Wilshere se přiblížil k návratu, začal trénovat

20.09.2012, 17:50
Aktuality
Jack Wilshere se po hodně dlouhé době může znovu cítit jako aktivní fotbalista, záložník Arsenalu se konečně zapojil do tréninku. 20letý fotbalista měl od loňského léta vážné zdravotní problémy...

Wilshere si během loňského přípravného turné poranil kotník a od té doby se na hřiště už nepodíval. V září se podrobil operaci, další chirurgický zákrok pak absolvoval na jaře vinou problémů s kolenem. Jeho návrat následně byl opakovaně odkládán, nyní to ovšem vypadá, že se konečně začíná blížit.

"Trvalo to 14 měsíců, což je pro někoho tak mladého strašně dlouhá doba. Byla to celá věčnost, ale je to skvělá zpráva. Musíme mu dát několik volnějších tréninkových jednotek, abychom mohli zjistit, jak se s tím vyrovná a jak bude odpovídat jeho tělo. Budeme si muset určit, kdy ho pak znovu nasadíme, o tom se budeme rozhodovat ze dne na den," řekl manažer Arsene Wenger.

Francouzský kormidelník pak má znovu k dispozici ještě jednoho dlouhodobého maroda, po vážném zranění kolena je znovu fit další záložník Emmanuel Frimpong.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (401)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele