Willian a Pedro si hledají angažmá, potvrdili odchod z Chelsea

09.08.2020, 18:08
Aktuality
Chelsea podle očekávání opouští Willian a Pedro. Zkušeným křídelníkům, kteří v posledních letech patřili k oporám Blues, na Stamford Bridge vypršely smlouvy...

Odchovanec Corinthians měl první evropskou zastávku v Šachtaru Doněck, odkud se nejprve přesunul do Anži Machačkala, aby vzápětí před sedmi lety zamířil do Chelsea.

Willian se zařadil k důležitým hráčům londýnského klubu, kterému pomohl k zisku dvou mistrovských titulů a loni k triumfu v Evropské lize. Brazilský reprezentant s Chelsea dlouho jednal o prodloužení smlouvy, ale neúspěšně, neboť požadoval tříletý kontrakt.

"Bylo to fantastických sedm let," napsal Willian na sociální síti. "Když jsem v srpnu 2013 obdržel nabídku od Chelsea, byl jsem přesvědčený, že bych ji měl přijmout. Dnes jsem si jistý, že to bylo správné rozhodnutí. Kromě zisku titulů jsem se o sobě hodně naučil. Stal jsem se lepším hráčem a lepším člověkem. Děkuji fanouškům Chelsea za to, jak mě přijali a za podporu během doby strávené v klubu. Nyní nastal čas k odchodu," uvedl 32letý křídelník, jenž míří do Arsenalu.

Kromě Williana se s Blues rozloučil také Pedro, který do Londýna dorazil před pěti lety z mateřské Barcelony. Španělský mistr světa a Evropy pomohl k zisku titulu v roce 2017 a podobně jako jeho bývalý spoluhráč z Brazílie se nemalou měrou podílel na vítězství v EL.

"Po pěti nádherných letech odcházím z Chelsea," rozloučil se Pedro s fanoušky londýnského celku. "Rozhodl jsem se správně, odnáším si s sebou nezapomenutelné vzpomínky. Nové výzvy a triumfy ještě přijdou," pronesl 33letý hráč, který by měl nejspíše zamířit do AS Řím.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, transfermarkt.de

Komentáře (474)

Přidat komentář
Didier Drogba

Reagovat
Csaplárova past

za ten nick ..

Reagovat
smazaný uživatel

za ten nick

Reagovat
RadekVonCZE

za ten nick

Reagovat
PanAu

Za nick

Reagovat
RadekVonCZE

Teplej nick

Reagovat
Seydou Doumbia

za rozum

Reagovat
RadekVonCZE

Nějakej africkej atlet

Reagovat
Seydou Doumbia

za rozum

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

za ten nick

Reagovat
Snatus

Reagovat
Whitemedia

Super den, Willian ofiko pryč, Hamilton nevyhrál.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak to vyhraje pač mercedes nemá konkurenci. A Verstappen se rozjebe minimálně 4x někde během sezony. A poslední věc Albon málokdy vůbec jezdí okolo TOP 5 aby Maxe podpořil týmovou prací. Viz dneska uvolnění Bottase pro Lewise.

Reagovat
Rudnevs

To nevadí. Hádam všetkým je jasné, že túto sezónu bude majstrom Hamilton a pohár konštruktérov vyhrá Mercedes. Ale treba sa tešiť z maličkostí a to, dnes aspoň raz vyhral preteky niekto iný než jeden z jazdcov Mercedesu, je príjemné prekvapenie. Škoda akurát toho Hülkenberga, tam som po kvalifikácii dúfal, že by konečne mohol dať pódium. Kiež by si pre budúcu sezónu našiel miesto niekde natrvalo, hoc to moc realisticky nevidím.

Inak ten Albon je oproti Verstappenovi fakt celkom slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je mluví se, že Vettel ho vystřídá. Ale zrovna si myslím, že vedle Vettela by max na tom byl hůře. Vettel je asi takovej super parťák jako Alonso. Kterej raději vyřadil týmového kolegu Hamiltona , kterej mohl vyhrát titul .

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to, jak se k Vettelovi od začátku letošní sezony chová Ferrari, taky není zrovna ok no.. a dnes to v dosavadním průběhu bylo asi nejvíc patrné..

Reagovat
smazaný uživatel

narážíš-li na Maďarsko 07, tak tohle je jen jedna část příběhu, navíc až jeho druhá polovina...

Reagovat
Rock

Tak nám řekni celou část příběhu, doufám, že máš info přímo ze stáje

Reagovat
smazaný uživatel

já ne, ale někdejší zaměstnanec McLarenu by mít mohl, že ano? - https://www.youtube.com/watch?v=xlOa24FRSeA

Pokud se ti nechce poslouchat ho, ve zkratce Alonso měl ten závod určené, že bude první na trati v kvalifikaci, což Hamilton porušil, na což Alonso zareagoval zastavením v boxech a zdržením Hamiltona... Tady i v češtině opět od člověka, který F1 komentuje - https://gpf1.cz/jak-alonsova-pomsta-v-madarsku-2007-podnitila-spionazni-skandal/

Netřeba býti hned ironický, jak mám určitě info ze stáje. Stačí číst, co se ve světě F1 děje... A netvrdím, že Alonso je v celých problémech sezony 07 a McLarenu nevinně, jen Hamilton tady taky není jen oběť...

Reagovat
Rock

Díky a za reakci se omluvám

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Red Bull místo Albona vzít zpět Vettela.. třeba by ho to zase nakoplo, ikdyž nevím, nakolik je to reálný a jestli by byl ochoten dělat dvojku Maxovi

Reagovat
Rudnevs

Vettel tuším medzi veľkými cenami Rakúska a Štajerska povedal, že by prípadnú ponuku od Red Bullu prijal. Naopak Horner s Markom príchod Vettela odmietajú. Mne by sa jeho návrat pozdával, podľa mňa je stále lepší jazdec než trebárs ten Albon, akurát už potreboval odísť z Ferrari, kde mu to už v poslednej dobe moc nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta situace kolem Vettela je pro mě zkrátka nepochopitelná.. a Ferrari tomu zrovna nepomohlo s tím oznámení o neprodloužení smlouvy ještě před sezonou.. to se za mě hodně nepovedlo.. už jen ta představa odjet celou další sezonu s vědomím, že mě ten tým vlastně nechce a že mi nedává podporu, apod.. to za mě není zrovna ok

Reagovat
Rudnevs

Súhlasím, dnes pri pretekoch to bolo pekne vidno, jak sa tam na nich sťažoval cez vysielačku. Ferrari má tento rok slabé auto (asi aj celkovo najhorší motor, čo dokazujú i Alfa a Haas). Dalo by sa argumentovať, že Leclerc ho s tým autom poráža, ale ako píšeš, Vettel má v tom tíme proste iné podmienky na prácu než Leclerc.

Tuším sa špekulovalo aj že by mohol ísť do Aston Martinu, ale tam zrejme nebude miesto, pokiaľ ostane Perez a cez Strolla cesta taktiež nepovedie, keďže tam má miesto prakticky rezervované.

Reagovat
smazaný uživatel

No nebude to mít Vettel snadný,upřímně nevím, do jakého týmu by mohl jít a když si k tomu přidám to, co píšeš o odmítnutí ze strany Red Bullu, tak tím spíš. A co se týká Leclerca, ten měl první sezonu ve Ferrari mimořádně dobrou a je škoda, že na to letos nemůže plně navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vettel chce taky hrozně velký prachy a to jako dvojce by mu nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

ale cesta Vettela do Red Bullu byla zavřená řekněme od první chvíle... vždyť ten tým je postavený kolem Maxe, oni potřebujou nosiče jako Bottas, který spolehlivě dojíždí druhý třetí, Hamiltona pustí kdykoliv, brzdí pro něj soupeře atd... tohle ti Vettel nikdy dělat nebude a RB si je moc dobře vědom, že vzitím Vettela by se mohl úplně rozložit zevnitř... že Albon není rychlostně dobrý je druhá věc, jenomže RB raději vezme někoho, kdo bude spokojený se statusem dvojky... a pozor, není to nic špatného, dodnes si stojím za tím, že v roce 2018 stálo otálení Ferrari s přesunutím Kimiho na číslo 2 a upřednostněním Vettela titul, či případně velmi těsný souboj o něj... proč Bottas prodlužuje smlouvu? protože je OK rychlý a nedělá problémy - proto si Mercedes k Hamiltonovi nikdy nevezme Russella, proto byl přesun Vettela do Mercedesu taky utopie...

Reagovat
smazaný uživatel

to píšu , ale že ho nevezmou do redbullu jak píšeš ty tak i platově kde by za dvojku platily více než za jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká Ferrari tak ono má bych řekl už delší dobu problém s tím určit jedničku a dvojku v týmu a nechají to dojít tak daleko, až jim to přeroste přes hlavu viz. loňská sezona a rivalita Leclerc vs. Vettel. Teď se sice snaží stavět to kolem Leclerca, přesto to vzhledem k tomu, jak se chovají k Vettelovi, působí celkem úsměvně. Myslím, že i to má určitý podíl na tom, v jaké situaci se Ferrari teď nachází.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Norris?

Reagovat
andrew96

Stejný problém jako u Russella, hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciální náhrada za LH?

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Stejně tak se včera ukázal rozdíl mezi Bottasem a Hamiltonem (a Verstappenem). Bottas z Mercedesu prostě nevytáhne to, co Hamilton, nedokáže s autem tak pracovat. Podobně i Verstappen včera vytáhl z Red Bullu nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Maxe to bylo hlavně o gumách, v tom byl oproti mercedesům od začátku ve výhodě.

Reagovat
andrew96

I tak jel parádně. Sami snad ani nečekali, že Mercedesy dají na 2 pit stopy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nepsal, že nejel parádně.. jen se mu to povedlo vychytat :) a jinak Leclerc dal 4 flek na 1 pit stop, což je pro něj i pro Ferrari za mě super

Reagovat
andrew96

Reagovat
Whitemedia

To je jasné, ale jakýkoliv závod, kde není Hamilton na nejvyšším stupínku, potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

No mozna, ale zrovna byt rad za Maxe? Mne je ten frajer strasne nesympatickej

Reagovat
Rudnevs

Čím je taký nesympatický? Mne príde celkom v pohode. Naopak Hamilton mi príde dosť nesympatický.

Reagovat
Whitemedia

On má takový ten obličej, který bude hodně lidem nesympatický Ale je to frajer a baví mě. Hamilton je to nejhorší ve Formuli.

Reagovat
risk je zisk

Proč je to nejhorší v F1?

Reagovat
Whitemedia

Z nějakého důvodu jsem jen kvůli němu přestal koukat na F1.. pomohl tomu teda ještě odchod Schumiho, ale Hamilton byl ten další důvod. Je mi šíleně nesympatický už od konce sezony 2008 a vždy mi přišlo, že když to nejde podle jeho představ, tak akorát furt brečí.

Reagovat
risk je zisk

:) mám to přesně naopak, ale respektuji názor.

Reagovat
J0EL

detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jakmile LH44 není na top spotu, tak brečí - pneumatiky jsou hotové, s autem je problém a jeho největší číslo - oni podvádí, protože jsou rychlejší, on do mně úmyslně naboural, aby jeho kolega získal výhodu... a potom protekce u FIA - Německo 2018, nájezd do boxů - Hamilton přejede jasně bod, za kterým už musí najet do boxů, on si to na poslední chvíli rozmyslí a vezme to přes trávu zpět na trať... výsledek? žádný trest... a to je jen špička ledovce

Reagovat
Whitemedia

I dnes měl prý dostat nějakou penalizaci za najetí do boxů, ale já té nové F1 prd rozumím, tak nevím, jestli je to pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

bylo tam podezření na speeding in pitlane entry, ale podle všeho to stihl ubrzdit, protože to ani nevyšetřovali

Reagovat
Zaschrona

Bylo to v pohodě, na to tam mají klasický radar na měření rychlosti, který kontrolují automaticky při každém průjezdu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Diego2

Reagovat
abu

Děkuju mám to úplně stejně! Málo ke komu mám takovou averzi jako k Hamiltonovi v F1...

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
patas92

To jsem fakt jediný, komu Schumacher přišel extrémně nesympatický a každý rok si přál, aby konečně vyhrál někdo jiný (kromě Alonsa, toho jsem neměl rád stejně)?

Reagovat
Mastný Chobot

Kimi all the way vždy

Reagovat
patas92

Tak tak. Před ním ještě Mika, ale toho pamatuju hodně matně

Reagovat
andrew96

Rozhodně ne. Když se fandilo McLarenu, nebylo těžké vybudovat si averzi vůči Ferrari, kterou Schumacher umocňoval svou mnohdy prasáckou jízdou. Například krásné bylo, jak s nim v Maďarsku 2006 zacvičil De la Rosa, přestože si Schumacher zkracoval trať a zavíral jej do zatáček.

Reagovat
Baronne

Alonso, Montoya, Neskutečně nesympatický zmrdi.. Naopak Rubens, Webber, i teda Hamilton jsou mi sympatický, to má každej jinak Schumi neutral, uměl bejt arogantní debílek, i k fanouškům..

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nejhorší nejhorší byl Alonso, kterej to ještě hamiltonovi sám podělal ten titul. Hamilton několikrát třebas Buttona pustil apod. Ono to je těžko Lewis je nejlepší jezdec, kterej má tolik zkušeností jako nikdo tam dohromady. Navíc má nejrychlejší formuli.

Reagovat
Whitemedia

Já ho prostě nemám rád a nebudu ho mít nikdy rád, mé sympatie nemá, o nic víc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to neberu. I jsem napsal, že on i výzorem vypadá tak nesympaticky. A taky média mu, ale občas křivdí jako u toho rozchodu, že ji podváděl každý den se ženou i jiným chlapem

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je to, že mimo Maxe tam není nikdo, kdo by Hamiltonovi a Bottasovi aspoň nějak konkuroval.. Leclerc sice vzhledem k mizérii Ferrari zajíždí velmi dobré výsledky, ale pořád je oproti Maxovi a oboum mercedesům hodně málo.. a dál už tam není nikdo..

Reagovat
Whitemedia

V závodě formulí dojet s traktorem na čtvrtém místě.

Reagovat
Rudnevs

To hej, ale ono je to najmä o tom, že Mercedes má najlepšie auto, tí sú oproti ostatným tímom proste inde. Teším sa na rok 2022, to by mohlo priniesť nejake zmeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že se v roce 2022 vrátí do hry Ferrari, za mě prostě patří do bojů o nejvyšší příčky a je celkem smutné, v jaké situaci teď jsou. Snad se Sainz ukáže jako správná volba, potenciál bezpochyby má.

Reagovat
Rudnevs

Ja by som ešte bral keby sa na vyššie priečky okrem Ferrari vrátili opäť aj Mclaren a Williams. Spolu s Ferrari asi tri najväčšie značky v F1.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams těžko říct, ale u McLarenu ten posun už je. Sainz s Norrisem to tam celkem zvedli, když si vezmeš, že na tom před příchodem těch dvou byl McLaren hůř.

Reagovat
Svatej

Vysvetli mi nekdo, jako uplnymu laikovi, proc jsou tak vysoky rozdíly mezi motorama? Pochybuju, ze jsou schopní udrzet tajemství nejaky vychytavky oproti ostatním, tak je to v penězích? Vsak ty staje musi mit peněz plnou prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bude to o prachách a taky o tom, že přeci jenom to takovej mercedes co těch prachů má nejvíce chce mít tu pozornost tituly bez větších problémů. Nevím F1 mě bavila kdysi o dost více dost i překvapení bylo často.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dosrala, ale F1 kdysi ty formule nemohly bejt o tolik odlišné jako nyní. Navíc to nebylo natolik zabezbečené, že bylo daleko více havarijii apod. Dneska by takovej Kubica neudělal ani jednu havarku pač by mu to nedovolilo.

Reagovat
Rudnevs

Kubica možno nie, ale trebárs taký Pastor Maldonado alebo Takuma Sato...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Minister
Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

je nesympatický tím, jak se choval pár sezon zpátky, není to level Hamiltona typu "oni jsou před námi, jak to, že jsou před námi, oni určitě podvádí", ale pořád byl dost na přesdržku... teď se vyklidnil, a je to srdcem závodník viz jeho dnešní vysílačka třeba...

Reagovat
Whitemedia

Vysílačka s ním je vždy zábava

Reagovat
Elliasson

Max mi sice nahradil nejoblíbenějšího jezdce v Red Bullu a nebyl jsem rád, ale je s ním sranda, je upřímný a titul bych mu přál více.

Reagovat
Rudnevs

Tvoj najobľúbenejší jazdec je Danil Kvyat? To prečo?

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že by to vůbec nic nevyřešilo, ale bylo by hezký vidět Pedra zpět v Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nereálné to není když Barcelona posledně kupuje hráče nad 30 let

Reagovat
h8_sfatto

Barcelona volá, AS Roma je v zoufalé přestavbě

Reagovat
Talker

7 let čekám na tenhle den a konečně se to stalo skutečností. Willian jde pryč.

Jsem zvědavý, jak dlouho nám bude trvat ho nahradit a říct si, že máme na pravém křídle lepšího hráče. Snad se nemýlím a už během nadcházející sezony si budeme říkat, co u nás vlastně těch 7 let dělal a že jsme mu prodlužovali tu smlouvu předtím.

Měl pár super přímáků, pár penalt, pár skvělých střel, ale celkově od křídla očekávám mnohem více.

Reagovat
sejber

To je az take zle? Takze svojou priemernostou do Arsenalu zapadne

Reagovat
RKBoy

rozhodne to tak zlé nebolo, len má iné predstavy o tom čo má krídlo prinášat do hry.

Willian svoje kvality má, za mna jediné výčitky voči nemu za tú dobu bola konzistentnost výkonov a občasné neprofesionálne ,detinské správanie.

Reagovat
Talker

On není tragéd, spíš mám očekávání od křídla úplně jiné. Jeho kariérní průměr u nás je 5 golů + 5 asistencí v lize na sezonu, překročil to výrazně až letos (díky kopání penalt z velké části). Já na křídle chci hráče typu Salah/Mané/Sané/Hazard atd, hráče, kteří mají slušnou produktivitu a každý zápas něco vymyslí. Willian třeba ani nic moc nespálí, protože se v zápasech dostane jen do pár situací a ty řeší většinou relativně dobře.

Respektive Willian by byl fajn v týmu, kde mají 3 ofenzivní hvězdy a on tam bude vypomáhat spíš záloze, než útoku. Jenže to my měli s Willianem snad dvě sezony. Třeba zájem Barcelony dává smysl, mají Messiho a Suareze, kteří vyřeší goly a on tam bude běhat. U vás to může taky slušně fungovat.

Kdyby přišel Havertz a měli jsme v ofenzivě Pulišiče, Havertze, Tammyho/Girouda a Ziyecha/Mounta vedle Williana, tak by tam mohl být naprosto klíčový díky své černé práci.

Reagovat
Paddy

Výstižné, nejde nesouhlasit

Reagovat
SpecialOne

U Pedra se mi vybaví důležité góly v 16/17. U Williana jen dobré výkony v hrozné sezóně o rok dříve a gól proti Evertonu v 14/15. Jsem rád, že už je pryč. Predstava, že přežil v Chelsea KDB, Salaha a Matu je smutná.

Reagovat
Berbatov9

Mne dodnes neda spat ten odchod Matu asi po jeho zivotni sezone... ja tehdy myslel ze z nej bude nova legenda Chelsea a na jeho postu bude na dalsich x let monopol

Reagovat
8lampard8

Reagovat
RKBoy

Salah bol u nás tragéd, dodnes ma budí zo sna jeho strela čo skončila autom súpera.

Reagovat
Talker

Ale tak přišel do nové ligy, nebyl adaptovaný a navíc dostal minimum herního prostoru. To se nemůžeš divit. Pulišič byl taky na začátku sezony marný, ale hrál relativně dost, dal hattrick a jeho výkony po restartu byly skvělé. Ale na podzim to žádná hitparáda nebyla.

Reagovat
RKBoy

lenže u Salaha nenaznačovali ani angažmá vo Fiorentine či AS ,že z neho bude to čo dnes.

jemu proste sadol Kloppov futbal a prístup, keby prestúpil inde či ostal tam kde je, pochybujem ,že by sa individuálne pohyboval vo sférach kde dnes.

KDB a Mata sú jediný čo ma hnevajú, lebo jeden z nich bol už vtedy náš najlepší hráč a jeden z najlepších na svojej pozícii v celej Europe a ten druhý na to mal potenciál ktorý bolo vidiet už vtedy na míle daleko.

Reagovat
Slavia10

V AS Řím už byl hodně dobrý. Ve Fiore náznaky. Oni ty náznaky byli i v Chelsea, ale vždycky když měl vystřelit tak to šlo mimo, což se mu občas stane teď.

Reagovat
RKBoy

ja som tam teda náznaky na držitela dvoch zlatých kopačiek pre naj strelca PL a prekonanie rekordu v počte golov v jednej sezone vobec nevidel.

Reagovat
Berbatov9

V AS uz byl snad bombardak ne ?? Proste jen prestal byt vemeno a zaclo se mu darit, myslim si ze kamkoliv by prestoupil z AS by byl platnym hracem

Reagovat
Hokaido

V AS byl pořád spalovač. Ale to je jak s Cavanim. Jasně, zajebe za sezonu 20 golovek, ale když stejně zařídí 25+ golů, tak mu to těžko může někdo vyčítat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Asi tak, pokud dává goly, tak who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

by si sa cudoval niekedy to je fakt na facku, clovek si az mysli, ze tuto sezonu je Salah otrasny a potom pozrie na statistiky a on ma viac golov ako Mane

Reagovat
Talker

Tak Salaha jsem taky netušil, ale taky odehrál 500 minut nebo kolik za celý rok. To pak se nemůžeš divit, že nehraje dobře a že to kope do prdele. To je to samé u KdB, kdy byl nejlepší v přípravě, nejlepší v prvním zápase, pak odnesl první prohru a šel na lavičku a za měsíc nezářil.

Reagovat
Zark

Salah byl hodne platny i tehdy v Serii A, ale asi italskou ligu moc lidi nesledovalo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

OT: Tsimikas a Lewis? Radši si nechci představovat, jak úspěšný by byl Klopp v klubu s neomezeným rozpočtem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zrovna tady se prostě jenom hledá nějaký back-up na LB, nemusí hned stát 30 milionů.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Greny

a za druhé těžko budete hledat nějaké backupy co budou mít na základ jinde když ví že si v podstatě nekopnou

Reagovat
Mastný Chobot

Guardiola by pod 40 nesiel

Reagovat
Setwo

Cancelo za 60

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

takto sme si to želali co sa týka LB.. Ja budem spokojný

Reagovat
fff

Liverpool and Norwich fail to reach an agreement for Jamal Lewis, with the Premier League champions close to signing Konstantinos Tsimikas as cover at left-back for €13m (£11.75m) from Olympiacos. Medical expected early next week.

Tak backup na LB snad vyrieseny. CB a niekto do utoku. Thiago by prišiel asi iba v pripade, ze by Wijnaldum nepodpísal novu zmluvu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Edwards moc nevyjednává

Každopádně super konečně někdo na LB, stoper nutnost, ale tím si myslím, že skončíme.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Largo

Tsimikas ale vypada hodne zajimave a usilovalo o nej nekolik vetsich klubu. Na backup solidni hrac. Ale porad vidim nejvetsi nutnost na stoperu a adekvatni alternaci v utoku, to je fakt.

Reagovat
Vincent Vegan

Snad Lewis pujde aspon za 20m. Tahle castka je vysmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LeonardoUžoa

Volny vycpely hrac. Juventus ber ho.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Pirlo nebude klaunit Barca ale poslední dobou bere takové hráče, Willian a Pedro proč ne

Reagovat
Slavia10

Právě, že jestli by někde Willian hrál fakt dobře, tak v té pomalé uspávací hře Barcelony na spoustu přihrávek. Na rychlý přechody do útoku se opravdu moc nehodí, ale vůbec bych se nedivil, kdyby byl v Barceloně s jejich stylem fotbalu s přehledem nejlepší záložník. U jediné Barcelony to chápu, že ho chtěla asi 2 roky, v jejich hře by byl Willian opravdu hodně platný.

Reagovat
Whitemedia

Jde do Arsenalu.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Manik...

konečně progress

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Přepsal jsem si databázi v FM tím, že jsem uložil přestupy dělané do jiné databáze. Dá se to nějak vrátit?

Reagovat
Mercury

Zkus CTRL+ALT+DEL, pripadne vypnout zapnout

Reagovat
Nikikrew

Tak teraz vitaj

Reagovat
Mastný Chobot

Pedrovi by sme mohli dat 5 rocny kontrakt na 150kw, ci?

Reagovat
Mimalu

Pedro už je domluvený s AS Roma

Reagovat
icemike

Však hned po tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
sejber

Ako tak pozeram spekulacie okolo arsenalu , tak jediny stredovy zaloznik o ktorom sa nespekuluje v suvislosti s odchodom je Xhaka. Ceballos uz tu neni , torreira nehrava a chce prec, mateo je fakticky uz mimo tym, AMN na predaj, El Neniho nik nechce . To som zvedavy ako to chce vedenie riesit . Partey mozno na nejaku vymenu za Lacu. A co ten Ceballos podpiseme bo ?

Reagovat
Slavia10

Ceballos prý další rok hostování u vás. Nechápu výše vedení fakt promiň ale ne, Emerymu poskytlo vedení poměrně dost financí a drahé posily a nic. Arteta ukázal jasný posun a změnu k lepšímu i když si nemohl vybrat ani jednoho hráče, proč teda nevzít ještě jednou částku nějakou, kterou stejně vstupenky + práva + El + prodeje vydělají zpátky a nezeptat se Artety koho on sám vlastně chce? Není pak možnost, že by třeba Arsenal skočil v TOP 4, kdyby si Arteta jako manažer mohl vybrat hráče co mu sedí do hry?

Reagovat
Slavia10

Vaše*

Reagovat
fenixLFC

prave kvoli tomu ze vyhodili rok predtym obrovsku dardu nemaju dostatok prachov teraz aby to zopakovali. plus sa im kvoli korone znizili prijmy este viac

Reagovat
Mastný Chobot

Však Arteta má hlavné slovo pri výbere hráčov, Willian je vraj celý jeho iniciatíva

Reagovat
smazaný uživatel

ked pustime amn tak ma yebne

Reagovat
sejber

Co snim .... Hrava sporadicky aziadne terno to neni, este aj na poziciu backup na RB uz mame Cedrica. Akurat nechapem tu cenovku. 30 mega nema cenu v tejto dobe ani v jednom paku s Nelsonom.

Reagovat
smazaný uživatel

On je čistá úroveň jenkinsona takže žiadna sláva proste hráč čo prešiel akadémiou a nedosiahol nič viac

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
afc

Na to sa priprav. Ak dá niekto 20m, tak hneď pôjde.

Reagovat
sejber

20 mega by bola palka zanho v tejto pokoronovej dobe. Nejakej Aston Ville ci Fulhamu by mohol pomoct.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

to by byl dost dobrej obchod

Reagovat
Golasso

Chce pravidelně hrát (k tomu na pozici, kde u nás nebude moci), pro nás je to jen backup a má solidní tržní hodnotu. Ideální adept na přestup. Hlavně ale ne k slepicím, jak se kdesi spekulovalo to by yeblo i mně

Reagovat
Mastný Chobot

na Parteya sa treba vysrať a priviesť kreatívneho záložníka. Kreativita a schopnosť spraviť riskantnú kolmicu je to, čo nám najviac chýba. Preto nechápem, prečo sa naháňame za Parteyom a nie za Aouarom napríklad. Ak ESR nie je druhé zjavenie De Bruynea, tak sme v piči.

Reagovat
Bandita_Harry

Coutinho

Reagovat
PH8

Ten by se u nás podle mě neskutečně zvedl, přesně hráč kterého potřebuje do té naší nekreativní zálohy a pro něj tým co by mu sedl, protože by se mu přizpůsobil styl celé hry. Ale finančně na něj nemáme a pro něj nehrát LM asi bude No Good.

Reagovat
Bandita_Harry

Tiež si myslím že by to bola pre vás idealny hráč a sedelo by mu to tam či preferuje viac byť jedna z hlavných hviezd alebo hrať Lm a o titul no nemať pevné miesto v zostave to neviem.

Reagovat
salami

Ja si myslim uplnej opak, Coutinho ma genialni momenty, ale neni to hrac, kterej tahne tym, je furt na balonu a snazi se tvorit a vymejslet. Podle me i kvuli zpusobu hry ztroskotal v Barce a Arsenal potrebuje spis nekoho aktivniho, kdo je porad ve hre a taky nekoho kdo hraje niz, Coutinho je zvyklej na kridlo nebo podhrot. Podle me by to nedopadlo dobre.

Reagovat
Robertson

...tak to zase nie...za 50/55 mil.€ za jedného hráča,Partey/Aouar, si z druhého výkladu vyberám týchto dvoch hráčov,Diawaru a Bardhiho/ktorý mal v LL za horší tím, lepšiu sezónu,ako Aouar v L1/...

Reagovat
Nikikrew

ESR ma hodne daleko k De Bruynemu.

Dal by som mu urcite sancu ale ja mu moc neverim a spoliehat sa na neho na tak dolezitom poste nie je najlepsia varianta

Reagovat
sejber

Vsak nemal isty zaklad ani v tyme bojujucom o zschrsnu v druhej lige.

Reagovat
Nikikrew

tak dlho sa tam neohrial, to zas nie je jednoduche.\

Ako co som ho videl tuto sezonu, bola to tazka bieda

Reagovat
smazaný uživatel

vy tu o com tocite chlapci ? :D

Reagovat
Nikikrew

Mal som mysli tuto sezonu u nas

v Huddersfielde som ho moc nepozoroval ale ze mal dobru odozvu

Reagovat
sejber

Iba o tom ze ESR nebude novy De Bruyne a bohvie ci prerazi vobec v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

niki - u nas sa vracial po zraneni, tim bol v rozklade a az tak vela sanci nedostal

sejbi - v huddersfielde mal zaklad isty, bol ich najlepsi hrac o parnik, len obcas manazovali minuty, kvoli tomu ze bol po zraneniach, pravdepodobne na ziadost od nas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

To tvrdil myslím djourou, že ESR má blízko k De Bruynemu. A já s tím souhlasím. Samozřejmě těžko odhadovat, jaké úrovně ESR ve výsledku dosáhne, ale potenciál toho kluka je hodně vysoko a byla by škoda ho brzdit . U něj budou ale obrovský problém zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

stanciu

Reagovat
PH8

Já Xhaku dlouho neměl moc rád, ale když vidím jak Liverpool vybudoval úspěšný tým kolem podobného "kopyta" Hendersona, tak jsem taky pro to, aby zůstal

Reagovat
Bandita_Harry

No Henderson by v živote kapitánsku pasku nezahodil...

Reagovat
Golasso

Tak fans Liverpoolu by ho k tomu takto nikdy nedohnali, ne? Tehdy jsem byl na*ranej, ale zpětně chápu, proč to Granit udělal.

Reagovat
PH8

Tak on si toho taky v těch jejich slabších letech vyslechl spoustu urážek ale asi na něj nekřičeli, že přejí jeho dceři rakovinu

Reagovat
Golasso

Někteří fanoušci jsou fakt odpad

Reagovat
Front hell

Jako otec jeho reakci chápu. Měl udržet nervy na uzdě,ale v takových situacích to jde těžko..

Reagovat
Golasso

Právě, to se snad ani nedá udržet nervy. Tam to navíc bylo vyhrocený už dlouho, fans si klasicky našli obětního beránka, na kterém si vylévali dlouhodobě frustraci a vygradovalo to až v ten incident s páskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se snažil odvést maximum, někdy to bylo horší, někdy lepší. Jednou dokonce táhl Chelsea celou sezonu i když někam ke středu tabulky. Jako zamotali nám s Pedrem hlavu kluci ušatí, protože teď jsme o jeden back-up na křídle méně. Ta křídla se prostě dořešit musí, čistý křídelník. Žádný Mount, žádný RLC a ani Werner ať hrál v Lipsku sem tam ze strany.... Nevíme, kolik lidí se zraní, počet zápasů bude veliký, je potřeba mít dostatečně široký kádr....

Reagovat
Slavia10

Já vím, jak ten Kai ke moc lákavý, ale myslím, že jestli letos má CFC útočit na titul, tak by ho měla obětovat a soustředit svoji pozornost na jiný místa v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem naopak pro, aby došel. Příští rok je bez šance ho získat. Ale jen vedení ví, co si může dovolit a kolik má peněz. Nesmíme zapomenout na to, kolik hráčů je tam na prodej. Jde ale o to, jestli je někdo vůbec koupí. Teď ta facka s FFP, uvidíme jak se k tomu kluby postaví.... Ale po dlouhých letech mám konečně radost, že se opravdu snažíme přivést výborné mladé hráče. Někdo tu dokonce říkal, že Lampard není dobrý trenér, já si naopak myslím, že on je. Je to legenda za kterou stojí vedení, kdy naposledy u nás stálo vedení opravdu za trenérem...

Reagovat
Slavia10

Lampard začal skvěle, ale až příští rok se ukáže jak je dobrý, když budou cíle mnohem větší než letos.

Reagovat
jk

Jakmile chelski utratí 200m z posily a Lampardovi se nepovede podzim nedejbože liga mistrů, tak se bude pakovat legenda nelegenda

Reagovat
Talker

Ono se stačí kouknout na heatup Wernera. Jeho letošní sezona a heatmap má podobný Hazardovi. Jen je otázka, kdo bude nalevo, protože Pulišič mi napravo tolik nesedí.

https://i2-prod.irishmirror.ie/incoming/article22143207.ece/ALTERNATES/s615b/1_Werner2019-20.jpg

Reagovat
PH8

Prosím dejte na křídla Wernera a Mounta.

Reagovat
spider_8

Pedro měl odejít už před 2 lety, jeho výkony byly rok od roku horší, byť občas ještě dokázal dát důležitý gól. Takový trochu opak Williana, výkony byly většinou nic moc, ale produktivní dokázal být. Problém je, že se vždycky svezl s výkony týmu, nikdy nedokázal sám tým pozvednout. Takový hráč do pohody, který je dobrý doplněk fungujícího týmu, ale není tahoun sám o sobě. Na druhou stranu nikdy nic nevypustil, vždycky to odmakal a když byl na lavičce nebo mimo kádr, tak si nikdy nestěžoval. Takže mu určitě patří dík za odvedené služby.

To Willian tu má strašidelnou pověst a celkem to i chápu, ale z větší části je to podle mě nezasloužené. Taky mi svým stylem dlouho pil krev, ale když si na to člověk zvykne, tak musí uznat, že má i velké přednosti a je jen otázka, jak je dokáže tým využít. Letos mezi těmi mladíky měl asi nejlepší sezonu u nás, byl důležitý stabilizační prvek a vždycky dokázal zklidnit hru a udržet míč na soupeřově půlce. Myslím, že poslední 3 zápasy ukázaly, jak nám bude chybět (aspoň ze začátku).

Každopádně, nehodlám se tady o tom hádat. Jen řeknu, že za těch 7 let se prosadil pod 4 trenéry a většina ho brala jako důležitého, ne-li klíčového hráče (snad jen s výjimkou Conteho první sezony) a často chválili jeho workrate (který mu tady byl vyčítán). To taky o něčem vypovídá.

Reagovat
John Obi Mikel

Za Williana

Reagovat
Hokaido

Díky tomu golu proti Evertonu v mistrovský sezoně pro něj prostě vždycky budu mít trošku slabost.

A zároveň s ním odchází nejlepší chant v PL, ten mi bude chybět daleko víc, než samotný Willian.

Reagovat
RKBoy

ten proti Spurs na konci 1. polčasu doma bol tiež ukážkový a doležitý ,kedže sme hrali prd a nakoplo nás to k obratu.

Reagovat
oli9

Willian do Arsenalu, Pedro do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro do Říma

Reagovat
Lacko_Boh

Nemame na vyber, Arteta ho chce, je skuseny v PL, je to nesympaticky podpis ale tak asi potrebny no..

Tesim sa ze ziskame skuseneho a pracoviteho hraca na ktoreho je radost pozerat + bude dobry do BLM tabuliek.

Plat nejde z mojeho a aj tak, Arsenal uz davno nema koncepciu, ziadnenmu mladochovi realne neuberie kvantum minut. Teraz aj celkom verim ze by ten Coutinho (alebo niekto na ten styl) mohol klapnut a tym padom aj Pierre.

Otazka je, bude makat? Ja si myslim ze nie.

Reagovat
Lacko_Boh

a ako sme si zvykli na prestupy medzi Chelsea a Arsenalom...fakt ta liga ide tiez uz uplne do pice, absolutne nic to so mnou nerobi/ s fanusikmi...tento podpis je kanal

Reagovat
Mastný Chobot

Si zlaty a zaroven kanal

Reagovat
smazaný uživatel

hned první 3 slova jsou píčovina

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

prosim nech pride aj on a mozem sa vykaslat na arsenal a naplno venovat detom z detskych domovov (chodim sa im sporadicky vysmievat)

Reagovat
LAM

Reagovat
ondris

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já bych ho teda bral.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Ondiis

Reagovat
SunFells

Reagovat
PH8

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

jesus

Reagovat
Higi

Aouar nebo Grealish? Bez ohledu na cenu, koho byste si vybrali radši z těchto dvou? Jen mě to tak zajímá, koho stavíte výš...

Reagovat
Slavia10

Grealish jednoznačně. Přechod z Francie do Anglie je takový, že určitě radši Grealishe, který už v té PL ty kvality ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Vincent Vegan

obecne souhlas, na druhou stranu Grealish hral jak hral, protoze se v AV vsechno tocilo kolem nej, nevim jsak by mu to slov tymu, kde by nebyl na kilometry daleko nejvetsi hvezda v zaloze...i kdyz, o by vlastne mozna i byl

Reagovat
Golasso

Grealish

Reagovat
avicii

Aouar

Reagovat
icemike

Nebo

Reagovat
RadekVonCZE

Jack

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish

Reagovat
PH8

Grealish vede fotbalově. Aouar zase v počtu samohlásek za sebou.

Reagovat
John Obi Mikel

Budou chybět. Oba dva. Byť ani jeden nebyl dokonalý.

Reagovat
sejber

Inak ako pozeeam tak silneju spekulacie o prichode Gabriela ku nam.

Som zvedavy na zlozenie stoperskej dvojice-trojice v buducej sezone pretoze tam vznika solidny pretlak. Saliba - Gabriel - Luiz su jasny

Mustafi - Chambers - Mari su cely prestupak zraneny takze minimalne prvu polovicu sezony budu u nas. Holding a Sokratis by di mali balit kufre. Som zvedavy ci sa nam ich podari zbavit a ked aj za aku cenu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Takže Tsipiskas na ľavo a Neco Williams má dostať 5 ročnú zmluvu a má služiť ako regulérny back up za Trenta. o CB, Thiagovi či forwardovi je zatiaľ ticho. Fakt dúfam, že nepôjdeme po Sarrovi, nepotrebujeme daľšieho afričana.

Reagovat
stiflerovamama

Tsitsipas

Reagovat
Arnar Resmusonn

Stefanie bude fakt platný jako fotbalista.

Reagovat
Swarley

Sám máš cipíska

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Melda

Jsem na něj zvědavej.Něco si tu šanci zaslouží, tak ještě CB a někoho dopředu.Dneska jsem něco zahlédl okolo Brookse.

Reagovat
Jazdec

Koho, ale do útoku? Werner, Sancho aj Havertz sú už mimo dosah...

Reagovat
stiflerovamama

Ja by som bral Antonia z WHU, ak nechceme moc utrácať, plus je to teda dosť všestranný hráč využiteľný na viacerých postoch.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol stary dobry Liverpool zase raz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Něco podobnýho jsme si říkali i o Maném, než si s ním pohrál Kloppo

Reagovat
Bandita_Harry

Áno?! naši africania ti niesu dosť dobrí ? Niesi rád že ich máme ?? APN bude v lete tak klidek Sarr by bol super posila

Reagovat
vladis271

Sancho sa zapojil do prípravy Dortmundu vo Švajčiarsku. Čo to znamená nikto nevie.

Reagovat
iamek

Dobre pro nás, že bude v tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vas ne

Reagovat
Swarley

Že je stále hráčem Dortmundu?

Reagovat
vladis271

ja sa Vám do toho nechcem montovať. Ale dnes je deadline day, ktorý si určil Zorc. Ak by bol deal na spadnutie asi by bolo prenho zbytočné letieť do Sˇvajčiarska ked by mal zajtra pozajtra medical.

Reagovat
wild

Ten jeho deadline je uplna picovina do konca prestupoveho obdobia su 2 mesiaca a dneskom urcite nepada Sanchov prestup ku nam

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

vladis ale uz odpocitava posledne hodiny do konca dna

Reagovat
vladis271

Zorc ohlásil tlačovú konferenciu na 16:30

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

tomu deadlinu nikdo moc neveri. pokud za tyden nabidnem 120 mega, tak ho prodaj. coz se ale nejspis nestane, takze Sancho zustane v BVB.

Reagovat
iamek

. Fabio od začátku psal, ze žádný deadline není. Psal, ze oba kluby to chcou uzavřít, co nejdříve.

Reagovat
Pigeon

Tak se do toho příště nemontuj a je klid

Reagovat
Busby babes

nevim, vypada to tak, ze tu cenu proste nechceme dat. Ale bylo to takhle i s Maguirem nebo Brunem a pak jsme to zaplatili...

Kazdopadne, pokud neprijde, tak urcite mame vyhlednutou i nejakou alternativu. Rozsireni tech utocnych moznosti potrebujeme, Sancho by urcite byl super, ale kdyz to nevyjde, tak to nebude taky tragedie. Zaklad bude Rashford, Martial a Greenwood, James, asi lingard a Andreas/Mata, Ighalo jako backup.

Plus se da operovat i s rozestavenim, kdyz pak bude vic zalozniku na hristi a mene utocniku (nejaka variace na 4-4-2, nejspis diamant by byl vhodnej), tam pak muze alternovat za jednoho z te utocne trojice treba Fred nebo Scott v zaloze a vypadalo by to: Matic - Fred, Pogba - Bruno - a dva hroty. tech alternativ je pak vic Andreas muze zaskocit za kohokoliv v te zaloze krome Matice, Scott za Matice, Lingard nebo Mata za Bruna (pripadne i za Pogbu).

Reagovat
iamek

Co jsem tak pochopil, tak dat i chceme, akorát Dortmund moc nechce splátky. Přijde si myslím, ale ještě to potrvá. I když tier 1 nějaký psal, ze to i bvb to chce stihnout ideálně do dvou týdnu.

Reagovat
mul

ak to nevyjde, tak tragedia nebude, ale dostali ste sa do LM, nerozsirenie utoku o kvalitneho hraca by mohlo sposobit stagnaciu a ziaden posun vpred. Je toto cesta hodna Manchestru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Dát 80 mega za trapoše Maguireho a nedat 120 za Sancha, respektive si ho nechat utýct. Tomu moc nerozumím.

Reagovat
Busby babes

no, tak ja nevim, vsiml sis te drobnosti, co se od minuleho stala? Pandemie se tomu rika... Obcas to nekde ve zpravach zmini.

Ne vazne, mas od te doby vypadek prijmu a to dost velkej, kluby vraci nejakou cast TV prav... Woodward od zacatku rika, ze nebude mozne utratit 100+ mega... tak uvidime.

Reagovat
ajouki

Co je ale Dortmundu potom? Oni si můžou počkat na příští léto a ty peníze dostanou. Bude více zájemců. Sanchovi dají na rok lepší peníze a jedou dál. Vzdát se 30 milionů eur jen kvůli tomu, že Manchester United si umanul Sancha koupit už letos a nechce cálovat, je bezdůvodné.

Osobně bych od 10. 8. navýšil cenu o 5 milionů eur. Každé pondělí pak další navýšení.

Reagovat
Busby babes

a rikam nekde, ze ma BVB zlevnovat? Ja vysvetluju pozici United, co je mi po BVB...

Reagovat
Busby babes

jo no, nechceme platit 120, takze urcite budeme chtit zaplatit 125. ty ses dobrej vyjednavac.

Reagovat
ajouki

Vyjednávání stylem, kdy potřebuješ v létě u piva odehrat otravující mouchu

Způsob vašeho vyjednávání totiž poslední roky všechny jen zdržuje. Divím se, že je Dortmund ochotný se s vámi dál bavit.

Reagovat
Busby babes

jako ze nechceme zaplatit automaticky tu cenu, kterou si druhej klub rika a vyjednavame? Co je na otm jako otravneho? Dela to nejakej klub jinak?

Chelsea ted o Havertzovi jedna jeste dele a je na tom stejne. Jedinej rozdil je v tom, ze o nas se porad pise a spousty novinaru si proste vymejsli jen kvuli tomu, aby dostali do zprav neco o United.

jo no, ze se BVB vubec bavi s jedinym zajemcem o vysokoprofiloveho hrace, ktery jim muze vydelat 100 mega... uplni blazni.

Reagovat
ajouki

Chelsea ale z dobré vůle nechává Havertze dohrát sezonu a zabojovat o zisk EL. Dortmund naopak sezonu dohrál a ze všeho nejvíc by se jim hodilo mít dořešenou skladbu kádru a pokud Sancho odejde, tak i vyřešit příchody.

Třeba u přestupu Pulišiče Chelsea jednala velmi férově. Končila mu brzy smlouva, přesto nabídla odpovídající částku, co Dortmund požadoval. To vše i za cenu, že jej nechala dohrát sezonu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

btw pokud myslis, ze Chelsea prisla a hned prvni nabidku dala to, co si BVB reklo... no ok.

Reagovat
ajouki

První nabídka to jistě nebyla, ale bylo to od Chelsea velmi rychlé jednání, kde reflektovala hodnotu hráče i přes okolnosti, které ji mohly snížit. Mohla čekat do léta a zkoušet Dortmund ojebat.. Poslala ale férovou nabídku hned na začátku zimního přestupního období, přestože se Pulišič stěhoval až v létě. Napsal jsem snad něco nepravdivého?

United jsou ve stejné pozici, kdy pro Dortmund je nejvýhodnější počkat na příští léto, ale United chtějí Sancha už letos. Přesto dávají veřejně najevo, že nebudou dělat s přestupem problémy.

100-120 milionů eur zní férově. Příští léto můžou získat víc. Pokud Edko nechce dát za hráče víc než nějakou částku, tak holt se bude muset poohlídnout po nižší kvalitě hráčů, kteří se do této částky vejdou.

Reagovat
Busby babes

naprosto fabulujes a vubec netusis jak ta jednani probihala nebo probihaji... jen ses proste rozhodl hejtit United.

VUbec nevime jak dlouho Chelsea s BVB o Pulisicovi jednala, klidne to taky mohly byt tydny nebo mesice. Pool se VVD snazil minimalne pul roku etc etc. a takhle bych mohl pokracovat.

docela by me zajimalo, co si predstavujes pod pojmem "Přesto dávají veřejně najevo, že nebudou dělat s přestupem problémy." To myslis ta kategoricka vyjadreni: bud 120 nebo nic? Nebo to, ze hrace nechteji prodavat? jak by vypadalo, kdyby problemy chteli delat?

100-120 mega zni ferove, protoze ses tak rozhodl. Nevim, mozna to dame, ale nedivim se, ze o tom jedname, kdyz za a je ted fotbal v krizi, kdy spouste klubu vypadli prijmy a bude to spis horsi. za b jsme jedinej zajemce o Sancha. Ma smlouvu do leta 2022. Tedy pristi leto bude mit uz jen rok do konce smlouvy a ta cena pujde dolu...

Reagovat
ajouki

Načetl jsem toho o přestupu Pulišiče dost, aby to nebylo jen fabulování.

Myslím podobné vyjádření, které loni dal Leicester ohledně přestupu Maguire. Jsme ochotni jej prodat, ale máme takové a takové požadavky na částku. Zítra může být váš.

Chápu váš pokus o vyjednávání. Vy si ale zvolíte prémiového hráče na trhu a začnete jednat o nesmyslné částce a pouštíte to různě do médií. Něco jak když Chelsea chtěla koupit od Levyho Modriče s nabídkou 22 milionů liber. Pro všechny byla pro smích. I když se dostala na 30 milionů liber, tak ji nikdo nebral vážně.

Reagovat
Busby babes

Nesmyslne castce? Do medii pousti vsechny strany vcetne BVB nebo Sancha. Fakt nevim, v cem mas tady problem. A vetsina tech spekulaci, co se okolo toho roji jsou vymysli novinaru aby zvysili traffic.

Kazdy leto jsme spojovani s desitkama hracu. Pravda je naproste minimum. Na zaklade medialniho obrazu se neda vubec usuzovat...

btw ta nesmyslna castka je 90 milionu liber plus dalsich asi 20 na bonusech.

Reagovat
ajouki

Utkvělo mně v paměti, jak jste minulý týden pustili všem svým blízkým novinářům výhružný vzkaz, že pokud Dortmund nesníží své finanční požadavky, tak ukončíte vyjednávání. V Dortmundu tento blaf samozřejmě rychle prokoukli, ale i tak. Dnešní vyjádření, že jste deadline 10. srpna nikdy nebrali vážně a hodláte v námluvách pokračovat, to dostává do nového světla.

Btw. ta původní nesmyslná částka asi byla jiná, ne? Pokud platí nabídka 90m+20m, tak to už nejste daleko od komprosimu, se kterým do jednání Dortmund šel

Reagovat
Busby babes

a co jineho je ten deadline 10. srpna co poustelo novinarum BVB?

vsak to je uplnej nesmysl a od zacatku jsme to nebrali vazne.

Reagovat
ajouki

Deadline 10. srpna není žádné náhodné datum, ale začátek přípravy Dortmundu, kdy chtěli mít přestup vyřešený. Přestupní okno je sice do října, ale pro německé kluby bude strašně málo prostoru udělat výhodný byznys mezi sezonami. Takže naprosto logický požadavek. Nezapomeň, že všechny trumfy drží Dortmund, tak jsou to oni kdo určují podmínky.

Líbí se mi ale, jak vám Dortmund v den deadlinu oznámil, že Sancho už má dávno prodlouženou smlouvu a i příští léto bude mít další 2 roky. To musí být v kancelářích United panika.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Ze mas na tyhle decka nervy . Skončil bych v diskuzi už u věty- Kopyto Harry. Navíc Havertze mají asi tak jistého, jak mi Sancha.

Reagovat
Infernoqt

Mají to o něco snazší, Havertz podle všeho už informoval Bayer, že chce odejít do Chelsea. A klub není v takové pozici, aby vyjednával jako v případě Dortmundu. Ten přestup by měl být ofiko chvíli po vyřazení Leverkusenu z EL.

Reagovat
Busby babes

ja se tesim az prejdem z faze: to jsou idioti, ze vyjednavaji a nezaplati 120 mega... do faze: to jsou idioti, ze za nej daj 120 mega.

Reagovat
ajouki

Toho se u mě nedočkáš. Kdy naposledy u nejlepšího hráče na trhu určoval cenu kupující klub? Navíc u mladého hráče, který už teď patří mezi nejlepší a má šanci být top 3. Myslím, že budeš mít velký problém najít jeden příklad, kdy cenu neurčil prodávající klub, a podařilo se ji snížit. Korona nekorona.

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

S Havertzem je to trochu jiné, Leverkusen nemá finanční sílu odmítnout ty prachy, co za něj Chelsea už v téhle pozici nabízí. Za rok by šel do Bayernu za polovinu a všichni to vědí. Dortmund naproti tomu má Sancha vázaného smlouvou, je na tom finančně mnohem líp a jestli teď odmítnou vašich 100 mega, může jim to být fuk, za rok je dostanou taky a budou ještě jednu sezonu mít v kádru špičkového hráče.

Reagovat
Busby babes

jasne, uplne stejne to neni. ale taky se to tahne... proste, vyjednavate, stejne jako my. Plus samozrejme jak pises, ma BVB lepsi pozici. Jen proste reaguju na ty jeho vykriky: ze se s vama jeste vubec bavi... idioti vyjednavaji o cene...

Reagovat
blade115

Jojo, to je jasný, snad nikdo nepřijde a nezaplatí hned na místě první částku, kterou prodávající nadiktuje. Osobně teda tipuju, že vám nakonec nic jiného asi nezbyde, ale byla by hloupost se alespoň nepokusit zaplatit míň.

Reagovat
Busby babes

presne tak

Reagovat
iamek

. Navíc jsme údajně ani ofiko nabídku ani nepodali a poprvé máme učinit zítra.

Reagovat
Talker

Jenže zatímco u Sancha byl deadline 10.8. a pak ho nechtějí pustit, tak u Havertze naopak říkají, že ho nechtějí pustit před koncem sezony v EL. Což jsou 2 úplně jiné věci.

U Havertze jde o to, že chtějí z něj vytřískat poslední zápasy. U Sancha, že z něj chtějí ideálně ještě jednu sezonu. Proto se Havertz tak táhne, tam se čeká na to, až vypadnou a pak se začne jednat natvrdo a podle mého to bude rychlovka pak v rámci dnů.

Reagovat
Busby babes

rychlovka v ramci dnu po asi trech mesicich vyjednavani... v cem presne to pripadne bud ejiny u nas?

Reagovat
Talker

Ale tak Bayer říkal od začátku, že ho nehodlají prodat před koncem EL. Tak to bylo z jejich strany postavené. Ano, řešila se cena, vyjednávalo se, ale vědělo se, že to bude vyřešené až v srpnu. Tam nebyla vůle prodávat před určitým datem.

Oproti tomu BVB stanovilo deadline, do kdy jsou ochotní se bavit a prodávat.

Vidíš tam rozdíl? Jeden tým je ochotný jednat či prodávat do určitého data a druhý po určitém datu. Jeden tým ví, že o hráče přijde - buď letos prodají nám nebo za rok konkurenci v lize. Druhý tým prodávat nechce a nepotřebuje, druhý tým je smířený, že hráč odejde.

Reagovat
Busby babes

jako je tam rozdil, ale v tom, ze se to resi dlouho je to same... A ze se to pak vyresi behem par dnu? no to ten Sancho pripadne taky. Ten deadline byl bullshit od zacatku, vsichni to vedeli a je to jen soucast nejaky vyjednavaci taktiky.

BVB prodat chce (ale nemusi), my chceme koupit, Sancho chce odejit... Ted se jen musi domluvit, coz je udajne dost komplikovany, protoze BVB trva na tom, ze budou pouzivat prostredniky, coz je Lichtsteiner a Sanchuv agent... i proto se to tak tahne.

Reagovat
salami

Nic neni jistyho, sancho se muze zranit, muze vyskocit novej wonderkid a mit to podobnej prubeh jako u Pulisice, navic klubu co muzou dat 100 je relativne malo a pokud se dejme tomu letos united rozhodnou dat radsi 60 za Grealishe, tak bude zase o napadnika min. Vyssi cenu nez ted uz bude mit v BVB Sancho jenom tezko a nejzajimavejsi nabidky se daj cekat z Anglie, takze bych to uplne nestavel tak, ze BVB muze bejt uplne v klidu a cekat na dalsi rok bez ztraty kyticky.

Reagovat
kiwwi

pokial by zopakoval taku sezonu ako mal teraz, tak celkom urcite by ta cena bola o rok vyssia

Reagovat
Busby babes

zas bude mit pak jen rok do konce smlouvy, ne?

Reagovat
kiwwi

lenze ono by to dopadlo tak, ze by podpisal novu zmluvu (s pay rise)

Reagovat
Busby babes

tak ne, pry ma do roku 2023. to pak jeste pristi leto muzou zadat raketu.

Reagovat
iamek

Jak 60? Chcou 80. Přece nebudeme vyjednávat o 60, když chcou 80.

Reagovat
wild

Posilu do utoku urcite potrebujeme. Liga bude znova nahustena + ideme hrat LM a nie EL..

Trojka Greenwood Martial Rash urcite nestaci a to co mame na lavicke uz vobec nie.

Nech predaju dreva, ktorych je tam este stale dost + uvolenenie Alexisovho platu. Tie peniaze tam musia byt

Reagovat
Busby babes

viz vejs. Samozrejme, ze otazka bude koho se nam podari prodat a za kolik. V tomhle moc dobri nejsme, tak od toho zazraky necekam. Rojo pujde, Jones je zas mrtvej, takze o nej nikdo zajem mit nebude, Dalot by asi mohl byt prodanej, Lingard nebo Mata... to je otazka no.

Reagovat
Svatej

ty backupy až na Ighala jsou za mě prostě příšerný a nedůstojný pro to, čím se chcete stát

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze to je idealni. James, Ighalo, Lingard, Scott, Fred jsou ok. Jesse na hrane, ale cekam, ze se zvedne. Ma za sebou fakt tezkej rok mimo fotbal, to se muselo projevit.

Reagovat
Svatej

No z tohohle výčtu bych v týmu (současní United, kteří jsou na startu proměny) chtěl maximálně Freda, Scotta a Ighala.

V týmu, kam budete chtít směřovat (současnej Real, Bayern, City) bych asi snesl současnýho Freda, pokud by si udržel výkonnost. On i současnej Matič by v těch topkách nehrál, Pogba by to zadarmo taky neměl a musel by ze sebe ždímat všechno, co má.

Přirozeně jde jen o můj pohled na věc. Třeba mám přemrštěný nároky, ale beru to i podle toho, kteří z těch hráčů by se právě na lavičku těch současných topek dostali a který bych chtěl třeba i k nám - týmu, co je teď na vaši úrovni. (byť tady je to zkreslený, když zrovna tyhle zmíněný posty máme výborně obsazený a zdvojený)

Reagovat
Busby babes

James je mladej, ma za sebou prvni sezonu, kde ukazal, ze v nem neco muze byt. takovy hrace jsme meli v kadru pod SAFem vzdycky. napriklad. a ma je v kadru kazdej klub v nejaky obmene.

Reagovat
Svatej

Jasně, že se z něj může stát užitečnej hráč.

Klidně si to pak nechám omlátit o halvu, pro mě je to jen nezáživnej běhač, využitelnej do brejkový hry a tím jeho nejlepší valstnosti končí

A nemáš zač, právě jsem si ho zakřikl a při první příležitosti nás sestřelí hattrickem.

Reagovat
Busby babes

dik. no, jeden gol vam uz dal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Znamená to, že si potí triko

Reagovat
krisa
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mato178178

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se vysmát vlastnímu týmu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
YNWA__MSN

Konstantinos Tsimikas do LFC. Co na něj říkáte? Sleduje tu někdo Olympiakos ?

Reagovat
Mastný Chobot

proti nám to bol asi ich najlepší hráč, vyzeral fakt šikovne.

Reagovat
avicii

Keď som čítal prvé špekulácie o nom tak som si zapol zápas Olympiakosu proti Wolverhamptonu a vyzeral zaujímavo, taky dric by som povedal ktorý by mohol upadnúť, inak som videl len videa na YouTube.. Takéto prestupy sa nám daria celkom posledné roky

Reagovat
avicii

*zapadnúť

Reagovat
Mastný Chobot

pekný preklep

Reagovat
smazaný uživatel

nj, gerrardovské flashbacky, stále se vrací

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
vladis271

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ondris

Reagovat
oddy

Reagovat
TopinB

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

OT- da sa prosim niekde zistit celkovy pocet transferov do PL z jednotlivych lig za urcite obdobie? (minulu sezonu, dlhodobo alebo 5 rokov)

Reagovat
smazaný uživatel

Borussia Dortmund will offer Jadon Sancho a contract extension and pay rise as they look to keep him until after next year’s European Championships, according to BILD. ✍️

Reagovat
vladis271

za hodku a pol má mať BVB tlačovku, tak uvidíme viac.

Reagovat
Busby babes

to bude jen nejaka tiskovka k zacatku pripravy ne? Takze tam maximalne reknou: Jadon je nas hrac a dokud nikdo nenabidne 120...

Reagovat
vladis271

ale dostane otázky od novinárov na neho. Celkom by ma zaujímalo ako daleko ste od seba. Ja mám ciťáka, že viac ako reportovaných 30 mega, či to, že deal je done a vadíte sa len o štruktúre splátok.

po covidovy trh je narušený. Dávať 100 mega za hráča je dosť riskantné.

Reagovat
Busby babes

podle me nikdo netusi. nekdo rika 30 mega, nekdo 10....

Reagovat
smazaný uživatel

Narušený je, ale stejně si myslím, že ti nejbohatší pojedou dál bomby, jejich majitelé (ropáci atd.) jsou v pohodě. Vůbec bych se např. nedivil, kdyby do konce léta šel Sancho za 100m+ do United a Dybala za stejnou sumu do Realu.

Reagovat
Swarley

Dybala byl teď pro Juve dost klíčový, ne? Ti ho musí udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl, potřebují ušetřit, dávaj strašně na platy a navíc jiným směrem by mohl jít Isco, Kroos.

Reagovat
Svatej

Z tehlech diskuzí ted citim podobnej skodolibej nadech, jakej jste si "užívali" behem tech dubnových spekulací o ukončení soutěže

Reagovat
Busby babes

stejne by ho Greenwood na hriste nepustil.

Reagovat
Mastný Chobot

Micheal Zorc: "Jadon Sancho will play with us next season. The decision is final. I think that answers all the questions."

Reagovat
jk

Ale vždyť už to bylo jasný s jen se dohadovali o částce

Reagovat
Mastný Chobot

očakávam, že v zime príde z 130

Reagovat
Mastný Chobot

*za

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Co mi to jen připomíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejspíše taky že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Že by konečně něco pozitivního vzešlo z toho covidu?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw:

Michael Zorc in 2017: "Ousmane Dembele has a long-term contract & we are making definite plans with him. There are no negotiations [with Barcelona]. Ousmane is going to be playing for Dortmund in the coming season."

Auba prý to stejný. Tak ještě uvidíme, no. Myslím, že pokud by ta první splátka byla 80, tak to vezmou. BVB bude tou sezonou bez diváku postižený taky fakt hodně

Reagovat
Kixi Syhimour

taky bych to ještě nebral jako definitivu

Reagovat
Mastný Chobot

ved jasné

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M0rb1D4S

Tyhle ty prohlášení snad nikdo nemůže brát vážně.

Reagovat
Infernoqt

Je to jen tlak na nás, abychom vydali těch 120 mega. Zrovna jsem slyšel v podcastu na Sky Sports, že můžeme přivést Sancha, ale hrozí nám, že to bude jediný nákup léta. Proto se vyjednává o splátkách.

Reagovat
smazaný uživatel

+ to, že s ním loni prodloužili tu smlouvu vypadá taky jen tlak na to, že prodávat nemusí, tak ať se Ed vzpamatuje + vytvoření tlaku i přes nás - hysterické fanoušky

Reagovat
Infernoqt

Ted to potvrdil i Romano, jak jsem řekl, že Dortmund chce těch 120 hned, bez splátek

@FabrizioRomano

...Manchester Uniter have to pay €120m if they want Jadon. That was clear. Borussia Dortmund position is clear too. Man Utd have to pay or he’ll stay. “It’s up to Man United”. They were trying to get him using add ons but is not the right way!

Reagovat
Busby babes

pak bych se jim na to vykaslal.

Reagovat
Infernoqt

Ještě tohle (T2): @DanielHarris 13m

Sancho will put in a transfer request, writing off his percentage of the transfer fee. But a deal was close, except after agreeing it.

Reagovat
Busby babes

But a deal was close, except after agreeing it, wellard Woodward went back and tried to gazunder Dortmund, who were having no such thing.

chybi ti tam ta druha pulka.

Reagovat
Infernoqt

Doteď nevím, co znamená to wellard a gazunder

Reagovat
Busby babes

asi neco jako Idiot Woodward pak zkousel jeste vyjebat s BVB... predpokladam. Ale tohle bych bral na lehkou vahu.

Reagovat
Kixi Syhimour

gazunder = lower the amount of an offer that one has made to (the seller of a property), typically just before the exchange of contracts

Reagovat
Busby babes

kazdy den neco noveho...

Reagovat
Infernoqt

V tom případě začínám chápat, proč tomu říkají "poker game". Od začátku jsme asi počítali s tím, že to dojde do tohoto bodu, kdy Sancho bude nucen zahrát svou roli a přijít s žádostí o přestup.

Reagovat
Infernoqt

Čistě teoreticky, o kolik se částka sníží, pokud si Sancho vyžádá přestup?

Reagovat
Busby babes

jak to mam vedet? BVB rekne: ma smlouvu, 120...

Reagovat
Infernoqt

Soudě dle toho výroku: "Sancho will put in a transfer request, writing off his percentage of the transfer fee." Paradoxně jsem měl za to, že nemá takový vliv.

Reagovat
kiwwi

neni to take to prehlasenie, ze verime nasmu manazerovi a stojime za nim?

Reagovat
Busby babes

klasika. Proste hrajem poker a uvidime kdo to vydrzi dele. Tipuju ze BVB,

Reagovat
Swarley

Jj, Edo a jeho poker, zahodi karty, převrhne stůl, hodí po nich 120 mega cash, zařve We'll do what we want a vrátí se se Sanchem...

Reagovat
Swarley

A pak prodlouží Jonese, Smallinga a Matu, protože na nic jiného nebudou prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Chceli by ste do toho ísť, aj keby to bol jediný nákup leta?

Reagovat
Infernoqt

@FabrizioRomano

·

2m

Michael Zorc, Borussia Dortmund director: “We plan with Jadon Sancho. He will play with us next season. I think that answers all the questions”.

Reagovat
Infernoqt

Christian Falk 59s

Big Surprise in @Sanchooo10 Poker! Michael Zorc, Head of Sport @bvb confirmed: the club secretly renewed the player's contract until 2023 a year ago

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sancho vyjebal s Munited na ofiko iG Dortmundu pišou, že Sancho zustava i pro dalsi sezonu v BVB

Reagovat
Infernoqt

Ty budeš tak zklamanej, až to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjde Utři slzy, musí Vám vystačit Lingard

Reagovat
Infernoqt

Jáj, čekal bych lepší trolling od někoho, kdo tu má účet už deset let. Sám víš, že tohle je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se na IG a uvidíš určitě by to tam nedavali jen tak

Reagovat
Infernoqt

Já to viděl i na Twitteru. Je to čistě osobní záležitost, co má budit emoce, zvyšovat počet interakcí a podobně. Stačí si projet účty nějakých renomovanějších novinářů, každý tomu přestupu nechává dveře otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy prdy Hezky to umis okecat, ale tohle proste nevyšlo

Reagovat
Infernoqt

Stále ti nerozumím, co nevyšlo? Naopak to jde podle Woodwardova plánu, který to umí dokonale natahovat, aby ušetřil jedinou libru. Zanedlouho přijde Sancho se žádostí o přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

No že ten prestup nevysel

Reagovat
smazaný uživatel

BVB timhle dvere jasne zavreli Aspon pro tohle leto ...pak kdo vi...ale co jsem cetl, tak Sancho je velky fanousek Chelsea, takže bych se nedivil, kdyby Chelsea vytasila balik a že Chelsea by ho urcite potrebovala vic než Munited.

Reagovat
Infernoqt

Chelsea zúročí mnohem víc Havertze. Všechno je hra stylů a Havertz jim tam sedne jak prdel na hrnec. Sancho je zase hráč jako dělenej pro nás (Oleho, abych byl přesný).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, ze Chelsea vylozene kridel ted po odchodech W10 a Pedra nemá, narozdil od Munited. V podstate jen Pulda a Odoi...Takze nejaky to kridlo by Chelsea bodlo, uvidime koho privedou tohle leto

Reagovat
Infernoqt

No my taky křídla nemáme. Rash se tam sice usadil, ale začal jako hrot. Martial je taky hrot a Greenwood se dřív nebo později na hrot přesune, zatím jsme mu tam nemohli dát prostor. Opravdu čisté křídlo je jenom James, který zase má silné technické nedostatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde Vam treba ten Chiesa

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Talker

Já ti nevím, ale místo Havertze tam může hrát Ziyech nebo Mount. Ale na křídla máme CHO, Pulišiče a Ziyecha - pak teoreticky ještě Wernera, kde je otázka, kde bude hrát.

Každopádně já bych ocenil Sancha víc, než Havertze.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky postupně tohle leto Havertz, pristi Sancho

Reagovat
Busby babes

Sancho? jak presne s nama vyjebal?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se na Vas vysral a zustal v BVB Byli by blbci, kdyby se zbavovali tak duležitýho hráče

Reagovat
iamek

Tyhle decka mám proste rad . Sancho chce k nám, už byl i v Londýně a Manchesteru, kde se údajně mělo čekat jestli se domluví, ale Sancho s nama vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti dam decko... ..no jak vidis, tak dal prednost BVB Takze vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli nejsi věkem děcko, tak o to hůře

Reagovat
smazaný uživatel

no 10 rocny ucet oblibene ceskoslovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal jsem nic spatneho, jen pravdu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda boli ja vim

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstává v BVB

Reagovat
Busby babes

Christian Falk: "I can confirm what Fabrizio [Romano] is saying, there is an agreement with Sancho [with #mufc].

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle... dali oficialne vsude na socialni site BVB, ze Sancho zustava i pro dalsi sezonu! Kdyby byl na odchodu asi by to tam nedavali, mysli! Navic prodloužil.

Reagovat
Busby babes

jsem rad, ze na tom fiasku az za mesic zaplatime to, co BVB chce bude aspon jedno pozitivum. ze se ti dojdu vysmat

Reagovat
smazaný uživatel

Seš naivka nech si zajít chut musite si vystačit s Lingardem

Reagovat
iamek

A na vás nepotřebujeme ani Sancha. Tam stačí James a hraci druhého sledu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si povime nasledujici sezonu

Reagovat
EXoRcIsT

nezvladas

Reagovat
Taiger

OT: Vyzná se tu někdo v gaming myších? Chtěl bych nějakou levnou a hlavně na FPS hry, jmenovitě Valorant. Ideální by byla cena nějak do 500, i když vím, že to bude horší, ale i dražší můžu hecnout. Taky mám slabost pro bezdrátovky, ale i kabel překousnu, páč vím, že by to jinak byla asi pálka, díky za tips!

Reagovat
smazaný uživatel

Valorant

Reagovat
EXoRcIsT

kazdy hraje co ma rad

Reagovat
smazaný uživatel

A každý fandí fotbalovému klubu, co má rád. To neznámená, že se Taigerovi nemůžeme v obou případech vysmát za jeho vkus.

Reagovat
Taiger

Co smazis ty? Jako ja od fify hral jen H1Z1 nebo Warzone, neparim moc, ale Valorant mi prijde zajimavej, obycejny csko mi treba nesedlo, nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsem hrál Enderal, Legend of Zelda BOTW, Slay the Spire, XCOM 2 a Witcher 3

Reagovat
Taiger

Asi dobrej výběr?

Reagovat
icemike

Směje se valorantovi a hraje Zeldu....

Reagovat
Busby babes

Zelda je naprosto bozi.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
Svatej

Warzone

Reagovat
Taiger

Smažíš taky? Je to úplně top, ale přijde mi, že to je furt o tom samým poslední dobou

Reagovat
Svatej

Si piš, klidně mužem zahrát

Jo, to docela i sedí, v podstatě jedeš furt dokola. Prachy, prachy, loadout, honem do zóny, UAV, najdi pozici, druhej loadout a pak se dej vůle boží

Pubg bylo ve svy dobe v tomhle o dost lepší a hlavne nestereotypni.. ale dost zaspali dobu a misto dokončení hry jen sypali novy mapy, ktery nefungovaly a padaly, tak se jim na to kazdej vybodnul

Reagovat
Cobra

U PUBG zůstali jen největší srdcaři a byť ta hra má své mouchy, lepší battle royale hra není. <3

Reagovat
jk

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Cobra

Reagovat
Sarlin
Reagovat
Taiger

Čus! Díky moc! Je mezi těma dvěma nějakej extra rozdíl? Jo a blbá otázka k tomu, je jedno, jakou vyberu vzhledem k tomu, jakej "grip" k tomu mám? (claw grip)

Reagovat
Sarlin

Rozdíl by měl bát pouze práve v ergonomii, na Alze pak najdeě myslím ještě dva druhy, ale mně osobně nejvíce sedla ona V3. A podle toho co je Claw grip ruku držím stejně divně jako ty.

Reagovat
Golasso

Mám a je super v rámci těch levnějších.

Reagovat
mojmira

Už přes 10 let mám A4tech XL-750BK (teď asi třetí, nebo čtvrtou) a doufám, že je ještě dlouho budou vyrábět. Za tu dobu už jsem s tím hrál všechny možné žánry a nikdy jsem neměl problém.

Reagovat
Taiger

Mrknu, díky! Cena asi okej?

Reagovat
mojmira

Je to lehce přes těch 500, ale tu poslední už mam určitě 4 roky. A žádná z nich se mi nikdy nerozbila, většinou jsem je měnil, když se na boku uvolnil takovej gumovej sráč, který byl přilepený lepidlem a to se pak všude rozpatlalo. Ale ta poslední verze už to tam právě nemá.

Reagovat
Infernoqt

FabrizioRomano

·

4m

Sancho situation after Zorc words.

Manchester United find it “unusual” that Borussia Dortmund insist they work through an agent, not through them directly. This has always been a problem of the negotiations.

Man Utd are also frustrated at the pace of the discussions.

Reagovat
herbage

Sancho je TOP mezi mladými hráči,

na hřišti působí jako superman.

Manchester United na přestup tlačí,

měl by být základem class of 2021.

Jednání jsou dlouhá,

poker to je,

Woodward jen doufá,

že BVB neblufuje.

Zorc je však borec,

na stůl vyloží esa,

s nadějí je konec,

sláva Manchestru klesá.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Největší básník od dob Máchy

Reagovat
vladis271

wtf

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
vladis271

Jejda on sa volá Tsimiskas? Tsipiskas by bolo coolovejšie priezvisko...

každopádne už je offiko. Tak teraz pokračujeme. Brighton je neoblomný a o Whiteovi nechce jednať ani s nami, CFC ani s Leedsom. Aj tak by to bola strata času, taká bid war by sa vyšplhala k 30 miliónom možno aj viac. Edwards si predstavuje, že nám ho pustia za 20 Niekto normálny ako cover do útoku.

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Ramsey unwanted by new Juve boss Andrea Pirlo and free to find new club

Pod domov, fesak

Reagovat
smazaný uživatel

Do Cardiffu?

Reagovat
Lacko_Boh

kazdy prispevok na truc jak male dieta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Xhaka - Aaron - Couts

ORGASMICKÝ

Reagovat
J0EL

Jop, to by slo a mohlo sadnut vsetkym

Reagovat
Ondiis

ani jeden neumí bránit, nice

Reagovat
Zaschrona

Drahej a za zenitem, to smrdí námi.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani na loan bys nebral?

Reagovat
Zaschrona

Tak bral bych ho určitě, ale finančně to smysl pro nás dávat nemůže.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Jak to říkal ten havran?

Reagovat
Mastný Chobot

"Kuffa je kokot"

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sarlin

Tottenham?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

ešte ďalší fešák Girwood

Reagovat
The Krupy

pošleme aj s mašličkou

Reagovat
SunFells

Hostovačka s pokrytím 50 % platu je asi jediná varianta

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku je strasne zviera, toho fakt len MU mohol dojebat

Reagovat
Busby babes

coze? vsak u nas hral slusne, jen to pak sam na konci zabalil a postavil si hlavu, ze chce pryc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele