West Ham má nového manažera, důvěru dostal Moyes

07.11.2017, 09:45
Aktuality
Jenom necelých čtyřiadvacet hodin hledal nového manažera West Ham United. V londýnském klubu včera skončil Chorvat Slaven Bilić a média okamžitě informovala o tom, že nejžhavějším kandidátem na uvolněné místo je David Moyes, jemuž byl tým nakonec také svěřen...

"West Ham United může potvrdit jmenování Davida Moyese do funkce manažera prvního týmu," stojí v prohlášení na internetových stránkách klubu.

Moyes podepsal smlouvu do konce sezony.

Moyes v minulosti vedl Everton, Manchester United, Real Sociedad a naposledy pracoval v Sunderlandu, který loni spadl z Premier League. Celkem třikrát mu bylo uděleno ocenění pro nejlepšího manažera anglické ligy za celou sezonu (2003, 2005, 2009), vedle toho se desetkrát stal manažerem měsíce.

West Ham letos zůstává daleko za očekáváními veřejnosti a fanoušků. Z jedenácti zápasů vydoloval pouhých devět bodů a je na sestupové osmnácté příčce tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / whufc.com

Komentáře (618)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele