátí a má fyzicky na to, aby skočil zpět do NFL, neztratí svaly atd. Normální smrtelník, když měsíce nemůže stoprocentně cvičit, tak se pak dostává do formy dýl, než co absentoval

Reagovat
formic81

me asi ani nesere ta sportovni stranka, ale spis to ze do lidi cpou drogy, ktery muzou v tele udelat dost velkou paseku i pod lekarskym dohledem.

Zaroven by me fakt zajimal ten proces, jak je to vedeny a jaky maj figly, tak aby to pro toho cloveka bylo co nejmin znicujici.

Ono kdyz se rekne rustovy hormon, tak si mozna lidi predstavi, ze to je nejaka latka po ktery se hezky hoji ty zraneni a tim to hasne. Nicmene je to regulerni droga, ktera ma ohromnej vliv na nervovou soustavu, spanek, jatra a dalsi veci. Tudiz po tom co to ten clovek vysadi, tak ho ceka minimalne mesic, kdy se vraci do normalu a do toho musi lecit casti svyho zdravi, ktery se dojebalo prave temahle latkama.

A bohuzel kdyz se deji takovyhle praktiky, tak pak jsem spis skeptictejsi v tech dalsich lecbach a uplne neverim, ze ty hraci maj cas se uplne zahojit a spis si vezmou o prasek navic, nez cekat dalsi dva mesice nez se telo da komplet do poradku. Fakt by me zajimalo, jakej level zdravotnictvi muzou dostat a jestli bude rozdil v recovery procesu u top hrace a pak u hrace, kterej je proste cistej depth.

Reagovat
kubys
Reagovat
Chazy

Falcons signed DT Grady Jarrett to a three-year contract extension worth up to $67 million.

Slušný peníze

Reagovat
mithro

Bucs vs Seahawks v Mnichove. skoda ze ten stadion nie je nafukovaci

Reagovat
Trand

Buďto Lock nebo Geno, to teda není moc velký lákadlo. Ale zase Seahawks mají v Evropě celkem dost fanoušků no.

Reagovat
Trand

Zápasy v Londýně:

Vikings vs Saints

Giants vs Packers

Broncos vs Jaguars

Reagovat
Chazy

The NFL announced on Wednesday that the Cardinals and 49ers will play in Mexico City on November 21st as part of its International Series.

Reagovat
kubys

https://www.post-gazette.com/sports/Pitt/2022/05/03/jordan-addison-transfer-pitt-usc-wide-receiver-nil-tampering-allegations/stories/202204300047

Tohle je zajímavý, v tom článku není částka (pokud nejsem slepý), ale mluví se o 3m USD za Image and likeness, když přejde k USC.

Reagovat
mithro

Van Noy do Chargers.

Reagovat
Dawon
Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

za mě jednoznačnej fumble, no

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

New England hasn’t selected a first-team All-Pro on offense or defense since Rob Gronkowski in 2010.

ehm...wow. Vedel sem ze ty drafty nebyly uz delsi dobu moc dobre, ale tohle je teda desiva statistika

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Tom Brady to join Fox Sports as network’s lead NFL analyst after his playing days end

Tom Brady’s deal with FOX will pay him $20M-$25M per year, making him the highest paid NFL TV analyst, per @MMcCarthyREV

The agreement is believed to be a long-term deal (more than the typical 5 years) and will come in at the $190M to $200M range over the life of the contract.

ehm...ok

Reagovat
Busby babes

slusny kapesny na duchod.

Reagovat
Dawon

Mi prijdou ty prachy pro ty televizni analytiky fakt absurdni Nevim podle jakych metrik si spocitaji, ze se jim to vyplati...asi nejak jo, ale nad tim fakt zustava rozum stat

Reagovat
Zaschrona

Představ si, že můžeš vydělávat víc tím, že ukončíš kariéru.

Reagovat
Chazy

Tak zas začne jinou kariéru, která mu taky bude brát čas, zadarmo to mít nebude

Mně jen přijde hustý, jak se předpokládá u foxů, že mu to půjde. Romo je bůh, ale třeba Brees tak úžasnej není. Olsen zněl super na combinech, ale taky to není taková super show, Witten byl absolutní katastrofa.

Jako Brady má charisma, je vtipnej, ale ještě to nezaručuje, že mu tohle půjde. Chápu, že už jen Brady značka a jeho jméno, pro ně budou mít obrovskej přínos, že jim to určitě finančně neuškodí, ale kdyby ho lidi nenáviděli jako Wittena, tak je to v piči

Reagovat
Dawon

Jako kdyby byl tak spatny jako Witten, tak to by mi asi hodne zlomilo srdce Ale taky mi to prijde jako dost znacny risk od nich no...ale zas kdovi, jak je takovy kontrakt nastaveny, treba by se ho mohli v pripade nouze nejak zbavit

Reagovat
Dawon

Tak toto jestli je pravda

Reagovat
Chazy

Snad to nebude dřív jak za 3 roky, ale asi to nějakej konec značí. Je to fakt strašná raketa, no, na druhou stranu 20 let v kuse prodává nejvíc dresů v celý NFL, je to největší osobnost současnosti i historie tý ligy, jeho jméno dalece přesahuje samotnej sport v USA. Takže pro Fox je asi super mít ho zavázanýho smlouvou, moct ho využít na propagaci, na jakejkoliv pořad, reklamu, třeba díky tomu budou moct zvednout nějaký sazby za reklamy v přenosech s ním, bůh ví. Když bude třeba komentovat Pats, Bucs, Giants, třeba si to vážně pustí víc lidí a půjdou tam dražší reklamy, netuším. Asi to mají spočítané.

Jen doufám, že mu to půjde. A i když je to dementní, osobněj sem rád, že až skončí, uslyším pravidelně aspoň jak někde mluví bude mi chybět víc jako osobnost než jako hráč a takhle nezmizí aspoň ta jeho osobnost. Třeba bude dělat nějaký analýzy, rozbory, i mimo zápasy, nějak se víc zapojí. Podle mě nikdy nikdo tím sportem nežil tak moc jako on a doufal sem v HC kariéru, ale i tohle je fajn

Reagovat
mithro

brady signing this fox contract is meaner to brees than when brady played catch with brees' kids after ending his career

Reagovat
Busby babes

jinak k tomu jestli se jim to vyplati nebo nevyplati, ono to proste muze byt jen otazka prestize. Mame Bradyho... a finance to nemusi byt zadny terno. Znam to z reci okolo prav na PL, tam na tom BT a spol maji taky prodelavat...

Reagovat
Kowe

Obnovil jsem keeper. Tak se kdyžtak můžete podívat, co máte vůbec za týmy

Reagovat
Dawon

druhy keeper teda take obnoven

Reagovat
Jerichoo

po tejto offseason to môžme rovno celé reštartovať

Reagovat
Jerichoo

po tejto offseason to môžme rovno celé reštartovať

Reagovat
formic81

Jaire Alexandre dostal stejny penize jako Christian Kirk.. jeden je top 3 CB v lize a druhej je mozna top 50 WR v lize a to dost mozna

Reagovat
Chazy

No to není zas úplná pravda, Jaire má 21 mega, takže jen 5 WR má víc jak on. Ale jo, Hill má 30 mega, Adams 28, Diggs 24, jsou to velký rozdíly.

Kirk má ale 18 mega, což je stejně jako Galladay, Brian O'Neill jako lehce nadprůměrnej RT má 18,5 mega. Je to méně, než co má Brandin Cooks, kterej má skoro 20 mega.

Secondary obecně má méně peněz, no, NFL uvažuje tak, že pass rusher zabrání tomu, aby vůbec ten míč šel kvalitně do secondary a do toho zastaví i běh, zatímco secondary funguje jen když první obranná snaha selže

Reagovat
formic81

aha ja myslel ze Kirk ma kolem 20ti..

ja nevim jestli je to spravny uvazovani, my meli treba silenou secondary a ikdyz pass-rush delal zazraky, tak ta nekvalita v secondary byla dost casto videt. Napriklad zas takovy Ravens to maj postaveny opacne. Kvalitni secondary, co zvladne man vetsinu zapasu a pass-rush je spise systemova zalezitost, kdy se dost blitzuje.

Reagovat
Trand

Ideální je mít aspoň jednoho CB1 na úrovni Ramseyho/Alexandra nebo třeba i loňského Terrella, jenže jich je sakra málo. Když máš jednoho takhle kvalitního shutdown cornera, tak se ta secondary dá víceméně nějak poskládat a bude fungovat. Asi se hodí i aspoň jeden solidní safety, ale přijde mi, že tahle pozice je možná v NFL nejsnáze nahraditelná. Na CB2 ti pak může hrát nějakej průměrák, kterej nebude skvělej, ale stejně to strašně limituje útok soupeře, když v podstatě na jednu stranu hřiště házet nemůžeš. Nickelové pak větinou neberou tolik peněz, takže tam může bejt celkem kvalitní hráč za málo.

U pass rushe ti jeden opravdu kvalitní nevystačí, pokud ti ostatní nestojí za nic, tak na něj prostě OL bude hrát každej snap double team a až na pár snapů kdy je přejede ho vymažou ze hry.

Reagovat
formic81

ja bych hodne rozslioval hru FS a SS.. kvalitni FS dokaze schovat nedostatky obou corneru, myslim si ze zrovna ty si vyzdvihoval kvality prime Earla Thomase, kterej proste ty deep zony mel neskutecne pokryty a corneri Seahawks tak mohli daleko vic riskovat a celkove ta play-recognition byla od nej na neskutecnym levelu. Podle me je strasne dulezity mit kvalitniho FS a nemyslim si ze je tak jednoduchyho ho nahradit.

ty SSs mi prijdou daleko lip nahraditelny, samozrejme zalezi na schematu, ale vetsina teamu moc 2 deep nehraje a potom ten safety je 80% casu v boxu a pomaha s run-support a vetsinou maj na starosti jednoduchy coverages. Za me SS je vetsinou vetsi a silnejsi nickel.

Reagovat
Trand

Jo, to souhlasím asi, jenže FS na úrovni Thomase jsou maximálně tak 3 v lize. Pokud máš možnost takovýho hráče získat, tak určitě, je to ohromná posila. Jsou to ti FS potom, ve kterých neshledávám zas takovej rozdíl a jsou podle mě lehce nahraditelní.

Reagovat
Trand

Strength of schedule pro nadcházející sezónu:

https://preview.redd.it/vhj1gfqh3qy81.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0528c82c50c22f05480b0f77dbf108f3fcc60077

Sice to není úplně vypovídající, protože týmy se samozřejmě během offseason změnily, ale stejně z toho mám velkej respekt. Ze 17 zápasů hrajeme 10 proti týmům z loňského playoff a pak tam jsou ještě zápasy proti Broncos s Wilsonem a Chargers. Z těch vyloženě "lehkých" nás čekají jen Panthers, Falcons a dvakrát Seahawks. Zápasy na Arrowhead, Lambeau a v Tampě budou sranda..

Reagovat
formic81

play-off easily..

dobry je ze ta sila nasi divize se odchodem Wilsona se dosti zmensila. Seahawks nevidim jako relevantni team pro dalsi sezonu. Jsem zvedavej na Cards, jak si trpaslik poradi prvnich 6 zapasu bez Hopkinse a dokud tu defku bude ridit Vance Joseph tak jsem v klidu.

Ale celkove ted vidim AFC daleko vyrovnanejsi v boji o play-off, kde ted vidim 12 teamu co se muze v play-off objevit. V NFC se muzem bavit tak o 8-9 teamech max. Samozrejme je brzo predikovat, ale jsem vicemene v klidu.

Reagovat
Trand

Když nad tím přemýšlím, tak Chiefs i Packers by měli být bez Hilla a Adamse teoreticky slabší, to jsou prostě hráči, který jen tak nenahradíš. Nesledoval jsem dopodrobna jejich draft, takže nevím jak posílili, ale je to takovej můj prvotní pocit. Bucs kdoví jak na tom budou s novým HC. Snad jen Bills z těch top týmů ještě posílili, jestli bude hrát Von jako u nás, tak to pro ně bude game changer.

Jinak souhlas, AFC je brutální, v NFC je to docela klídek. V NFC tipuju na boj o playoff těch sedm loňských PO týmů a pak možná Saints/Vikings, případně Commanders kdyby se Wentz zázračně zvednul. Zbytek na to prostě nemá QB.

Reagovat
formic81

ja si myslim, ze Chiefs meli velmi dobrou offseason i skr ztratu Hilla, ten haul byla poradna naplast.

Udrzeli tu o-line, ktera je podle me pro hru Mahomese dulezitejsi nez jeden skvelej playmaker, ale hlavne doplnili tu obranu mladym talentem, ktery tam zoufale chybel. Zejmena ta secondary dostala ohromnej upgrade. Podpis Reida vidim jako jeden z nejlepsich podpisu v FA. Celkove Chiefs dostali dobry grades za draft.

Spousta lidi kritizuje play-makers, ze Chiefs poradne nenahradili Hilla. Ja si to nemyslim. Kdyz mas QB jako Mahomes, tak ze skupiny Juju, MVS, Hardman, Moore (letosni 2nd rounder) udelas minimalne velmi solidni recieving corp. A po ocku budu sledovat Justyna Rosse, co tam skoncil jako UNDFA, to muze byt steal jak vino.

Chiefs podle me udelali vybornej krok k udrzeni kvality na obouch stranach hriste.

Reagovat
KoryVCF

Může mi někdo vysvětlit jak je možný že Cowboys mají ten schedule nejlehčí ? Já si celou dobu myslel že je to ovlivněný umístěním/PO z roku předtím ale to je teda asi kravina

Reagovat
Chazy

Je to tím ovlivněný. Každej tým hraje:

6x s vlastní divizí (doma, venku)

4x s jinou divizí z vlastní konference (každej rok se mění)

2x s týmama ze zbývajících divizí vlastní konference, co se umístily na stejným místě v rámci svý divize (tam teda hraje roli loňská sezona)

4x s týmama z druhé konference, to se zase každej rok mění

1x s týmem z druhé konference, co se umístil stejně jako on loni v rámci svý divize. I tam teda hraje roli to umístění

Když se to ale sejde, tak holt můžou vyjít na top tým ty slabý divize. Vlastně 4 nejlehčí schedule jsou NFC East a sice je pravda, že Cowboys mají těžší ty 3 zápasy proti stejně umístěným týmům, ale nehrají 2x s Cowboys, zatímco ostatní týmy z NFC East hrajou v rámci svý divize 2x s Cowboys a nehrají zas se sebou. A letos to dělá větší rozdíl W/L

Reagovat
KoryVCF

díky, sem zas o něco chytřejší :)

Reagovat
Chazy

Jako jo, tje typ znalosti, co jednou si přečteš a víš navždy co sleduju NFL, tak se to změnilo jen jednou, jak se loni přidal 17. zápas. Ten systém je hezkej, je fér, jen bohužel prostě se kvalita těch divizí mění tak rychle, že když jeden rok někdo má NFC East, je to úplně něco jinýho než když je má někdo další rok

Reagovat
Trand

V sezóně máš:

6 divizních zápasů (Cowboys hráli v slabé divizi a byli tam nejlepší tým, takže logicky nízká úroveň soupeřů)

4 zápasy proti týmům z jiné divize ve stejné konferenci, ty se mění po roce. Letos je ta divize pro Cowboys NFC North, která byla vloni kromě Packers velmi špatná

4 zápasy proti týmům z jiné divize z druhé konference, ty se taky mění po roce. Letos je to pro Cowboys AFC South, který byla vloni slabá.

2 zápasy proti týmům ze stejné konference, které skončily v divizi na stejném místě jako ty. Tzn. Cowboys skončili první a budou hrát s Rams a Bucs, kteří také vyhráli svou divizi.

1 zápas proti týmu z druhé konference, který skončil na stejném místě v divizi jako ty (pro Cowboys to jsou Bengals)

Celá NFC East má tím pádem lehký schedule, akorát Cowboys jako nejlepší tým mají tím pádem logicky nižší strrength of schedule, protože nehrají proti sobě a místo 2x 12-5 týmu tam mají lehčí.

Reagovat
KoryVCF

Díky

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
formic81

Bradberry podepsal jednoletej deal s Eagles.. no jako duo Slay a Bradberry je dost slusny, nevim kdo jim teda bude hrat na safeties, ale s tim obnovenym pass-rushem asi budou zlobit.

Do toho sehnali Hurtsovi zbrane, ten roster nevypada vubec zle.

Reagovat
Trand

Bude to stát na Hurtsovi no, potřebuje udělat ten další krok a posunout svou hru ještě o úroveň výš. Těžko říct jestli na to má, vloni vypadal proti lepším soupeřům ztraceně. Ale strašně mu to přeju, aby se mu to povedlo, on je megasympaťák a málokdo si to tak zaslouží jako on podle mě.

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/top-101-nfl-free-agents-of-2022-who-are-the-best-nfl-players-available

Furt jsou FA nějací hráči z NFL.com top 100. Nějaký ty jména vážně zvláštní, by mě zajímalo jestli je fakt nikdo nechce, nebo ti hráči nějak pečlivě vybírají, nemají zájem hrát za mizerný peníze, čekají až se objeví někdo zoufalej. Případně zvažují konec kariéry

Reagovat
miky10

Kdo by byl tak hodnej a vyplnil mi dotazník do školy, dost bych to ocenil Ď

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3D0SHAsbUO1x08ukamguwtWuWYhBJMBIJEPj8KnDQ2tpghA/viewform?usp=sf_link

Reagovat
Kowe

máš to tam

Reagovat
Dawon

vyplneno...a zajimave tema teda spoustu tech veci sem netusil a docela prekvapily

Reagovat
niflheim

super téma

Reagovat
miky10

Dík všem Už mám co potřebuju.

Reagovat
Chazy

Boston Sports Journal's Greg Bedard reports there's a "high-level of concern" about what's going on with the Patriots' offense.

Patriots players have been "alarmed" with what they've seen from the team's offensive coaching staff and lack of direction on offense, according to Bedard. The Patriots haven't named an offensive coordinator since Josh McDaniels' departure, with the expectation Joe Judge or ex-Lions HC Matt Patricia will be the offensive play caller. Neither coach is known for offense. Judge's background is in special teams while Patricia's is in defense. Judge, a former college quarterback that spent 2019 as the Patriots' WR coach, is the likely favorite for the role. Judge said at the team's minicamp he plans to work closely with second-year QB Mac Jones.

Reagovat
niflheim

Ach bože.

Reagovat
Chazy

Belichick bude muset brzy skončit, no. Snad to bude callovat aspoň on, tomu věřím nejvíc, že to zvládne

Reagovat
Dawon

Me to hlavne desi z hlediska developmentu Maca - jestli ma byt jeho prava ruka Judge nebo Patricia, tak to fakt potes.

Reagovat
niflheim

Všechny týmy dávají důraz na to, ať mají OC/QB coache/Passing game coordinatory co budou rozvíjet QB.

A Bill jede prostě "fuck it, seš kouč? jo, tak vidíš, se naučíš" Jako chápu, že chce od hráčů všestrannost, ale u koučů to asi nepůjde

Reagovat
Dawon

Je to silenost no, podle me tohle fakt bude jeho konec...to fakt smeruje nakonec k tomu, ze on bude v tom tymu delat sam uplne vsechno a pravdepodobne to nakonec bude na hovno, protoze to jeden clovek zkratka nemuze zvladnout.

Zajimalo by me, jak tohle vnima Kraft...at uz ty drafty, tak tady ty bizary s trenerama...precejen jemu taky vysledky toho tymu nejsou u prdele a vzdycky v rozhovorech opakuje, ze je predevsim fanousek.

Reagovat
niflheim

NFL Insider Albert Breer raised the possibility that Patriots HC Bill Belichick could call offensive plays in 2022.

Breer concedes that it's not likely that Belichick will handle offensive play-calling duties, but he's not ruling it out either. The fact that this is even a possibility further underscores the point that the Patriots essentially do not have an offensive coordinator on staff. Following Josh McDaniels' departure, the team never officially replaced him. Instead, they added two former head coaches with expertise on the defensive side of the ball. And as bizarre as it would be to see the defensive mastermind calling offensive plays, the Patriots would undoubtedly be better off with Belichick leading the offense than with likely alternatives Joe Judge or Matt Patricia.

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Tragic news: Former TCU standout and Vikings’ first-round pick Jeff Gladney was killed in an overnight car accident in the Dallas area, his agent Brian Overstreet confirmed today. Gladney was 25 years old.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

v druhem aute zemrel 13 lety kluk.

Reagovat
Trand

Aha, já četl jen o něm a jeho přítelkyni..

According to the Dallas County Sheriff's Department, the crash involved two vehicles. According to preliminary information, the white vehicle was speeding and clipped the vehicle in front of it, losing control before hitting a beam on Woodall Rodgers Freeway in Dallas. The two people in the other vehicle were not injured.

Reagovat
Busby babes

aha, tak jsem mozna neco blbe precetl anebo to byla nejaka prvotni zprava, co se pak nepotvrdila. ted uz to taky nemuzu najit.

Reagovat
Trand

@AdamSchefter

49ers’ GM John Lynch, when asked at last night’s “Dwight Clark Legacy Series” event, about Deebo Samuel’s status with the team: “We haven't traded him, and I'd be a fool to trade him, so yes, Deebo will be part of the 49ers this season.”

Tak to vypadá že Deebo nikam nepůjde, pokud si to vyloženě nevybrečí. OBJ zatím taky nikde nepodepsal, Donald se vyjádřil, že chce novou smlouvu a pokud jí nedostane, tak nemá problém skončit s kariérou. Ale z toho jeho vyjádření šlo cítit, že to stejně asi brzo bohužel zabalí, říká že všechny individuální ocenění jsou mu jedno, už vše dokázal, jde mu jen o další SB. Navíc už má prý rozpracovanou kariéru v herectví nebo co.

Reagovat
niflheim

U Donalda jsem někde četl, že je podle něj výhra SB nejlepší pocit a že to chce zopakovat.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1532414588460929027

Fitzmagic ukončil kariéru a na obrázku v odkazu je seznam všech jeho bývalých spoluhráčů. Je to škoda, i přesto že v žádným z 9 týmů kde působil neměl víc výher než proher, tak je to za mě jeden z nejzábavnějších hráčů a nejlepších backupů v lize. Navíc mi přišlo, že s přibývajícím věkem hrál líp a líp.

Reagovat
Trand

A Schrager kterej má dobrý kontakty v Rams a kamarádí se s McVayem tvrdil, že ty myšlenky o ukončení kariéry byly reálný a ne žádná páka na vyjednávání, to stejný Rapoport. I já z toho měl podobný pocit, naštěstí to dopadlo takhle a i když je ta smlouva obrovská, tak jsem rád, že ho můžeme ještě vídat na hřišti několik let.

Reagovat
Chazy

No otázka je, jak bude hrát, jestli je motivovanej už jen penězma a super bowlem. O SB se prostě hraje až v playoff a peníze dostane bez ohledu na výkony, tak aby nešel nějak do hajzlu v ZČ

Reagovat
Trand

Tak u něj si myslím že to nebude problém, on je celkem příkladný profesionál, jen si je vědomý svojí hodnoty no. Navíc má obrovskou výhodu, že kromě toho zranění proti Packers v playoff v lednu 2021 snad nikdy nebyl zraněný v NFL, vlastně za celou kariéru vynechal jen 2 zápasy a to bylo když se neúčastnil training campu v roce 2017 kvůli nové smlouvě. Já jsem hlavně rád, že ho vůbec uvidím hrát ještě, za to dobu co sleduju NFL je to nejlepší defenzivní hráč v lize, jeden z nejlepších v historii ligy (nebudu porovnávat, protože Lawrence Taylora, Reggieho Whitea a další jsem nezažil) a chci si to užívat dokud hraje, protože mě vůbec nenapadlo, že by takhle brzo mohl skončit a podobného hráče jsem v NFL zatím neviděl.

Reagovat
formic81

ja znam pribehy Taylora a Whita jenom z football life a urcite je tezky porovnavat strategii a dynamiku tech ruznejch obdobich, nicmene ja bych se nebal mluvit o Donaldovi jako o nejlepsim d-hraci ever. Uz jenom to, jak se zmenila hra QBs. White a Taylor lovili staticky stromy v lese, zatimco Donald uz obcas nahani kamziky, pokud bych mel pouzit tuhle terminologii

jinak o tu motivaci bych se rozhodne nebal, pujde chasovat legacy.

Reagovat
Trand

Jako jo, ale na druhou stranu máš pak hráče jako Ray Lewis, Ed Reed, kteří taky byli neskuteční a těžko porovnat kdo z nich je lepší hráč, když každý hrál na jiné pozici ale impact měli obrovský. A co se týče LT a Whita a dalších co hráli v minulosti, tak ano, situace byla jiná, ale kdo ví jak by vypadali dnes, třeba by taky byli úplně na jiné úrovni se zvýšeným důrazem na přípravu, jinými metodami a schématy atd. Takže mi to asi nepřijde úplně fér to porovnávat. Pak jsou ještě borci, co hráli fotbal když se ještě třeba nepočítaly sacky, možná oni byli ti nejlepší a kdyby žili v současnosti, tak by dominovali, těžko říct. A navíc mě tyhle debaty zas tak neberou, kdo je GOAT a kdo ne, budu si užívat jeho hru dokud to jde.

Jinak co se týče legacy, tak právě on tvrdí, že už dosáhnul všeho co chtěl, že mu nezáleží na ničem jiném než SB, že jsou mu osobí ocenění jedno. Teoreticky má šanci jako první v historii dosáhnout na 4x DPOY, ale nevím, jak moc ho to láká, podle těch vyjádření mu to je fakt jedno, což mi přijde trochu divný, ale mluví ve stejným duchu od SB. Fakt mu jde zřejmě jen o SB a o vyhrávání.

Reagovat
Chazy

Podle mě všichni hráči sní jen o MVP a obránci už se musí smířit s tím, že to nikdy žádný nevyhraje a šanci má krom QB jen RB, no.

DPOY je fajn cena, ale ve finále se vžydcky mluví o MVP. Pro někoho, kdo to nikdy nevyhrál, je určitě super mít to první DPOY a dočkat se toho ocenění, ale pro Donalda už to vážně musí být nezajímavý. Vyhrál to mockrát a nikdy nevyhraje to, co je víc a nemá na to ani naději

Reagovat
Chazy

The Athletic's Jeff Howe reports Matt Patricia is the early favorite to take on the Patriots' offensive play caller role in 2022.

Bože můj Bill je fakt GOAT proto, že našel Bradyho a umí skvěle poskládat obranu, ale není náhoda, že mimo Bradyho roky v Patriots nikdy nic nedokázal jako HC. U Browns dal jedno playoff, s Bledsoem jako top 10 QB NFL dal 4-12 a teď bez Bradyho to vede šíleně podivně.

Prostě celou jeho kariéru provází naprosto podivný nakládání s ofenzivní stranou hry

Reagovat
Dawon

Treba je Patricia skryty genius a bude to skvele Ale spis teda asi ne Jeste budem se slzou v oku vzpominat na Joshe, ktery nas sam obcas dost sral

Reagovat
Chazy

Jo, já vím, třeba se Belichick zas bude glorifikovat za to, že to přinese zázraky. Možné to je, jen já prostě už nevěřím. Ale fakt vůbec nevěřím.

Prostě NFL svět je plný talentovaných koučů, co trénují QB, WR, jsou tu passing game koordinátoři. Když to bude dělat Patricia, stejně ho bude muset mentorovat Bill a spoustu věcí dělat za něj, tak proč se ta energie a Billův čas nevloží do nějakýho mladýho supertalenta, co by reálně mohl vyrůst ve skvělého kouče

Reagovat
Dawon

Souhlasim no, ten jeho dinosauri pristup je hrozne frustrujici...a ono navic ta obrana prochazi taky obrovskou obmenou, takze jestli Bill bude muset venovat neprimerene moc pozornosti ofenzive, tak tim potencialne zase muze utrpet druha strana mice. Ten coaching staff je proste zatim hrozne uzky a fakt z toho mam bidny pocit.

Reagovat
Trand

Jako tohle mi z pohledu nestrannýho fanouška přijde jako dobrý bizár, nepamatuju si, že by takhle někdo předělával trenéra vyloženě z DC na OC. Jako asi není pochyb o tom, že Patricia je kvalitní kouč, ale tohle podle mě nemůže skončit dobře. Vím, že jsou trenéři, co začínali v obraně a pak přešli do útoku nebo naopak, ale to všechny bylo přes asistenty a různé poziční kouče, ne takovej obrovskej skok najednou.

Reagovat
Dawon

Jako Bill je v tomhle fakt naprosty retard...ale ja se bojim, ze tahle snaha delat vsechno z vlastnich zdroju a odmitat pomoct zvenku, se mu driv nebo pozdeji hodne vymsti. Ten utok byl dost spatny uz loni, kdy tam byl kvaitni a zkuseny OC...fakt si nechci predstavit, jak to bude vypadat letos s timhle paskvilem.

Ale nejaka spatna sezona se jeste prezit da, spis doufam doufam, ze to nejak neposere Macuv vyvoj.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Broncos prodani

The winning bid to purchase the #broncos that was put in by Rob Walton and his group was 4.65 billion per sources. That’s more than double the sale of Panthers 4 years ago. And it is expected to take 60-90 days for the purchase to be approved and the deal be closed, per sources. No issues are expected.

Reagovat
formic81

pro predstavu o 1.5 miliardy vic nez za co byla letos prodana Chelsea, zaroven je to o 2.5 miliardy vic nez za co se prodali Panthers v 2018.. a to ma za sebou NFL covid a behem 4let takovejhle narust, samozrejme v tom bude hrat roli vice faktoru, ale i tak je ten progress naprosto silenej.

jsem neskutecne zvedavej, co dela NFL s tema penezma (celkove jak roste) a jak moc se pripravuje na novou digitalizaci a web 3, podle me prijdou s necim o cem se plno lidi ani nezda a nejakej "soccer" bude o dost zpatky. Myslim celkovou fan experience a adaptaci na to, ze mladsi generaci uz trosku zacinaj sporty nudit a celkove jejich attention span jde raketove dolu. NFL podle me na to bude mit skvelou odpoved.

Reagovat
Zaschrona

Chelsea stála 3,2 mld. USD a další 2,2 mld. USD v smluvně garantovaném objemu budoucích investic, takže reálně víc. Broncos jsou a budou dojná kráva v jakémkoliv nepandemickém roku jako každá NFL franchise díky kartelově nastaveným pravidlům, kde ti navíc město nejspíš postaví novej stadion, když ho budeš potřebovat. Dohromady se teda divím, že nestojí taková franchise řádově podstatně víc, když Chelsea si může stadion postavit leda tak sama, musí neustále kupovat nové hráče bez ohledů na nějaké stropy, aby se udržela nahoře a nemá z hlediska příjmů žádnou jistotu, když bude blbě řízená a bude mít špatné výsledky.

Jinak není divu, že mladší generace sporty tolik neosloví, těch reklam je nekonečně a ještě to dávají někde v televizi, kterou nemají nebo se za to musí platit někde za paywallem. O attention span to není, však haranti jsou schopní hodiny pařit hru nebo čumět jak se nějakej jinej puberťák kouká na tzv. vtipný videa a tzv. vtipně reaguje.

Reagovat
formic81

o ty Chelsea jsem nevedel a samozrejme chapu, ze investice do NFL teamu je de facto secure deal, spis jsem chtel poukazat na ten skok v rozmezi 4 let..

zrovna ty reklamy se treba socceru netykaj a i tak maji problemy. Perez neprisel se superligou primarne kvuli penezum, ale s vedomim, ze musi udelat zasadni krok pro budoucnost toho sportu, stejne tak jako potencialni zmeny v pravidlech na 2x30 misto 2x45.. a podle me o attention spanu je to teda dost, kdyz uspech tiktoku zrovna stoji na tom, ze dokaze uzivatele "zabavit" na delsi dobu, protoze ten attention span je tak vetsinou tak kratkej, ze staci 3-4 vteriny a danyho cloveka to prestane bavit a uz hleda alternativu, zatimco format tiktoku tu alternativu hned nabidne a clovek nemusi hledat dal..

souhlasim s tim, ze problem je to zprostredkovani, ale to zprostredkovani a reklamy financujou celou tu srandu, tudiz s timhle problemem bude docela tezky pracovat. Podle me cesta bude skrz rozsirenou realitu.

Reagovat
Zaschrona

Do značné míry souhlasím, ten řádový nárůst částek je masakr, zas ale ono jde třeba "jen" o zdvojnásobení té částky - ten růst mezi prodejem Bills a Panthers byl čistě dle násobku v podobné relaci. Obecně ale platí, že za poslední cca dekádu je ten růst masivní v každém větším sportu.

Ale podle mě jde fakt taky strašně moc o to, jak se nastaví pravidla hry. Viz třeba teď raketový růst valuace jednotlivých týmů v F1 za posledních pár let - a to jen díky tomu, že se pravidla nastavila mnohem blíž tomu, jak funguje třeba NFL zavedením rozpočtových stropů a zavedením gigantického vstupního poplatku pro nové týmy, čímž mají existující týmy garanci, že budou mít v podstatě ošetřené, že budou moci každý rok být v plusu.

Ve fotbale jsou ty snahy podobné - viz právě superliga, kde podle mě nešlo reálně o nic jiného než protekci míst a zisků navždy. Pravidlo 2x30 čistého času by dobu reálného zápasu nijak nezkrátilo, stejně se cca těch 60 minut čistého času už hraje, jen by tam dalo teoreticky prostor zařadit TV timeout.

Třeba Agnelli z Juventusu žvanil o tom, jak fotbal prý ohrožuje Fortnite a Call of Duty. Je to možný, ale tam taky platí, že se u toho sedí hodiny. Já těmhle kecům nevěřím, reálně taky o fotbalových klubech platí, že trhají rekordy, PL nejvyšší sledovanost a návštěvnost v historii, největší problém je akorát chamtivost klubů.

Reagovat
Chazy

Sedět u něčeho, co hraješ a něco tam děláš, a to ještě se bavíme o extrémně akčních hrách, je trošku rozdíl oproti tomu, že tři hodiny čumíš na to, jak někdo běhá na hřišti. Strategie a další hry, kde se něco dny budovalo, tvoří už jen minoritu nabídky. A když vznikne strategie nebo arkáda, tak vypadá úplně jinak než před 10-20 rokama a i tam se furt něco děje a ten postup je rychlej, aby ses právě nenudil a měl co nejvíc vjemů v co nejkratším čase

Reagovat
Chazy

* adventura, ne arkáda

Reagovat
Zaschrona

NFL má gigantickou sledovanost, NBA má nejsledovanější finále za dlouhé roky, F1 trhá rekordy ve sledovanosti, dokonce golf má výborný čísla sledovanosti. Všechno zábava na hodiny. Co vím, tak blbě na tom je hlavně baseball, což dejme tomu by odpovídalo, ale ten má tendenci klesat už roky.

Podle mě to má co dělat s tím, že určitý typ lidské pozornosti klesá spolu s tím neskutečným přívalem informací a možností, co se na každého valí dnes a denně a je to jen horší. V praxi to znamená, že máš pár vteřin na to zaujmout, jinak máš smůlu. To ale neznamená, že zároveň lidi nejsou schopní vydržet strašně dlouho dělat něco, co tu pozornost pak vyžaduje, viz sledování seriálů na Netlfixech nebo neustálé posouvání rekordů v poslechovosti podcastů v celém západním světě nebo hraní her. Naopak platí, že hry jsou dneska delší než kdy dřív, je jich pomalu nekonečný množství za strašně nízký ceny, spousta zadarmo. Nevíš, co máš hrát dřív a času máš pořád míň.

Já to vidím sám na sobě - čím víc atraktivních možností mám, tím víc si neumím vybrat, když bych rád dělal mnohem víc věcí než na který mám čas. Jedním z logických závěrů je, že je nutný omezit čas vyzkoušení té či oné věci, abych toho dohromady vyzkoušel víc. Když ale člověk najde něco atraktivního, vydrží u toho klidně pomalu nekonečně dlouho. A právě z toho důvodu je ale taky nesmysl například to záměrně zkracování zápasů - TV sport nebude sám o sobě atraktivnější tím, že se zkrátí show, naopak to často může být kontraproduktivní. Co vím, tak se zkoušel třeba zkrátit přenos atletických mítinků, ale brzo to zas zrušili, protože to naopak akorát fanoušky naštvalo a nové diváky nevytvořilo. V tenise se zdá, že se to taky moc nechytlo, naopak je největší show, když si to hodiny dává Nadal s Djokovičem a jen těžko si někdo teď užil ty finále RG.

Reagovat
Dawon

Ono treba u te nfl je podle me super, ze tam se proste bud neco deje a nebo se nic nedeje a mas ty segmenty presne definovane, to treba v kopane nemas. 10 minut si prihravaji okolo stredu, ale netusis, kdy prijde ta prunikova prihravka za obranu. v NFL proste pri kazdem snapu muze nastat big play a naopak mimo snap/pri reklame se nikdy nic stat nemuze. Takze clovek presne vi, kdy se "musi" divat a kdy si naopak muze vytahnout ten mobil napriklad

A tohle treba podle me hodne fandu kopane a hateru NFL moc nechape a neuvedomuje si to - ze kopana je hrozne casto totalni nuda, ale proste sou to zaroven zaryti odpurci preruseni a reklam, pritom casto jen z principu a bez nejakych logickych duvodu. Cimz nechci uplne obhajovat mnozstvi reklam v NFL, je to samozrejme totalnio extrem a slo by to omezit, nicmene z principu s tim problem prakticky vubec nemam.

Reagovat
Trand

Já si na reklamy úplně zvyknul a vlastně mi i vyhovují. Buď koukám na redzone, kde žádné reklamy nejsou, ale zase mám přehled a nebo koukám na jednotlivý zápasy a během reklam sleduju vývoj ostatních zápasů popřípadě kouknu na twitter nebo napíšu komentář sem a reklamy vlastně vůbec nevnímám.

Jinak s tím co píšeš naprosto souhlasím. Často jsem se taky ještě setkával s názorem, že i když se hraje, tak se stejně hraje 5 vteřin z každých 40 a pak ten zbytek se postává a nic se neděje. Ale tady je zas geniální produkce NFL, buďto tam dají opakovaný záběr, komentátor říká něco zajímavého, že ho člověk reálně poslouchá a dozví se i něco nového a nebo když už tu hru trochu líp chápeš, tak můžeš spekulovat jaká hra bude další, co by měla offense a defense dělat atd. Ale může to být taky odpuzující faktor pro nové fanoušky, že z těch 60 minut se třeba "hraje" jen 12 nebo 15 a zbytek ne. Navíc je tam komplikovanost pravidel třeba oproti socceru, kde to pochopí každej za 5 minut, stačí se vlastně naučit co je offside. A taky jsem se setkal s názory, že americkej fotbal je pro chlapy, co se bojí hrát rugby a proto narozdíl od rugbystů mají chrániče.

Reagovat
Dawon

Jako rozhodne to neni dobry sport pro "zacatecniky", kteri by do toho chteli skocit od nuly A s tema chranicema a rugby sem to taky slysel no, to je hrozne vtipny argument

Reagovat
Dawon

U te F1 slo pry hodne o Drive to survive na Netflixu, ktery pry pritahl obrovske mnozstvi (staro)novych fanousku k tomu sportu a zas to hrozne zpopularizoval...ty financni stropy tam v tuhle chvili zatim zadne moc realne dopady nemaji, alespon co se tyce nejake kvality/vyrovnanosti toho sportu. V podstate kazdy rok ti o titul jezdi 1-2 tymy a jine to neni ani letos, jen si to Mercedes prohodil s Ferrari a nemyslim uplne, ze by to u Mercedesu bylo o penezich, proste jen ten totalne prekopany design nove formule dost nezvladli.

Myslenka stropu ve formuli je sice hezka, ale pokud neni nejak garantovane, ze vsechny ty tymy teoreticky maji na utraceni toho maxima, tak to je dost k nicemu. Mozna sou tam o chloupek mene rozevrene ty nuzky, ale ve finale stejne budou Redbull, Mercedes a Ferrari jidne nez ostatni.

Jinak k tomu 2x30 - tam z meho pohledu nejde o zkraceni (to by ani logicky nastat nemohlo tak jak rikas), ale o snahu vymytit mrdky jako simulace a dementni zdrzovani (alespon castecne). Je to samozrejme beh na dlouhou trat, jestli to zavedou zitra, tak ti hraci ty navyky neztrati pres noc, ale kdyz casem uvidi, ze je jim to k nicemu, tak to snad postupne prestanou delat. A za me to sou proste nejvetsi problemy kopane, ktere i me jako celozivotniho skalniho fandu vytaci k nepricetnosti a hrozne tomu sportu ublizujou. Tohle kdyby zmizelo, tak tam zkousnu i reklamy a bude pro me ten produkt mnohem kvalitnejsi.

Reagovat
formic81

Drive to survive na tom melo extremni podil, F1 sla tusim po roce 2012 strasne dolu co se tyka sledovanosti a v roce 2017 to prodali. Novej vlastnik na to sel cestou "reality show" a neskutecne se to vyplatilo. Netflix prinesl emoce, ktery do te doby nebyly videt. To ze v prvni serii to odmitli Ferrari a Mercedes tomu jeste dost pomohlo, protoze nezaujaty lidi zacli fandit mrdkam typu Haas nebo Williams.. hlavne ten serial skvele vysvetlil tu competetive balance, s tim ze ano o titul budou bojovat 3 teamy, ale i 4 misto nebo 5 misto v tom sampionatu muze bejt pro tu staj de facto titul..

K tomu fotbalu, naprosto s tebou souhlasim, sam me simulovani a nesportovni chovani naprosto vytaci a ty lidi bych nejradsi profackoval a urcite to muze bejt jeden z motivu. Nicmene ja si myslim ze hlavni motiv je opet zmenit dynamiku toho sportu, udelat z toho vetsi show v tom smyslu, ze ty hraci tam proste budou vic litat a to tempo hry bude nahoru dolu, samozrejme asi ne kazdej zapas, ale kdyz odstrihnes tretinu hry, tak se to nekde musi projevit. To by pak prinutilo divaka byt vic ve strehu a s tim ze uvidi na pravidelnejch fazich zajimavejsi zapasy.

Reagovat
Dawon

Jojo, koneckoncu i me to k tomu sportu pritahlo zpatky potom, co sem to snad 10 let nesledoval Samozrejme je dulezite, aby to bylo trochu vyrovnanejsi, epicnost lonske sezony musela byt taky velky boost...kdyby dal vyhraval Mercedes titul o 100 bodu, tak asi ani sebelepsi promo tolik nepomuze.

To ja zas nevim jak moc to zlepsi dynamiku, proste jen pri autu/faulu bude 10-20 sekund stat cas, to co se realne deje na hristi by se podle me nezmenilo prakticky vubec. Ale kdovi no, na nejakych turnajich uz se s tim formatem tusim experimentuje a verim, ze je to jen otazka casu, nez se to zavede globalne.

Reagovat
kubys

S DTS se navalila hlavně kupa kokotů... Liberty media to dělají dobře jako byznys, ale podle mě bullshitem typu Vegas nebo Miami (i když teda musím uznat, že ten závod nebyl úplně špatnej) zas dochází k tomu, že to "původním fans" zase trochu zhnusují.

Reagovat
Trand

Tak ale došlo hlavně k velké popularizaci v USA, což je obrovský trh a o to Liberty šlo. Ten závod ve Vegas by mohl být celkem fajn nakonec, noční závod a i ten okruh vypadá celkem dobře. Nejdřív jsem byl taky proti, ale nějak se mi to rozleželo v hlavě a myslím, že to bude dobrý. To spíš to Miami mi přijde hrozný, postavit trať na parkovišti u stadionu Dolhpins a pak tam dávat takový americký vymoženosti jako fake marinu s plachtou která simuluje vodu. Nicméně je pravda, že se objevují zprávy, že můžou zmizet okruhy jako Spa, což by byla samozřejmě katastrofa, zvlášť pokud by se to nahrazovalo pofidérními okruhy v USA a na městských tratích někde na blízkém východě.

Reagovat
kubys

Mi je jasné, že jim šlo o popularizaci hlavně na největším trhu, ale 3 GPs v jednom roce v USA, to snad bylo jen v '82, kdy se jelo Long Beach, Detroit a ta šílenost v LV. Se totiž celkem bojím, že se ještě pokusí přidat třeba Watkins Glen nebo něco. A je to tragédie pokud zrovna Spa bude ob rok, Paul Ricard taky zmizí (jako tam to není moc na škodu, i když loni taky nebyl ten závod úplně k zahození), Monaco taky možná, čekám kdy někoho napadne vyhodit Monzu.

Jako umístění toho okruhu má Vegas rozhodně lepší, ale nelíbí se mi absolutně ten layout.

https://www.racefans.net/wp-content/uploads/2022/03/b-scaled.jpg

Jako byl bych třeba rád, kdyby se fakt jelo v tom Vietnamu aspoň příští rok, protože ta trať vypadá šíleně.

https://www.formula1.com/content/dam/fom-website/manual/Misc/Hanoi/Vietnam%2023t.jpg

Reagovat
Trand

Mně ten layout přijde celkem dobrý na závodění ale uvidíme no, je takový hodně jednoduchý. Na druhou stranu Baku taky vypadá podivně a často tam jsou dobré závody. Já myslím, že v USA je jedinej okruh kterej má Grade 1 (kromě těch, kde se závodí), kterou potřebuješ na uspořádání velké ceny a to Indianapolis Motor Speedway, respektive ne celej ten ovál, ale ten okruh, kde se závodilo tak 15 let zpátky. Ty další okruhy nejsou dostatečně bezpečné a nebo jsou uprostřed ničeho (Road America, koneckonců i ten Watkins Glen, Laguna Seca,...)

Vietnam se nepojede nikdy, tam tuším ty politiky co zařizovali ten závod zavřeli za korupci a chtějí od toho dát co nejrychleji ruce pryč

Reagovat
kubys

Jako vím, že ve Vietnamu zavřeli toho hlavního frajera, ale ta korupce prý neměla nic společného s F1, kdo ví, třeba se tam dočkáme, ono přeci jen když někdo nasype peníze, tak se tam pojede.

Reagovat
Chazy

Já nejsem nějakej F1 fanatik a epxert, ale svět prostě musí jít kupředu a realita je, že některý starý tratě jsou neatraktivní, špatně navržený a nebo prostě navržený pro auta, který neměly DRS a byly šířkou třetinový. Kdyby Monako a právě Paul Ricard byly návrhy nový tratě, tak nemaj absolutně žádnou naději na pořádání F1 a patří to i o dalších tradičních.

Lpění na tradicích je cesta k tomu, že se nikam neposuneš a já myslím, že zrovna ty tratě v F1 je potřebea pravidelně obměňovat podle toho, co ta technologie aut aktuálně vyžaduje. Ale tím nepopírám, že i nový tratě se nepovedly, například Soči je šílený fail

Reagovat
kubys

Viděl jsi loni závod na Paul Ricard? Nemůžeš říct, že by se tam prostě nedalo závodit...další věc, většina nových tratí pod vedením Tilkeho je prostě jedno a totéž (i když některé má i dobré), ale prostě přidání Miami byl jaký posun vpřed? To bych jel radši 1000x Nurburgring nebo pokud bych si měl vybrat novější trať tak Istanbul.

Soči stejně končí, nejen kvůli válce, ale pokud se někdy ještě pojede v Rusku, tak to bude Petrohrad.

Reagovat
Chazy

netrpělivost a neschopnost udržet pozornost, nebo spíš nezájem ji udržet, je dost zásadní aspekt digitální doby, s každou generací se to prohlubuje. Ani to nejde brát jako teorii nebo domněnku, tje čistej fakt

A ví to všechny sporty, proto tenis experimentoval s těma krátkýma setama, kde nejsou shody atp. Sporty si zavádí časomíry, aby se hrálo rychleji atd. Nikdo už není zvědavej na to, že sedí u sportu tři hodiny.

Hra je interakce, ale zrovna youtubeři, co dělají reakční videa, zvládnou během 8 minut ukázat 50 různejch věcí a na to reagovat, takže tje ten tiktok styl

Reagovat
Busby babes

taky se Perezovi dost smejou, ze ty jeho kecy o tom, ze mladi na fotbal kaslou protoze je to moc dlouhe... mladi na fotbal kaslou, protoze na to prestavaji mit a kluby jim to neusnadnujou.

Reagovat
Busby babes

jeste bych teda dodal, ze fotbal je porad nejpopularnejsi hra na svete a miliony deti chteji na ty svoje hrdiny koukat. Jen casto nemuzou. Perez vytahnul tenhle bullshit jen jako argument k superlize, ktera mela ale jedinej cil: dostat co nejvic garantovaneho prijmu nejbohatsim klubum, co se nechteji delit s tema pod nima... s nejakou divackou sledovanosti u mladych to nemelo nic spolecneho.

Reagovat
Trand

Commanders trying to be a normal franchise for at least 1 year challenge (impossible)

https://www.nfl.com/news/commanders-fine-dc-jack-del-rio-100k-for-comments-on-capitol-riots

Reagovat
Busby babes

Gronk konci. Jsme tu nejak umreli.

Reagovat
Trand

Tak offseason no, klasika. Ono se toho moc neděje většinou, i když zrovna tenhle týden se toho stalo dost i mimo Gronka. Goodell včera vypovídal v kongresu, navíc bohužel zemřel Jaylon Ferguson.

https://www.nfl.com/news/baltimore-ravens-lb-jaylon-ferguson-dies-at-age-26

Reagovat
mithro

on si to este urcite rozmysli. urcite

Reagovat
Dawon

Jako uprimne by me to zas tak moc neprekvapilo, kdyby se vratil treba nekdy v listopadu, pokud budou Bucs contenderi

Reagovat
kubys

Arch Manning od příštího roku k Longhorns. (I když víme, jak to občas je s tím commitnutím )

Reagovat
formic81

akorat jsem to chtel psat.. pro ty co nevi, tak je to synovec a taky 5star recruit

Reagovat
formic81

sledujete nekdo po ocku kauzu Watson? Browns jsou v pici podle me at dopadne jakkoliv, protoze NFL mu da stopku na sezonu tak ci tak.

Jsem zvedavej co budou delat, vetovat trade asi nemuzou ne? A Baker asi bude hodne podrazdenej

Reagovat
Trand

Moc jsem to nesledoval, ale vypadá to tak, teď jsem četl tohle:

NFL Network's Tom Pelissero reported Sunday that the league is expected to argue for an indefinite suspension of at least one year, and then Watson could apply for reinstatement following the 2022 season.

Každopádně dobře jim tak, nevím kde si sháněli informace, jestli jim Texans a Watsonův tým lhali. Já se i dost divil, že si pro něj někdo tradnul, dokud nebyly ty žaloby vyřešený. Ale je to prostě riziko no, když si vybereš frajera, proti kterýmu je bylo vedených 24 žalob současně. A jak píšeš, Baker není zrovna klidná povaha, takže pokud by měl případně hrát on, tak nevím, jak by se k tomu stavěl, jestli by vůbec hrát chtěl.

Reagovat
Kowe

Baker sam hlvic nez naznacil, ze hrat nebude. Takze Jacoby time

Watson by mel jit sedet zmrd a majitele Browns by se meli vhytnout se Snyderem za ruce a jit do prdele.

Reagovat
Trand

Jako já vím, že z jeho strany tam žádná chuť hrát za Browns asi není, ale zas nad tím přemýšlím tak, že když odmítne hrát, tak to poškodí jeho reputaci v rámci ligy a může mu to pak uškodit u podpisu pro jiný tým. A ačkoliv to není žádná hvězda, tak o něj zájem v rámci ligy určitě bude, pokud se nějak brutálně neodkope (což by třeba odmítnutí nastoupit být mohlo).

Reagovat
kubys

Souhlas, tohle je pro Bakera nepříjemná situace. Já si myslím, že nakonec hrát bude, jednak by přišel o peníze, za druhé může se pokusit všem vytřít zrak a přesvědčit nějaký tým, že jeho podpis by měl cenu. Pokud ho teda netrejdnou zničehonic.

Reagovat
Chazy

No, když pominu lidskou stránku, kde je evidentní, jak to celé bylo, když Watson platí miliony těm obětem, aby je umlčel a vezmu čistě sportovní, tak Browns to může být celé fuk.

Oni prostě chtěli franchise QB a dostali prakticky elitního, dali za něj jen tři první kola. A jemu je 26 let.I kdyby měl ban na 2 roky, bude mu teprve 28 a mají před sebou 10 let se skvělým QB.

Jim je to podle mě jedno, samozřejmě doufali, že dostane třeba 10 zápasů, ale podle mě jedna sezona je něco, co oni vůbec neřeší. Byl to call majitele, ne GM

Reagovat
Trand

A nemůže se stát, že bude mít narušenou psychiku a promítne se to do hry? Pokud by teda dostal letos stopku, tak dva roky bez fotbalu a bude dostávat strašnej hate ze všech možných médií, bude tlak na Browns aby se ho zbavili atd. Jako to si možná moc maluju, QBs obecně musí zvládat neskutečný tlak, ale asi bych tenhle faktor taky úplně nepodceňoval.

Reagovat
formic81

pro cloveka co ma takhle naruseny charakter, tak si myslim ze mu to bude uplne jedno.

Reagovat
Chazy

Tje samozřejmě faktor, kterej tu může hrát roli a formic nemusí mít nutně pravdu, sexuálních útoků, obtěžování, zneužití, se dopouští fakt úplně normální lidi s normální psychikou a prací, ani nemusí mít žádnou úchylku, nic, je prostě možný, že se tou svoji aktivitou Watson jen bavil, nepřipouštěl si následky, třeba si namluvil, že tje fakt normální, že to dělají beztak všichni ostatní hráči, že to ty holky baví, že dělají něco, čím ho v tom podněcují, cokoliv.

Ten charakter vyloženě narušený být nemusí a nemusí být vůbec ready na to, co přijde a bude to extrémně prožívat. Vesměs to může bejt obecnou metrikou hodnej a charakterní kluk, tak jako spousta chlapů, co někoho i znásilnila a šla za to sedět a fakt ho to bude ničit, no.

Reagovat
formic81

kdyby ty holciny byly 3-4 tak nereknu, ale ono jich dost pravdepodobne bylo kolem 60. Ikdyby nejak fyzicky nebo psychicky konfrontoval "jenom" pulku, tak to nemuze bejt normalni clovek, kterej premyslel na bazi, kdyz to delaj ostatni tak budu taky v pohode.

nikdo mu do hlavy nevidi, ale uz jenom z jaky pozice to delal mi neprijde jako cistej charakter.

Reagovat
Chazy

Jo, to já neříkám, minimálně určitá část jeho charakteru je posunutá mimo nějakej normál. Ale prostě to z něj nedělá psychopata, kterej nemá emoce a nedopadne na něj, co se kolem něj děje. Třeba i nějaký uvědomění, co způsobil, jak to zasáhne jeho, jeho blízký, jeho vztahy atd

Reagovat
formic81

jojo urcite, ale lidi zapominaji rychle.. ted muze na sebe rok sypat popel, prejit k budhismu, pristi rok hodi v prvnim zapase 300 yardu a vsichni ho budou placat po ramenech.. mel by skoncit ve sportu stejne jako Adam Johnson nebo jako Greenwood.

Reagovat
Dawon

Hele zas proste nehrat takovy sport 2-3 roky v kuse...nedokazu rict s jistotou, ze to na hracskou kvalitu nemuze mit vliv.

Reagovat
Chazy

Btw asi začaly keepery, jakože trade období, tak možná je na místě se podívat na svoje týmy a zamyslet se nad tím, jak je posílit.

Taky je asi na místě si říct, jestli hrajou všichni, co hráli loni a kdy bude draft, keeper deadline a další věci.

Taky by bylo fajn sem hodit ty články, kam se dávají trady

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ted vubec commishem v acku? Daval jsi to nekomu nebo si to furt drzis? Uz nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady imp btw, nedoslo mi, ze tady v diskuzi jsem se pod novym nickem jeste neobjevil. Prohral jsem sazku a imp musel umrit.

Reagovat
Dawon

Commish v acku jsem byl (a stale jsem) ja, ne Chazy A asi to jeste tenhle rok kousnu precejen je to oproti keeperu relativne malo prace

a teda RIP Imp

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem kokot. Pisu acko, ale myslim keeper.

Reagovat
Dawon

Jo tak druhy keeper ma uz rok Kowe na starosti

Reagovat
Busby babes

#NFL teams with the most arrests since 2000

Vikings - 55

Broncos - 54

Bengals - 50

Chiefs - 40

Browns - 39

Jaguars - 39

Titans - 38

Buccaneers - 37

Colts - 36

Dolphins - 34

Seahawks - 34

Fewest: Texans with 16

miluju jak se v US vsechno pocita.

Reagovat
Jerichoo

Wtf

Reagovat
formic81

Mayfield za 5kolo do Panthers..

takze Browns veri, ze si Watson zahraje a pokud ne, tak jsou asi ready odtankovat pro 1st overall, tradnou dolu a vezmou si picky za Watsona zpet

uprimne Bakerovi neverim, bude mit pred sebou horsi o-line a de facto srovnatelny play-makers.

Reagovat
formic81

a jinak aby dva QBs de facto z top 3 draftu bojovali o starting job, tak to se taky jeste urcite nestalo

Reagovat
Trand

https://www.cbssports.com/nfl/teams/CAR/carolina-panthers/schedule/regular/

Mohl by je sestřelit hnedka v prvním zápase sezóny, to by bylo super. Jinak já mu taky moc nevěřím, měl dvě ok/dobré sezóny a dvě špatné. Něco v něm je, ale nevím jestli Panthers jsou to pravé prostředí pro něj. Podle mě to dopadne tak, že Rhula vyhodí v průběhu sezóny a Panthers budou hledat jiného QB v draftu.

Reagovat
miky10

Však za Watsona dali první kola na další roky.

Reagovat
formic81

pravdu mas

Reagovat
Dawon

Si nemyslim ze to nejak souvisi s virou Browns, ze si letos Watson zahraje...nekupovali ho na rok ale na dalsich 10...proste to riskli a zatim teda ten risk uplne nevychazi no, ale ve finale jestli si posedi rok a pak budou mit elitniho QB, tak jim to asi muze byt fuk.

To PR hledisko je jim evidentne u prdele uz od zacatku...ale hodne bych jim teda pral, aby byli vytrestani vic nez jen jednim rokem.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

KEEPERY

Jak rika Chazy vyse, oficialne nam zaclo tradovaci obdobi.

Tradovaci clanky:

Chazykeeper - https://www.eurofotbal.cz/clanky/beckham-obeti-kradeze-66646/

Dawonkeeper - https://www.eurofotbal.cz/clanky/yorkuv-prestup-brzdi-vysoka-cena-28297/

Reagovat
Dawon

+ za me jedna dulezita informace: Rad bych se vzdal sveho tymu v Chazykeeperu, mit 3 fanty ve stejnem sportu uz me spise sralo, nez ze by mi to prinaselo nejakou zabavu a rad uz bych si nechal jen jeden redraft a jeden keeper.

Jedna se o tenhle tym https://football.fantasysports.yahoo.com/f1/38266/11

Prvni nahradnik je uz dlouha leta Busby, tak doufam, ze jeho zajem stale plati?

A zaroven tohle teda berte i vy ostatni jako dotaz ohledne toho, jestli hodlate pokracovat

Reagovat
Busby babes

ale jo. zkusil bych to. jen si budu muset vic nastudovat pravidla a tak.

Reagovat
Dawon

Poslu ti pak doma link na pravidla...ikdyz vzhledem k tomu, co nadhazuje Kowe nize, bych s tim jejich nastudovanim mozna chvilku pockal

Reagovat
Kowe

Já mám trochu pocit, že už náš to obecně moc nebaví/není čas. Teď jsem byl tedy týden pryč, víceméně mimo internet pořádně, takže se na to můžu vrhnout až teď. Každopádně z mýho pohledu by to chtělo větší změny tak, aby to mně to chytlo pořádně zpátky. Zároveň končit nechci, na to mně to pořád baví dostatečně, jen pozoruju jak u sebe, tak u ostatních klesající tendenci aktivity, což se teda vysvětluju klesajícím zájmem.

Proto mě takhle z hlavy napadají dvě věci-

1) U hráčů keeperů si zcela regulerné sám sobě přiznat, jestli opravdu chci hrát keeper a starat se o ten tým dostatečně, tzn být aktivní, ne jenom přijít na draft a pak nastavit 12x sestavu. Tak aby liga byla aktivní v tradech (alespoň nějaký zkoušet a debatovat o nich) a na waiveru. Podle mě není ostuda říct, že tohle hrát už nechci/nezvládám/nemám na to čas, právě naopak, víc ocením, když někdo otevřeně řekne, že už hrát nechce než to, že bude v lize přežívat bez snahy cokoliv vymyslet. Sám taky už mám míň času a energie tomu věnovat čas mimo hrací dny nfl.

Můj osobní pohled je momentálně takovej, že takových hráčů je tu tak 10-14 max a i u těch pozorujeme pokles aktivity. A v tom přápadě bych klidně byl pro radikální řez a pro založení jednoho novýho keeperu.

2) Redraft bych změnil tak, aby nebyl ve stejným formátu jako je keeper. Hrát to stejný na 2-3 místech mi přijde moc repetetivní a jeden z důvodu proč to naše fanta silně pokulhává. Proto bych byl proto, abychom zkusili změnit pravidla a formát ligy (ať už redraft nebo keeper, za mě je oboje ok) Možností je spousta od 2QB ligy, přes PPR až po odstranění kickerů a přidání dalšího spotu na regulerní pozice).

Osobně totiž musím říct, že dost uvažuju, co vlastně dál z hlediska lig, současnej stav mě nemotivuje tomu věnovat znovu víc času, než jak jsem tomu měl loni. Samozřejmě je to jen můj názor, ale rád bych si přečetl názory ostatních, jestli chtějí něco měnit případně jestli vůbec chtějí hrát.

Reagovat
Dawon

Pod tohle bych se asi skoro do puntiku mohl podepsat no Taky u sebe ten pokles zajmu a aktivity sleduju uz nejakou dobu (taky proto chci aspon jednu tu ligu pustit, at neni ta pozornost az tak naredena).

Souhlasim, ze nejake zmeny by tomu urcite mohly prospet, takze za me rozhodne souhlasim, aby se alespon vykopla nejaka diskuze a vyjadrili se i ostatni hraci, co si o tom mysli a jak v tuhle chvili vlastne vidi svoji budoucnost.

Reagovat
Trand

Já jak hraju jenom redraft, tak jsem celkem v pohodě a baví mě tenhle formát. Ale asi bych se žádným změnám nebránil pokud by většina chtěla, možná teda ten nápad s 2 QB se mi moc nezdá, ale co píšeš dál třeba odstranění kickerů nebo nějaké další věci, proč ne. Nebo ještě PPR ale s tím, že za catch bude 0,5 bodu a ne 1 bod.

Reagovat
Dawon

Odstraneni kickeru je jedna z veci, co uz mi dlouho lezi v hlave, ale vzdycky to zapomenu v offseason dat do hlasovani Jakoze fotbalova fanta je sama o sobe oproti treba NBA nebo MLB dost velka haluz, ale kickeri sou proste fakt generator nahodnych cisel a hrozne me uz roky serou Ne ze by teda zrovna tohle byla tak revolucni zmena, ktera by to mela cele otocit, ale osobne bych to hodne ocenil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

Kdybyste si udělali ten keeper pro elitní, aktivní hráče, kde bude nejlepších 12 z těch dvou, tak já bych byl jen rád. Já bych prostě nenastoupil, oba ty moje týmy by zanikly.

Za mě by to bylo asi to nejlepší, co byste mohli udělat.. Kdyby tu byli náhradníci, tak bych letos pustil oba svoje týmy a prostě už tak hrozně moc lidí má týmy v obou ligách.

Ta úroveń nikdy nebyla vysoká, poslední roky už je fakt mizerná a já tomu třeba přispívám tím, že už to moc neřeším. Mohli byste to dát dohromady, převést si hvězdičky za vítězství z obou keeperů dohromady a prosetě pokračovat v užším kroužku.

Kdyby pak někdo někdy skončil, máte tady spoustu hráčů, co už to hrálo a třeba by pak chtěli se vrátit a brali to víc vážně, kdyby byli v lize, kde se na to nesere. V mým keeperu je tak maximálně 6 lidí, co objektivně to hraje jako keeper, zbytek to hraje jako další redraft, nepřemýšlí nad tím a nedělají vlastně nic

Reagovat
Busby babes

k tomu 1 nad tim prave taky premyslim, jestli tomu rozumim dost, abych to ostatnim nekazil...

to zruseni kickeru bych dal taky. Nevim, prijde mi ta pozice strasne nahodna, tak pak zalezi, jak to clovek bere, ze je tam zakomponovane i vic stesti a dela to zajimavejsi souboje nebo naopak, ze vlastne nezalezi na nejake znalosti nebo jak to napsat a je to jen loterie.

Reagovat
Trand

Základ je nechat si na konec 10 dolarů a vybrat si toho nejlepšího kickera, když už jsou všichni bez peněz. Ideální je kombinace týmu, který má dobrý útok na to aby se pravidelně dostával k redzone soupeře a zároveň byl špatný v redzone a dobrého kickera, to by mělo vždycky zajistit hodně bodů.

Reagovat
Zaschrona

Za mě by měla redraft liga zůstat dle pravidel relativně standardní, aby byla snadno přístupná pro nové hráče, protože jakmile ta liga zanikne, je postupem času pekelně obtížný nacházet nové hráče pro keeper. U ligy, která má pravidla velmi blízko tomu, co je typické, je to seznámení se s fantou nejlehčí. Za mě od toho neutíkat. Měnit to podle mě chce keeper.

V případě keeperu za mě nedává smysl současný formát omezení na 8 keepovaných hráčů. Celá liga je od počátku betonovaná v myšlení, kdy si držíš co nejlepší osmičku hráčů, co je přes, tak se pokusíš prodat - a ani to reálně třeba ani moc nejde, protože půlka hráčů reálně prostě aktivní moc není a na nabídky trejdů nikdy nereaguje. V některých případech asi nepomůže nic, částečně je to určitě tím, že na to ti lidi dlabou, ale velkou vinu za to dávám taky tomu statickému neatraktivnímu nastavení pravidel.

Chybí tomu to, co tenhle formát podle mě dělá - a to je dlouhodobá práce s talenty. Pokud netankuješ, momentálně má cenu si nechávat pouze ty, kteří už mají jasnou roli, z toho pak plyne, že dává totální smysl myslet o lize spíš jako o redraftu než uvažovat dlouhodobě. Výhodou toho systému je, že je lehčí dělat rebuild a dělat solidní výsledky i s minimálním úsilím, znalostí a prací s tím týmem.

Cestou ven podle mě je postupná transformace ligy směrem k dynasty (tj. 20-30 hráčů na rosteru, keepuješ všechny, kdy se draftují jen nováčci) nebo alespoň k formátu, který tu ligu udělá značně flexibilnější (ve stylu keepuj kolik hráčů chceš - o to později ale budeš draftovat). To by automaticky mělo přinést víc aktivity i atraktivity, protože to rozboří současný jasně daný herní matrix "nabuš top 8, za zbytek ideálně sežeň picky" - a takhle každý rok.

Vedle toho je určitě cestou postupná transformace k zavedení superflex pozice (tj. slot, kam můžeš narvat QB nebo jakoukoliv další útočnou pozici - 2QB liga dává moc velkou hodnotu i těm nejhorším QB jen protože hrají) což by výrazně zvedlo hodnotu QB, omezení nebo vyhození kickerů a obran (moc velký prvek náhody, který to podle mě zábavnější moc nedělá), možný flex slot (větší flexibilita v plánování sestavy i budování týmu), zavedení PPR (klidně jen poloviční, za mě dobrý kompromis), sranda věcí typu -4 extra body za pick six pro QB nebo navázání FAAB dolarů na výsledky v minulé sezoně nebo na počet keeperů, atd.

Všechno tohle by podle mě udělalo ligu potenciálně zábavnější, má to cenu ale probírat, jen pokud zároveň je ochota do toho investovat čas. Za mě by bylo lepší ho investovat do něčeho, kde má liga flexibilní cesty k budování týmu a pokud možno lidi, kteří do toho jsou ochotní investovat čas. Jestli by třeba bylo určité východisko to, že by se jeden keeper vydal na odváženější cestu, druhý zůstal dejme tomu tam kde je teď, možná by to byla cesta.

Reagovat
Kowe

Otázka co je standartní, protože momentálně většina lig už dávno jede nějakou formu ppr (sám jsem za 0,5 taky). Z hlediska přístupnosti sice souhlasím, otázkou je ale co ta přístupnost je, za mě nejvíc přístupný je to, když budou lidi aktivní a pomůžou tak ukázat novým o co jde a to jaký jsou pravidla je až sekundární.

Ohledně statičnosti a případný pomoci v tom, že přejdeme na dynasty bych asi i souhlasil. Ale tam je ještě víc než v keeperu nutnost aktivního zájmu hráčů, prostě potřebuješ ty hráče víc znát a ne se spolíhat na to, že ti někdy za x let doroste nějakej talent. Ale ano, taky mě docela vadí formát, že je mi často první kolo uplně k prdu, protože se první sezonu neprosadil tolik, takže je třeba mimo top 8 a zároveň ho ani nikdo nechce koupit. Radši bych abych si ho mohl podržet a to by potřeba víc slotů byla určitě. Ale celý je to teda podmíněný zájmem nás hráčů fanty.

Ohledně postupné transformace pak spíš nesouhlasím, za mě by měl být ten řez naopak okamžitej. Klidně jak píše chazy, nechat si hvězdičky, ať máme nějakou kontinuitu ale udělat full novej draft se vším všudy.

Superflex se mi osobně líbí- je to novej impulz ohledně strategie a zároveň to, jak říkáš, zvýší důležitost QBs, která je momentálně tristní. A taky se to ve fanta světě dost rozšířilo v současné době. Kickery bych vyhodil určitě, ppr jsem taky 100% pro.

Naopak proti bych byl za změny v FAAB, přijde mi to zbytečně komplikovaný pro nic za nic.

Ohledně dvou keperů nevím, nemyslím si, že je na to dostatek hráčů kor když chazy chce končit, dawon chce hrát jen jeden a já spíš taky.

Reagovat
Kowe

Za mě tedy ideální scénář asi tohle (třeba názor změním za pár dní)

Založit novej keeper/dynasty- superflex, 0,5ppr, bez kickerů (tzn QB, 2RB, 3WR, TE, FLEX) jestli s defkou nebo bez momentálně nemám proferenci.

V redraftu zrušit kickery a pobavit se, jestli taky nezkusit 0,5ppr ať je změna alespoň menší a je víc relevantních hráčů.

Ale hlavně teda tenhle týden všichni popřemýšlet, jestli chtějí hrát aktivně nebo ne.

Reagovat
Zaschrona

Já to myslel tak, že bych do standardní ligy např. nechtěl zavádět superflex nebo vyhazovat kickery. Podle mě to k té klasické redraft lize patří. Je ale fakt, že PPR je spíš ku prospěchu než naopak, no.

Já pořád primárně vycházím z toho, že chceme pokračovat nějak v tom, co už roky nějak funguje. Ale jestli má být cesta, že se nás najde dostatek, kteří by měli zájem to rozjet znova s tím, že všichni počítáme, že to je zábava na roky dopředu, nejsem asi proti. Zase ale pak otázka, co s aktuálními ligami. Osobně si teoreticky umím představit, že bych třeba i měl zájem dál hrát jak něco nového, tak to stávající, jakkoliv si myslím, že by to šlo i cestou evoluce aktuálního, přeci jen, když u toho svědomitě trávíme dlouhé roky, není asi úplně ono to zas jen tak zahodit. Ale jako jsem otevřený vlastně všemu, když ten výsledek bude pozitivní. Zase to nechci brát tak, že tak, jak to vidím já, to berou všichni. Je možný, že aktuální systém některým vyhovuje, jakkoliv teda o nich zatím nevím.

Nápad s FAAB je primárně odkaz na ten můj nápad s tím "keepuj hráčů kolik chceš" - podle mě by měl být odvážný tým odměněn třeba touhle cestou.

QB, 2RB, 3WR, TE, SUPERFLEX, FLEX = 9 hráčů + případně obrana nebo klidně i kopáči, na tom tolik nesejde. Lavička má v dynasty být vždy ideálně 1,5-2x toho, co je počet hráčů, kteří hrají - taky záleží, jestli by nás bylo 8 nebo 14 - tak cca 13-15 hráčů na lavičku + tak 2-3 IR sloty. Podle mě trochu lepší, když to úplně nepřeženeme, aby FA měla alespoň trochu zajímavé hráče.

Ono pro superflex klidně může být i méně manažerů, ale i obecně je podle mě lepší, když nás bude 8, kteří tomu budou dávat hodně než aby nás bylo 12, kde na to skoro půlka bude kašlat.

Cesty bych k tomu viděl dvě. Buď čirá revoluce - tj. nová liga s aukčním draftem a vedle toho řešit, co s aktuálními keepery. A nebo evoluce - zřejmě cestou transformace jednoho z keeperů, klidně i za cenu výměny manažerů mezi nimi. Superflex by šlo zavést nejdřív od další sezony, aby se měli všichni šanci připravit. A rozšíření rosterů by muselo probíhat postupně - draft by se jel teď ještě starou formou kvůli vytrejdovaným pickům. Pro příští sezonu bychom keepovali cca 14 hráčů, nadrafovali pak pro rok 23 cca dalších 10 hráčů. Pak už superflex a dynasty, kde hada nahradí lineární formát draftu, dropujeme už jen 3-4 hráče dle délky draftu Nebylo by to úplně fér a ideální, ale možná by to mohlo být lepší než pro všechny zahodit celou tu historii, kterou tu už máme.

Jinak teda ještě by mohlo dávat smysl zavést body za returny kicků a puntů. Dohromady by to moc neudělalo, jen by to trochu zvýšilo relevantnost některých hráčů. Bod za 25 yardů. Podle mě by to moc ničemu nevadilo, pořád férovější než body kickerům.

Reagovat
Kowe

Já bych určitě ze snahy o pokračování nevycházel, právě naopak. Už teď je v ligách půlka hráčů v obou, obě chřadnou. Za mě je jediným řešením nová. Pokud jsme to chtěli transformovat, tak se mělo začít před 2 lety. K tomu kdyby se přešlo do jedné a druhá zůstala, tak ty týmy budou dost nefér přebíratelný. Nevidim vůbec žádnou výhodu toho pokračovat mimo nostalgie.

Založit novou, přenést si názvy, přenést si hvězdičky je jediným řešením pro mě, co má šanci to nějak oživit. U zbylých scénářů vidím jako výsledek to, že to stejně brzo umře.

Hráčů bych ideálně 12- min 10, max 14, 8 už je hrozně málo.

Reagovat
Zaschrona

Ok, pokud se najde dost lidí s tím, že počítají, že to je hra na dlouhé roky, protože jinak to nemá cenu ani začínat, pak jsem určitě pro.

Jinak pokud chceme hrát superflex, tak 10 lidí skoro stačí - ve 12 lidech už to je dost drsný. Si vem, že ti bude startovat každý týden 24 QB z 32, už jen tohle bude automaticky tvořit masivní poptávku po trejdech a po každém jakkoliv relevantním QB. Teď jich je relevantních třeba 20, nově to bude třeba 60. Za mě je to super, ale úplně to mění uvažování o celé fantasy.

Reagovat
Kowe

Možná si samozřejmě jenom projektuju pocity do jiných, ale příide mi, že už to moc nebaví většinu a čerstvej start je vždycky v takovým případě fajn věc. Kor když máme ty ligy dvě a máme tu tak 4 týmy, který by potřebovaly převzít jen tím, že majitelé už hrát nechtějí a k tomu dalších pár týmů, kde majitelé nejsou aktivní. Jak psal chazy, jedna nová liga je východisko, zbytek řešení problému izolepou

Ohledně superflex ve 12 mi to přijde fajn pořád. starterů je 32, k tom use jich část promění, rookies k tomu a furt tam můžeš narvat RB když bude potřeba. A říkám no, momentálně je superflex hodně populární a hraje se 12. A to, že to změní uvažovaní o QB markantně, je jenom dobře.

Reagovat
Zaschrona

Jo, asi souhlas. Ale pořád mi přijde, že je nás tu docela dost, které nás to baví a jsme aktivní... škoda to znova nenakopnout.

A hratelný to určitě je, ale je to prostě už dost drsný, bude úplně běžný, že když se ti zraní tvůj QB, tak jiného starting QB bez trejdu třeba už neseženeš, což se teď stát v podstatě nemůže.

Reagovat
Dawon

Neco takoveho bych si taky dokazal predstavit

Tech Zaschovych navrhovanych 20-30 keepovanych hracu na rosteru je teda sice podle me hodne extrem, ale nejake rozumne rozsireni rosteru i poctu keeperu by mi taky smysl davalo, protoze taky souhlasim s tim, ze ty dobre tymy se proste dostavaji do nekonecne smycky keepovani 8 dobrych hracu a pak zoufale snahy prodat vse ostatni a takhle porad dokola skoro kazdy rok.

Jinak ale se vsema tema tvojima navrhama souhlasim Tak uvidime, co na to ostatni.

Reagovat
Kowe

Za mě je těch 20 ok. 30 je asi hodně takhle, ale to bych si asi načetl, co je tak ideální. Jinak to teda není jen o těch dobrých týmech ale, protože i ty slabší týmy třeba neberou 3 rookies v top 15 picích a nemůžou je keepnout všechny, takže se jim ten rebuild taky komplikuje. Je mi jasný, že to víš, jen si myslim, že je to dobrý zmínit

Reagovat
Zaschrona

Ono to na první dobrou vypadá šíleně, ale pokud už to máme měnit, tak za mě určitě směrem k tomu, že keepujeme celý tým. Hraju NHL keeper, kde keepujeme 12 hráčů z 23+5IR hráčů. Hraju NBA keeper, kde keepujeme 10 z 15+3IR hráčů. Ve obou těch ligách je nakonec ten matrix úplně stejný jako máme tady - snažíš se nabušit keepery a prodat cokoliv keepovatelného za picky. Nic dalšího v tom moc není, zbytek uvažování je jak v redraftu - lavičku rok z roku vyměníš, většina hráčů dlouhodobě nemá žádnou hodnotu. Ani jeden ten formát neumožňuje pracovat s hráči a dávat jim čas na to se rozvinout, vyjma top talentů - respektive v NBA tohle trochu je, kde to je taky dynasty nejblíž a taky mě ta liga baví výrazně víc.

Každoroční měnění laviček umožňuje tu ligu vyrovnávat, to se ale neděje, pokud zároveň umožňujeme lepším hráčům prodávat nadbytečné hráče za picky a dále se tím posilovat. Za mě to nedává takhle smysl. Buď podle mě chceme vyrovnanou ligu s tím, že si několik hráčů necháváme (a to nás, zdá se, moc už nebaví). A nebo dlouhodobou ligu, kde máš čas a prostor s tím týmem pracovat.

Pokud by to neměl být formát typu dynasty, pak potřebujeme formát ve stylu "keepuj hráčů kolik chceš." Změnilo by to uvažování, protože čím víc hráčů bys keepoval, tím později bys draftoval. Ligu by to automaticky vyrovnávalo - slabý tým by vytrejdoval, co by mohl, pak by měl spoustu picků s nejzajímavějšími nováčky a volnými hráči a měl by šanci provést pořádný rebuild. Nabušený tým, co by keepoval spoustu hráčů, tak by měl sice dobrý tým, ale žádnou pomoc z draftu by neměl. Bylo by to za mě zajímavé pro všechny, otevřelo by to spoustu možností, které teď nemohou fungovat.

Je ale důvod, že většina lidí místo těchto nápadů raději hraje dynasty. Fantasy fotbal díky ní má celoroční relevanci, drafty nováčků do fanty odpovídají dost tomu, co se děje reálně a vytváří to hodnotu i hráčů, o které si teď neopřeš kolo. Dává konečně smysl poslat několik zajímavých hráčů a picků, třeba i za několik let, za hvězdu, což tady nejde. Máš šanci koupit talent, kterému věříš, pokud už se ho někdo jiný chce zbavit. A ten aspekt max snahy nabušit x top pozic v tvém týmu tam není - nedává to smysl, protože ti hraje jen nějakých 9 hráčů a ne 20.

A těch pozic to prostě chce hodně - jen SF ti vytváří potřebu mít minimálně aspoň 4 QB, a u dalších pozic to platí podobně - chceš mít minimálně zdvojené pozice + místo pro extra depth a rozvoj talentů. Takže tak cca 25 hráčů na tým, na léto rozšířit, před prvním týdnem zas sundat na původní počet hráčů. Dohromady z toho vznikne spousta příležitostí a nutných extra rozhodnutí, které teď dělat nemusíme - teď máme jen keepery a pak nadraftujeme předem určený počet hráčů a hotovo. Představa, že někdo dropnul tuhle offseason Bradyho, aby si ten svůj konec ve fantě pak zas rozmyslel, ta je super...

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

Hele pro 0,5 PPR jsem taky, na druhou stranu bych kickery ponechal, změnil bych ale bodování trochu, protože mi přijde blbý, aby chipshot do 19 yds měl 60% hodnotu jako kop z 55 yds. Ale chápu, kopáči jsou trochu loterie.

Superflex je fajn nápad, hodně by to zvýšilo variabilitu.

Reagovat
Zaschrona

I Yahoo už nabízí možnost to změnit tak, že kop vždy odpovídá yardům, z kterých to bylo kopnuté. Takže z 17 yardů za 1,7 bodu, z 59 yardů zas za 5,9. Já jsem teda pro vyhazov kickerů, ale možná by to mohla být pořád pozitivní změna. Sleeper případně má těch možností ještě víc, např. to jde nastavit jen u kopů přes 30 yardů. Možná by to mohlo být zajímavý...

Reagovat
Kowe

podle me neni u kickeru problem s tim, ze by kopy byly extremne blbe bodovany, ale to, ze je to jak hodit kilo do forbesu a doufat, ze mi padnou troje tresne.

Reagovat
Zaschrona

Já bych kickery zrušil, ale zmínit mi to přijde fér.

Reagovat
kubys

Tvl, nevím, co máte za zkušenosti, ale já si fakt neuvědomuju, že by mě kicker někdy podělal.

Reagovat
Chazy

Podle mě nejde o podělání, ale o to, že K jsou jediná pozice, která nejde projektovat.

Celá fantasy má být o tom, že vybíráš nejlepšího hráče na základě nějaký analýzy vycházející z toho, kdo s kým hraje, kdo má jakej matchup. A můžeš brát vpotaz jen to, kdo hraje doma a kdo venku, ale můžeš skončit i u toho, kde je jaký počasí.

Kickeři jsou ale pozice, kde se to prakticky nedá a je to celý jen naprosto random. Samozřejmě ve finále na konci sezony se ta kvalita ukáže, ale v samotných matchupech je to fakt totální náhoda a nemá to nic společnýho s nějakým expertním posudkem. Top obrana může způsobit, že má kicker strašně moc kopů z velký vzdálenosti, protože je nepustí blíž, ale může způsobit i to, že kopy nemá skoro žádný, ale i tak se může stát, že ten tým proti top obraně dá 3 TD a má jen 3 extra pointy.

Nikdy nevíš, na základě čeho toho kickera pro zápas bereš a nebo dlouhodobě startuješ, opíráš se jen o jeho obecnou kvalitu a možná yahoo projekce. A to prostě není fantasy hraní, je to jen loterie

Reagovat
kubys

No tak ale v tom případě to je tak i v reálným životě.

Anyway přesně na tohle jsem četl docela fajn článek.

https://www.4for4.com/2022/preseason/debunking-randomness-kickers-fantasy-football

Reagovat
kubys

Moment to je jinej očividně.

Reagovat
kubys

Jinak já tu argumentaci celkem chápu...Btw zrovna mě u kickera často hodně ovlivňuje počasí (stejně jako u QB) a jsem schopný poslat nějakýho borderline kopáče místo třeba Butkera, když ten má kopat třeba ve vánici, ale to je jedno, jestli bude hlasování, tak jsem očividně v menšině.

Reagovat
Barm@n

Já osobně jsem spíš pro zachování současných keeperů s tím, že v nich dojde k nějaké revoluci. Jsem stoprocentně pro zrušení kickerů (a za mě klidně i obran) + zřízení minimálně jednoho FLEX slotu (WR/RB/TE). SUPERFLEX bych nezaváděl (je to za mě defacto to samé, co zřízení 2. QB slotu), posunulo by to ten keeper jinam než bych si přál. O rozšíření počtu keeperů se můžeme pobavit, ale za mě by jich pro zachování současného formátu mělo být max. 10-12, dynasty bych z toho nechtěl. PPR 0,5 super nápad.

Zároveň je potřeba říct, že já jsem jeden z těch, kterým už zůstala jen 1 keeper liga, tudíž u sebe nepozoruju nějaký extra pokles zájmu o správu toho týmu. Jak jsem psal, jsem spíš pro reformu toho stávajícího formátu (upřímně by mě i trochu mrzelo, kdyby ta keeper liga jen tak zanikla), ale pokud tady bude silná vůle založit něco nového, tak do toho s váma rád půjdu. K té potenciální nové lize přidám jeden podnět – v minulosti jsme tady řešili založení ligy „o prachy“, v případě založení nové dlouhodobé soutěže se za mě nabízí to v nějaké podobě zvážit. Ono už když by každý člen dal na rok nějakou směšnou částku (200, 500), tak by to dohromady dalo budget na odměny vítězům (nějakou pičovinku k hvězdičce u názvu týmu – třeba upomínku na umístění + např. kšiltovku oblíbeného týmu). Případně by prostě vyhrál ty prachy, ale já bych byl teda radši pro nějaké ceny .

Reagovat
Kowe

Přiznám se, že u mě to teda je tak že chci 100% novej. Vůbec nevěřim, že by se to mohlo zlepšit. Aktivní hráči se v těch dvou nějak vyfiltrovali plus mínus, ale to rozdrobení je naprd.

Ale nějakej poplatek s tím, že se za něj koupí pohár/triko, tak za mě klidně. To by pro zvýšení propojenosti komunity mohlo být fajn.

Reagovat
miky10

Souhlasím se vším, jen bych podotknul (možná si to tak myslel, ale nejsem si jistej), že jakýkoliv případný PRO ligy s penězma se za mě musí týkat výhradně redraftu, ne keeperu. A i tak bych byl spíš proti, kdo chce hrát o peníze, měl by si podle mě založit svojí novou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad 1) Nejsem proti zalozeni jednoho novyho keeperu s aktivnima hracema. A nebudu si nic nalhavat, ja bych mezi nima urcite nebyl. Myslenky ohledne konce mam kazdy rok, ale vzdycky se nejak rozmyslim, ze to jeste dam. Nicmene uz fakt jedu jen ze setrvacnosti (a evidentne nejsem sam), coz lize jako celku urcite neprospiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak pokud by se zorganizovala nejaka redraft money league, tak tu bych zkusil. Fantu se mi nechce poustet uplne, jedeme tady uz skoro dekadu a je to fakt supr tradice. A ty penize by samozrejme byly dobra motivace tomu venovat pozornost cely rok.

Reagovat
Chazy

Hele, jestli je to takhle, tak když skončíme my dva, zůstane jen 18 unikátních hráčů pro keeper. Když jsme tvořili Dawonův keeper, bylo u mě unikátních 12, do toho bylo asi 16 zájemců o novej keeper.

Prostě čas se posunul, někoho to přestalo bavit, někdo na keeper neměl a odešel, někdo prostě zestárnul a už nechce trávit tolik času hraním hry.

Podle mě fakt bude nejlepší pro všechny, když se Dawon a Kowe dohodnou na tom, že nemá smysl udržovat sloty pro 24 hráčů, když je využívá 18 (a bude to klesat), ty keepery prostě zruší a na základě společný domluvy a zkušeností založí jeden nový, elitní, kam si pozvou 10 nejkvalitnějších hráčů a pro ty ostatní to prostě skončí.

Ze zkušenosti říkám, že organizovat keeper a srát se s tím, když 1/3 hráčů neví, jaký má keepery, zapomíná se přihlásit do ligy, pak zadat keepery, pak nevědí kolik jich zadat, pak nepřidjou na draft, pak tam draftují backup RB místo top talentů, pak celej rok neudělají waiver a jdou keepovat 2 QB, 2 kickery a defenzívu..., je to celkově strašně frustrující.

Kdyby dali ti dva hlavy dohromady a udělali si fakt kvalitní keeper s kvalitními hráči, kde se bude víc tradovat, bude to kompetitivnější, prospěje to všem

Reagovat
Kowe

vidím to naprosto stejně

Reagovat
Dawon

Reagovat
Mihi

Ja to mam podobne. Hram stale redraft aj keeper, ale uz nemam zaujem aky som mal kedysi, je to uz len zo zotrvacnosti. Keeperov nastavim, kontrolujem zostavy, snazim sa hladat dobrych hracov z waiveru ale uz tomu nevenujem tolko casu, lebo uz mam ine priority.

Cize ak by mal niekto zaujem o moj tim v keeperi alebo o zlucenie keeperov do jedneho tak som kludne ochotny sa svojho timu vzdat.

Reagovat
Kowe

A případně nová liga yb tě zase nastartovala tomu pověnovat hoďku/dvě týdně nebo ne?

Reagovat
Tomoro

Keepery za mě určitě potřebují změnu a nový impuls. Ten jsem si nadělili i já v životě a frčím v říjnu na rok až dva na Zéland. Tam vůbec nevím, jak na tom budu s časem. NFL se pro mě bude hrát v debilních časech a nebudu tomu dávat tolik. Takže se mnou do nového formátu nepočítejte. Po návratu se kdyžtak připomenu do pořadníku Redraft hrát určitě budu, že bych na fotbal zanevřel úplně to určitě ne.

Reagovat
Kowe

Hezky pekne co tam jedes delat?

Reagovat
Tomoro

Working holiday. Takže z části pracovat, ale hlavně cestovat. Uvidíme, co se stane. Jedu tam brutálně vyčistit hlavu a načerpat zkušenosti.

Reagovat
Trand

Tak ať se ti tam líbí.

Reagovat
Tomoro

Reagovat
KoryVCF

Kámoš tam odjel na rok až dva, no a už je tam 8 rokem :)) Ať se daří ;)

Reagovat
Tomoro

i to se může stát a nebo budu za půl roku zpátky

Reagovat
Kowe

jen kdyby ti tam nějakej Tongánec, kterých je tam hodně, doporučoval navštívit Tongu, tak to nedělej je tam uplný hovno co dělat

Reagovat
Tomoro

dík za tip čemu se vyhnout

Reagovat
Sali5

Já bych v případě založení nové jednotné keeper ligy neměl problém vzdát se své pozice, redraft mám zájem hrát i nadále a nebránil bych se nějakým změnám

Reagovat
Eric_The_King

Ahojte, mých pár postřehů a názorů ke změnám v ligách:

- v keeperu bych byl pro založení nového s více keepovanými hráči, případně bych klidně hlasoval o dynasty. Je fakt, co už tady zaznělo, těch pár aktivních hráčů se snaží tradovat přebytečné hráče, pracovat s draft picky a podobně, ale většina má jasně daných těch 5-6 elitních hráčů a nedá se s tím moc nic dělat. Víc keeperů by to snad omezilo. Nepovažuju se za nijak elitního hráče, ostatně jsem ten pitomý keeper nikdy nevyhrál , ale řekl bych, že minimálně počtem tradů a aktivitou bych se snad do nějaké lepší skupinky dostal, takže bych byl rád, kdybyste mě vzali.

- redrafty asi taky potřebujou nějakou změnu, ať už half-PPR, nebo zrušení kickerů a klidně i DEF pozic, nebo zavedení WR/RB/TE FLEXu. Přiznám se ale, že jsem oproti keeperu dával redraftu v posledních dvou-třech letech jenom málo času, a upřímně nevím, jestli by se to nějak změnilo jen změnou formátu/pravidel. Ale jsem hluboko v béčku, takže na rok to můžu zkusit.

Reagovat
Jerichoo

ja sem určitě ochotný povenovať tomu viac času ako aktuálne.

Na fóre síce nie som príliš aktívny, ale čo sa týka môjho týmu tak je tam podľa mňa počas tých rokov vidieť jasný progres. Jedinú rezervu mám v trejdoch, tam mi chýba trošku odvaha

Som za akékoľvek zmeny na zatraktívnenie. Kicker ma posral niekoľko krát ako asi každého tak pokojne by som vyhodil minimálne jeho. K slotom na keepovanie by som musel trošku porozmýšlať, ale ten systém, že každý ma draft pickov podľa počtu keepovaných hráčov mi celkom sedí.Myslím, že by bola veľká škoda to po tých rokoch rušiť, mňa to rozhodne baví aj keď mi do toho trochu vstúpila moja zaneprázdnenosť posledné dva roky. Od tejto sezóny to však bude ohľadom času u mňa určite oveľa lepšie.

FANTE ZDAR

Reagovat
niflheim

K diskuzi - mi by se líbilo mít větší roster/více keeperů, více by to třeba vedlo i k zajímavějšímu draftu, případně by to i pozvedlo aktivitu. Já osobně jsem tradů za celou dobu udělal tolik, že by to šlo spočítat na prstech ruky JPP.

Reagovat
Kowe

No a budeš schopnej se tomu věnovat tak, že bys jich udělal víc? U dynasty dost odpadá waiver a aktivita je právě na tradech. Člověk pak nemůže tradovat jen pro zlepšení těch svých top 8, ale měl by tradovat i ty horší hráče, protože je stejně bude keepovat a musí se tak dívat do budoucnosti daleko víc.

Reagovat
niflheim

Slepice-vejce jako mě v minulosti rozčilovalo, že nemůžu keepovat nebo držet v týmu talentované hráče co třeba teď nebo nějaký čas nebudou mít fantasy hodnotu. Myslím, že by se mi více GM styl hry líbil a bavil.

Reagovat
niflheim

Patriots trade WR N'Keal Harry to Bears for 2024 7th-round pick. (via Mike Garafolo + Ian Rapoport)

Reagovat
Chazy

Když tady řešíte, jak oživit ligy, můžete se zamyslet nad tím, co jsem kdysi chtěl udělat, ale nějak se k tomu nedostal.

V principu jde o to, že byla chyba zakládat C-League, protože trvá dva roky, než se člověk dostane z C do A, přitom úroveń hráčů, jejich znalosti a celková kompetitivnost těch lig není moc rozdílná. V áčku jsou jednoznačně hráči, kteří hrajou hůř než hráči v céčku, bylo to tak vždycky, vždycky to tak bude. Podle mě nemá smysl dělat z toho tolik úrovní. Kdykoliv jsem měl béčko v nižích ligách, neviděl jsem moc rozdíl.

Udělal bych to tak, že bude:

A-League

B-League 1 a B-League 2

Sestupy a postupy by byly:

Vítězové obou playoff (tzn. dva nahoru, dva dolů)

Vítězové obou playoff + vítěz ZČ, který nevyhrál playoff a nebo ten s lepší bilancí z obou lig (3 nahorů, 3 dolů)

Nejlepší z obou playoff a obou ZČ (4 nahoru, 4 dolu)

Nejlepší hráči z obou playoff a ZČ, pokud jsou unikátní (tzn. 2-4 podle toho, jestli playoff a ZČ vyhrají jiní hráči a nebo ne)

Já osobně bych volil 4 a nebo tu variabilitu. Postupy a sestupy by se míň hrotily, byly by to prostě 4 kompetitivní ligy, kde by každá výhra něco znamenala, nebylo by to jen o tom, kdo vyhraje v áčku a kvalifikuje se nahoru. Ale aspoň by si víc hráčů zahrálo o něco, zkusilo áčko. Stejně hráči v céčku tipují hráči na základě random věcí stejně jako v áčku

Reagovat
Busby babes

to vypada fajn.

Jinak za sebe musim rict, ze mi to C vubec nevadi a uziju si to i tam. Tak jen ze treba pro me by ten argument: musi dva roky cekat nez se dostane z C do A uplne neplati.

Reagovat
Chazy

To chápu, jen je tu prostě skutečnost, že kdybys hrál áčko, třeba bys ten rok dopadl úplně stejně jako v céčku není prostě ten rozdíl v kvalitě takový, aby to mělo smysl rozdělit na tolik úrovní. Před 11 lety jsem myslel, že bude, ale prostě není

Reagovat
Busby babes

ja chapu jak to myslis, a mozne to i je. jen proste rikam, ze to, ze hraju C me osobne treba vubec nevadi.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Busby babes

ale ja tohle neresim ani u te PL draft fanty. Ten draft si uziju stejne, zalezi na aktivite lidi v te lize.

Reagovat
Mada

Šílený je, že hrajeme už tak dlouho. Kdo je tady všechno od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-42774/?forum=1#p8160701

Tady je uplne prvni clanek s pravidlama kdyz se ve vetsim zacinaly rozjizdet ligy. Pokud beru lidi co hrajou furt, tak Chazy, nifl, miky, Trand, koudak, Eric, ja, ty, Maresma. Mozna i vic, jsem linej to kontrolovat nejak dukladneji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyz ted vidim, ze to bylo v lete 2013, tak bych to mozna symbolicky chtel dotahnout pristi rok presne do jedny dekady. Keeper se asi rozpusti, ale tak rozjedme aspon tu jednorocni money league.

Reagovat
Trand

Jj, já hraju áčko myslím od začátku, keeper už pár let ne.

Reagovat
Mihi

Ja hram tiez od zaciatku

Reagovat
C0br

Reagovat
Zaschrona

Asi dává smysl.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomoro

souhlas. 4. varianta se mi taky líbí. Za mě mi nikdy nevadilo hrát Cčko, ale aktivita tam trochu uvadala. Tohle by to mohlo trochu zase nakopnout.

Reagovat
Djibril6

čtvrtá varianta může být

Reagovat
Dawon

Za me dobry napad, me osobne na redraftu vzdycky nejvic stresuje vidina sestupu a timhle by to snad trochu opadlo, kdyz by to nebyla uz takova pohroma

Reagovat
Trand

Za mě 2 iděální.

Reagovat
Trand

Jako varianta 2, aby bylo jasno

Reagovat
Trand

A ještě k tomu píšu jak Babiš dpč

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Jerichoo

Ja som za 4

Reagovat
Dawon

https://www.nfl.com/news/eagles-wr-devon-allen-disqualified-due-to-false-start-in-110-meter-hurdles-final

Nevim, jestli ste nekdo trochu sledovali pribeh tohodle typka, ktereho podepsali Eagles a byl zaroven ted jeden z favoritu na zlato na MS, ale dopadlo to teda velice nestastne pro nej o 0,001 sekundy to teda opravdu nasere

Reagovat
Sali5

Jo, bylo mi ho teda dost líto. Pro ty, co nebudou číst článek, tak před pár týdny zaběhl třetí nejrychlejší čas historie. Kdyby ten start fakt nějak výrazně (nebo teda vůbec) ulil, tak neřeknu, ale tady se o tisícinku nevešel do povoleného reakčního času

Zároveň je ale dobře, že i vzhledem k tomu, že se MS koná v USA, tak z toho pořadatelé neudělali frašku a nekompromisně podle pravidel ho vyloučili.

Reagovat
Busby babes

ta hranice proste nekde byt musi.

Reagovat
Dawon

Tak ale on vystartoval az po vystrelu, nejak logicteji by mi davala ta hranice smysl proste v moment vystrelu, ne desetinu po nem. Pokud to nekdo trochu riskne a po haluzi trefi, tak good for him

Reagovat
Busby babes

zas jako vis, jaka je reakcni doba lidskeho mozku. Takze kdyz to nekdo trefi uplne presne, tak se bere, ze startoval driv prave diky tomu. Vsichni to vedi, vsichni vedi, co riskuji. Me to pravidlo dava smysl a neprijde mi nijak kontroverzni.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Problém je, že dle studií, které si IAAF nechala udělat, jsou lidé schopní reagovat ještě rychleji, i sami sobě doporučili kdysi ten limit snížit na 0,08 vteřiny.

https://www.worldathletics.org/news/news/iaaf-sprint-start-research-project-is-the-100

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

https://heavy.com/sports/indianapolis-colts/andrew-luck-podcast-retirement-early/

https://theathletic.com/3406313/2022/07/11/andrew-luck-podcast-colts/

Kdyby nejaky fanda podcastu nemel do ceho pichnout, tak na Athleticu pred par dny vysla 6dilna serie Luck, ktera se po rozhovorech s obrim kvantem lidi snazi lepe odhalit, proc Luck skoncil tak mlady...mapuje to vesmes cely Luckuv zivot a jde to fakt do zajimavych detailu, zatim mam za sebou 3 dily a je to za me velka pecka.

Ten podcast by mel byt normalne dostupny zdarma i pro lidi, co si neplati Athletic.

Reagovat
Busby babes

https://open.spotify.com/episode/5ozeovE9cDyFwP3nvPnL0S?si=0db4728b13ba4930

je to na Spotify. Athletic dava myslim vsehcno na Spotify, jen tam jsou reklamy.

Reagovat
Dawon

Reagovat
KoryVCF

Zdar, jen tak ze zvědavosti, zkoušel někdo koupit lístky do Mnichova na NFL ? Ten systém byl teda velká haluz..

Reagovat
Busby babes

People in front of you: 769561 - sold out

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

By mě zajímala reálná fanouškovská základna v NFL, když 800.000 lidí je ochotno jet na zápas do Německa a spousta dalších to vzdá tak jako my tady, protože je před náma 800.000 lidí. Většina lidí by prostě na zápas nešla a stačí jim televize

Reagovat
Busby babes

tak je to vlastne atrakce. spousta lidi by to brala jako moznost pro novy zazitek, rekl bych. ale realne pak na NFL treba ani nekoukaj.

Reagovat
Kowe

To si myslim, ze teda koukaji. Precejenom jenom EU ma nejqkych 450 milionu plus dalsich 65 UK.

Reagovat
Busby babes

jako mas pravdu, ze ve vysledku tech 800k neni zas tolik no,

Reagovat
Chazy

Jo, ale jestli se NFL dostala třeba na 10 mega aktivních fanoušků v Evropě, je to šílenej úspěch

Reagovat
Kowe

bych vařil jen z vody, ale nějakých 5 si myslim, že to bude určitě.

Reagovat
KoryVCF

já byl jen 260k , takže nikdo nic dobrý..

Reagovat
Trand

To už je vyprodané jo? Já jsem si říkal, že bych možná jel, kdyby to bylo za rozumnou cenu, ale nějak jsem nezaregistroval, že už se prodávají.

Reagovat
Zaschrona

https://www.scotsman.com/news/people/nfl-fans-fume-as-thousands-miss-out-on-tickets-for-historic-munich-game-at-allianz-arena-3773495

Fans claim that no Captcha or verification was in place on Ticketmaster, meaning that thousands of tickets were sold to potential scalpers and resale sites.

Na stubhubu dostupné za pouhých 18k. To už je levnější letět do Ameriky a zas zpátky...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

To sem zvedavy, jakou bude mit jeste dohru, si NFL asi za ramecek neda udelat takovou reklamu prvnimu zapasu v nemecku

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

Jen v německu bude lepší atmosféra

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Dawon

Ja teda nekdy pred par mesici nekde registroval muj email, at me pak informujou, az to zacne, ale asi vitr teda

Reagovat
Trand

A já zaregistroval, že jsi to psal sem, tak jsem na tebe spoléhal, že sem hodíš info, až tě informujou.

Reagovat
Dawon

tak skoro nam to vyslo no

Reagovat
mithro

skoro sme tie listky mali na dosah

tiez mi nic neprislo

Reagovat
Trand

Tak dáme fantu o prachy a kdo bude nejlepší týden před zápasem, tak se mu složíme na ten lístek za 18K no.

Reagovat
Chlupatá máma

V tý době už to ale bude v €...

Reagovat
KoryVCF

ty krávo..

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Auto nebo Brady

Reagovat
Trand

Jo a pak bude nedejbože Brady zraněný a budeš za 33K USD koukat na Gabberta proti Lockovi.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

33K za Traska proti Lockovi zní teda o hodně líp no.

https://www.youtube.com/watch?v=lMj8IMaMDiM

Reagovat
Chazy

Rozdíl mezi nima je, že Lock už v NFL ukázal, že je sračka a byl draftovanej jen proto, že je velkej, silnej a atletickej, vždycky byl mizernej ve čtení obran, readech, úplně všem mentálním Trask je naopak malej, slabej a neatletickej, ale génius, co posunul Gators k hraní defacto NFL ofenzívy.

Věřím mu určitě víc, minimálně na to, aby dostal občas šanci jako bridge. Lock podle mě brzo skončí, Geno ho prý přehrává v kempu a je favorit na startování.

Takže je to 33k za Traska proti Genovi a to já bych se třeba i podíval

Reagovat
Trand

Jo, já chápu co jsi chtěl říct, v Traskovi je ještě nějaký příslib zatímco od Gabberta (a dle tebe i Locka, s čímž asi víceméně souhlasím, jen bych ho ještě asi úplně na 100% neodepsal) už nelze čekat nic novýho. Pointa byla v tom, že jestli tam někdo pojede kvůli Bradymu a ten hrát nebude, tak je mu asi jedno, jestli bude koukat na Gabberta nebo Traska nebo Gena nebo Locka, pokud to teda není vyloženě fanda nějaké Gators nebo těch dalších univerzit no.

Každopádně dle stránek Bucs a Seahawks:

Trask - 6ft5, 235lbs

Lock - 6ft4, 228lbs

Reagovat
Chazy

Jo, ale Trask je socha, tyhle míry má i Brady Lock ten poslední rok dokázal běhat a dost tím trápil soupeře, má víc svalů, je silnější, Trask dal na 64 runů 50 yardů naopak. Lock hodí 80 yardů, Trask má ruku jak Tua

Reagovat
Trand

Jo souhlas, Lock má hru založenou na atletice a silné ruce, která ho pak často i zradí, protože háže do double a triple coverage atd, žádný génius ve čtení hry to není. Traska znám jen jménem z college, takže se rád nechám překvapit jestli v něm něco je, pokud teda někdy dostane příležitost.

Reagovat
Kowe

Já to stejný

Reagovat
Zaschrona

Jojo, taky nic nepřišlo.

Reagovat
kubys

Reagovat
Djibril6

Já byl ve frontě nějak 471xxx, takže totálně bez šance.

Reagovat
niflheim

Ono to prý ani nebylo limitované počtem, kolega z Německa říkal, že ví o dvou lidech, co si koupili 6 lístků každý.

Reagovat
Trand

Kyler podepsal u Cards, prodloužení o 5 let (smlouva do 2028), částka 230,5 mega, z toho 160 garantovaných. V přepočtu na rok 2. nejlépe placený QB za Rodgersem, má i víc než Mahomes. Má i druhou největší garanci ze všech QB po Watsonovi.

Nevím no, talentovanej nepochybně je a Cards se asi ulevilo, že s nimi zůstal po těch prohlášeních, ale jdou o něm všelijaký zprávy že není úplně týmovej a trochu by mě to znepokojovalo.

Reagovat
Chazy

Ani Rodgers není týmovej pořád je to potenciálně top 5 QB v NFL a dlouhodobá jistota výher.

Já bych to asi neřešil, je to jen pět let. Kdyby se ukázalo, že na to nemá, stejně jim bude 5 let trvat najít někoho jinýho. U QB prostě nemá moc smysl tohle řešit a spekulovat, hlavní je, že není nejdražší v lize, za 2 roky ten kontrakt bude třeba 5. nejvyšší.

Reagovat
Trand

Jako prakticky už o nic nešlo, ale Kyler odmítl nastoupit na poslední drive playoff zápasu (který už byl jasně prohraný). Já nevím no, to prostě u spoluhráče nechceš vidět. Navíc šly zprávy, jak není schopnej přijmout zodpovědnost atd. Prachy neřeším, ty jsem tam hodil jen pro informaci.

https://www.si.com/nfl/2022/02/13/kyler-murray-colt-mccoy-wild-card-loss

Reagovat
Chazy

Všechno beru, ale je mu jen 24 let v tom věku bejt trochu čůrák zas není taková katastrofa, on si nabije hubu a něco změní. Ten zmíněnej Aaron kvůli tomu nešel první a skončil na tři roky jako backup, zaručeně mu taková facka prospěla.

Kyler to má jiný, no, od HS ultratalent, přetahovali se o něj fotbalisti a baseballisti, šel v prvním kole MLB, mezitím se stal superhvězdou college, pak šel první overall do NFL, vysral se na tu MLB, v NFL hned hvězda.

Je prostě možné, že mu to stouplo do hlavy víc než Lamarovi, Luckovi a dalším vyspělejším a moudřejším, ale furt je to defacto kid.

Reagovat
Chazy

https://www.spotrac.com/nfl/rankings/average/

Každopádně už 43 hráčů NFL má 20+ mega

Reagovat
Trand

A dali mu do smlouvy, že musí aspoň 4 hodin týdně sledovat video

https://twitter.com/RapSheet/status/1551661427949174784/photo/1

Jako asi to nic moc neznamená, ale ještě jsem to u žádnýho jinýho QB ve smouvě neviděl. Docela bizár.

Reagovat
miky10

To naopak skoro určitě něco znamená, ne? Kdyby o něm věděli, že dře jak kůň a připravuje se jak může, tak by je snad tohle ani nemohlo napadnout mu tam dát.

Reagovat
Trand

Jako je to divné no, ale zas to neznamená, že nesleduje vůbec nebo tak něco. A 4 hodiny týdně mi přijdou snad jako úplné minimum. A ani nevím jak by to chtěli vymáhat, možná mu dají prázdné kazety jako tuším Jamarcusovi Russellovi nebo komu a pak se ho budou ptát, jestli koukal na video. Ale zas kdyby o něm měli pochybnosti, tak mu nedají takové peníze žejo.

Reagovat
miky10

No nevím, já to vnímám tak, že je jedním z mála lidí, co má talent na to dovést franchise k úspěchu, tak mu ty peníze dát museli tak jako tak. A kdyby o něm pochybnosti neměli, tak v tý smlouvě taková věc prostě není.

Reagovat
Dawon

https://www.nfl.com/news/cardinals-remove-independent-study-clause-from-kyler-murray-s-contract tak uz tu klauzuli dali pryc To je zase dobra komedie

"After seeing the distraction it created, we removed the addendum from the contract," the Cardinals said in a team statement, obtained by NFL Network's Mike Garafolo and Rapoport. "It was clearly perceived in ways that were never intended. Our confidence in Kyler Murray is as high as it's ever been and nothing demonstrates our belief in his ability to lead this team more than the commitment reflected in this contract."

Jestli jim jako dopredu nedoslo, ze to urcite leakne a ze to lidi asi nebudou vnimat zrovna pozitivne, tak to fakt dobra prace

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Chris Carson is retiring due to a neck injury, per @RapSheet

Reagovat
mithro

Julio J do Tampy, som zvedavy, ci este dokaze nieco okrem liecenia zraneni.

Reagovat
Dawon

Taky sem zvedavy...ale jako trojka na WR, ktera bude vyuzivana prilezitostne, by to snad jeste mohlo fungovat.

Reagovat
Dawon

Wide receiver DK Metcalf, Seahawks agree to terms on three-year, $72 million extension

Jsem zvedavy na toho Deeba, hadam ze bude chtit aspon tech 25/rok, mozna i vic

Reagovat
Trand

To mi přijde jako dost. Nemyslím si, že třeba Allen Robinson je o tolik horší a podepsal za 15,5 na rok.

Reagovat
Dawon

To je takove tezke no...proste ma za sebou 400yardovou sezonu, asi nemel nejlepsi vyjednavaci pozici Jakkoliv teda situace u Bear byla otresna (ne ze by to loni u Hawks bylo o moc lepsi)...navic je o 5 let starsi, coz byl taky urcite faktor. Verim ze bude dobry, ale asi nejde uplne vyloucit, ze uz se k tem svojim top vykonum nevrati, protoze ta jeho kariera obecne je hrozne nahoru/dolu.

Jinak teda i osobne radim Metcalfa vys nez jeho, ikdyby oba byli v top forme.

Neni to samozrejme vylozene malo, ale furt vnimam DK jako jednoho z tech nej mladych WR a kdyz uz tam padla ta hranice 30/rok, tak je 24/rok dost rozdil...vetsinou to v NFL proste funguje tak, ze jakmile nejaky top hrac na pozici nastavi tu latku, tak se pak tomu pak ti ostatni alespon priblizujou.

Reagovat
Trand

Už to začíná

Center Ryan Jensen suffered a knee injury and was carted off the practice field Thursday during training camp. It is believed to be a serious knee injury NFL Network Insiders Ian Rapoport and Mike Garafolo reported.

Rapoport and Garafolo added that the hope is to have a definitive diagnosis on Jensen's injury in the next few days.

Reagovat
formic81

docela me udivuje ze JC Tretter furt nema kontrakt

Reagovat
niflheim

Velkolepý návrat Bryana Storka.

Reagovat
Chazy

Jsou tam Paridis a ten Tretter

Reagovat
Dawon

49ers signed Deebo Samuel to a three-year, $71.55 million extension through 2025.

One of the bigger sagas of the offseason ends, as has been expected for months, with a new contract for the star receiver. NFL Network's Ian Rapoport reports the deal includes $58.1 million guaranteed. The average value of this deal does not match those Davante Adams and Tyreek Hill received earlier this offseason, but it still makes Samuel one of the highest-paid receivers in the league. With his contract situation resolved, Samuel should return to practice this week and slot in as a high-upside WR1 in fantasy drafts.

Tak nakonec teda vsichni ti mladi WR z toho draftu 2019 dostali skoro identicke penize...osobne bych teda Deeba zaradil nejvys a cekal sem pro nej taky nejvetsi penize, to Niners nakonec nevyslo nejak dramaticky draze.

Reagovat
Trand

Taky bych ho čekal výš. Ale zas se může opírat víceméně jen o jednu kompletní sezónou, i když samozřejmě neskutečnou. Ale rozhodně bych mu dal víc než DK.

Reagovat
formic81

Reagovat
Kowe

Dostal ale slušný garance, čekal bych teda ale minimálně delší smlouvu.

Reagovat
Chazy

CBS Sports' Josina Anderson reports NFL Disciplinary Officer Sue Robinson is expected to announce her decision on Deshaun Watson's potential suspension "by some time Monday".

Reagovat
Trand

@MySportsUpdate

Deshaun Watson has reached confidential settlements with 3 out of the remaining 4 civil lawsuits that were filed against him, according to attorney Tony Buzbee.

Ashley Solis, the first plaintiff, is among those to settle.

There is only one civil lawsuit against Watson left.

Deshaun Watson settling three more cases will not have an effect on Judge Sue L. Robinson's suspension ruling that is expected to come in the morning.

Reagovat
mithro

Deshaun Watson was suspended six games; he was not fined

Reagovat
Chazy

Browns ho podle mě brali s tím, že dostane 17, takže z toho by byli vystříkaní.

Je to šílenství, ale asi se těžko vyhodnocuje něco, co se vyřeší všechno mimosoudní dohodou. Nahovno je, že to ukazuje, co si může bohatej sportovec dovolit, když mu pak nevadí vyplatit oběti

Reagovat
niflheim

Píči to je výsměch

Reagovat
Dawon

Naprosty vysmech

ale NFL se jeste muze odvolat a jestli to chapu spravne, tak pak by o tom rozhodoval Goodell nebo nejaky clovek, ktereho on urci...takze pokud hou chcou suspendovat na dyl, tak to porad maji celkem pevne v rukou

Reagovat
Trand

Jj, tak nějak to je:

While 20+ women accused Deshaun Watson in civil lawsuits, the NFL brought just 5 cases to Judge Robinson.

NFL argued for a full-season suspension. Robinson hands down 6 games.

NFL could appeal & potentially add games. The NFLPA could then look to sue in court. This isn't over.

Reagovat
mithro

hlavne ze borec za tiket dostal celu sezonu. a uz ani nehovorim o deflategate

Reagovat
Trand
Reagovat
Trand

Tak koukám, že je to anketa na premiéra, ne prezidenta, ještě lepší.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

NFL suspended Dolphins owner Stephen Ross until October 17 and stripped the team of their 2023 first-round pick and 2024 third-round pick for tampering violations.

Ross is also barred from any league meetings until the Annual Meeting in 2023, has been removed from all league committees, and was fined $1.5 million. The report found the Dolphins "had impermissible communications" with Tom Brady in 2019, 2020, and 2021 as well as former Saints coach Sean Payton in January of 2022. Neither person ended up working for the organization. Miami was also investigated for tanking after former coach Brian Flores claimed Ross offered him $100,000 per game to intentionally lose in 2019. The league found that comment "was not intended or taken to be a serious offer."

Reagovat
Dawon

To s tim Floresem a tankovanim je teda vtipne...takze jako uznavaji, ze takovy komentar probehl, ale vyhodnotili, ze Ross jenom vtipkoval? velmi zajimava interpretace

Reagovat
Trand

To taky vůbec nechápu teda, to by si žádalo nějako podrobnější vysvětlení.

Reagovat
Chazy

Četl jsem názor, že NFL nechce přiznat, že byla takhle narušená integrita hry, že se někdo odvážil takhle podvádět a porušovat pravidla soutěže, takže to zahráli do autu, ale aby ostatní majitelé a Roger nebyli nasraní, tak dali Rossovi a klubu exemplární trest za tampering

Tohle dostali kdysi Chiefs

Kansas City will forfeit its third-round pick in the 2016 NFL Draft and its sixth-round pick in the 2017 NFL Draft and pay a fine of $250,000. In addition, Head Coach Andy Reid has been fined $75,000 and General Manager John Dorsey has been fined $25,000.

Reagovat
Kowe

je možný, že je to varování ale s tím, že si liga udrží tvář.

Ikdyž teda po těch sračkách od Snydera, Watsona a teďka i Dolphins se jim to za poslední rok docela rozbíjí.

Reagovat
Chazy

Já nemám tyhle teorie rád, ale dává mi to hrozně smysl. Dát 1,5 mega majiteli a vyhodit ho z ligy na X měsíců kvůli tamperingu, to nedává smysl. Mají jednoho GM za celou dobu a ten nedostal pokutu žádnou, prostě to fakt působí jak trest za něco jiného

Reagovat
Dawon

Taky mi to tak pripada no...prijemny tyden pro Goodella, jestli k tomu jeste jako bonus nezvysi ten Watsonuv trest, tak ho lidi ukamenujou

Reagovat
formic81

fantu hrat nebudu, ale pridavam mensi tip z tabora Niners. Aiyuk je totalne odskocenej a znemoznuje vsechny DBs zatim v campu. Mohl by mit fakt breakout year

Reagovat
Kowe

a nebo jsou ti DB slabí

Reagovat
formic81

jj banda kokotu

Reagovat
Chazy

Člověk neví z kempu Bucs uniká, že Gage je nebránitelný pro first team a taky nevíš, jestli to znamená, že je super a nebo že je secondary nahovno

Reagovat
Kowe

a pokud uniká, že zrovna on je nebránitelnej...

Reagovat
formic81

tak ono asi bude zalezet kdo na nej hazi a jak ten hrac pusobil predtim. Aiyuk byl vzdycky 3rd choice a to jsme ani nehrali moc pro-passing offense, coz by se letos melo o dost zmenit a jenom diky tomu by mel mit vetsi cisla

nicmene Gage mi vzdycky prisel jako zajimavej WR.. proc ne

Reagovat
Trand

Tak ono taky záleží na Lancovi, jak mu to půjde žejo.

Reagovat
Chazy

No, když mu to nepůjde, tak za rok na něj bude házet Brady a pak se ukáže

Reagovat
Trand

O tom se nějak spekuluje, že by tam šel? A není na ně ještě naštvanej, že ho nedraftovali?

Reagovat
Chazy

Je to oblíbená spekulace byl by geniální pro Shanahana, Shanahan pro něj, vždycky jim fandil, pochází ztama. Co jsem pochopil, tak Brady vůči nim žádnou averzi nemá.

Mluví se o nich, Dolphins a pokračování v Bucs/konci kariéry. Hádám, že týmy jako Colts mu prostě neprojdou přes rodinu, i kdyby to byl sebelepší match a už mu projde jen Florida a Kalifornie

Reagovat
Trand

To právě vím no, že je odtamtud a je fanda, proto jsem myslel, že by vůči nim mohl cítit nějakou zášť, že si ho nevybrali, zvlášť když on si ty křivdy pamatuje. Soudím teda podle toho dokumentu o těch QBs co byli draftovaní před ním, co jsi sem házel. Na druhou stranu 23 let v lize a 7 superbowlů asi pomůže. Navíc by asi musel být naštvaný na všechny když šel až v 6. kole, jen jsem myslel, že k 49ers by mohl mít nějakou extra zášť vzhledem k tomu, že byl fanda a pravděpodobně snil že za ně bude vyhrávat. Ale asi je blbost aby to držel i po takové době no.

Já bych ho teda z pohledu 49ers u Rams viděl celkem nerad, snad zůstane na Floridě, ideálně by teda mohl k Dolphins a tím pádem do AFC.

Reagovat
Chazy

Jo, já myslím, že fakt nemá důvod mít spadeno vyloženě na niners. V případě Aarona je to něco jiného, když si myslel, že bude first overall

A to Miami smysl dává, prostě oni mají fakt super tým, získali Hilla a další hráče, no a jestli Tua se nezlepší, tak proč nezkusit vzít Bradyho na rok, dva

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

*Z pohledu Rams u 49ers

Reagovat
Trand

Tak ono hlavně každoročně se v kempu vyhypuje spousta hráčů. Neříkám že s Aiyukem je to lež, druhou půlku sezóny měl velmi slušnou, ale prostě člověk to musí brát trochu s rezervou. Když budeš číst zprávy od reportérů a insiderů, tak máš pocit že minimálně 20 týmů jede na superbowl a celkově jsou všichni hrozně skvělí a extrémně se zlepšili. Všichni mladí QBs udělali velký krok dopředu, z Lawrence a Kirka bude nezastavitelná dvojka, Lamar je zatím v nejlepší formě svého života atd.

Reagovat
formic81

vsak ja vim, nesleduju to prvni rok. Prinasim tu informaci jenom diky tomu, ze ho mam nasledovanyho a vim co dokaze. Zaroven tomu napomaha skvela team culture a uprava schematu.

Extremne se na to tesim, konecne budeme mit deep passing game, coz v kombinaci s genialni running scheme bude pro soupere tezkej orisek. Kdyz prejebou box, tak to otevre spoustu 1 on 1. Ano vse bude zalezet na Treyovi, ale Jimmy nas v tomhle strasne limitoval.

Reagovat
Chazy

A Lance má mít nějak dobrej deep ball? Mně přišlo, že má jen sílu v ruce, ale sám neví, kam to letí

Reagovat
formic81

ano mel by mit, samozrejme ze bude prehazovat, nicmene videa z campu ukazuji tu tendenci hazet delsi mice a celkove se mu vyrazne zlepsila mechanika. Navic v offseason jsme draftovali Graye, ktery je presne deep threat s velkou rychlosti a podepsali jsme i McClouda, ktery je primarne returner, ale pry by mel dostat i nejaky touches jako deep threat.

Ja necekam, ze Trey bude atakovat 4500 yardu, ale cekam ze ukaze plno zablesku, ktere budou prevazet nad nedostatky. Myslim si, ze mu ten redshirt year velmi pomohl a nasledny camp kdy hraje se starters proti top 5 obrane to jenom podpori. Navic v minulym roce uz naskocil do dvou zapasu. Ikdyz Kylova offense je sice velmi tezka pro chapani hry a managovani utoku, zaroven vsak nabizi spoustu safety blankets jak QB usnadnit hru a to se Lancovi bude v prvnim roce moc hodit. Trey bude ready

Reagovat
Chazy

No, ok já mu věřím zhruba jako kdysi Allenovi, tak třeba se budu stejně hodně plést

Reagovat
kubys

Tak...Zach Thomas opět není v HOF, nechápu

Reagovat
Dawon

A-LIZEE

Zahlasujte prosim o vhodnem terminu pro draft...ten zacatek bych daval klasicky asi na +- 7-8 vecer

https://rallly.co/p/ZmWBDWDPj8zB

Reagovat
formic81

Roquan Smith chce pryc z Bears.. to se mu nedivim

Reagovat
Trand

Pár zajímavých zpráv z training campu od Gregga Rosenthala:

The Patriots are really installing a zone-blocking scheme out of nowhere under apparent new play-caller Matt Patricia. This is a huge departure from their more traditional (and successful!) gap-heavy power rushing attack. Even Patriots.com's Evan Lazar wrote that Mac Jones looks "out of sync and sometimes uncomfortable," a far cry from his rookie camp. Jones himself said he was getting "his feet wet in the new offense." Oof. It shouldn't be a shock the new look hasn't produced immediate results in practice, considering New England ran the old system, installed by Charlie Weis, for the last 21 years.

It's officially time to worry about the Packers' offensive line. The unit has struggled in camp, right tackle Elgton Jenkins appears likely to start the season on the PUP list and no one knows when left tackle David Bakhtiari will return.

Bears coach Matt Eberflus was noncommittal about presumptive No. 2 receiver Byron Pringle's availability for Week 1. NFL Network Insider Ian Rapoport reports that N'Keal Harry has a high ankle sprain. There have been other more minor injuries to Justin Fields' already-thin crew. At some points over the weekend, according to The Athletic, Fields was throwing to a three-receiver set of Chris Finke, Nsimba Webster and Isaiah Coulter.

Matthew Stafford had a procedure on his elbow this offseason and he's still in pain when he throws the ball, even though he hasn't thrown the ball much this offseason. It's hard to know how his situation will unfold, but the Rams quarterback looked good uncorking some deep throws over the weekend.

Mitchell Trubisky has been treated like a starter in Pittsburgh, getting nearly all the first-team reps. First-round pick Kenny Pickett has been stuck with the third team. Trubisky hasn't exactly set himself apart with his performance, however, and Steelers scribes still cling to Mason Rudolph being the team's most accurate quarterback.

Drew Lock started the Seahawks' scrimmage hitting his first 10 passes on two touchdown drives, according to Bob Condotta of the Seattle Times. Lock reportedly outplayed Geno Smith throughout the scrimmage, mostly against Seattle's starting defense. Geno was solid, if unspectacular, which is similar to most of his camp reviews. I thought Lock would get more first-team reps going forward, but it didn't happen Sunday.

Eagles coach Nick Sirianni noted that 2020 first-round pick Jalen Reagor is just "battling for a spot" on the team. He might just get it. According to Bo Wulf of The Athletic, Reagor is enjoying his most consistent camp.

Co se týče těch Bears tak nevím jestli jsem někdy viděl horší skupinu WRs, tam to zachraňuje jenom Mooney. Nedělají to Fieldsovi jednoduchý. Víc zpráv z kempu kdyžtak tady: https://www.nfl.com/news/2022-nfl-training-camp-early-standouts-rookies-turning-heads-and-updates-on-key-

Reagovat
Dawon

K tem Patriots bych jeste doplnil, ze je ten utok pry zatim naprosta katastrofa a novinari sou naprosto zdeseni z toho, jak to vypada prakticky kazdy trenink Nefunguje OL, receiveri se neuvolnujou, je tam tuna nedorozumeni a hlavne zadne naznaky zlepseni, vcera to byl pry snad vubec nejhorsi trening za celou preseason

Snad jedine pozitivum je zatim Thornton, ktery pry vypada docela fajn.

Reagovat
Trand

Sám Rosenthal je fanda Pats a taky z toho nevypadá nadšený, tak uvidíme no. Rád bych Billovi věřil, že ví, co dělá, ale ty zprávy o vašem útoku nevypadají moc dobře no.

Reagovat
Dawon

Ono je to proste jak ty spatne tymy, ktere berou QB vysoko na draftu, pak kazdy rok meni trenera/OC a ten mlady QB ma kolem sebe proste ve vsech smerech dost na picu situaci...

Pats sou porad relativne dobre a stabilne vedeny tym, ale bohuzel si presne tohle ted zaziva taky Navic s Patriciou jako pseudo-OC

Jinak teda ti Bears a jejich WR room, to je na kriminal ty jmena nezni ani jako skutecni lidi

Reagovat
Trand

Nemám pochyb o jeho trenérských schopnostech, jen aby ho to lpění na Patriciovi nepřišlo draho. Ale stejně nevěřím, že to bude takový průser, hráči se sehrají a oni si to nějakým způsobem sedne.

Z těch Bears znám jenom Webstera, ten chvilku dělal returnera u Rams a chytil možná tak 5 přihrávek v offense. Ty další dva přesně jak píšeš nezní ani jako skuteční hráči O Harrym asi víš sám nejlíp jak na tom je a Pringla si vybavuju z Chiefs, ale jestli to má být WR2 tak to good luck.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

Jojo, tohle sem taky uz zaznamenal Je to fakt cele jedna velka saskarna...rad bych veril, ze Bill vi co dela, ale zatim me to moc optimismem nenaplnuje

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

Becton out for season

Reagovat
Chazy

Jets signed OT Duane Brown to a two-year contract.

Reagovat
Chazy

RB James White announced his retirement from the NFL.

Stačil měsíc s Patriciou ale asi je to rozumný, zranění ho zničily. Každopádně slušnej nadprůměrnej RB a pro tenhle moment se nikdy nezapomene:

https://www.youtube.com/watch?v=Axj4FVhkoL8

Reagovat
Dawon

velky sympos a v tom SB s Falcons byl uzasny...140 yardu, 3 TD a ta posledni 2pt konverze na vyrovnani, hodne epicky vykon

Reagovat
Kowe

3 prsteny a 18,5 milionu. Krásná kariéra na passovýho rb.

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
Sali5

Král

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Mě hrozně zajímá, jestli ho pustí do HoF Je to top 5 WR historie NFL, asi i top 100 hráč historie celý ligy, ale dělá jen ostudu

Reagovat
Trand

Jsem chtěl napsat, že ho tam nedají jako Owense, ale teď koukám, že Owense tam zvolili v roce 2018, to mi úplně uniklo. I když AB má těch kontroverzí fakt strašně moc, to je reálně třeba 15 incidentů.

Reagovat
formic81

Top 5 historie

Reagovat
Chazy

Těch 6 let dominance, co měl, to prostě je NFL prakticky nepoznaný. Hráči jako Larry a Steve Smith si nahráli čísla dlouhověkostí, ale Calvin a Brown prostě dosáhli takový kvality v jeden bod, že se tomu fakt rovnají jen hráči jako Rice, Owens, Marvin Harrison a Moss.

Reagovat
Trand

Byl fakt geniální. A navíc ty yardy podpořil i touchdownama, což někdy bývá u WRs problém (Julio), jeho běhání rout bylo fakt úchvatný. Koneckonců i u Bucs vypadal fakt dobře a kdyby nebyl mu nepřeplo, tak těch dominantních sezón může dát třeba 9.

Reagovat
formic81

ja si myslim, ze k tomu ta dlouhovekost, ale nejak patri nebo celkove ta profesionalita a zaroven tu dominanci nevidim tak brutalni. Ano mel 3 monster sezony, ale takovou takovou eru zazilo vic hracu a asi nikdy nebudou v diskuzi top 5 all time.

Julio byl jeden cas nebranitelnej, D-Hop to samy, Hill sam o sobe ma impact na obranu jako skoro zadnej WR, Mike Evans nemel ani jednu sezonu pod 1000y. Justin Jefferson bude mit na konci kariery sileny stats.

Reagovat
formic81

a ja chapu tvuj point, ze ten talent je vetsi nez u toho zbytku a ze kdyby mu nemrdlo, tak i statistikami rozprasi tu moji skupinu, co jsem vypsal, ale taky by se mohl zranit a uz nikdy nehrat nebo ukazat ze tech 6 freaky sezon bylo maximum.

Reagovat
Chazy

Já vím. Ale kdybych si měl vybrat ideální tým a mohl si vybrat každýho hráče v jeho primu, tak prostě WR jdu 1. Rice, 2. Calvin, 3. Moss, 4. Owens a 5. už uvažuju nad Brownem.

Ale chápu, moji logikou by byl v konverzaci i Sterling Sharpe

Reagovat
kubys

Nebo Lance Alworth třeba.

Reagovat
Chazy

Wtf, to jsou neuvěřitelný čísla na tu dobu

Reagovat
kubys

Tak bylo to AFL, více pass happy, Hennigan měl třeba hned ze startu přes 1700 yds, což nikdo nepřekonal dalších 30 let, ale takovouhle výkonnost neměl nikdo no.

Reagovat
Chazy

Jo aha, tje zas ta sranda éra před NFL

Reagovat
Trand

Já bych se tomu rád zasmál, ale on je podle mě reálně fakt psychicky nemocnej. Ale zas jestli si nechce nechat pomoct, tak těžko s tím něco dělat no.

Reagovat
Busby babes

loni nekteri spoluhraci rikali, ze to muze byt nasledek toho velkeho otresu mozku...

Reagovat
Chazy

Jenže on byl takovej vždycky, jen méně podle mě je to prostě jen kult osobnosti, kterej se odehrává v jeho vlastní hlavě fakt jak chudej kluk k penězům přišel, nechal se oblbnout tím, že je víc než samotná liga a naprosto ztratil kontakt s realitou.

Ale jako jo, může to být i projev CTE. Bohužel se to děje i v mládí, Aaron Hernandez i Demaryious Thomas už to v mozku měli a ovlivňovalo je to.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Jerichoo

Ibra taketo vyhlasenia dokaze aspon predat. O Brownovi si vacsina ludi mysli ze je realne naruseny.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Krátký hodnocení nových QBs a QB bitev po prvních preseason zápasech.

BUCCANEERS

With Tom Brady on hiatus until after the Buccaneers' second preseason tilt, Saturday was a showcase for his backups. Veteran Blaine Gabbert turned in the type of performance you'd hope for from a 10-year pro. He took what the defense gave him and turned in an excellent line of 5 for 5, 56 yards, a touchdown toss over the middle to Jaelon Darden and a 152.9 rating. In an emergency, the Bucs can break the glass and find a serviceable backup.

As for Brady's heir apparent, Kyle Trask continues to struggle in building hope that he could be the man for the job. Trask showed some positives, but the negatives were far more glaring, specifically a first-half interception and fumble -- the latter resulting in a Sam Eguavoen fumble recovery for a score. To Trask's credit, he did engineer a potential game-winning drive, but the last-second field goal was no good. The second-year signal-caller played the majority of Saturday's game and surely will need plenty more reps to find the progress he needs.

SEAHAWKS

According to NFL Network Insider Tom Pelissero, Drew Lock has "pretty clearly" been the better of the Seahawks' two quarterbacks in the opening portion of training camp. That held true Saturday night against the Steelers, albeit with the caveat that Lock faced defenders further down the depth chart than Geno Smith. Head coach Pete Carroll gave Smith the entire first half to work, but Smith did not put anything positive together until a 69-yard two-minute drill at the end of the second quarter. During that drive, Smith completed 3 of 5 passes for 37 yards and scored on a hard-fought 2-yard run to cut the score to 17-10 at half.

Meanwhile, Lock did more damage and did the scoring with his arm. The former Bronco led two touchdown drives, finishing his half of football going 11 of 15 for 102 yards and two touchdowns -- including a bullet to wide receiver Dareke Young. Although Lock did lose a crucial fumble in crunch time to a blindside sack, the former Bronco still put Seattle in the best position to win during a comeback bid that ultimately fell short.

FALCONS

With Matt Ryan moving on with the Colts, the Falcons need a new starting quarterback for the first time since 2008, and while Marcus Mariota is the established starter as of now, rookie Desmond Ridder showed off his dual-threat skills in Friday's contest. Mariota started the game but played only one series, and made his limited reps count. Mariota was 2 for 2 for 36 yards, highlighted by a 24-yard pass to wide receiver Drake London. The veteran also contributed 23 yards on the ground, finishing the drive by leaping for the pylon for a 6-yard touchdown run.

After that, Ridder took over, and made his case for why he shouldn't stay on the bench long. Ridder had a solid 10-for-22 night, passing for 77 yards and two touchdowns, including a 21-yard throw to Jared Bernhardt which gave the Falcons the lead for good. He also recorded six carries for 59 yards. The Falcons seem to be ready to go with Mariota under center Week 1, but based on Friday, they'll have two good options at QB should they wish to change things up..

49ERS

The Trey Lance era in San Francisco has begun. Lance only played in two series Friday, but used his time to help back up the 49ers' assertion that he's the best man for the starting job. He started slow in the opening drive, scrambling for seven yards and completing 2-of-3 passes on the way to a field goal, but found his footing on the next series. Lance was sacked to open the 49ers' second drive but didn't let it rattle him, unleashing a huge 76-yard pass to rookie Danny Gray for a touchdown two plays later. It was a throw that gave San Francisco an early lead and quieted the doubts about his ability to throw from the pocket. While I'm sure we'll see more of Lance in the preseason as he continues to adjust to being the everyday starter, the touchdown throw under pressure is a big indication of his growth as a passer.

JETS

Jets QB Zach Wilson (knee) diagnosed with bone bruise, meniscus tear; status for Week 1 in question

PANTHERS

The Carolina Panthers' first preseason game offered no definitive statements in the quarterback competition between Baker Mayfield and Sam Darnold.

"I have to really watch the tape to see exactly what they did, but I thought they were both in command. They made the right checks, so I was pleased," head coach Matt Rhule said following Saturday's 23-21 win over Washington.

Mayfield got the start, but Rhule said the team was still in the evaluation phase of the battle. The coach declined to name a starter heading into the second preseason game.

STEELERS

When Steelers coaches take their fine-toothed combs to the film in the days to come, they'll notice that Mitchell Trubisky answered the bell admirably as the man atop of the depth chart, and Mason Rudolph provided sturdy play worthy of a longtime backup, but it was the quarterback of the future, Kenny Pickett, who delivered the biggest play and elicited the loudest fan reaction.

"He moved his group. He played situational football," Tomlin said of Pickett's game-winning drive. "He displayed a competitive spirit. A lot of good things to build on from a first-performance standpoint."

Reagovat
formic81

https://www.youtube.com/c/BootlegFootball/featured

pomerne velmi dobre preview o kazdem teamu, kde se jde trochu vic do hloubky a jsou tam zajimave takes a informace. Je to i na spotify btw

Reagovat
formic81

jinak highest graded offensive rookie prvniho kola byl Trevor Penning 94.6 grade. Jsem se podival na roster Saints a vlastne muzou byt uplne v klidu play-off team.

Samozrejme uvidime co Winston, ale ta o-line bude furt kvalitni a ma plnou prdel playmakeru.

Reagovat
Chazy

https://www.bonus.com/odds/super-bowl/

Věčná víra v Chargers jsem fakt zvědavý, stejně jako na Bills.

Reagovat
Busby babes

Mac Jones just went up to Brian Burns following a long touchdown pass to Tyquan Thronton and said, “Hold my nuts little B*tch” which lead to a massive BRAWL here at #Patriots camp.

Burns then pushed Jones over leading to punches thrown by Kendrick Bourne and others defending QB1

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

A pak že je Mac nudný a nevýrazný

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

ALIZEE

Draft byl odhlasovany na utery 23. srpna, cas davam na 19:00, kdyby s tim casem mel nekdo nejaky zasadni problem, tak to hlaste co nejdriv

Reagovat
Trand

Tady asi někdo koukal na The Brady 6. Akorát to má trochu těžší, je to spíš The St. Brown 16.

https://twitter.com/MySportsUpdate/status/1559728808319762432

Reagovat
Trand

Cleveland Browns quarterback Deshaun Watson has been suspended for 11 games during the 2022 NFL season and fined $5 million for violating the NFL's personal-conduct policy per the terms of a settlement reached between the league and the NFL Players Association, the league announced on Thursday. Additionally, Watson must commit to mandatory evaluation and treatment.

Per the NFL, Watson's suspension will take effect following the final roster cutdown on Aug. 30 and he will be eligible for reinstatement on Nov. 28. Watson would first be eligible to play in Week 13 against the Houston Texans, his former team. NFL Network Insider Tom Pelissero reported Watson will be eligible to return to the Browns' facility on Oct. 10 and resume practicing on Nov. 14. Browns head coach Kevin Stefanski told reporters on Thursday that Watson will not play again in the preseason.

Tak to jsem čekal aspoň celou sezónu, tohle je pro Browns a Watsona docela výhra.

Reagovat
Dawon

Ja to fakt nechapu...NFL celou dobu tvrdi ze chce sezonu +...ma to plne ve svych rukou a skonci to na nejakem kockopsovi 11 zapasech

A jeste to zrovna vychazi ze prvni zapas bude proti Texans nejsem fanda konspiracnich teorii, ale tohle je teda fakt kurva nahodicka

Reagovat
formic81

mohli zkusit Jimmyho

Reagovat
Trand

To vypadá že ho budete muset cutnout. Trochu se mluvilo o Jets, kdyby to Wilsonovo zranění bylo vážné, ale to moc nevypadá. Jinak jsem žádné spekulace ani nezaznamenal. Je mi ho líto.

Reagovat
formic81

jj.. to zraneni ramene byla finalni tecka nad jeho tradue value.. ale nejakou praci v NFL proste musi najit, neni tak spatnej jak z nej vetsina fans dela..

Reagovat
Dawon

Tak on urcite praci najde bez problemu, jen ho asi nikdo nechce s tim soucasnym kontraktem + za nej jeste davat nejaky pick.

Nejlogictejsi by asi byli Seahawks, tam to fakt snad s tou dvojici Lock/Geno nemuzou myslet vazne

Reagovat
formic81

jako teda dvojka ve Falcons taky silenost, ale ty jdou hrat asi o 1st overall. Locka si ale prej Hawks fans chvali, tak uvidime. Nicmene taky nic necekam

Reagovat
Chazy

Za mě by byli Browns "vítězové" toho tradu při čemkoliv pod 2 sezony. Není to ani jedna sezona ve finále, tje fakt hnus.

Mají Watsona prakticky za nic, za tři roky kolem něj můžou stavět tým z prvních kol, ale on je dostane do playoff i bez prvních kol. Snad se nějak mentálně sesype z toho, že ho USA odsuzuje a že je za úchyla.

Reagovat
Dawon

Mi prave prijde ze vsech tech jeho vyjadreni, ze to ma uplne u prdele a ze to moc nevypada, ze by se sel nejak hroutit - vykazuje nulovou litost, za celou dobu jakoukoliv vinu odmita a proste mam pocit ze jeho mozek vubec nepobira, ze udelal neco spatne

Reagovat
Trand

Docela se řešilo že on na jednu stranu na tiskovce všechnu vinu odmítal a na druhou stranu se omlouval za to, co svým chováním způsobil. A celkově ty vyjádření od týmu i od něj vypadaly docela amatérsky.

Reagovat
Dawon

jj, to bylo vtipne...a alespon teda novinari ho uplne nesetrili a poukazovali na to, ze teda jestli nic neudelal, tak komu a za co se vlastne omlouva...bohuzel to Watson jen obkecaval nejakyma predpripravenyma srackama

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Velký zklamání, tohle měla být sezona.

Reagovat
mithro

snad tam zhori sportovo. a cele vedenie browns

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mada

Reagovat
formic81

Dana White just told the Gronks that he had a deal done for Tom Brady and Rob Gronkowski to become Raiders and Gruden “Blew the deal up”

“Tom was looking for houses and everything”

Reagovat
formic81

Zack Martin has more Pro Bowl appearances (7) than holding penalties (6)

a to je co za statistiku kurva

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

jen je hloupý zmínit pro bowly, když má 7x i all pro

On je fakt jeden z nejjasnějších hall of famerů současný NFL, no

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Jindra Rajchl po vzájemné dohodě ukončil spolupráci s O2TV v dubnu letošního roku. Už není komentátorem NFL.

hehe, po vzajemne dohode. to jsem ani nezachytil.

Reagovat
formic81

SPD clovek no, jen at tahne dement

Reagovat
Trand

Jedna věc je být v Trikolóře nebo kde to byl (ok, řekneš si že je to debil, ale víceméně neškodný debil), ale druhá věc je organizovat tyhle protivládní protesty a podobné sračky, v čem všem se teď angažuje. Naprostý odpad ten člověk, jen ať si zůstane u politiky a k NFL se nevrací.

Reagovat
Chazy

Ani na protivládním protestu nevidím nic špatnýho, ale to opodstatnění, argumentace a to množství fake news, co prezentuje

Reagovat
Trand

Nemyslel jsem obecně protivládní protesty, ale tyhle konkrétní které právě organizuje nebo kde mluví. To nejsou totiž úplně tak klasický protesty, to jsou schůzky dezinformátorů, kterým nejdřív vadily covidový opatření, teď jim vadí Ukrajina a veřejně tu chodí s ruskýma vlajkama a bojují za "svobodu slova" tak, že útočí na lidi, co mají jiný názor než oni. A většina z nich jsou ti stejní lidi. Už jen podle lidí se kterýma tam vystupuje si může člověk udělat na něj názor. On ještě jak je právník a docela umí mluvit, tak to na spoustu lidí působí no.

Reagovat
formic81

staci uz jenom jak vypada ta prezentace, ten jejich "marketing". To si clovek nemusi pustit ani minutu z toho videa a uz vi o cem to tak asi bude. Mas pravdu, ze umi vystupovat a bohuzel je i docela inteligentni, takze ty zvasty co rika jsou velmi uveritelny.

Ja toho cloveka znam bohuzel vic, prvne jsem s nim resil neco kvuli praci, pac kandidoval na svaz a pote byl clenem madden cz/sk ligy, kde pusobil jako commish. Vystupoval jako ochrance utlacovanych a pritom jim kazdej rok bral ty nejlepsi hrace vymenou za naprosty pakatel a vrchol byl kdyz si pak na tajnaka upravoval svoje hrace. Uz v ty blby hre ukazoval svuj pokrivenej charakter. Je to pomerne zajistenej clovek, jehoz ego touzi po nejakym sirsim uznani a samozrejme vic penez by asi neodmitl. Proste Okamura 2.0, ale ten uz ma monopol na tyhle dementy, nastesti snad v tyhle zemi dalsi prostor pro takovyhle idioty neni.

Reagovat
Kowe

Ten s jeho stranou naštěstí nemá šanci uspět, to je pětadvacátá strana o tom stejným a tohle prostě ještě o něco víc dementní trikolora, která už sama má uplný hovno %.

A to s tím Maddenem, to je skvělý

Reagovat
Chazy

dělá jen ostudu

Reagovat
Kowe

Ježiši yes, konečně si to bufu moct zapnout i na o2 a nespolíhat na streamy.

Reagovat
Zaschrona

Všude bulí, jak se u nás utlačuje svoboda projevu, ale Černochovou chce hnát před soud za to, že jí není líto dcery Dugina (top prorežimní propagandistka vyzívající ke genocidě Ukrajinců) a sám jí nazve "lidským odpadem." Ten člověk je neuvěřitelná svině...

Reagovat
Zaschrona

*vyzývající

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

Reagovat
Trand

Co vůbec říkal na Stafforda loni po tom co vyhrál SB jakožto jeho vrchní hater? To je nejdůležitější otázka!

Reagovat
Kowe

Pravdu neznám, ale odhadoval bych to, co je jeho stylem- mlčel chvíli

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

A-LIZEE

pripominam, ze dnes v 7 je draft acka

Reagovat
Busby babes

je vubec letos C-Lizee nebo padla za obet reorganizaci?

Reagovat
Dawon

No plan asi byl zrusit cecko a vytvorit misto toho druhe, rovnocenne becko, ale jelikoz commish becka i cecka byl telka a ten postoupil do acka (a je to navic trosku organizacni jantar ), tak vubec netusim, v jake je to fazi

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
aither

Pak je to asi ve fázi, kdy nikdo nic neví

Reagovat
telka11

tvoje mama je jantar

Reagovat
telka11

B1-LIZEÉ a B2-LIZEÉ

Sorry všem za pozdní příchod, ale LFG. Letoškem se mění struktura lig redraftu - budou dvě béčka. Dobrá zpráva je, že tím pádem gratuluju k postupu všem céčkařům Jinak já postoupil do áčka a tři týmy už mít nechci, takže commishování jedné z lig předávám Busbymu.

Složení:

B1-Lizeé

Já (commish), Mada, Eric, Woodhouse, David, niflheim, Kily, aither, Djibril6, Kopy, Torte, Pavel

https://doodle.com/meeting/participate/id/egL5Z6Da hlasujme o termínu

B2-LIZEÉ

Busby Babes (commish), Tomoro, pawiel_afc, Martin (L.A. RAMS), Martin (Matesníkovci BJP24), raduinho, pierkabejbe

https://doodle.com/meeting/participate/id/boQYVk3e hlasujte o termínu

V tuhle chvíli nám chybí akutně 1 hráč. Mám rozjednány nějaký želízka, ale optimálně nám jich chybí 5, jinak béčka budou po 10 hráčích. Kdyby teda někdo chtěl skončit, pls don't. Kdyby někdo chtěl hrát, směle vstupte do mých DMs.

Reagovat
Chazy

(možná byste si měli říct, jak budete mít nastavený postupy/sestupy a napsat to někam do pravidel)

(možná by se o tom dokonce daloi hlasovat)

Reagovat
pawiel_afc

Ahojte, B2 draft, pre mna cim skor tym lepsie, 1.9. ma zena termin porodu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Virtuos

V B2 som hlasoval za 30-31.08. termin draftu to by mi moc vyhovovalo

Reagovat
Eric_The_King

Já bohužel jsem dost limitovaný časem draftu, až do 5. září jsem mimo a často mám program po večerech (konference) nebo cestuju a nevím, jestli někde ve vlaku/letadle/na letišti zvládnu draft. Ale nějak to holt zkusím přes mobil no a při nejhorším se poperu s autopickem

Reagovat
Kowe

Obchodní cestující?

Reagovat
Eric_The_King

Akademik v konferenční sezoně

Reagovat
Busby babes

vic pod jakyma prezdivkama tady jsou, abych jim mohl napsat zpravu? chybi zatim: Martin (L.A. RAMS), Martin (Matesníkovci BJP24), raduinho, pierkabejbe

Reagovat
Virtuos

pierkabejbe som ja

Reagovat
Busby babes

aha.

Reagovat
Busby babes

nevis, kdo jsou ostatni tady na EF? psal jsem pres yahoo, ale zatim nic.

Reagovat
Trand

raduinho je podle mě na EF jako raduinho. Zbytek neznám

Reagovat
Tomoro

Matesnikovci BJP24 toho znám osobně tak jsem mu napsal a poslal odkaz ať zahlasuje termínově.

Reagovat
telka11

HLASOVÁNÍ O POSTUPECH A SESTUPECH

Vzhledem ke změně formátu se musí změnit i postupy a sestupy mezi A, B1 a B2. Níže jsou varianty. Hlasovat může každý, kdo hraje redraft. Hlasování poběží do pondělí do 23:59, v tu chvíli implemetujeme, co bude mít nejvíc hlasů.

1. Vítězové obou playoff (tzn. dva nahoru, dva dolů)

2. Vítězové obou playoff + vítěz ZČ, který nevyhrál playoff a nebo ten s lepší bilancí z obou lig (3 nahorů, 3 dolů)

3. Nejlepší z obou playoff a obou ZČ (4 nahoru, 4 dolu)

4. Nejlepší hráči z obou playoff a ZČ, pokud jsou unikátní (tzn. 2-4 podle toho, jestli playoff a ZČ vyhrají jiní hráči a nebo ne)

Reagovat
telka11

4

Reagovat
Trand

4

Reagovat
pawiel_afc

4

Reagovat
kubys

4

Reagovat
kubys

Tzn po letošním draftu stopro padám

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

4

Reagovat
Dawon

4

Reagovat
aither

4

Reagovat
Zaschrona

3

Reagovat
Mada

4

Reagovat
-Kopy-

4

Reagovat
Sali5

1

Reagovat
Jerichoo

3

Reagovat
Eric_The_King

2

Reagovat
Djibril6

2

Reagovat
Virtuos

4

Reagovat
niflheim

3

Reagovat
Tomoro

2

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
telka11

Výsledky:

varianta 4: 12 hlasů

varianta 3: 3 hlasy

varianta 2: 3 hlasy

varianta 1: 1 hlas

Zanáším do pravidel postupy a sestupy podle varianty 4.

Reagovat
KoryVCF

4

Reagovat
Chazy

Mě překvapuje, že vás ta čtyřka tak láká

Nebude vás frustrovat, když jeden rok sestoupíte jako 4. nejhorší v áčku, protože zrovna ten rok byli čtyři unikátní vítězové v béčkách a další rok sestoupí jen dva a na stejným postu se týmy zachrání?

Mně by největší smysl asi dávalo, že postoupí vítězové obou playoff + lepší vítěz ZČ a nebo fakt jen vítězové playoff

Reagovat
kubys

Go big or go home

Reagovat
Trand

Mně to přijde nejvíc fér pro ty postupující. Můžeš mít základní část 13-0 a pak se ti v playoff zraní hráč na začátku zápasu nebo budeš mít nějakou další smůlu a skončíš. Nad variantou vítězové obou PO+lepší vítěz ZČ jsem taky uvažoval, ale ta čtyřka mi přijde trochu lepší.

Reagovat
Zaschrona

Mně na tom přijde blbý akorát to, že na určitých pozicích na konci základní části nevíš, jestli padáš nebo ne. Jinak mi ta prostupnost přijde ok, alespoň bude v áčku o co hrát na všech místech až do konce.

Reagovat
Chazy

Jo, jako určitě to tomu přidá dynamiku. Ještě jak jsme to měli nastavené tak, že když někdo sestoupí z áčka, ale jinej hráč áčka skončí, tak občas nesestoupil vůbec nikdo

Reagovat
Eric_The_King

Je to těžké, 1 postupující z každé ligy je dost málo, ale na druhou stranu 4 sestupující z áčka jsou zase moc

Reagovat
formic81

Tyronne Smith asi out na celou sezonu.. velka rana pro Cowboys

Reagovat
Chazy

Patriots released CB Malcolm Butler with an injury settlement.

Reagovat
Chazy

The Las Vegas Review-Journal's Vincent Bonsignore reports "all options are on the table" for second-year RT Alex Leatherwood, including trading or cutting him.

Reagovat
Chazy

DNRV Broncos' Zac Stevens believes the Broncos want to keep Russell Wilson in the pocket this season.

Konečně

Reagovat
formic81

Co myslite ze budou 3 nejhorsi teamy letos?

Ja tipuju Panthers, Falcons a Bears

Reagovat
Trand

Texans, Falcons, Jets

Reagovat
formic81

neveris vubec Texans? minulej rok dost prekvapili a letos maj ten team jeste lepsi. Od nich cekam 6-7 vyher

Reagovat
Trand

Jo asi máš pravdu. Ale nevidím tam nikoho vyloženě kdo by mohl být 0-17, každý tým dá podle mě aspoň 3 výhry.

Reagovat
Dawon

Ja zacinam mit trochu obavy, jestli jedni z nich nebudou Patriots Takhle hruzostrasnou preseason nemeli snad ani v te sezone s Camem

V noci nedokazali starteri porazit ani backupy Raiders, tam fakt nefunguje absolutne nic

Reagovat
mithro

akurat som dopozeral highlights

Reagovat
mithro

Buffalo Bills punter Matt Araiza, two former San Diego State teammates accused of gang raping minor in lawsuit.

dalsi

Reagovat
Trand

Viděl jsem nějaké zprávy z vyšetřování a docela hnus A Bills o tom prý nevěděli když ho draftovali, ale věděli to, když propustili Haacka minulý týden.

Reagovat
Djibril6

Draft B1 tedy zítra? Čas 20:00?

Reagovat
telka11

dneska určitě ne, nemůže commish vypadá to na středu, dneska večer potvrdím

Reagovat
Busby babes

https://doodle.com/meeting/participate/id/boQYVk3e/vote

B2-LIZEÉ , prubezny stav mame 5 hlasu na termin. Ja, Raduinho, Tomoro, LA RAMS, pawiel.

Chybi jeste dva + pripadne nekdo na doplneni. v lize mame teda zatim i telku11, tam nevim, jestli bude pokracovat?

Tak davam sem znova odkaz pro pripomenuti a kdyby to nekdo v diskuzi prehledl. Psal jsem vsem, na ktere jsem nasel kontakt, plus v diskuzi na yahoo (coz asi nikdo necte ) a mail pres yahoo.

z prubeznych moznosti nas 5 mame nejvetsi shodu zitra, coz je ale asi moc brzy a nemuze LA RAMS a pak 5. zari, coz ale nemuze Tomoro a pawiel.

Nejake navrhy reseni?

Reagovat
Busby babes

jo a jeste se do yahoo neprihlasil SraFex a Polna. dle mailu Pavel Fukar a Eliska Melicharova.

Reagovat
telka11

S temi nepocitej, SraFex postoupil a je v B1 a Polna konec. Pocitam s presunutim dvou lidi z B1 a 10-10 ligama

Reagovat
Busby babes

ok, diky.

Reagovat
Tomoro

5. září bych mohl, ale později třeba 21:30 Martin MatesnikovciBJP hrát bude je na cestě z Lotyšska, proto zatím nehlasoval o termínu

Reagovat
Busby babes

super

Reagovat
KoryVCF

Já bych teoreticky dneska mohl, něco mi odpadlo takže večer čas mít budu.. ale chápu že je to na rychlo.

Reagovat
Busby babes

to je asi moc na rychlo. a navic mame zatim jen 6 lidi co hlasovali. Bohuzel je teda dnesek den, kdy se nejvic shodnem.

Reagovat
Kowe

klasika, lidi by fantu hrát chtěli, ale z 15 dní vyplní 3 co by se jim hodili

Reagovat
Dawon

Tak nastesti u redraftu se s autopickem da hrat celkem na pohodu, kdyz pomines ze ti obcas vezme nejake bizarnosti jako treba backup defku a/nebo backup kickera, tak ten zaklad ti malokdy udela uplne na picu

A aspon je to pak vetsi zabava na waiveru hned po draftu

Reagovat
telka11

Jestli to správně chápu, tak ti chybí jenom 2 lidi na doodlu (máš 7 lidí, 8. bude snad uff a dva ti dodám já). To je za mě úplně ok, stanov datum draftu a já ti z B1 převedu dva lidi, kteří budou mít v doodlu zelenou na to datum. Pak finalizujeme týmy a jsme ready. Já ti pomůžu ligu nastavit a pak z ní vypadnu.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/top-100-players-of-2022-nos-10-1-tom-brady-no-1-one-more-time

Hráči si zvolili Bradyho za nejlepšího hráče v lize druhej je Donald, ale on by měl být ve skutečnosti první

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=0Q80gJA2Kao

Tady je to video k tomu, kdyby někoho taky sral ten nfl.com přehrávač. Letos je i docela fajn

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

Rodgers na trojce tam mel bejt T. Williams

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Jako není to MVP, volba Aarona je fakt zvláštní, když v playoff byste loni postoupili s tak 20 QB a s Aaronem ne. Prostě není top 3, když celej rok čekáš na to, jak to posere tentokrát v PO

Reagovat
kubys

Prostě jde z MVP sezóny, ať se ti to líbí nebo ne a hráči ho takhle vnímají, očividně nečekají, až to posere. Loni to byl hroznej výkon, rok předtím ale vůbec. Sere mě, že hraje moc safe, ve chvíli, kdy by to chtělo trochu odvahy? Rozhodně. Sere mě, že jsem podle mě proti Bucs i 49ers měli vyhrát? Bezpochyby. Dostalo by nás do stejné pozice jiných 20 QB? V žádném případě.

Reagovat
formic81

15 jo

ten team mate fakt dobrej, nema na co se vymlouvat

Reagovat
kubys

Takže s polovinou ligy bychom byli jedni ze SB favoritů...ok

Reagovat
formic81

v play off asi jo

Reagovat
Chazy

Hele, nedělejme tady predstavu, že nemáte poslední dva roky top 5 tým v celý lize, když se nepočítají QB. Loni jste měli top 2 tým v lize, když se nepočítá QB, možná i fakt nejlepší. V minulosti se tohle používalo jako argument pro vaše dlouhodobý kolapsy, chvíli to byl HC, chvíli to byli WR (i když jste měli Nelsona s Cobbem), pak to zas byla obrana. Jediná společná věc je ten Aaron.

Když vezmu vaši loňskou kvalitu a kvalitu vašeho elitního trenérskýho týmu, tak tohle jsou QB, se kterýma byste: dali PO, dali bye, byli absolutní contender, na 75 % porazili 49ers a mohli dojít až do SB, který byste mohli eventuálně vyhrát

Brady, Mahomes, Allen, Wilson, Prescott, Stafford, Herbert, Burrow

Tohle jsou QB, se kterýma byste asi nedali bye, ale playoff jo, ale mohli byste snadno postoupit dál, stejnej zápas s 49ers byste zvládli

Murray, Tannehill, Carr, Ryan, Jones

Vy jste prostě žádnej reálnej SB aspirant ani nebyli, jen jsme se všichni nechali oklamat tím, jak vypadala základní část. Ale playoff je strašně moc o tom QB a vy si prostě na prsou hřejete Mayfielda, jen to vždycky 17 (18) týdnů vypadá, že máte Bradyho, než se z něj ten Mayfield stane.

A on hrál hrozně i proti Bucs, stejně jako hrál hrozně proti Cardinals v divizi, proti Seahawks v championship, proti Giants a dalo by se pokračovat. Čísla nejsou všechno, vždycky když se láme chleba a můžete vyrovnat, otočit a nebo utýct na dvě skórování a jde opravdu do tuhýho, tak on ztratí nervy, přestane riskovat, začne dělat píčoviny. Občas to vyjde a i tak vyhrajete, ale většina proher byla přesně i o tom. I ten legendární obrat Hawks je proložený příšernýma drivama, tři a ven.

A platí to i o jeho jediným vyhraným SB... já to playoff neviděl, ale WC jste hráli prý fakt hrozně a zachránil vás int v end zoně v drivu, který by vás poslal domů.

https://youtu.be/P4Kg6f4Bs0A?t=450

První down, 30 yardů, zbývalo 50 sekund. Klasicky vás Aaron dostal do situace jako je tahle. A jak dostal? Vaše poslední tři drivy, díky kterým jste nezískali ani ten náskok 8 bodů:

3 and out

Punt

Punt

Reagovat
Chazy

Zapomněl jsem na Lamara popravdě nevím, do jaké z těch dvou skupin ho zařadit

Reagovat
Chazy

A řek bych, že i Cousins by se nebál hodit pořádnej míč a neprohrál 13-10

Reagovat
kubys

S Dakem contender...ok Tohle mi stačí, na zbytek ani nemá cenu za mě ragovat.

Reagovat
kubys

Jinak k tomu zápasu se SF, nikde jsem neříkal, že to nebyla jeho vina, ten zápas byl prostě šílenej.

Jako já chápu, že máš averzi, ale fascinuje mě jak tady dáváš za fakt, v podstatě, že je průměr. Tak buď jsi to líp prokoukl než zbytek celého světa nebo se necháváš unášet pocity. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Chazy

Jasněže tam hrajou roli i sympatie a pocity, stejně jako u tebe. Třeba Daka mám rád, stejně jako Cowboys. Ale prostě má horší tým a ještě ho trénuje člověk, kvůli kterýmu Aaron nemá 4 prsteny. Od roku 2018 ale má 1 výhru v playoff zatímco vy 2, loni dal stejně TD jako Aaron, víc yardů než Aaron a jen ty INTy měl navíc. Contender ve finále byl i loni s Cowboys, jen se jim to rozsypalo před playoff. Ale nevím, proč nevěřít tomu, že by Dak dokázal s váma vyhrát prsten, on je prostě clutch. Proti Niners vyhořel podobně, ale zas Cowboys nejsou kompletní tým jako vy.

Jasnže kvůli antipatiím fandím proti Aaronovi, ale díky tomu, že je průměrnej, tak jsem ho za 11 let viděl vyhrát jen 7 playoff zápasů

Nicméně jo, podle mě je v playoff fakt průměr, nicméně si nemyslím, že jsem to prokoukl jen já. Ať jde o komentáře, co vidím od lidí na twitteru, instagramu, ale často i už od punditů, schytává víc a víc posměchu a kritiky za to, jak vypadá jeho plaoff kariéra a je prostě choker. Řek bych, že už je vnímaný podobně jako Tony Romo v tomhle. Za mě absolutně nemá co dělat v top 3, v top 3 bych čekal rozdílový hráče, co ze sebe vydají to nejlepší, když o něco jde a ne jen proti Jets nebo Bears. Platí to o Bradym, Ramseym, Donaldovi, Kuppovi, Mahomesovi a pak je tam Aaron

Reagovat
kubys

Dak je clutch konkrétně v čem? Protože, když se člověk podívá na splits, tak to není nic výjimečného (kromě toho absurdního recordu v OT)

Choker, to je, jenže pořád hráči mají očividně větší respekt jít proti němu než proti Herbertovi atd.

Jinak okej, chápu, co tím dole chceš říct, jenže je prostě úplně jasný, že budou loňskýho MVP hodnotit vysoko. A propos třeba zrovna na Kuppa jsem letos zvědavý, jak dokáže tu laťku udržet.

Reagovat
Chazy

Tak já beru to, že umí zápasy v primu, už teď má 17 game winning drivů (třeba Flacco měl 24 za celou kariéru), to jedno playoff měl skvělý a přijde mi, že v závěrech zápasů hraje precizně, nijak na něj nedoléhá tlak. Beru to jako asi největší jeho přínos oproti Romovi, i když ve všem ostatním je horší. Ale jasně, asi bys tam našel víc jmen, co nedávají smysl, můj point je jinde. Když vezmeme ty tier 1, tier 2 QB, tak prostě já osobně jemu věřím nejméně na další SB a když QB jsou hodnocení podle SB, nechápu ten rank.

A rozumím MVP argumentu i tomu, že mají vůči němu respekt, no, jen by mě zajímalo, kolik těch hráčů pak je překvapenejch v PO, jak málo je Aaron challenguje a že ten tape proti Jaguars se vůbec nereflektuje do samotnýho zápasu. Ale beru to, prostě hráči to tak vidí, vidí to tak asi hodně lidí. Loni jsem fakt propadl tomu, že jste mi přišli hustí a docela jsem vám i přál, ale jak to dopadlo 2x v řadě bye, totální dominance a nakonec 1-2 bilance

btw já se včera díval na to vítězný playoff a vaše konference proti Bears:

- Vedete o 7 bodů, dostanete míč 7 min před koncem a stačí vám defacto sežrat čas, dát FG a je konec... 3 a ven

- Pak dáte pick six na 14 bodů

- Dostanete TD

- Máte míč 4 minuty před koncem, stačí 3, možná i 2 první downy aby ten zápas skončil. 3 a ven

- Zas vás zachrání INT na vašich 30 YDS

A to nehrál Cutler kvůli zranění https://youtu.be/6fIo-2bhF94?t=379

Reagovat
Dawon

https://www.nfl.com/news/jimmy-garoppolo-49ers-finalizing-restructured-contract-to-keep-qb-in-san-francis

ehm, wtf... To jako Jimmy veri, ze Lance zase zpatky posadi, nebo uz proste rezignoval na hrani fotbalu nebo proc proboha tohle podepisuje?

Reagovat
formic81

hodnej kluk

tohle teda Lynch sehral fakt dobre, udajne to cely transparentne resili s Lancem, takze jedinej downside tyhle veci by mel byt pokryty, jinak to samozrejme prinasi radu plusu.

- Lance goes down, mame super nahradu

- Lance bude napicu, mame furt kvalitni roster, ahoj Jimmy vitej zpatky

- Lance bude mit za sebou konkurenci a bude se muset kurnik snazit, zaroven Jimmy neni pica a nebude mu umyslne skodit

- contenderovi se zrani starting QB, mame reseni

- 6,5 mega je nic a jeste muzeme nekoho vzit z FA

- fuck off Seahawks (ano slo o rumours, ale i tak potesi)

- pokud Jimmy odsedi cely rok a odejde potom jako FA, tak dostanem 3kolo jako comp pick

no jak to pojebali v ty offseason, kdyz ho nechteli udajne strelit za 3rd rounder, tak z toho vykresali maximum, big up FO

Reagovat
Trand

Asi nevěří Lancovi, jinak to taky moc nechápu

Reagovat
Dawon

Ale tak z jejich strany to naprosto chapu, maji naprosto top backup za smesne penize, to je celkem no-brainer...nechapu to ale ze strany JImmyho Okradl se o tunu penez a pravdepodobne sezonu prosedi, dost divny karierni krok.

Jedine co me napada je, ze je s timhle kontraktem mnohem tradovatelnejsi, takze teoreticky asi porad muze byt ve hre tato varianta.

Reagovat
Trand

Já to myslel jako že Jimmy asi nevěří Lancovi Jinak 100 % souhlas. Asi jen to co píše Chazy níže no, že si může vybrat kam půjde.

Reagovat
Dawon

Jo takhle No jako mozne to je, kdovi...ale zas to by byl monstrozni fuckup, kdyby ho letos jeste nakonec posadil, to by musel Lance byt fakt uplne hruzostrasny

Reagovat
Chazy

Podle mě jde Jimmymu o to, že hrozně nechce být tradnutý a zas vyjednávat o kontraktu s někým, koho si nevybere, tak jako se mu to stalo u 49ers.

Takže tam má tu notrade klauzuli ale hlavně tam má tu notag klauzuli, takže i kdyby ho během roku někam tradli ke contenderovi a on tam hrál fenomenálně, nikdo ho nemůže tagnout. Buď si vybere sám, že tam podepíše a nebo půjde do FA. Ani 49ers ho nemůžou na konci roku tagnout a tradnout, prostě celé to má v rukách on a to je pro něj asi atraktivnější, než aby letos šel k nějakým mrdkám a ty ho mohly tagovat, dokud tam nepodepíše

Reagovat
Dawon

To jo, ale zaroven se tim letos pripravil o kolik - o 20 mega? To je proste dost razantni paycut za tyhle benefity

Kontrakt by mu koncil tak jako tak, a pravdepodobnost ze by ho nekdo tagoval asi teda neni tak dramaticka. Navic predpokladam, ze kdyby nepristoupil na to snizeni platu, tak ho Niners poslou do pice, takze by stejne mel zcela volnou ruku pri vyjednavani s nekym novym.

Reagovat
Chazy

NFL Network Insider Tom Pelissero reported that Garoppolo's contract also includes a no-trade clause and a no-franchise tag clause. Thus, the QB controls where he goes and will be a free agent after this season.

Zajímavé

Reagovat
uff

Máte prosím vás miesto v nejakej najnižšej lige.Nikdy som NFL Fantasy nehral.

Reagovat
telka11

Určitě a rádi. Koukni prosím zde na pravidla: https://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-nfl-pokutovan-za-kravatu-42774/#newpost

Potom napiš do té diskuze svůj mail a tam ti přijde invite. A až tam budeš, zahlasuj o termínu draftu zde: https://doodle.com/meeting/participate/id/boQYVk3e/vote

Kdyby ti cokoliv nebylo jasný, napiš mi do DM

Reagovat
Busby babes

https://doodle.com/meeting/participate/id/boQYVk3e/vote

B2-LIZEÉ

Termin draftu: Nejvetsi shodu mame na dnesku, ale to mam obavu, ze by bylo moc narychlo.

Dal pak vidim hlasy pro Nedeli 4. a utery 6. Ale ne vsichni mohou.

takze:

Varianta 1 - draft dneska

Varianta 2 - nedele 4. zari

Varianta 3. - utery 6. zari.

Dejte mi prosim vedet, jestli byste si treba nejak nemohli zaridit tu nedeli nebo utery?

Reagovat
Virtuos

Mne by to dnes vyhovovalo, ale pochopim pre kratkost casu ze sa dneska nic nezrealizuje...v nedelu by som to mal velmi tesne, ale posnazil by som sa...6.9. som ja bez sance sa zucastnit

Reagovat
KoryVCF

za mě 1 a 3

Reagovat
Busby babes

super, dva hlasy a uz se neshodnem.

Reagovat
KoryVCF

jako mě teoreticky odpadne v neděli fotbal tak by šla i varianta 2.

Reagovat
Busby babes

jeste je varianta i zitra, tam je taky par hlasu.

Reagovat
Virtuos

Zajtra by to tiez nebolo od veci, lenze tusim niekto tu pisal ze maju termin 1.9. cize asi by to neslo

Reagovat
Tomoro

dneska muzu v neděli muzu v utery spis ne, ale nejak bych to nakllikal

Reagovat
formic81

Raiders cutli OT Leatherwooda (lonska 17ka draftu), ta jejich o-line vypada otresne.

teda to co predvedl Mayock za classes 20 a 21 je fakt ohromnej pruser, zejmena ta 2020 je silena, minulej rok aspon Hobbs a Moehrig, ale i tak sileny. Aspon ta 2019 byla pecka, zajimalo by me jak moc mu do toho kecal Gruden celkove.

Reagovat
formic81

koncepce

#Raiders first-round picks from 2019-2021:

2021: Alex Leatherwood: Cut

2020: Henry Ruggs III: Cut

2020: Damon Arnette: Cut

2019: Clelin Ferrell: 5th year declined.

2019: Josh Jacobs: 5th year declined.

2019: Johnathan Abram: 5th year declined

Reagovat
Trand

Z toho mohl být dobrý akorát Ruggs ale to se nedozvíme protože je to debil. Jacobs jim dal 1 dobrou a 2 ok sezony. Abram asi celkem ok safety, ale nic extra. Tady je vidět, že tě ani milion picků nezachrání, pokud nevíš co s nimi.

Reagovat
formic81

obcas lepsi tradovat jak vy

tak to delam ja v maddenu, prece nebudu vytahovat kraliky z klobouku

Reagovat
formic81

OJ Howard neudelal team u Bills

Reagovat
niflheim

Reagovat
telka11

Draft B1 finálně zítra 20:00. Kopy a Woodhouse jdou do B2, aby se vyrovnaly počty, přišla vám pozvánka, tak prosím o přijetí. V doodlu jste měli, že neděle ok a B2 by mělo draftovat v neděli. Tak zítra nazdar zdar.

Reagovat
Djibril6

My máme draft? Já přijdu

Reagovat
telka11

aither misto Kopyho, ať se zvládne. Jinak jsme ready.

Reagovat
Chazy

Btw přeje si ještě nějakej fanoušek Patriot, aby po sezoně Kraft vyhodil Belichicka?

Mně přijde, že už to nedává smysl. Bill naprosto zakrněl ve svý bublině svých procesů a svých lidí, absolutně odmítá si tam pustit cokoliv novýho, cizího, jakkoliv se posunout, proto rotuje stejné trenéry, ani nehledá za ně náhrady. Do toho je asi nejhorší GM v celé lize, kurví rozvoj dobrého QB talenta. Podle mě už Pats nic nedává.

Zároveň i jemu by prospělo jít do jinýho týmu a ukázat, že něco umí, dostat novej coaching staff, tým kterej třeba i funguje, ale on tam bude moct přinýst svoje knowhow a srovnat věci, co nefungují a třeba to nikdo nevidí, maximalizovat potenciál daný franchise.

Otázka je, jak je toho schopný, v kariéře nedokázal jako HC nic před Bradym ani po Bradym

Reagovat
Kowe

přeju si, aby skončil sám a šel do důchodu

Reagovat
Chazy

Co ten by dělal? Jednou prostě vypuší duši během zápasu

Reagovat
Zaschrona

Je mu 70 a Kraft ho sám od sebe asi jen tak nevyhodí.

Reagovat
Chazy

Naopak, Kraft tohle klidně udělá, loni už Pats hodně kritizoval a říkal, že se to musí někam posunout. Jako Bill chtěl nejdřív tradnout Bradyho kvůli Jimmymu a nakonec Bradyho pustil do FA, protože už na to neměl, tak úplně stejně Kraft se vyprcá na Billa, když to nikam nepovede

Reagovat
Dawon

Ja bych se tomu vubec nebranil no...a vzhledem k tem recem od Krafta loni verim, ze mu tyhle sracky taky nebude tolerovat vecne.

Asi teda uplne neverim, ze by byl verejne vyhozen, ale nejaka zakulisni vzajemna dohoda by tam fakt prijit mohla.

Nicmene si teda moc nedokazu predstavit, ze by v 70+ sel jeste nekam do jineho tymu A taky uplne nevim, jestli by ho jiny tym chtel po tech poslednich letech - obzvlast za situace, kdy by Bill beztak chtel mit posledni slovo ve vsem.

Reagovat
pawiel_afc

Ahojte, moje meno je Sofia, meriam 48cm a vážim 2770g s maminou sme v poriadku a už teraz sa teším na draft.

Reagovat
Tomoro

hlavně zdravíčko přesně na termín to se dneska moc nevidí

Reagovat
KoryVCF

gratulace

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

cg

Reagovat
Busby babes

gratuluju!

Reagovat
Mada

Reagovat
pawiel_afc

Dakujem

Reagovat
aither

Reagovat
C0br

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

B2-LIZEÉ

Takze... bohuzel na jednom terminu se neshodneme. Ale nastavil bych to na nedeli vecer. Podle me nejvetsi sance, ze se lidi zvladnou pripojit, po navratu z vikendu a tak. Bohuzel to nejak musime udelat a nevidim moznost jak se zavdecit vsem.

Tak snad se sejdem v co nejvetsim poctu. Start v 8? nebo v 9?

Reagovat
Dawon

Z toho si vubec nic nedelej, na redraftovych ligach se prakticky nikdy cela liga nesejde a v drtive vetsine pripadu tech lidi chybi vic

Reagovat
Tomoro

Budu ready. V 8 nebo v 9 je mi jedno.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
aither

Počkat, jestli mám být v B2, tak pozvánku už mi někdo posílal nebo ne?

Reagovat
telka11

jop, na mail

Reagovat
aither

Zatim jen vidim, že B1 byl smazán 12:20, ale jinak nic.

Reagovat
aither

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KoryVCF

za mě v 9

Reagovat
telka11

REMINDER: Dneska v 8 draftuje B1!

Reagovat
Dawon

Sources: The #Broncos and QB Russell Wilson agree to terms on a 5-year, $245M massive extension. He gets $165M guaranteed. Officially locked in.

Reagovat
Chazy

https://www.spotrac.com/nfl/rankings/average//

Už to mají updatlé. Aaron furt nepokořen, Lamar to sotva změní

Reagovat
formic81

jsem zvedavej jestli Mahomes nebude chtit za rok nejakou mensi upravu jeho kontraktu, protoze to ze bere vic Murray je fakt urazka

Reagovat
Chazy

Je kokot, no, podepsal nejhorší kontrakt v historii

Reagovat
Kowe

Ani ne, má jistotu tohodle a když bude dobrej, tak bude tak dobrej, že mu ji stejně přědělají dobrovolně.

Reagovat
Dawon

Ono uz se letos zaclo mluvit o tom, ze se ten kontrakt urcite bude predelavat, to bych se nebal.

Reagovat
Trand

Here are the leaders in rosters with homegrown players (not including practice squad).

https://pbs.twimg.com/media/Fbp8NfeX0AECVVO?format=png&name=360x360

Tady je taky vidět proč nám ta strategii tradů za draft picky relativně funguje. Pokud nemáš kvalitní trenérský tým a skauty, co dokáží najít dobré hráče i v nižších kolech, tak je tým hvězd k ničemu. Nám tohle naštěstí celkem dobře funguje poslední roky.

Reagovat
Chazy

Gators hodně slušný upset

Reagovat
telka11

Draft B2 je dneska ve 20:00. Povede ho Busby, ja tam mam tym jako placeholder (uff se prihlasil a nepridal se). Necham ho na autopick a potom prevedeme vlastnictvi tymu.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
raduinho

budu tam

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Chalani mozno mi to uslo niekde, kedy ma draft nas keeper?

Reagovat
Chazy

Oba původní keepery byly zrušeny, protože spousta hráčů se vyjádřila, že už o to nemají dál zájem (já, imp, maresma, mihi mimo jiné). A založil se jeden nový pro hráče, co chtěli pokračovat a jsou aktivní.

Jestli ale řešíš keeper až ve chvíli, kdy je draft a ani tě nenapadne dělat nějaký offseason kroky, tak asi dává smysl, že v tom novém nefiguruješ

Reagovat
-Kopy-

a kde se to jako řešilo? tady se jen bavilo co změnit ale nic jiného...

Reagovat
Chazy

Hele to jde mimo mě, já jsem hlavně rád, že se to stalo a nemusím dál tahat týmy, kterým se nevěnuju

Reagovat
-Kopy-

Dawon a Kowe jak jste mohli

Reagovat
Chazy

Tak zas objektivně, bylo by vás asi 16 na dvě dvanáctičlenný ligy

Reagovat
Dawon

Hele jako uprimne jestli ste si ted 4 dny pred zacatkem NFL vsimli, ze vlastne hrajete keeper a nevite kdy mate draft, tak nas to asi jen utvrzuje v tom, ze to bylo spravne rozhodnuti.

Ligy sice byly vzdycky vedene demokraticky, ale vzhledem k tomu ze nas to stoji nejaky cas a usili, tak bysme to radi investovali do neceho, co nam dava smysl, a tyhle keepery uz fakt smysl nedavaly, protoze ta aktivita byla tak u poloviny tech lig naprosto tristni. Navic jako bonus kazdy rok nekdo novy koncil a uz to pomalu smerovalo k tomu, ze by pulka lidi hralo oba keepery a to mi osobne prijde uplne nesmyslne a samotneho me to uz vubec timhle stylem nebavilo.

Ta diskuze tady probihala nekdy v pulce cervence a ted mame zacatek zari. A tak nejak schvalne sme to udelali stylem, ze sme pak zapojili primarne lidi, kteri tady v te diskuzi projevili nejaky zajem a aktivitu. Ta diskuze pak jeste interne s Kowem trvala skoro mesic, nez se to cele nejak oficialne rozbehlo, takze casu na to zapojit se bylo urcite dostatek.

Jestli to pak nebylo dostatecne vykomunikovane vsem ostatnim, tak nas to sice mrzi (ackoliv ja mel teda za to, ze Kowe pak obepisoval vsechny soukrome), ale vsechny nase fanty vzdycky byly EF ligy a nejaka primerena aktivita na EF byl vzdycky zakladni predpoklad - a vubec se nezapojit do diskuze, kde se vlastne resi budoucnost cele ligy, vnimam jako dost zasadni neaktivitu a nezajem.

Porad vam zustava redraft a proste ruku na srdce, s timhle stylem hrani je to pro vas asi stejne vhodnejsi format.

Reagovat
-Kopy-

Já tu diskuzi četl každý den a čekal sem stále na nějaké info...asi jsem se měl ozvat ale čekal sem na pozvání, přece jenom za šest let jsem byl třikrát ve finále, asi jste nechtěli někoho tak silného v lize, to chápu teď už je to jedno....

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ja som tiez cital tunajsiu diskusiu kazdy den a tiez som nezachytil nic oficialne, akoze mne je to koniec koncov jedno, doteraz sa vzdy posielali osobne spravy alebo sa hlasovalo a zrazu nebolo treba. Tak nech sa dari v novej lige

Reagovat
Dawon

A ja se teda zeptam takhle - kdyz ste oba tu diskuzi cetli, v te diskuzi opakovane padla vyzva, at se soucasni hraci vyjadri + stejna vyzva padla na nasi FB skupine, kterou sme zakladali prave protoze tady na to lidi casto serou a nereagujou...tak proc ste na tohle nijak nezareagovali? ja to asi uprimne receno vubec nechapu

Ste proste cekali ze se to nejak magicky vyresi samo a ze vam zase bez jakehokoliv usili prilitne pozvanka na draft a tim to hasne? Za me osobne je tohle proste totalni nezajem a presne duvod, proc sme to s kowem chteli bud uplne polozit a nebo alespon vyfiltrovat ty lidi, co to nemaji uplne na parku. A je teda prdel, ze nakonec to vyslo uplne organicky bez nejake selekce na finalnich 12 lidi v nove lize - coz asi samo o sobe dokazuje, ze udrzovat dva keepery o 24 tymech by byla naprosta kokotina.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Sorry facebook nemam, pouzivam len mesendzer a z tejto komunikacie som to pochopil tak ze sa nieco planuje. Kazdopadne suhlasim s vami mate pravdu ze ked som nebol proaktivny sam, nemam pravo sa hnevat a asi je lepsie ked ten keeper nehram. Nech sa Vam dari, kvalita ligy bude vyssia urcite ako bola doteraz

Reagovat
Dawon

Jsem rad, ze to chapes a akceptujes

Reagovat
Dawon

Ale tak vsak tam padla vyzva k vyjadreni, tak jestli si o tom vedel, vsechno cetl a nic nenapsal, tak teda moc nevim, co ti na to rict Vyzva k vyjadreni padla i na te nasi FB skupine, takze uz moc nevim, co vic sme pro to mohli udelat, zas snad proste nejsme male deti...a pak sme to teda po nekolika tydnem pojali stylem, ze ti co vyjadrili zajem, tak byli pozvani no.

Jestli v tomhle smeru citis nejakou krivdu a nespravedlnost, tak me to mrzi a omlouvam se, jestli ta komunikace byla nedostatecna, nicmene za me osobne, pokud mi nekdo rekne, at se k necemu vyjadrim a ja to neudelam, tak to vyjadruje celkem jasny nezajem a implicitne to vnimam jako negativni odpoved. My sme s kowem zadny vyber stylem "toho tam chci, toho ne" neprovadeli, ta nova liga se utvorila zcela organicky na zaklade toho, kdo sam projevil zajem.

Reagovat
-Kopy-

já jsem neměl žádný návrh, proto jsem nic nepsal, čekal sem na nějaké hlasovaní, případně s čím přijdete vy dva s Kowem, už před dvou měsícema jsem měl zadaný keepery ale měl sem se asi optat dříve jakto že se nic neděje, nj moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

já na tom byl stejně ... ale je to daň za čekání na výsledek

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

aha tak to je super dik za info, asi mas pravdu

Reagovat
-Kopy-

asi jsme v háji

Reagovat
Sali5

Kdybyste se ozvali trochu dřív, tak bych někomu z vás zájemců klidně svoje místo přenechal a zůstal jako náhradník. Teď už by to bylo asi všechno moc narychlo, když máme dneska draft.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

To je v poriadku mal som sa aktivnejsie zapajat a dedukovat veci nech sa dari

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz na to ted nahlizim zvenci, sam jsem rekl, ze pokracovat nehodlam, nicmene tady musim dat tobe a Kopymu za pravdu. To, ze od ty diskuze v cervenci tady nepadlo jediny slovo jak to definitivne bude dal mi prijde prinejmensim dost nestastny.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

Hele dejme tomu, uznavam, ze verejne o tom moc informaci neslo, nicmene resili jsme to uz pak dal soukrome s tema lidma, co vyjadrili zajem, jelikoz samo o sobe tohle mela byt takova sonda do aktivity tech lidi.

Kowe hned na zacatku toho vlakna napsal, at se kazdy zamysli nad tim, jestli ma chut a energii ten keeper dal kvalitne hrat (koneckoncu i primo na tuhle otazku si ty reagoval, ze nemas). Nasledne potom sla zadost na tu nasi FB skupinu, at se na to lidi podivaji a vyjadri se k tomu - tak sme holt s lidma, kteri bud odmitli (jako ty) nebo se vubec neozvali, nepocitali a dal uz to resili bokem, at to tu nespamujem.

Ale teda ve finale pokud sme to opravdu posrali, tak nerozumim tomu, proc se nekdo z tech lidi na to nedopta, pokud je to zajima a maji zajem o tu ligu? Snad neni nic jednodussiho, pokud mi to neni neco jasne. Jakoze vim, ze se neco resilo, kde to vypadlao, ze asi nastanou nejake velke zmeny a zaroven vidim ze, nemam termin draftu ve sve lize a ze se ohledne draftu nikde o nicem nemluvi - a neresim to, nezeptam se? ja nevim no

Reagovat
Chazy

ESPN’s Dan Graziano believes Rams QB Matthew Stafford’s elbow injury could be “an issue all season.”

Podle mě Stafford nemá šanci hrát do nějakejch 38, 39 let, on hraje furt se zraněníma, furt ho něco limituje.

https://profootballtalk.nbcsports.com/2021/11/28/matthew-stafford-reportedly-has-various-injuries-even-if-hes-not-on-the-injury-report/

Reagovat
Trand

To jsem psal už před pár týdny no. Hlavně od Rams se nic nedozvíš, protože McVay ohledně zranění lže pořád, takže těžko objektivně odhadnout, jak vážné to se Staffordem je. Uvidíme za 4 dny.

Reagovat
Chazy

Já věřím, že to bude "v pohodě", prostě to hecne a odehraje v bolestech. Pořád v něm musí být ta touha vyhrávat a něco dokázat, ví, že co teď neudělá, tak už v životě nedožene. Nemyslím si, že má mentalitu jako Luck, kterej se na to vysral a dělá bůh ví co.

Ale určitě přijde den, kdy si řekne, že tohle asi nemá zapotřebí, proč se probouzet s bolestma zad a mít denně problémy, když už dokázal, co dokázat mohl. Jsem si jistej, že tady kariéra 40+ neexistuje, ale taky jsem si jistej, že bude hrát naplno další sezony

Reagovat
Kowe

Podle smlouvy ale teda Rams budou potřebovat ještě 3 roky. Snad to dá, pro mě sympoš, kterýmu přeju.

Reagovat
Busby babes

Rozdeleni divizi na West, East a Polsko pobavilo.

Reagovat
Eric_The_King

Jenom nevím, proč jsem West

Reagovat
Kowe

1) nevychazi to

2) mas na fb nejakou skandinavii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Eric_The_King

To je hovno West

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

kdyz jsem se rano vzbudil a vzpomnel si na ten vcerejsi draft tak se mi hned vybavilo tohle...

https://www.youtube.com/shorts/6Z7-elKotrI

Reagovat
kubys

Zaschrona a všichni QB, které nadraftoval.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

ten tlustej Clemenza, to je Aaron nebo Mac?

Reagovat
Zaschrona

Podle šířky tváře jedině Stafford.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

tyjo letos docela citim hype, hned tak krasnej opener navic

Reagovat
Busby babes

ja si hezky na prvni dva vikendy odjedu do Italie a asi uvidim hovno.

Reagovat
KoryVCF

Dá se nějak podívat do tý druhý skupiny ? Zajímá mě jak kdo nadraftoval :D

Reagovat
KoryVCF

už mám :))

Reagovat
Trand

Rams mají letos celkem brutální schedule ( https://eatdrinkandsleepfootball.com/schedule/strength-of-schedule.html ), 13 zápasů bude proti top16 týmům podle momentálních power rankings na NFL.com, z toho 8 proti top10. Jediné lehčí zápasy by vlastně měly být proti Falcons, Panthers a 2x Seahawks. Proto by se hodilo hned teď proti Bills vyhrát

Když jsem tak koukal na schedule ( https://fbschedules.com/2022-los-angeles-rams-schedule/ ), tak si říkám, že v dobrým případě by to mohlo vyjít na 12-5 (prohry vs Bills, @49ers, @Chiefs, @Packers, @Chargers), ale určitě to bude úplně jinak, skoro nikdy to nevyjde tak, jak člověk předpovídá. Klidně je možné, že tu sezónu dohrajeme s 10 výhrama, níž to bez nějakého klíčového zranění asi nevidím. Maximum bych viděl tak 13, Rams nejsou úplně úžasnej tým v základní části a zatím každou sezónu pod McVayem tam byly série špatných zápasů. Každopádně se těším, zápas Bills @ Rams by měl být super, asi největší kandidáti na SB proti obhájci.

Reagovat
KoryVCF

Docela mě překvapuje jak Bills všichni vystřelují jako nejlepší tým v NFL a největší contendry na finále PO, přitom hráli minulou sezonu se samýma sračkama a každej lepší tým je porazil...těším se na čtvrtek moc, myslím že je doma rozdrtíme :)

A ten schedule je teda nesmysl

Reagovat
Chazy

Proč je schedule nesmysl?

Reagovat
Dawon

To je trochu prehanka ne? Ja je osobne teda vnimam jako jednoho z hlavnich contenderu...v cem vidis nejake jejich hlavni slabiny?

Reagovat
KoryVCF

ok :D už asi jo

Reagovat
Trand

To teda nesouhlasím, Loni sice neměli moc dobré soupeře, ale Patriots v playoff úplně přejeli a s Chiefs vypadli dost smolně. Za pár týdnů se jim vrátí White, jejich nejlepší CB a pravděpodobně nejlepší obránce, který značnou část loňské sezóny chyběl a navíc podepsali Vona. Slabiny mají možná tak na RB a asi nemají úplně elitní OL. A odešel jim teda Daboll. Ale jinak je to za mě jeden z nejvyváženějších a nejlepších týmů ligy.

Allen loni v playoff ve dvou zápasech 9 TDs, 0 INTs, 77 % kompletace, passer rating 149. Vypadli protože prohráli coin toss v jedné z nejlepších ofenzivních přestřelek všech dob.

Reagovat
formic81

ja bych ten odchod Dabolla ani nevidel, nahradil ho Dorsey co tam QB coachoval nekolik let a jeste jim do toho mixu prisel talentovanej Joe Brady.

jinak prichod Vona Millera, stejne jako draftovani Elama tu obranu jeste posune, zejmena ta secondary je asi top 3 v lize.

v utoku budou mit konecne zajimavyho RB a Allen ma furt plno zbrani k dispozici, stejne tak jako kvalitni o-line. Uprimne nevidim v lize moc silnejsich teamu, at uz se jedna o coaching nebo roster

Reagovat
Chazy

Ten odchod Dabolla bych nepodceňoval, McDermott je vážně striktně defenzivní HC a takovýmu může ztráta koordinátora hrozně ublížit. Stalo se to ve finále i Pedersenovi, když ztratil Reicha a nebo Quinnovi, když ztratil Shannahana.

Samozřjemě je možné, že je za ním další mastermind, co to utáhne a bude schopnej fungovat, ale odejde jim velký knowhow. Ono převzít playbook někoho před tebou je jen základ, SB přichází s vynucenýma i nevynucenýma adjustmentama, no a to může být problém, když samotnej HC v tom k ničemu moc není.

Ale jo, může to být jedno. Nicméně určitě je to velkej otazník, úplně bych to nepodceňoval

Reagovat
formic81

ja si ani nemyslim, ze McDermott resi tu obranu az tak do hloubky, spousta lidi rika, ze je to spis takovej HC manager. On to podle me ani tolik resit nemusi, kdyz ma k dispozici Fraziera, ktery by asi sam mohl nekde delat HC. Zkratka zadny fuckupy od nich necekam, ne kdyz za tim stoji McDermott.

A ono je asi hlavne dulezity pocitat s vyvojem Allena, jakozto QB co si asi bude vic a vic diktovat to co bude chtit hrat a ty OCs mu pak budou muset ustupovat, tak jak to je bohuzel u vsech top QBs az na par vyjimek.

Reagovat
Trand

A co se týče schedule, tak je bohužel nevýhoda že hrajeme v silné divizi a letos jsme z té rotace dalších divizí bohužel chytli AFC West, kde není slabý tým no. A vzhledem k tomu, že jsme v ZČ skončili na prvním místě v divizi, tak hrajeme proti jiným prvním týmům z dalších divizí, proto tak těžcí soupeři. Můžeme aspoň děkovat za to, že Seahawks snad budou bez QB a že na nás letos vyšla AFC South, kde by Panthers a Falcons snad neměli být moc konkurenceschopní. Ale je to celkem masakr no, 10 zápasů proti loňským playoff týmům a z těch co se tam nedostali máme ještě Broncos s Wilsonem a Chargers.

Reagovat
Busby babes

btw mame letos tipovacku na Yahoo?

Reagovat
Dawon

Zatim ne, ale iniciative se meze nekladou

Reagovat
Chazy

Buccaneers restructured RG Shaq Mason's contract.

The restructure will give the Bucs more operating room under the cap for 2022 while pushing some money into 2023. Tampa had just $1.4 million in cap space coming into today according to Over The Cap, so this will give them some room to maneuver in season. Adam Schefter has reported the amount saved for 2022 at $6 million.

Tje docela slušné

Reagovat
mithro

mas nejaky tip, na koho si chystaju miesto?

Reagovat
Chazy

Tak dáme si letos nějakou tipovačku?

Vítěz SB: Chiefs

Poražený: 49ers

Finále konference: Bucs, Broncos

MVP: Mahomes

OPOY: Jonathan Taylor

DPOY: Donald

OROY: Garrett Wilson

DROY: Thibodeaux

Comeback: McCaffrey

HC roku: Hackett

První vyhozený HC: Rhule

Reagovat
kubys

Vítěz SB: Bills

Poražený: Rams

Finále konference: Broncos, Packers

MVP: Allen

OPOY: Chubb

DPOY: Donald

OROY: Dotson (před zraněním bych řekl Walker III)

DROY: Hutchinson

Comeback: McCaffrey

HC roku: Reich

První vyhozený HC: Saleh

Reagovat
Chazy

Vidíš Jets tak špatně? podle mě i kdyby to bylo tak hrozný, prostě si to nemůžou dovolit. Ta franchise vypadá nestabilně jako kdysi Browns, by tam fakt nikdo nechtěl

Reagovat
kubys

0-8 start a sbohem

Reagovat
formic81

tak to bych byl hodne prekvapenej, jako jasne jsou furt zavisli na hre Wilsona, ale i pokud by byl nahovno tak ta defka s playmakers v utoku a solidni o-line je minimalne 5 win team

Reagovat
Trand

Vítěz SB: Rams

Poražený: Bills

Finále konference: Packers, Chiefs

MVP: Herbert

OPOY: Justin Jefferson

DPOY: Donald

OROY: Chris Olave

DROY: Hutchinson

Comeback: Derrick Henry

HC roku: Hackett

První vyhozený HC: Rhule

Reagovat
Virtuos

SB: Bills

Porazeny: Bucs

Finale konferencie: Chiefs, Rams

MVP: Allen

OPOY: Jefferson

DPOY: Donald

OROY: Pickens

DROY: Hutchinson

Comeback: McCaffrey

HC roku: McDermott

HC vonku: Kingsbury

Reagovat
formic81

Vítěz SB: Bills

Poražený: Bucs

Finále konference: Niners, Chiefs

MVP: Wilson

OPOY: Mahomes

DPOY: N. Bosa

OROY: Walker

DROY: Stingley

Comeback: M. Ryan

HC roku: N. Sirianni

První vyhozený HC: Kingsburry

Reagovat
Dawon

Vítěz SB: Bills

Poražený: Bucs

Finále konference: Packers, Chargers

MVP: Herbert

OPOY: Jonathan Taylor

DPOY: Parsons

OROY: Pickett

DROY: Hutchinson

Comeback: Henry

HC roku: McDermott

První vyhozený HC: Rhule

Reagovat
Kowe

Vítěz SB: Chiefs

Poražený: Bucs

Finále konference: Bills, Rams

MVP: Herbert

OPOY: CMC

DPOY: Bosa

OROY: Garrett Wilson

DROY: Hutchinson

Comeback: McCaffrey

HC roku: Staley

První vyhozený HC: Rhule

Reagovat
miky10

Vítěz SB: Bills

Poražený: Rams

Finále konference: Chiefs, Bucs

MVP: Allen

OPOY: McCaffrey

DPOY: TJ Watt

OROY: Pickens

DROY: Hutchinson

Comeback: McCaffrey

HC roku: McDermott

První vyhozený HC: McDaniels

Reagovat
Busby babes

Jimmy G opet ve finale, jo?

Reagovat
Trand

A jinak pokud někdo chcete, já bych hodil i tipovačku na vítěze divizí a playoff týmy (s nasazením), ať se je čemu smát

AFC East: Bills

AFC North: Ravens

AFC South: Titans

AFC West: Broncos

NFC East: Eagles

NFC North: Packers

NFC South: Buccaneers

NFC West: Rams

AFC playoff týmy: 1. Bills, 2. Broncos, 3. Ravens, 4. Titans, 5. Chiefs, 6. Bengals, 7. Chargers

NFC playoff týmy: 1. Packers, 2. Rams, 3. Eagles, 4. Buccaneers, 5. 49ers, 6. Cowboys, 7. Vikings

Reagovat
Kowe

je to vůči spreadu i nebo jenom čistě vyhra/prohra?

Reagovat
miky10

Spread, v prohlížeči je to uplně nahovno zobrazený, v mobilní appce je to vidět líp.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Ten survival mi nejde přijmout, můžete prosím poslat kód ligy a heslo?

Reagovat
miky10

Upřímně nevím jak, poslal jsem ti na mail the.niflheim@yahoo.com pozvánku přímo, tak snad.

Reagovat
Sali5

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zivShaicZChDD1JNQc95S5EdeDYX_D_ZlwFza1exgh4/edit?usp=sharing

Ještě před smazáním ligy na yahoo jsem aktualizoval dokument k našemu (teď už bývalému) keeperu. Můžete se mrknout na celkový přehled, statistiky a různé rekordy.

Mělo by to sedět a když ne, tak už se to stejně asi nikdo nedozví

Reagovat
Dawon

Niners TE George Kittle DNP with groin injury, availability for Week 1 unclear.

Ten je taky porad rozbity

Reagovat
formic81

Z. Wilson out az do weeku 4

Joe Cool zpatky na scenu

Reagovat
Chlupatá máma

Stream ideálně s českym komentářem asi nikde nebude, co?

Reagovat
Dawon

https://official.nflstreams.to/ streamy bys mel najit tady do budoucna, ale s ceskym komentarem spise ne no

Reagovat
Trand

Nemá cenu z toho dělat vědu, Bills byli dnes prostě lepší a Allen hrál úžasně a metodicky. V moment kdy začal běhat bylo po zápase. Pár poznámek ze strany Rams:

- bylo vidět že hrají první zápas, dropy, nesehranost atd. Příště už to bude v pohodě

- OL bude možná letos problém, 7 sacků je nejvíc v McVay éře

- Robinson dnes 2 targety, Kupp 15 targetů, takhle to dál nepůjde

- Henderson 13 běhů, Akers 3 ?????

Příští týden hrajeme s Falcons, tak doufám v dominantní výhru, tenhle zápas by měl sloužit jako facka všem hráčům. Ale není na čase začít panikařit, Bills jsou výborný tým a dnes nás prostě přejeli no. Allen by skvělý a trpělivý.

Reagovat
kubys

Ta distribuce je jak některé zápasy u Packers s Adamsem.

Reagovat
Dawon

Na to jaky mel Robinson hype, tak dneska uplne neviditelny, to je dost znepokojive...a ten Akers/Henderson je teda dost zahada, byly tam v preseason nejake naznaky, ze by tohle mohlo nastat?

Reagovat
Trand

Rams v preseason nehrají žádné startery ani na 1 snap, takže z tohohle se nedalo odvodit nic, ani žádné zprávy od insiderů a reportérky co se zaměřuje na Athleticu na Rams nebyly. Napadá mě jen že by Henderson mohl být momentálně zdravější než Akers, ale pokud ho to ACL nějak brutálně nezničilo, tak by měl normálně nastupovat jako RB1, je to mnohem lepší hráč.

S tím Robinsonem těžko říct, on zas Stafford je na Kuppa dost často zafixovanej skoro za jakýkoliv situace, ale je to trochu zneklidňující no. Zase Bills měli včera opravdu excelentní defenzívu a Stafford neměl v kapse pořádně čas házet, tak třeba to bylo ovlivněné i tím. A taky jsme se víceméně nedostali k jejich redzóně, kde Robinson exceluje. Uvidíme proti Falcons, tam se to snad vrátí do normálu.

Reagovat
Kowe

mcvay o tech rb mluvil dost

Reagovat
Trand

Tak jak píše Kowe, McVay se do toho docela pustil

Sean McVay on RB Cam Akers: "There were some instances where there were some positive things and some things that he can do better, but we want to see just an increased level of urgency and accountability snap in and snap out from him.”

“I know what Cam is capable of. We've all seen how talented and what a special player this guy's capable of being. And I want to see him reach his highest potential.It's more of a reflection of the confidence that I know what he can be and I'm confident that he'll be that guy that we've all seen at the right moments as this season continues to progress. And that's our job to help get it out of him."

On takhle nikdy nemluví, takhle podle mě u nás mluvil jen o Goffovi To je skoro rozsudek smrti. Navíc snapy jako tyhle asi moc nepomáhají:

https://twitter.com/jnierob7/status/1568324033917194240

Asi bych už trochu panikařil pokud ho máš ve fantasy nebo tak, ale ještě pořád je čas to otočit, přeci jenom víceméně kromě loňského playoff skoro rok nehrál a ještě možná hraje se zraněním z training campu.

Reagovat
Chazy

No, byla to demolice ještě daleko větší, než co napovídá skóre. Hodně udělaly ty dva inty, který byly dost nešťastný.

Ale ta obrana Rams je furt šíleně oportunistická, bude získávat spoustu turnoverů a vyhrávat tím zápasy. Nicméně dneska dostali na prdel absurdně

A Von super zápas

Reagovat
Dawon

Ten Vonuv druhy sack byl uplne nerealny, tam prakticky v jednom plynulem pohybu neuveritelne vyjukoval toho tackla a zaroven ve stejny moment vyskocil a sundal Stafforda, fakt jeden z nej sacku, co sem kdy videl snad

Nicmene tipuju, ze takhle motivovany cely rok asi nebude a bude zapinat jen na ty vetsi momenty

Reagovat
Trand

První interception byl smůla, za to Allen nemohl, ale ten druhej byla krásná akce Hilla a kombinace ne úplně přesného hodu, to nevím jestli je nešťastný. Každopádně jinak máš pravdu, kromě turnoverů se nepodařilo útok Bills zastavit, ani jednou neměli puntera na hřišti. Pass rush neexistoval a tím jak házel Allen rychle se ho podařilo dobře eliminovat.

Za celý první poločas Allen nezkusil jedinou dlouhou přihrávku a připravoval si tu obranu, ta začala ve druhým poločase hrát agresivněji a pak nás zabil dlouhými TD na Davise a Diggse. Za mě skvělej gameplan a skvělé provedení. O obranu starost nemám, secondary by měla být ok, na LB jsme posílili a máme dva velice slušné ILBs, snad jen pass rush by mohl dělat problémy.

Reagovat
Dawon

To mi trochu pripomina lonske zapasy Pats proti Bills - 0 puntu za dva zapasy Jako Bills vypadaji desive dobre, a to se jim jeste vrati White

Reagovat
mithro

no tuto sezonu to proti Bills bude asi podobne

Reagovat
Kovi81

Ja jsem cekal nejakou tesnou vyhru, ale tohle byl teda mazec snad se nikdo nejak vazne nezrani v prubehu sezony a konecne se dotahne letos do SB. To jeste porad kolem Bills toci nejake rumours, ze v pulce sezony se podepise OBJ hlavne Von ho dost tlaci

Reagovat
formic81

chapu ze prvni week1 ale jak Allen tak i Stafford hrali jak sebevrazi

kazdopadne fajn opener, z Bills pujde strach

Reagovat
formic81

“Hello coach, my name is Josh Allen and I am a quarterback at Reedley JC out of California. I stand at 6’5” 210 lbs and am a full qualifier, and feel like I would be a great fit in your offensive scheme.”

pro ty co neznaji, tak Allen po skonceni na high-school nemel zadne nabidky od univerzit a musel tak sam sebe odpromovat a poslal tenhle email na vsechny uni v US.

Reagovat
Chazy

Brady to měl podobné no, ten přechod z hs je náročný

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kubys

Tak zrovna tohle ale už psal z Juco. Už jsme se tu o tom bavili dříve, Rodgers taky neměl žádnou nabídku a přemýšlel, že rovnou skončí, než ho na Juco náhodou našel kouč, který tam jel skautovat jiného hráče.

Reagovat
kubys

Tvl, Sun Belt dobře Škoda, že i ta Bama nepadla, by Lomghorns konečně po dlouhých letech udělali něco, co by stálo za řeč.

Reagovat
formic81

tvl tak jedem.. cekate nejaky upsety dnes? ja mam strach z Bears, ktery vypadaj jako fackovaci panaci, ale dement Nagy je pryc a ta secondary muze byt zajimava spolecne s chytrym d-schematem od Eberfluse. Navic bude chybet Kittle

Reagovat
Dawon

Ja citim, ze by Texans mohli trapit Colts...jinak teda nevim, jestli vyhra Vikings by byla vylozene upset, ale dost jim verim, Packers jdou do toho zapasu bez obou startujicich tacklu + ti jejich WR sou prinejmensim pochybni, do toho Vikings s novym HC...mohlo by to byt zajimave

Reagovat
formic81

presne

Reagovat
mithro
Reagovat
mithro

From

@NFLGameDay

: The #Patriots offensive play-caller is expected to be senior football advisor Matt Patricia, with heavy influence from coach Bill Belichick, sources say. …

to bude koncert

Reagovat
Dawon

vamos Tohle bude fakt moc bolestiva sezona Bojim se aby to nejak drasticky nezabilo Macuv development, protoze tohle je fakt otresna situace pro nej

Reagovat
TopinB

Nějaký suggestion na co se dívat? Jsem vcelku začátečník do NFL a nemám oblíbený tým, takže něco, co bude zábava

Reagovat
Kowe

asi bych dal Benga se Steelers

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
Dawon

Pro začátek není špatná redzone, stříhá to mezi zapasama podle toho kde se něco děje, takže to eliminuje tu reklamovou nudu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

skoda, pekny prvy drive a takto to zabit

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Fields vs Lance je docela souboj kriplů

Reagovat
formic81

Reagovat
Chazy

Reagovat
formic81

sileny pocasi, nehraje Kittle, prvni start v novy sezone. Hodil par peknych micu, bude dobrej.

Reagovat
Chazy

Třeba bude, třeba ne, ale pěkný míče opravdu nehází

Reagovat
Dawon

No tak to začlo celkem slušně a už se to Pats totálně sype

Reagovat
mithro

ale uplne debilne, pritom to nevyzera az tak hrozne ako som cakal

Reagovat
Dawon

Je to mnohem lepší než v preseason no, párkrát debilni smůla/hrubka, jenže ve finále může být o poločasu hotovo no

Reagovat
mithro

jo ako uz sa to vezie, ten koniec hrozny. pritom ten Tua taky nemastny neslany a potom bum

Reagovat
mithro

defka Steelers si dnes robi z Bengals hroznu srandu

Reagovat
Dawon

Patriots navázali tam kde loni přestali

Reagovat
Chazy

Moc pěkné od Pats

Reagovat
Trand

Saints

Reagovat
mithro

Colts podobne

Reagovat
Trand

Colts

Reagovat
Chazy

Goff je pro mě fakt nepochopitelná záhada. Člověk nenajde lepší pocket presence, mimo nějaký síly v ruce mu ze skillů nechybí prakticky nic. Ale stejně není schopnej se vrátit k těm dvěma top sezonám s Rams a prostě nemá na startování v NFL dlouhodobý, neodehraje konzistentně ani jeden zápas.

Reagovat
Trand

Vždyť pocket presence je jeden z jeho největších problémů, míval kvůli tomu i hodně fumblů. Vždycky byl výborný v hodech na střední vzdálenost, tak 10-19 yardů, to exceloval, jinak byla jeho přesnost dost nevyrovnaná. Jeho výhodou je že prakticky nikdy není zraněný a i když tak nevypadá, tak je to fakt tvrďák.

Reagovat
Chazy

Fumbly mívá prostě proto, že neumí držet míč to se řešilo už když do NFL šel a měl kvůli tomu hrozně fumblů i na college, ale i tak na draftu byla pocket presence jeho hlavní přednost. Jako postoupení si v kapse, načasování hodů před hitem, on je v tom super, teď tím udělal celej drive

Reagovat
Trand

Hele na college možná, a věřím tomu že teď měl i hezký drive, ale v NFL opravdu ne Má problém s předržováním míčů, i kvůli tomu často fumbluje. Nabíhá si sám do sacků, neumí pořádně číst obrany před snapem.

Reagovat
Trand

Pocket presence

From the nine games reviewed, this appeared to be the biggest weakness in Goff’s game. In a league that’s trending more and more toward mobility at the quarterback position, his ability to make plays with his feet cannot be relied upon.

Within the pocket, he often demonstrates poor awareness of the rush, whether it’s an incoming blitz or simply the front four running a twist or stunt. When one of his blockers is beat, Goff is slow to react, resulting in pressure impacting his throws.

To his credit, he doesn’t take many sacks and he’s fearless with pressure bearing down on him, standing tall and absorbing a hit in order to deliver a pass.

There are only a couple of examples of Goff evading pressure within the pocket, usually in the form of sidestepping a single rusher. He shows the ability to reset his feet and deliver accurate throws in these situations, but rarely takes the opportunity to climb the pocket to gain better passing lanes and avoid pressure.

https://eu.detroitnews.com/story/sports/nfl/lions/2021/02/22/film-review-breaking-down-new-detroit-lions-quarterback-jared-goff/6782118002/

Reagovat
Chazy

mrknu na to pak. Ale mně se tím vždycky líbil, no

Reagovat
Trand

Psal to asi nějakej fanda z nějaké Lions fan stránky, takže to asi není zas žádná světová analýza, ale určitě bys toho našel víc, kdybys pohledal

Reagovat
Zaschrona

Rodina St. Brownů na dnešní den asi nezapomene

Reagovat
mithro

oni su paradni

Reagovat
Chazy

Mají ještě jednoho na college (jmenuje se Osiris ), ale bohužel ten na NFL nevypadá

Reagovat
formic81

tohle se teda zvrtlo nechutne

Reagovat
Dawon

Bude prdel až z té loňské QB class bude nejlepší Mills

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Jestli Steelers prohrajou i s 5 turnoverama

Reagovat
mithro

tak toto mal byt asi TD od Chase, neviem preco to nekontrolovali.

Reagovat
Dawon

Jj, i sterrstore to potvrdil, že kdyby challengnuli, tak je to TD, docela fail...ale zas z 1 yardů by Benga asi měli dát TD no

Reagovat
Trand

Chase teď neskutečný catch, o centimetr to nevyšlo

Reagovat
Trand

Chase a Burrooooooooooooow

Reagovat
Trand

A special teams

Reagovat
Dawon

Jezisi Benga

Reagovat
mithro

Atlanta, to je zas a znovu stale to iste

Reagovat
Dawon

Do prdele to sou famózní závěry, miluju ten sport

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Browns ale napalil to paradne, novacik a taka bomba

Reagovat
Dawon

Bend it like Beckham neuvěřitelný fg

Reagovat
Trand

Tak aspoň Niners potěšili

Reagovat
Trand

McPherson

Reagovat
Dawon

Ale jako za to nemůže, ten backup snapper to moc nezvládá

Reagovat
mithro

Colts

Reagovat
Dawon

Pojďme dvě remízy!!!!!

Reagovat
mithro

dnes uz ziadny FG nepadne

Reagovat
aither

Pěkně Watson, takovej drop

Reagovat
Trand

Achjo, Bengals takový legendární comeback a nic z toho

Reagovat
mithro

Herbert aj Mahomes zatial paradne

Reagovat
Chazy

Cousins taky ale

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

koukam Aaron zatim vali

Reagovat
mithro

na zemi

Reagovat
Trand

Bylo by mi Rodgerse skoro až líto, kdyby to nebyl takovej šašek

Reagovat
mithro

https://twitter.com/MainTeamSports2/status/1569058515267862528

Brian Burns roughing the passer penalty that set up the Browns game-winning field goal

Reagovat
Dawon

Z jineho uhlu jde videt, ze ho trefil helmou na helmu, tohle proste hodi vzdycky

Reagovat
Chazy

(a správně)

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

je to taky blby uhol, to je pravda ale nevidel som z ineho, ani pod tym tweetom, vacsinou sa to tam rychlo objavi

Reagovat
Trand

Daboll Štěstí přeje odvážným a to rozhodnutí hrát za dva bylo sakra odvážný

Reagovat
formic81

Julio vypadal dobre

Reagovat
Trand

A timeline from overnight: Cowboys’ QB Dak Prescott is scheduled to have surgery on his right thumb today and is expected to miss 6-8 weeks, multiple sources told ESPN’s @toddarcher.

RIP Cowboys. A Giants mají teď následující tři zápasy lehký los (Panthers, Cowboys bez Daka a Bears), z toho by mohli něco vytěžit. I když Jones je asi bude dost limitovat no.

Reagovat
mithro

Cowboys vyzerali v noci biedne, aj s Dakom.

Reagovat
Trand

To sice vypadali, ale nečekám, že by s Cooperem Rushem vypadali líp.

Reagovat
mithro

on je vraj este elevated z practice squad, oni tam v jerry worlde nevedu backpup qb normalne? nemaju sancu tam niekoho zohnat?

parson vyzeral super ale zvysok, meh.

Reagovat
formic81

tim padem asi i posledni rok McCarthyho a opravnene, jemu uz davno ujel vlak

Reagovat
Trand

#Ravens CB Kyle Fuller tore his ACL and will miss the rest of the 2022 NFL season.

#Ravens OT Ja'Wuan James, who started Sunday, once again tore his Achilles and is out for the rest of the season. A rough, rough stretch for James.

Source: #Eagles pass-rusher Derek Barnett tore his ACL and he’s out for the season.

Steelers’ Defensive Player of the Year TJ Watt will get second and third medical opinions about his torn pec Tuesday, per sources. If doctors determine that Watt needs surgery, his season likely would be over; if he doesn’t need surgery, he could possibly return in six weeks.

Reagovat
uff

Ak bude TJ chýbať celú sezónu tak sme v prdeli.

Reagovat
Dawon

Heh, pekne Seahawks Trosku bizarni rozhodnuti od Hacketta radeji kopat 64yardovy FG nez hrat 4. a 5 v zaveru.

Jinak teda Geno paradni vykon

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1569535049825124352

Fakt jako neuveritelny fail od Broncos ten zaver, zrovna takhle zkuseny QB si to snad musi pohlidat, kdyz uz ten HC chokne...Peyton z toho skoro explodoval

Reagovat
Trand

Tak Seahawks jediný tým v NFC West s výhrou, ok. A v AFC South žádný tým nevyhrál a to i přesto, že dva hrály proti sobě.

Reagovat
formic81

hlavne Hawks nevypadali vubec spatne o-line drzela, tim padem dobra running game a defka pusobila velmi disciplinovane a hlavne secondary hrala skvelej zapas.. nooo me no likey tohle

Reagovat
Chazy

Mě fakt hrozně mrzí, že Winston, Mariota, Wentz, Trubka, Goff, Gabbert, všichni tihle busti dostávali a dostávají další a další šance, ale Geno prostě nic, přitom v té ruce to vždycky měl.

Snad z toho vytěží aspoň to, aby občas v NFL startoval a využíval se jako bridge, protože on zápas vyhrát umí, házet dokáže nadprůměrně. Vím, že čísla měl u Jets hrozný, ale Jets byli fakt mrdka a rozdíl mezi ním a Gabbertem byl v číslech minimální, přitom on u Niners dostal reálnou šanci zabojovat o startování.

Lock si prý v preseason neškrtnul proti němu, prostě měl by být low end starter a top backup.

Potíž je v tom, že je idiot, takže je dost nevhodnej pro tým, co má mladýho QB a chce ho něco učit

Reagovat
Chazy

A když jsme u toho, přijde mi, že QB situace v NFL je fakt hrozivá a polovina týmů tu pozici bude muset brzo řešit (někdo klidně zítra, někdo do 2 let). Je teď asi nejslabší QB kvalita, co jsem já osobně zažil

Reagovat
uff

No vďaka tomu vidíme velmi zaujímavé zápasy.

Reagovat
Trand

Mně přijde že těch fakt dobrých je dost - Mahomes, Allen, Rodgers, může se k nim letos přidat Herbert a možná i Burrow. Dále je tam Murray, Watson, Lamar, Dak. Stárnoucí ale pořád dobří Brady, Wilson. Třeba něco bude i z Lawrence a Maca.

Ale je pravda, že to, že letos startuje Mariota, Trubisky, Wentz, Geno, Goff, Jones a asi i Baker je celkem ostuda. Z Wilsona a Fieldse těžko říct jestli něco bude, ale nevypadá to vůbec dobře.

Reagovat
Chazy

Ale Brady na 90 % hraje poslední sezonu, takže ti skončí jeden ze 3 nejlepších QB v lize a bude se muset hledat náhrada. To množství týmů, co QB potřebují, je fakt extrémně hodně

Reagovat
Trand

Tak v tomhle ohledu máš pravdu no, já špatně přečetl ten tvůj první příspěvek a měl jsem pocit, že kritizuješ obecně kvalitu QBs v lize. Protože mladých QBs, ze kterých už jsou nebo budou superhvězdy je pořád dost. Na druhou stranu si asi úplně nevybavuju, jestli v minulosti mělo víc týmů vyřešené QBs do budoucna.

Reagovat
Chazy

Podle mě jo, prostě skončili Romo, Ben, Brees, Peyton, Rivers, Luck, Palmer, kteří představovali obrovskou kvalitu, ve finále ale i Cutler, Flacco, Eli a Smith byli slušní QB, Ryan byl top strop a jejich náhrady hromadně selhaly.

Od roku 2018 se z draftů chytli jen Allen, Lamar, Burrow a Herbert, dejme tomu že i Murray, ale prostě ta kvalita víc odešla než se doplnila. Rok předtím Watson, Mahomes, předtím Prescott, ale 2015 nikdo, 2014 jen Carr.

Reagovat
Chazy

2013 nikdo, z 2012 už hraje jen Tannehill s Wilsonem, pak už to jsou starci všechno.

A zapomněla jsem Cama, že taky defacto je pryč z ligy

Reagovat
Dawon

Ona tam hlavne ta prostredni generace hrozne chybi, posledni roky se ti QB zas celkem prosazujou (kdyz nebudu pocitat zatim lonsky rok, ktery vypada vselijak).

Ale chybi tam ti QB okolo 30, tam proste neni prakticky nikdo a to jsou prave ty drafty okolo roku 2015, tam to byla silena bida a tam se vytvorila dost velka dira, ktera se ted nestiha zaplnoval, kdyz konci ta generace predtim okolo Riverse.

Reagovat
Trand

No nevím, za mě je třeba takovej Palmer asi tak na úrovni Tannehilla, kterej měl taky super sezóny, ale že by představoval obrovskou kvalitu, to nevím, Možná tak 2 sezóny. Tua by taky mohl mít kariéru na styl Alexe Smithe. Pokud zmiňuješ hráče jako Cutler, Flacco a Eli, tak v současnosti máme Stafforda, Carra, Cousinse. Z Hurtse taky může být solidní starter.

Já souhlasím hodně s Dawonem, že chybí ta střední generace úplně. Mohli jsme mít v lize Lucka, kdyby to nezabalil, ale jinak je to celkem bída no.

Reagovat
Chazy

Já napsal skupinu obrovský kvality a pak skupinu slušných a Palmera jsem nedal do té první. A Stafforda jsme měli celou dobu, o který mluvíme, Carra jsem jmenoval. Přidal si mi cousinse, to beru ale nemění to nic

Reagovat
Chazy

A tua.. Ve finále není lepší než byl Schaub

Reagovat
Trand

Nevím no, hodnotit ho po dvou letech v dysfunkční franchise, kde ani neodehrál celou sezónu kvůli zranění. Letos má kolem sebe dobrej tým a ofenzivně laděnýho HC, uvidíme jak na tom bude. Pokud ani letos nic moc nepředvede, tak pro mě teprve bude na odpis.

Reagovat
Chazy

Aha Palmer měl být v té druhe

Reagovat
Trand

Carra jsem minul, my bad. A myslel jsem že se teda bavíme o současným stavu NFL, proto jsem zmínil Stafforda, kterej pořád patří k těm lepším QBs. Pokud se bavíme o té obrovské kvalitě, tak po letošku tam můžou být 4 hráči - Allen, Mahomes, Rodgers, Herbert. Pokud tam řadíš z minulosti i lidi jako Riverse, tak klidně i Burrow a i Watson, pokud by se vrátil stejně dobrý jako když skončil. Kromě Rodgerse všechno mladí kluci co mají potenciál hrát dalších 10 let na špičce ligy.

Možná chybí ta generace hráčů jako Flacco, Cutler atd. proto, že týmy dříve odepisují svoje draftovaný QBs, pokud jim nevyjde pár sezón. Přeci jenom když se podíváš na statistiky těchle hráčů z prvních let v lize, tak to nejsou žádné výtečné výsledky, mají sotva o pár TDs víc než interceptionů. Cutler měl v kariéře passer rating nad 90 jednou, Flacco dvakrát. To je plus mínus level Winston nebo Bridgewater, jenom ti kluci nedostali tolik šancí. Akorát že týmy jsou podle mě teď agresivnější ve snaze získat QB než byly předtím. MOžná je to blbost, ale mám z toho takový pocit.

Reagovat
Chazy

No šlo mi o to, kolik hráčů ubylo a kolik přibylo, jak ta kvalita šla nahoru nebo dolů. Stafford tu furt je, stejně jako Aaron, Wilson.

A je to možné, ale zas ten sport se fakt posouvá v ratingu, všichni Fitzpatrickové, Eliové, Palmerové, dali ty nejvyšší ratingy na konci kariéry, takže já bych to nebral jako směrodatné. Cutler a Flacco hráli jako mladí QB na rookie kontraktu slušně, Eli byl tragéd, to jo, ale Palmer vypadal třeba jako superstar.

Ale roli to hrát může, přecijen tehdy rookie kontrakty nebyly zastropovaný tabulkou, takže když dostal 6 let za velký prachy, bylo daleko těžší se ho zbavit a spíš si s ním pracoval.

Na druhou stranu Teddy by fakt SB ve stylu Flacca prostě nedal, no

Reagovat
Dawon

Jamaal Adams vypada, ze je out na celou sezonu...tenhle trade se Hawks fakt moc nepovedl

Reagovat
Kowe

já myslel, že je to vtip, když jsem to zahládnul na twitteru

Reagovat
Dawon

Jsou tam pod tim skvele komentare

Reagovat
mithro

hodi sa im to

Reagovat
Chazy

Když jsme to téma začali, tak když si to člověk takhle hodí pod sebe:

Týmy s vyřešeným QB na roky dopředu: Bengals, Bills, Chiefs, Cowboys, Broncos, Ravens, Chargers, Browns, Raiders, Cardinals (10)

Super QB, kde je za 4 roky konec: Packers, Rams (2)

Pochybní veteráni s končícíma kontraktama: Titans, Colts, Vikings (3)

Winston: Saints (1)

Spíš to vyjde, ale žádná jistota: Jaguars, 49ers, Eagles, Dolphins, Patriots (5)

Divní mladí, kde je ještě čas: Jets, Steelers, Bears, Texans (4)

Absolutní katastrofa: Bucs, WFT, Lions, Seahawks, Falcons, Panthers, Giants (7)

Prostě 7 týmů by reálně mělo brát QB v prvním kole příští rok, naprosto jistě bouchne jeden z tý předposlední skupiny do dvou let tak moc, že i tam bude potřeba novej QB. A je nemožný odhadnout budoucnost Winstona, Ryana, Tannehilla. U Cousinse přecijen věřím, že v NFL bude do 40 let a bude super. Stafford za pár let končí, Rodgers možná bude hrát dlouho jako Brady do 40+, ale taky už měl zranění dost. Lawrence, Lance, Tua, Hurts, Jones, tam bych si taky vsadil, že 1-2 se do dvou, tří let ukážou, že nejsou franchise QB

Jakože college by se měla posnažit a produkovat nějakej talent

Reagovat
mithro

Winston: Saints (1)

Reagovat
Chazy

Pro mě je fakt nezařaditelnej Je furt hrozně mladý na to, jak dlouho je v lize, má extrémně moc talentu, ale furt dělá chyby jako kdyby ten sport hrál týden. To může skončit spoustou výsledků na roky dopředu

Reagovat
Dawon

Jsem myslel, ze Bills nemaji QB

Reagovat
Chazy

Je dobrý zhruba jako Carr

Reagovat
niflheim

S Broncos nevím, Russ bude mít letos 34, tam to může jít rychle dolů.

Reagovat
Chazy

Tak i kdyby, dáš ho o jednu řádku níž a furt není předmětem diskuze

Reagovat
Dawon
Reagovat
Dawon

milacek

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

tohle je nejvic, on musi bejt mega corny, ale Ciaru uhral no

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

tak tohle uz je klasika se mi libi v kolika podcastech uz tohle pouzivaj

Reagovat
Trand

Flying

Reagovat
kubys

Reagovat
Dawon

Pekny zapas, Chargers dost skoda, ten pick six asi rozhodl Ale Herbert teda i polamany na tom poslednim drivu zase par neskutecnych hodu, hlavne ten predposledni 4. down, to je uplne WTF, kdyz ten snap predtim vypadal, ze neni schopny ani chodit

Snad ma ty zebra jen narazene a ne zlomene, ikdyz i narazene zebra sou kurevsky bolestiva vec, obzvlast u pohybu jako je hazeni mice

Reagovat
pawiel_afc

Podla toho co som cital ide ta prehra za HC. Everett po tom 30yardovom drive pytal kyslik a chcel ist z ihriska on ho tam necha urychlia zahranie downu a on to nasledne pokazi ale evidentne je vidiet ze je totalne vyflusnuty. A ako bonus tam na konci necha polo mrtveho Herberta ked uz je vlastne po vsetkom.

Reagovat
Dawon

Ale tak po vsem nebylo, nakonec i ten onside jeste skoro ziskali a mohli jit do prodlouzeni.

Ale jinak souhlasim, ze tim coachingem si u Chargers porad nejsem uplne nejjistejsi

Reagovat
Chazy

Jako já nejsem fanoušek Staleyho, ale stačil jim onside, to by hrál každej HC na světě

Reagovat
pawiel_afc

Prehravali o 10, mali 1 timeout a 3,5 minuty do konca. On nemal Herberta na ten posledny drive ani davat, aka je sanca ze skoruju, vyhraju onside a skoruju zas. Ja to berem zapas proti rivalovi atd. ale bol to len druhy zapas sezony on ho mohol odfajcit do konca roka a maju po sezone.

Chargers coach Brandon Staley says QB Justin Herbert was diagnosed with a rib cartilage fracture and that he could be back at practice next week. Staley alluded to this being better than a broken bone.

Pre normalneho cloveka je doba liecenia 4-6 tyzdnov pri tomto zraneni staci jeden blby hit a su bez qb.

Reagovat
Chazy

Super zápas, jeden TD lepší jak druhej.

Loni Mahomes hrál vážně svůj nejhorší fotbal, vypadal příšerně, ale letos zas působí jak MVP. A teda Herbert je neuvěřitelnej, za Riverse jsem Chargers nesnášel, ale teď jsou extrémně zábavní

Reagovat
Dawon

Mi teda dneska prisel Mahomes dost meh a je teda silena haluz, ze z toho zapasu odesel bez intu Mel tam par uzasny hodu, ale jako celek bych ho hodnotil jako takove B-...Herbert hral podle me o dost lip, jen jim holt nakonec prohral zapas no.

Reagovat
Chazy

To hrál, ale zas je to prostě Mahomes, no. Jakože ty potenciální íčka tam vždycky byly a vždycky budou, ale loni vypadal často ztracený, tady zas vykouzlil jeden TD z ničeho a ten druhý byl naprosto šílený hod

Reagovat
mithro

Reagovat
kubys

Reagovat
KoryVCF

a Ekeler je užásnej RB, toho jim dost závidim :D

Reagovat
Trand

Koukal jsem jenom na highlighty, ale některý ty hody vypadaly neskutečně Mahomesův první TD taková jeho klasika, ale ten druhej mi přišel úžasnej, z pohybu to takhle přesně hodit receiverovi, to klobouk dolů. Herbert zase krásně umístěnej hod na Williamse, kde měl Sneed skoro perfektní coverage a nakonec díky skvělýmu catchi z toho byl TD. Tohle skoro nejde zahrát líp jako CB, to musí být hrozně frustrující. A pak ten Herbertův hod na konci na 4. down a 1, kde našel Cartera úplně přesně i přes double coverage. Fakt radsot tyhle QBs sledovat.

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/AlbertBreer/status/1570578616140066817

Tohle byla vcera DPI, ktera vymazala int no do prdele...a Chiefs z toho drivu nasledne dali TD...jako to si snad rozhodci delaji prdel

Reagovat
mithro

mahomes mal vcera asi trikrat takto stastie, ze nemal Icko. skoda.

Reagovat
Kowe

adamschefter Eight former Jets kickers - Nick Folk, Chase McLaughlin, Randy Bullock, Matt Amendola (KC already played), Brett Maher, Cairo Santos, Eddy Piniero, Jason Myers - will kick this week for other teams. Including New York’s Greg Zuerlein, over 25 percent of this week’s kickers either kick or have kicked for the Jets.

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

To mi přijde super mají dobrý čuch na kickery

Reagovat
mithro

Tampa oni saints neporazia, kym tam bude Brady.

Reagovat
mithro

Brady ich v pondelok roztrha

Reagovat
Busby babes

v nasi lize se omlouvam za Kamaru, koukal jsem dneska cca v 10 ano na yahoo a zadny problem, ted je out...

Reagovat
Kowe

to už je tvoje chyba jen vůči bodům, nebylo jistý, že je out, takže na tankování to není.

Ale teda psalo se, že je Questionable

Reagovat
Busby babes

stejne jsem vyhral. asi jsem se blbe kouknul a jen zkontroloval, jestli maji vsichni hraci predikovane body na kolo.

Reagovat
Trand

Reich je 0-4 v Jacksonville od tý doby co trénuje Colts

Reagovat
mithro

Lions idu ako pila

Reagovat
C0br

bitka

Reagovat
mithro

ja sa im necudujem, zebry to tam dnes hadzu jak chcu, zapas o hovne, tak sa asson pobili

Reagovat
Trand

Swift teď

Reagovat
C0br

Bude zajímavé, jak dlouho budou Lions tlačit 50/50 backfield

Reagovat
Chazy

Ses po letech k tomu zas vrátil?

Reagovat
C0br

Já na to koukám celou dobu, jen nejsem nějak extra aktivní

Reagovat
formic81

dcl by me zajimalo na cem Brady frci, protoze je neskutecny co furt dokaze hodit v 45 letech.. crazy

Reagovat
mithro

a co tam este dropuje ta jeho beckova zostava WRs

Reagovat
mithro

Winston: Saints

Reagovat
Chazy

Možná patří do ty poslední skupiny, dnes je šílený

Reagovat
Trand

Commanders

Reagovat
mithro

Dolphins

Reagovat
-Kopy-

Chubb je tak skvělej a konzistetní to je neskutečný

Reagovat
Trand

Flaccoooooooo

Reagovat
mithro

krasne, browns si zasluzia

Reagovat
Chazy

Byl parádní

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Dolphins a Tua neskutečný comeback A secondary Ravens teda naprosto tragická, takový díry tam.. Každopádně bránit Waddla a Hilla najednou bude oříšek asi pro každej tým v lize.

Reagovat
mithro

Tua has 18% of his career passing touchdowns today

Reagovat
formic81

tvl Tua vypadal jako docela passer

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dawon

Šílenost, já ten zápas už úplně ignoroval a najednou koukám že je to 35:35

Reagovat
formic81

nemam slov..

Reagovat
Trand

Lance mi je líto, snad to nebude vážné Každopádně si myslím, že Jimmy dává 49ers větší šanci vyhrávat momentálně.

Reagovat
Chazy

Ta OL Bengals je děsivá. Lael i Cappa úplně hoří

Reagovat
Trand

49ers’ QB Trey Lance suffered a significant ankle injury today that is expected to require surgery that likely will end his season, per source.

Reagovat
Chazy

tje fakt šílené. V tomhle je prostě lepší mít nepohyblivé QB ze staré školy

Reagovat
mithro

Kyle Shanahan told reporters that Trey Lance broke his ankle and will undergo season-ending surgery Monday.

Reagovat
Trand

Můžou být rádi, že Jimmyho nikdo nechtěl

Reagovat
uff

Reagovat
formic81

nemit JImmyho k dispozici, tak me fakt jebne. Dobry je ze Trey je furt ultra mladej a teprve pristi rok mu bude 23, ale uz je to prvni vetsi zraneni a hlavne ten cas na rookie mistakes mel bejt letosek.. no nic snad az se vrati tak z nej Shanahan nebude chtit delat Lamara a nebo at se nauci slidovat. Za ty dva zapasy dostal minimalne 5 tvrdejch hitu

Reagovat
Trand

Wow, málem jsme prohráli proti Falcons po tom, co jsme vedli 28:3. Kruh mohl být dokončen

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

Jsem rano koukal na HL a po tom fumblu to rychle prepl radeji na kondenz, ale bohuzel to drama melo kratkeho trvani

Co ste tam probuh delali v tom zapase?

Reagovat
Trand

Já ani nevím hele, to bylo pohodový vedení 28:3, Falcons nás skoro neohrozili celej zápas. Ani se mi nechce říct, že bychom začali hrát v útoku nějak konzervativně, naopak na 2. a 3. down na 1 yardu od endzony Falcons se za stavu 28:10 házelo. Snad jen obrana pak moc nepodržela, ale to si nemyslím že by bylo playcallingem, spíš zatím nehrajou moc dobře v secondary, navíc víceméně chybí jakkýkoliv pass rush zatím. Pak tam byl zblokovaný punt rovnou pro TD a pak Kupp fumbloval na naší polovině úplně v nejhorší chvíli, bylo to podobné jako v playoff proti Bucs.

Stafford začal úplně úžasně (12/12 kompletních přihrávek) a vlastně odehrál vcelku dobrej zápas, ale zase tam měl jeden úplně stupidní interception a pak další kdy asi neviděl obránce. Celkově za 2 zápasy 5 interceptionů. OL hrála velmi slušně, Robinson i Akers byli ve hře, Kupp má teď sérii 15 zápasů v řadě, kdy zachytil nejméně 90 yardů. Obrana mě moc neoslnila, pass rush zatím skoro žádný v těch prvních dvou zápasech. Aspoň že Mariota je Mariota, ne že by hrál vyloženě špatně, ale být tam nějaký lepší QB, tak Falcons na konci asi ještě skórují. A Drake London teda vypadal fakt dobře, z toho asi něco bude.

Reagovat
Dawon

diky jsem zvedavy, jestli Smith u Falcons ten letosek jeste prezije...prijde mi ze i loni i letos hrajou v podstate nad svoje moznosti, ale zaroven ten record bude asi dost otresny

Reagovat
Trand

Teď bych se vsadil, že to Maher netrefil

Reagovat
aither

Solidní závěry dneska

Reagovat
Trand

Raiders

Reagovat
aither

Reagovat
mithro

to co tam hrali tie posledne tri hry v predlzeni, to bola velka parada

Reagovat
-Kopy-

do dvou se dívat a v šest vstávat díky bohu že jsme vyhrali

Reagovat
Chazy

Já fakt nechápu, jak může bejt Fields tak příšernej. Hod 2 yardy za lajnou byl absolutní vrchol

Reagovat
Dawon

Vypada fakt priserne, zatim fakt o parnik nejhur z te lonske class...uvidime, az se vrati WIlson (jestli ho tam Flacco vubec pusti )

Reagovat
Chazy

Jako co říct, no... BIG10 jako college konference nedala NFL první kolo QB asi 20 let, pak se začali zkoušet QB z Ohia a jsou z toho Haskins a Fields

Příští rok by měl jít v prvním kole další od nich, tak čekám další katastrofu.

Přitom se říkalo, že jeho jedinej problém je dlouhá delivery, že má prostě špatnou techniku a trvá, než to hodí, ale naopak on je špatný naprosto ve všem

Reagovat
kubys

Stroud je lepší než Fields, ale vůbec netuším, co čekat.

Reagovat
Dawon

Broncos sou zatim pod Hackettem teda uplne priserni, tam je ceka dlouha cesta, aby z toho meli funkcni utok

Reagovat
Trand

Souhlas, čekal jsem že to bude šlapat jak hodinky a ono zatím nic. Wilson včera 14/31, 219yds, 1TD, 1INT, rating 66.5. Hackett vypadá, že moc netuší která bije co se týče klíčových rozhodnutí v zápasech. K tomu tohle: Broncos now 0-6 in Goal to Go plays. Have picked up 4 yards total in those plays.

Jako ještě je brzy soudit, ale vypadají naprosto otřesně

Reagovat
Dawon

Jojo, taky uz meli letos tolikrat delay of game, ze jim vcera ten play clock uz zacli fanousci nahlas odpocitavat to musi byt hrozne ponizujici pro takhle zkuseneho QB

Reagovat
Trand

Jo, to jsem zachytil včera když jsem po Rams přepnul na Broncos, jenom jsem nevěděl, proč to skandují. Jsem si říkal, že třeba je ten playclock na jedné straně hřiště rozbitý nebo něco, tak to hlásí Wilsonovi. Zatím dali z 18 drivů dva touchdowny, to je tragédie. Navíc oni potřebují ty výhry sbírat teď, když mají lehký schedule. Po bye weeku (week 9) je čeká:

at Titans

vs Raiders

at Panthers

at Ravens

vs Chiefs

vs Cardinals

at Rams

at Chiefs

vs Chargers

Tam jsou jenom Panthers a pak všechno aspoň průměrné a nebo spíš nadprůměrné týmy.

Reagovat
Trand

Tohle je teda taky dobrý bizár:

Since opening day 2020, Jags are 3-2 against Indianapolis, 2-28 against everyone else.

Jags QBs (Minshew, Lawrence) in the three wins over the Colts: seven TD passes, zero interceptions, 127.2 rating.

Colts QBs (Rivers, Wentz, Ryan) in the three losses: two touchdown passes, six interceptions, 68.9 rating.

On the day of the last Colts’ victory over the Jaguars in Jacksonville, Odell Beckham Jr., made the catch of his life, the one-hander in the end zone on Sunday Night Football for the Giants that made him famous.

The Colts have entered the fourth quarter of [their two games this year] trailing by a combined 44-3.

Reagovat
Dawon

Colts zatim velky spatny, ty trady pro dedky zrovna moc nevychazi...

Reagovat
uff

Som zvedavý čo bude s nimi do konca sezóny a hlavne po nej. Nato, že mali patriť k čiernym koňom tak im to moc nejde.

Reagovat
mithro

Evans zapas stopku. tak hlavne, ze watson dostal az 10 zapasov

Reagovat
Dawon

Furt se muze odvolat, ale dostal ji asi zaslouzene, choval se jak naprosta pica...ale jestli se teda nedaji dokupy Godwin a/nebo Julio, tak ti WR proti Packers budou hodne smutni

Reagovat
Chazy

Takže kvůli tomu, že Watson dostal divnej trest, tak už nikdy nikdo nesmí v NFL dostat trest? Může bejt rád za to, že má zápas

Reagovat
mithro

ide mi o tie pomery, je to hore dole, nielen pri tychto dvoch.mne by tu stacila pokuta. nic hrozne sa nestalo.

Reagovat
Kowe

Ona by stacil pokuta, pokud by to udelal poprve. 1 zapas je cajk, to ze posrali trest pro Watsona nemuze znamenat, ze ted vsechno pujde pomerove k jeho trestu.

Reagovat
mithro

njn, je pravda, ze uz to raz spravil. ale Lattimore tiez trafil predtym Fournetta na helmu a bez pokuty. A najviac za to moze aj tak Brady

Reagovat
Dawon

Bills vypadaji nechutne dobre, ten tym je fakt silene nabuseny...Dabolluv konec je teda zatim moc netrapi...zato Titans, tam se to zacina dost neprijemne sypat...asi by me uplne nesokovalo, kdyby presli plynne z lonskeho 1. seedu treba k top 10 picku na draftu

Eagles vypadaji hodne fajn, Hurts hazi slusne, nedela nejake zasadni chyby a po zemi je naproto elitni, zacinam celkem verit tomu, ze fakt muze v NFL uspet.

Reagovat
Chazy

Hurts hrál super

Reagovat
Trand

Eagles budou dobří. Navíc v kombinaci s dobrou OL, dobrými WRs a o rok zkušenějším Hurtsem jsem je tipoval jako vítěze divize už před zraněním Daka. Jediná otázka je pro mě Sirianni a výkony Hurtse proti dobrým obranám (v playoff loni vypadal špatně), ale Sirianni vloni příjemně překvapil.

Reagovat
Chazy

Vikes i Titans naprosto děsivej výkon, netuším, co si myslet o tom, že Vikes přejeli Packers a pak hrají takhle. Buď náhoda, nebo jsou Eagles extrémně silní (nebo Packers slabí)

Reagovat
Dawon

Eagles budou asi velmi dobri, ale zaroven Cousins hral v noci naprosto priserne no + teda tam jeho WR meli snad 5 dropu, kdy jeden z nich byl dropnuty dlouhy TD za stavu 21:7 a to by precejen jeste s tim zapasem mohlo dost zamichat

Reagovat
Trand

A taky měli 3 interceptiony v redzone, na to se asi taky nedá spoléhat úplně každý zápas.

Reagovat
Dawon

tj holt klasicky Cousins v primetimu no holt asi nikdy nebude stabilne top QB s touhle mentalitou, jinak by na to i mel.

Reagovat
Chazy

Ten drop byl šílený, no

Reagovat
Dawon

With injuries at WR mounting and Mike Evans facing a one-game suspension, the #Buccaneers are adding veteran WR Cole Beasley to the mix.

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

Eagles vypadaji dobre, ta defka je agresivni a Hurts ma spoustu hracek k dispozici. Sam Hurts vypada velmi dobre, zlepsuje se kazdou season, podle me bude jejich franchise QB na nekolik dalsich let.

Reagovat
Dawon
Reagovat
Busby babes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele