West Ham bude hledat kapitána, Noble ukončí kariéru

28.04.2022, 17:11
Aktuality
Mark Noble (© AFP)
Mark Noble má před sebou poslední týdny hráčské kariéry. Čtyřiatřicetiletý záložník a kapitán West Hamu United potvrdil, že po sezoně pověsí kopačky na hřebík...

Londýnský rodák je odchovancem Hammers a s výjimkou dvou hostování strávil v mateřském klubu celou aktivní kariéru, nastoupil do 546 soutěžních zápasů s bilancí 62 gólů a 61 asistencí.

Tuto bilanci už příliš nevylepší, protože po sezoně ukončí kariéru. "Tato sezona je pro mě poslední," potvrdil blížící se konec Noble.

Bývalý mládežnický reprezentant Anglie by názor nezměnil ani za předpokladu, že by s "Kladiváři" vyhrál Evropskou ligu a postoupil do Ligy mistrů. "Pokud by se to stalo, rád si sednu na stadionu vedle trofeje pro vítěze Evropské ligy," vtipkoval zkušený středopolař.

West Ham večer čeká úvodní semifinále druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže proti Frankfurtu, pokud by postoupil do finále, narazí na vítěze duelu RB Lipsko - Rangers FC.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
kattos

Legenda

Reagovat
O.Giroud

Legendarne nepremenil penaltu proti ManUtd

Reagovat
smazaný uživatel

Rice.. pokud odejde tak Souček

Reagovat
Beči

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire

Reagovat
Bandita_Harry

Mohol by ju ukončiť s noblesou

Reagovat
Skalda29

Reagovat
REPLIKATOR

Rice odejde, takže Souček

Reagovat
ACSMan

Ještě mohl zkusit zahraničí

Reagovat
Spalovač šancí

Kapitán Král

Reagovat
Losinho

Cresswell no. Ale Sukovi bych to přál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele