West Ham prodloužil smlouvu s manažerem Moyesem

12.06.2021, 14:39
Aktuality
David Moyes spojil i svoji další budoucnost s West Hamem United. Skotský manažer se s londýnským klubem dohodl na prodloužení úspěšné spolupráce do roku 2024...

Bývalý manažer Prestonu, Evertonu, Manchesteru United nebo Realu Sociedad se poprvé ujal Hammers v sezóně 2017/18 a posléze se vrátil v prosinci 2019.

Moyes dokázal West Ham zachránit mezi anglickou elitou a v nedávno skončeném ročníku s ním dokonce bojoval o postup do Ligy mistrů, tam se sice "Kladiváři" nakonec nekvalifikovali, přesto si šestým místem zajistili postup alespoň do Evropské ligy.

Osmapadesátiletý manažer se nyní dočkal odměny a se svým zaměstnavatelem podepsal novou tříletou smlouvu. "Jsem nadšený, že budu pokračovat ve West Hamu United," řekl Moyes. "Chtěl jsem tady zůstat. Jsem rád, že můžeme pokračovat v tom, čeho jsme tady společně dosáhli. S majiteli se shodujeme na tom, jak chceme klub nadále rozvíjet," prohlásil.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak schvalne kolikrat se v clanku objevi jmeno ceskych fotbalistu?? Tipuju 10x !

Reagovat
Kaspar

Soucek, Coufal a potencionalne Hlozek, Sima, Olej, Kolar, Zima

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jeste Kral kdyz k nim prestoupil z ruska .. nicmene cekal neco jako West Ham Tomase Soucka a ... :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha ani jednou no

Reagovat
Beči

Ty by jsi asi sázet neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sazeni prenechavam zahradnikum a rolnikum ;)

Reagovat
vceradnesazitra

Loni se sotva zachránili, letos je zachránil Suk a Lingardinho. Moyes měl akorát kliku

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíte vážně. Tým hrál podstatně lépe, než loňskou sezónu. Ano, je pravda, že Lingaard pozvednul útočnou sílu týmu. Ale tvrdit, že to letos zachránil Suk a Lingaard, je nesmysl. Sorryjako

Reagovat
Salfovic

Přesně, zachránil to Coufal.

Reagovat
JohnnyDynamite

pozvedli kvalitu týmu těch vydařených přestupů bylo víc Dawson,Coufal,Soucek,Lingard i Bowen

Reagovat
jk

Fonseca? Caretaker se smlouvou na dva roky. Po tom, co najmou jen jeho a zbytek trenérského týmu vyplní současnými zaměstnanci mi fakt přijde, že je to jen levná záplata na dobu, než přijde Poche, kterého z Paříže zatím nechtějí pustit.

Reagovat
iamek

Tak Mata má údajně podepsat a s platem má jit na 90k týdně. I to mi přijde proste moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele